Chestiunea zilei..

si voi ?baieti!fete!

in loc sa va bagati acilea la bunaciuni ..stati si vorbiti despre vecine sclerozate,hai ca m-ati dat pe spate...
iasomia
Postat pe 21 Aprilie 2009 16:31
woman,

stii vorba aia..razi ca o...

ce esti muta asa?
iasomia
Postat pe 21 Aprilie 2009 16:32
radeam sofisticat...
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Aprilie 2009 16:34
woman,

terente si didina se plimba cu masina
la fiecare stop.. beau cate-un sirop
la fiecare cotitura.. mananca cate-o prajitura

asta o spuneam cand jucam "pitulusu' " ,la tara ,la buna...

cu mintea de acu' suna altfel,cam murdar...

sfanta este copilaria!

bai! unde esti frate vanghele?! sa ne dai cu putina hermeneutica d-aia pi la ochi...
iasomia
Postat pe 21 Aprilie 2009 16:44
iasomino...

sic transit gloria... pe wiki e un articol destul de bine documentat despre nea terente asta, unde apare si didina... un fel de bonnie si clyde ai romaniei interbelice, datorandu-si renumele in mare parte presei, si mai putin faptelor...

deh, nene... mai e mult pana sa re-descoperim cine suntem... ce face acum protv si presa de scandal faceau ziarele si acu 100 de ani in romanica...

cica una dintre victimele feminine ale vremii a scapat, mai mult sau mai putin neatinsa, dupa care a scris un roman de succes: in ghearele lui terente...in parisu' vremii autoarea l-a detronat pe panait istrati...lume proasta, deh... tot la sex le era gandu' si p-atuncea...

zambil
Postat pe 21 Aprilie 2009 17:00
zambil, terente asta a fo' din braila...folclorul zice ca i-a turnat masa ulei fierbinte in ureche...he...he...
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Aprilie 2009 17:29
nenicule..iote ce discutii... da maciuci

dadu coltu` ierbii si miroase a primavara...
gabitzza
Postat pe 21 Aprilie 2009 19:56
woman,

ce e cu uleiul ala?

adicatelea d-aia avea terente cocosu' mare?

pt ca i-a turnat muma-sa ulei pe timpan?...
iasomia
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:04
..nu soro...ziceam si eu de legenda....

ce-aveti nene cu cocosul omului ?
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:05
pai care-i faza,nene?:

avea otita ori ce?...

nu ne dai niciun indiciu?....ioi..mor de ras.,...
iasomia
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:07
da' io de unde sa stiu soro ? ce ? sunt istoric ? asa am auzit si eu de la lipovenii aia mai batrani...
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:13
aham..

probabil il tragea "corentu' "....
iasomia
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:15
iaso...m-am dus odata la lipoveni, sa cumpar icre...si vorbeau aia de el...cica era lotru mare...hot de cai...
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:18
bai nene..
gabitzza
mai, nu stiu daca avea 22 sau mai mult dar stiu ca a fost umflata.

pelerniaj , uimire, dame cu mana la ochi , barbati invidiosi si.... surpraiza mare !!! matzul ce statea in formol maret era umplut cu vata. cica au tras aia de piele pana i-au facut-o cat coloana infinitului. cu alte cuvintele, manareala

si_totusi
azi nu suntem pe dunga noastra...voi cu cocoselul lui terente...eu cu vecina si altele ca ea...
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:20
iesirea din post..ne-am dat drumu au ce-am zis-o
gabitzza
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:23
pai..voi credeti ca aiurea a bagat-o mosneagu' cu terente asta?

stia ca o sa ne gadilam,ca deh! ...fete sensibile...'tu-i bulbu' lui...

vaaai bitza...

ce minte murdara ai...
iasomia
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:25
aham...ne manipuleaza subliminal
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:26
rusinik
gabitzza
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:28
De la: si_totusi, la data 2009-04-21 20:18:57mai, nu stiu daca avea 22 sau mai mult dar stiu ca a fost umflata.

pelerniaj , uimire, dame cu mana la ochi , barbati invidiosi si.... surpraiza mare !!! matzul ce statea in formol maret era umplut cu vata. cica au tras aia de piele pana i-au facut-o cat coloana infinitului. cu alte cuvintele, manareala

ioi....
iasomia
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:28
ce-am pierdut nenicule.. .cat am facut practica la IML, nu mi-a trecut prin cap sa-i vaz stremeneagu` lu` Terente..

da-l intreb pe Iftenie de vreti..cum e cu vata si intinsu`
gabitzza
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:31
asa e gabi cum zic. cu vata era indesat. au dus opinia publica in oroare si eroare aia de l-au impaiat.
si_totusi
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:36
Zici?

O intreb pe Mireluta, o colega, ca aia s-a dus ata, si-a mai strigat si-n hol ' Bai, care vrei sa-i vezi scula lu` Terente ?"

Au aparut euroii ?
gabitzza
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:41
n-au aparut ca-i pe gratis acum de cand s-a aflat ca e falsa
si_totusi
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:42
Pe langa scula lu'Terente, azi s-au implinit 13 ani de cand s-a demonstrat pe bune ca telefonul mobil dauneaza grav sanatatii. In 1996 liderul cecen Djohar Dudaev este localizat de rusi datorita celularului si acestia ii fac o surpriza, surpriza! contopindu-l cu pamantul de flori gratie unei rachete teleghidate.
anakin
Postat pe 21 Aprilie 2009 21:49
ce inseamna sa te prinda unda..

Psst..anakin...ma faci sa ma rusinez..cu scula mi-a scapat, deh.
gabitzza
Postat pe 21 Aprilie 2009 23:02
mami wife...

aia cu maicutza batrana cu uleiu' pe mana e din alt film... si doar te-a tras iasomeaua de maneca pana ti s-a desirat cusatura, da' tu nu si nu...

auzi la ea. i-au spus ei niste lipoveni batrani... trebe sa fi fost d-aia de la academia romana, sau cinefili de nisha, daca si-au amintit ei scena din codin, ala al lu' istrati......
zambil
Postat pe 22 Aprilie 2009 07:57
Azi fiind 22, remarc ca mai am o zi pana maine, cand e san'jorj. Avand in vedere asa ceva, mi-am luat telefoanele, cartile de vizita si cunostiintele la verificat de Gigi, Gica, Gheo si altii ca ei, ceea ce va urez sa faceti si voi, cu sporul la treaba aferent.
anakin
Postat pe 22 Aprilie 2009 10:22
anakine,
bine ai venit la chestiune,sper sa apari mai des,nu de alta dar, "te risipesti" in discutii sterile cu anumite fatuci,si zau..e pacat..uite zambilu'..nu are si el acilea un barbat sa discute...

cat despre sf Gh...

asta si fac puiule,dau din maini in draci..si chiar si din craci..nu de alta,dar nu-mi merg lifturile....deja am febra musculara,parca vad ca maine n-o sa ma pot da jos din pat....

zambilu',

da' lu' codin de ce i-a turnat mami..ma-sa ulei pe mana?...
o vazusi pe woman?si pe bitza?

nu mai zic de totusica....
pra-ji-tu-rici...
iasomia
Postat pe 22 Aprilie 2009 10:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum scap de albine 5 De la: Ciresica 21 August 2011 08:14
De ce oare oamenii sunt asa nepasatori unii fata de celalti? 106 De la: garbo027119 2 Decembrie 2009 21:12
Vineeeee 8 Martie !!!!! 62 De la: elisabeta_boia 11 Martie 2013 22:26
despre ce vorbim? 13 De la: tutankhamon 10 Octombrie 2009 03:25
nu lasati visele sa piara! 13 De la: Achmed 14 Noiembrie 2010 08:42
Setari Cookie-uri