Am citit si eu zilele trecute, mare Ti-e gradina... | ||
gabitzza Postat pe 15 Aprilie 2009 20:49 |
||
---|---|---|
De la: gabitzza, la data 2009-04-15 20:49:10Am citit si eu zilele trecute, mare Ti-e gradina... bitzu`.....zau ca..nu siu ncum sa lucrez!!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Aprilie 2009 20:53 |
||
De la: iasomia, la data 2009-04-15 16:47:47fetele, Miros de painica..mmm ce bun vreau si eu o bucatica. |
||
|
||
gabitzza Postat pe 16 Aprilie 2009 00:48 |
||
ia sa va dau eu la bot putina cultura cinematografica... acilea, la chestiune... cel mai tare film vazut de mine in ultima perioada... let the right one in...sau in suedeza, pt puristi, låt den rätte komma in... n-ati vazut voi asa film de groaza in viata voastra... pe scurt: grea e viata de vampir, mai ales daca esti mic si necajit c-ai ramas singur pe lume... |
||
zambil Postat pe 16 Aprilie 2009 10:28 |
||
zambil, nu stiu din ce motiv, dar nu mai pot sa ma uit la filme de groaza...si asa vad destule daca deschid tv la ora 17 iaso, mi-ai facut o pofta!!! mi-e dor de azma facuta de mamaie in tast...ce vremuri! |
||
zambila Postat pe 16 Aprilie 2009 12:05 |
||
zambilo... de fapt e de dragoste filmu' ala... dragostea naste povestile cele mai inspaimantatoare... asa ca poti sa te uiti.... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 16 Aprilie 2009 12:36 |
||
zambilica...bata-te norocul sa te bata, ca mult m-ai desfatat...zici tu ca dragostea naste povesti de groaza ? nene...da inca se posteaza pe topicul ala cu faculta la nush ce varsta... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Aprilie 2009 12:40 |
||
pai waifo... romica si julieta nu era de groaza, soro?... mor toti pana la urma... si macheuza si pompieru' si sufleru... |
||
zambil Postat pe 16 Aprilie 2009 12:46 |
||
doamne...ma doare burta de ras... auzi...eu un singur dor as avea...sa ii vad pe romeo si julieta in zilele noastre...pariez ca dragostea aia sublima ar lipsi cu desavarsire zambilica suntem prea cinici, suflete... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Aprilie 2009 12:49 |
||
pai parca vazui un romeo p-acilea mai devreme... ma rog, ex-romeo... | ||
zambil Postat pe 16 Aprilie 2009 12:50 |
||
nu e "acel" romeo...sper...ca pe mine asa ma enerva siropul ala de film...plozi de 14, 15 ani...care habar nu aveau ce e dragostea...de-te bazdacul in ei si se otravira...ete bip... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Aprilie 2009 12:53 |
||
bitza, ce facusi guritza? la unu noaptea pofteai la painica mea? mmmm,e buna rau....fierbinte asa... zambilu', eu inca ma mai sperii la filme de groaza,rad astia care sunt pe langa mine de se sparg. woman, tot cu amoru',tot cu amoru'? eu nu-mi mai simt bratele de atata munca... si ma scuzati daca nu se intelege ce zic,sunt franta... |
||
iasomia Postat pe 16 Aprilie 2009 12:54 |
||
wife, te contrazic,este dupa mine iubirea in stare pura,(chiar daca au bagat-o si ei un pic la caldurica)povestea lor... tocmai faptul ca au murit atat de tineri, ii face sa fie speciali... cea mai frumoasa poveste de dragoste in opinia mea,sunt atatea de invatat din ea... unde duce ura nenica... |
||
iasomia Postat pe 16 Aprilie 2009 12:58 |
||
mami wife... eu zic ca tocma plozii aia stiu ce-i dragostea adevarata... p-orma prea multe farafastacuri, apar interesele, chestii... dupa 16-18 anisori dragostea incepe sa se mumifice, e prima pe care-ncep s-o doara shelele si careia i se intepenesc genunchii... |
||
zambil Postat pe 16 Aprilie 2009 12:59 |
||
iaso...ce ai facut bun de mancare? ce amor, fata? io sunt fomeie serioasa, decenta, imi iubesc sotul, imi respect caminu'...nu ma bag eu la amor... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Aprilie 2009 12:59 |
||
zambilica...ce amor e ala la 15 ani ? cand nici nu stii pe ce lume esti ? stiu ca-s cinica...da' eu zic ca tropaiau hormonii in ei... si oricum, amor, amor...da' nici asa...sa te omori... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Aprilie 2009 13:02 |
||
waifo... asa e, tu nu stii, intalnisi marea dragoste cand dadeai sa cazi de pe craca de-atata dat in parg... da-ti spun eu, atuncea e dragoste, mami... cand fierbi si nu-ti dai seama de ce... desiguri, p-orma-nveti si treaba cu hormonii, da' la ce-ti mai foloseste?... |
||
zambil Postat pe 16 Aprilie 2009 13:05 |
||
ba te omori...cand iti gasesti sufletul pereche din prima asa ,si nu esti batucit de viata,nu prea mai are sens sa traiesti... cum ar fi aratat romeo chel, si julieta cu titoaiele pana la genunchi?ehe,he,he.... |
||
iasomia Postat pe 16 Aprilie 2009 13:06 |
||
hmmm...fierbi si nu stii de ce ? ma lasi ? aia e naivitate, zambil, nu e dragoste...sa crezi ca se sfarseste lumea ca nu poti fii cu the one... las' ca la 15 ani mi s-a parut si mie ca iubesc pe unu'...da' nu mi-a dat prin cap sa iau sticla cu vitriol, ca a zis masa ca nu-s de nasu' lui...ca el era baiat de doctor...si mama era inginer chimist, nah... zici tu ca atunci cand apar hormonii se duce dreaku tot ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Aprilie 2009 13:08 |
||
waifo... e drept ca dragostea nu se manifesta la toti la fel, si nici la timpul potrivit... la unii incepe cand trebe, in adolescenta, altii o descopera mai la purisanie... unii aduc flori si dau cu banii de tzambal, altii se omoara pe ei la betie, si altii isi sufoca partenera din gelozie... pe langa dragostea pura aia de copilasi, sunt si tot felu' de dementi pe lumea asta, mai ales cand se-ntalnesc si cu sticla... desigur, nu cu aia de vitrion... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 16 Aprilie 2009 13:15 |
||
woman, crez ca avusesi tu un start ratat in ale amorului,ce simti cand dai de dragostea aia mare, nici macar nu poate fi descris in cuvinte,este un fel de religie, fratele meu... |
||
iasomia Postat pe 16 Aprilie 2009 13:16 |
||
iaso...eu inteleg perfect cum e cu dragostea aia mare mare...ca uite cum ma lovi pe mine, la tampla carunta...da' nu inteleg nene de ce trebe' sa te omori ca nu poti si cu el/ea... startul l-am luat eu foarte gresit...ma manca in cour' a proasta...si m-am maritat tot a proasta...si asta nu ar fii destul, dar am mai si persistat in prostie... io crez ca nu-s in trend deloc...doar doi bArbati la viata mea...nici nu am ce aventuri sa povestesc nepotilor eu cand aud de fete de-astea care se spanzura ca le-a parasit iubitu', imi vine sa urlu...cum sa-ti iei fratele meu viata? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Aprilie 2009 13:21 |
||
zambilu.. pai d-ai zici mata ca noi fomeile visam la cai verzi pe pereti? La 15 ani era vrajeala, fioru` fuse ceva mai tarzior, da mi-e dor el, e misto rau.. Da` daca mata ne luasi sperantza ,ca ce amor, ce barbat ideal, ca gutuie...adica doar maciuci si gimnastica ritmica , beletu` cu indicativu` si convocarea la o saptamana, io ce sa zic, huh? am o conexiune de 2 lei juma, se incarca pagina-n intr-un secol |
||
gabitzza Postat pe 16 Aprilie 2009 13:22 |
||
he...he...zambilica face pe avocatu' diavolului | ||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Aprilie 2009 13:24 |
||
woman, ti-ai dat raspunsu' singurica,d-aia traim noi acu', pt ca mai trebuia sa primim o portie... dar cand startu' este foarte bun, este greu sa mai vrei sa traiesti fara el,ea... gandeste-te in ce situatie erau copilasii aia..practic a fost o incurcatura acolo.... |
||
iasomia Postat pe 16 Aprilie 2009 13:25 |
||
lipsa de comunicare ...de-aia zic ca daca traiau acu' nu se omorau pe atunci nu existau psihologi, consilieri de cuplu... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Aprilie 2009 13:28 |
||
gabitzo... alea de dai tu citate acolo e versuri de macho batran, mai... eu vorbesc de dragostea din tei, aia cand nu te interesa nimic... si nici fetele nu vroiau sa le scrii poezele, ca le aveau ele gata facute in cap, tu numa' sa dai drumu de la butoane... |
||
zambil Postat pe 16 Aprilie 2009 13:36 |
||
zambil, parca esti jiji cu butoanele alea!! cu dragostea e complicata, cand ajungi sa zici ca acum iubesti, respecti si totul e minunat, te izbeste un fluture in stomac de nu sti daca ai 15, 25 sau 45 de ani!! |
||
zambila Postat pe 16 Aprilie 2009 13:59 |
||
iaso, ultimu film de groaza parca se numea Oglinda, sau ceva de genu....oribil, m-am facut mica in scaun si am ratat un sfert de film stand cu mainile la ochi! | ||
zambila Postat pe 16 Aprilie 2009 14:05 |
||
zambilu, Aha..deci toata treaba-i din butoane , stii vorba cantecului " si la tinerete si la batranete.. ce macho batran nene, ca suntem de-un leat, 69 ala e altceva, pa pariu? |
||
gabitzza Postat pe 16 Aprilie 2009 14:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Test de compatibilitate,dragoste si sex,realizat de FREUD MARX ANGELS & LUNG | 26 | De la: pantera_neagra 31 August 2011 02:34 |
dedicatii | 61 | De la: lady_corina 2 Septembrie 2009 22:54 |
Pleaca copilul la facultate ----cum ne descurcam cind e doar unul singur | 1 | De la: garbo005849 12 August 2009 13:48 |
|
||
daca e casatorit s-ar putea indragosti cu adevarat??? | 275 | De la: lizadra 4 Aprilie 2012 01:17 |
Chestiunea zilei.. | 23567 | De la: Clm 4 Iulie 2017 15:59 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri