Chestiunea zilei..

bitza,

nu mai sperati fetelor,v-am zis doar ca este un batranel carcotas,da' voi nu si nu...pai..daca eu zic ca da!? chiar asa? sa nu ma credeti ?!

chestiunea zilei.

in timp ce peste tot in lume preturile scad in preajma sarbatorilor pascale...la noi cresc...
iasomia
Postat pe 16 Aprilie 2009 14:31
ei iaso, din pacate, la noi asta e o chestiune in fiecare luna...indiferent ce se intampla dincolo, daca creste sau scade euro, la noi preturile cresc!!
al meu zice ca-s belea, eu cand ma duc sa-mi bag benzina nu ma uit la pret...ce rost are sa-mi fac nervi? zi si tu?
el zice ca asa suntem noi femeile...
zambila
Postat pe 16 Aprilie 2009 14:38
auzi nene!

you tube orchestra..au fost selectionati 96 de muzicieni de pe youtube,au cantat aseara pt prima oara impreuna....printre ei si un roman,un violonist ..fluieras nu stiu cum,bravo nenica...

binenteles, oameni de profesie..nu jenica din marza mare...
iasomia
Postat pe 16 Aprilie 2009 14:42
de la ce v-ati luat, domle? de la dragoste cu nabadai ?

pai da, se ezista si de asta. daca scapi nesinucis pan' la douash de ani insemneaza ca ai sanse sa mai pui de o amoare doua acolo pan te-nsori sau te martiti. logic, nu?

apoi , iar incepe panarama. iar te apuca placeri interzise gen funie si sapun. dar asta dupa ce traiesti macar vro cinshpe ani cu martzofoiu si te dumiresti ca de fapt, ti-a intepenit gatul tot uitandu-te dupa ce a fost . unde mai pui ca te apuca si durerea de cap numai gandindu-te la ce va fi. te apuca carceii stiind ca asa o duci pan' ce-ti canta popa-n deal.

asta , daca nu esti posesoarea fericita a unei declaratii gen" draga mea, te iubesc, te-am iubit , te voi iubi dar trebuie sa te paresesc" alta faina la moara. poti zice si tu cu optimism sentimentalo-simtitor " iuhai bade !" dar numai in gand. da bine la publicul spectator ,de dupa ulucile gardului , sa o faci nitel pe indurerata.
cam asa e moda, nu?
si_totusi
Postat pe 16 Aprilie 2009 15:30

ce ti-e si cu dragostea asta!
zambila
Postat pe 16 Aprilie 2009 15:46
fetele, v-am pupat! si pe tine zambil, ca esti in minoritate!
zambila
Postat pe 16 Aprilie 2009 15:54
zambilico,

cum ma mami "in minoritate?" ca eu fusai de acord cu el....

sau te referi la sex acilea?

ai si tu dreptate..un barbat si atatea femei....

mda...
iasomia
Postat pe 16 Aprilie 2009 17:20
Eu va urez de pe acum un Paste fericit!!
Aveti grija de voi, sa nu mancati prea mult sa va fie rau si sa fiti cuminti!
Va pup!
zambila
Postat pe 17 Aprilie 2009 11:56
Paste fericit,fetita..

va doresc liniste in sufletel si lumina tot anu'...

chestiunea zilei?

cumpara romanu' la haleala de zici ca-i sfarsitul lumii.

aloooo! romani! se aude?

mai usor taticu!

vai si amar..uitati ca este criza?ha?
iasomia
Postat pe 17 Aprilie 2009 14:33
iasomico...

pai asta-i cestiunea zilei?... romanu' cumpara potoale la greu de can' se stie el... criza asta a umplut hipermarketele, nenica...

da' ia uite-acolea, aia trei cremenali romani de-l omorara pe regele napoletan al crealelor si pe nevasta-sa cu cheia franceza...eeeh,asta da chestiune, nu?...
zambil
Postat pe 17 Aprilie 2009 14:37
zambilu'

vazui pe cultural aseara ,un documentar despre calugarii din tibet,am ramas masca..cum se duc ei de micuti prin munti p-acolo,am ramas fara cuvinte... personaju' principal era un pustache atat de intelept...imi venea sa-l mananc..

iasomia
Postat pe 17 Aprilie 2009 14:41
mami iaso...

rasa asta galbena pare inteleapta fara sa deschida gura, doar prin dispunerea ochilor in diagonala... eu citii pe undeva cum ca dalai lama ala e agent cia, ceea ce nu m-ar mira prea tare...
zambil
Postat pe 17 Aprilie 2009 14:48
nici eu nu m-as mira mami...tu n-ai vazut ce de actori americani sunt calare pe el acolo?

ce sa spun...

da' copilul ala m-a impresionat,era bolnavior...da' urca el muntii acolo cuminte asa....

pe o cararuie de o juma' de metru..iar jos era abisu'..si era iarna si gheata...

of,of...imi venea sa-l iau acasa...
iasomia
Postat pe 17 Aprilie 2009 14:54
lasa, nu-l mai plange, ca juca pe teren propriu...

asa cum romanului ii e frate codru', si lu' tibetanu' ii e frate pietroiu' si sora prapastia...
zambil
Postat pe 17 Aprilie 2009 14:58
news, news...jiji is free..

s-a pocait pa sticla..cica a primit o palma..

Mititelu cica a visat eliberarea..
gabitzza
Postat pe 18 Aprilie 2009 08:42
Jiji ar trebui sa invete ceva din ceea ce trait in cele 16 zile.
E liber, dar sub control judiciar.
O sa tea linistit pana trece pastele si dupa, sa vezi ce va fi la gura lui.

Paste fericit tuturor!
Clm
Postat pe 18 Aprilie 2009 09:00
Sunt convinsa, naravul n-o sa-l lase...
gabitzza
Postat pe 18 Aprilie 2009 09:02
dar Smarandescu si ceilalti sunt in arest?
Astora nu le-a dat drumul? Ce mai justitie.
Clm
Postat pe 18 Aprilie 2009 09:05
Ehee.. povestea asta, in mintea lui, l-a adus mai aproape de Hristos..
Pai, de... saptamana patimilor si doar a patimit si el, nu?

Sa vedeti de acum show..!
Ella34
Postat pe 18 Aprilie 2009 09:08
mie mi s-a parut o blasfemie din partea lui sa se compare cu patimile lui Hristos. Da la mintea lui de paranoic ce sa-i ceri.
Clm
Postat pe 18 Aprilie 2009 09:09
Gabittza, asta e bun de studiu de caz pt vitorii psihologi.
Clm
Postat pe 18 Aprilie 2009 09:10
este, este
gabitzza
Postat pe 18 Aprilie 2009 09:41
pt cele care mi-au trimis urari:

multumesc frumos...

sa fiti frumoase,sanatoase si iubite...

va multumesc aici ,pt ca site-ul la mine e cam puturos,abia se misca,imi este imposibil sa va multumesc la fiecare in parte.

numa' bine...
iasomia
Postat pe 21 Aprilie 2009 12:36
Hristos a Inviat !

iaso...sa fii si tu iubita

si sa stii ca ne aduce cineva alt cutz...asta asa...ca discutam aseara cu tine...si nu mai plang, nah...ca mi-a mers la inma incurajarea ta atat de personala...am ras cu pro juma' de ora de ce mi-ai scris
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Aprilie 2009 12:42
iti mai bagai una la cafenea,asa de bun-gasit...

tu stii ca prietenul la nevoie se cunoaste.

ma bucur ca v-ati amuzat...
iasomia
Postat pe 21 Aprilie 2009 12:50
pai nah...cum sa nu ne amuzam ? cu ultimele sugestii ti-ai facut un prieten din pro...

ca el saracu' tot vroia si eu ziceam ca sunt in doliu
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Aprilie 2009 12:54
ia sa vedem care mai e chestiunea zilei...

libertatea zilei zice ca penisu' lu' terente de la iml (morga, pe intelesu' profanilor!) a fost aruncat si inlocuit cu altu' mai mic... da nene, nimic nu-i vesnic pe lumea asta, nici macar bagat in formol...

acuma ce sa va mai zic?... ce e mai interesant e ca penisu' terentzial avea 22 cm in erectie... s-au dus dracu legendele urbane cu penisuri de elefant... celebru cordaci terente avea numa' 22 de cm...

da vericilor, asta-i crudu' adevar... in medie, cine are 14 - 15 cm acasa poate sa se considere norocoasa in viata... si pe urma, cica marimea nu conteaza, da' eu imi aduc aminte de un schimb de replici de alcov:

el - ce zici de una mica si vesela?...
ea - mare sa fie, c-o inveseleste fata...

he,he,he...
zambil
Postat pe 21 Aprilie 2009 14:40
bai fetele, stati asa ca uitai... cine inca mai vrea sa vaza minunea aruncata la gunoi sa dea aici:

http://ziare.ro/1240263813-Penisul_lui_Terente_inlocuit_cu_unul_mai_mic

organu' purtand textu' original a fost inlocuit cu unu' de puscarias oarecare... lux... cata lipsa de imaginatie, nene, da' stiti cum se zice:... aia mica nu stie carte...
zambil
Postat pe 21 Aprilie 2009 14:46
mda..

cad miturile unu' dupa altu',22cm doar?

bai,da-i in tun cu doua roate ,incurcara aia masuratorile...

citeam intr-o carte de specialitate.. cica de fapt femeia are nevoie de doar 7 cm pt a se simtii in al noualea cer,atat masoara peretii aia...ai ei sensibili,restu' cica e vraja..si cand te gandesti ce se mai zbateau(si inca se zbat) baietii sa aiba sarpele lung,sa gaseasca punctul G...ehe,he,he...care in opinia mea nici nu exista,da' cine sunt eu sa-mi dau cu parerea pe subiectu' asta?

un invatacel acolo...

a! da' aia 7 cm cica trebuie sa fie tantosi si neanfricati...he,he...
se vede ca sunt pomii in floare,vorbim despre maciuci, bag seama...
iasomia
Postat pe 21 Aprilie 2009 16:27
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Aprilie 2009 16:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cand o sa il uit ? 33 De la: minna 15 Februarie 2010 15:21
Liban 17 De la: Ana_Andreea 13 Septembrie 2015 15:34
un om cu doua fete UN OM RECHIN CU DOUA FETE .DELFIN SI RECHIN? 106 De la: laura30 31 Octombrie 2011 21:39
....e vina mea? 18 De la: quasaria 19 Decembrie 2009 19:45
vindecare de iubire 41 De la: Elle2011 21 Ianuarie 2011 19:30
Setari Cookie-uri