Chestiunea zilei..

zambilu'

din pacate fetele se jeneaza sa fie vii,le-am mai spus.. nu este nicio rusine sa-i arati omului pe care il iubesti, ca il doresti,eu stau de vorba cu o gramada de fatuci...stau ca mumiile si asteapta sa fie adorate,mangaiate...etc.

greu..

d-aia moare flacara aia,nu stiu sa copilareasca...

iasomia
Postat pe 23 Aprilie 2009 08:50
ehe, inca sunt multe care mai au obsesia aia cu folositu'....cum naiba sa te simti folosita? adica tie nu-ti place si stai asa, din obligatie!? probabil din cauza asta ajung unele virgine la 30 de ani!
zambila
Postat pe 23 Aprilie 2009 08:57
in mare parte, este de vina educatia primita de acasa,de la mame frustrate si inconstiente.

normal,

nu stai pe el toata ziua, sa-l sufoci,si nici indicat sa fii dornica tot timpu' nu este...

dar femeia trebuie sa fie si ea dornica din cand in cand,in primul rand.. sa-l faca sa rada,rasul este un afrodisiac grozav..am mai spus-o...din ras dai in foame,din foame...in sete,si din sete in amor...ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 23 Aprilie 2009 09:02
educatia, nu zic, dar nu mai e ca acum 20, 30 de ani...avem acces la informatii, citim reviste, cautam pe net, lumea ar trebui sa fie mai deschisa....dar parca e invers!! chiar nu inteleg de ce?!
copii nascuti de la revolutie incoace parca sunt toti debusolati, nu stiu ce e cu ei! eu am o sora de 19 ani, dar vad si la altii, aceeasi situatie!!
ei se vor emancipati si cool, fac sex de la 14 ani, dar n-au auzit de protectie!
nu stiu cine este de vina, educatia? oare n-am fost educati de aceeasi parinti?
oricum,e grav cand lipseste bunul simt si spiritul practic...
zambila
Postat pe 23 Aprilie 2009 09:10
pai..plamadeala aia din pruncie este f importanta,nu trebuie musai sa fie mama sau tata..influentele pot venii si de la bunici,de la oameni pe care ii admiri,etc.

fac sex la 14 ani pt ca asta-i trendu',au in minte ca trebuie "s-o puna",nu o fac pt ca urla dorinta in ei...si mai ales,nu sunt indragostiti pe bune...

protectie?

eu aud femei de 40 de ani care spun:nu suport cauciucu' ala,sau..nu iau anti-conceptionale ca ma ingras...etc

cine e tampit,e tampit..asta nu ai cum sa corectezi asta,pt ca eu vorbesc de femei cu facultate acilea...
iasomia
Postat pe 23 Aprilie 2009 09:20
nu e vorba de facultate, pt ca in ziua de azi, toata lumea o are, si e cam degeaba.

avea dr. cristian andrei mai demult o emisiune la radio, lectii particulare- parca, si sunase una, tot asa, iubitul ei nu suporta cauciucul, asa ca ea facuse vreo 10 avorturi!!
adica avortul ajunsese un mijloc de contraceptie!
si cand te gandesti ca inainte mureau femei pt ca nu se faceau avorturi legal, nu prea existau mijloace de protectie....nu e pacat? cand ai atatea variante la dispozitie sa nu profiti?
nimanui nu-i plac cauciucurile, iar pilulele nu ingrasa daca esti sanatos si nu mananci cat o vaca...parerea mea!
zambila
Postat pe 23 Aprilie 2009 09:37
iaso, vad ca ai deblocat chestiunea...

da' ce le scoate zambilica din top...or sa-l ia pioasele cu pietre

wife_de_zmeu
Postat pe 23 Aprilie 2009 10:13
Hai sa va inveselesc putin:

Asociatia Felina Sofisticat are placerea de a va invita in zilele de 25 si 26 Aprilie 2009 la Expozitia Internationala Felina de Primavara 2009 ce va avea loc la Sala Palatului in Bucuresti.

Arbitri invitati:

Mr. Karl Preiss, (Austria), toate rasele
Mrs. Anne Veland, (Austria), categoriile II si III
Mr. Albert Kurkowski, (Polonia), categoriile I, II si IV
Mr. Fabrice Calmes, (Elvetia), Categoriile I, II, si III

Inscrieri: [email protected] si fax 021 3306921
informatii suplimentare: 0728 005001 sau 0722 308195

intrarea 6 ron, copiii sub 12 ani gratis, pensionarii 1/2 pret

La aceasta expozitie, pentru prima oara in romania, 5 pisici din rasa Kurilean Bob

Eu cred ca merita sa veniti, care sunteti din Bucuresti!
zambila
Postat pe 23 Aprilie 2009 10:31
hmmm...zabmilia...mie mi-ar place o pisica portocalie...adica nu mie, la fie-mea...ca ea m-a innebunit...
wife_de_zmeu
Postat pe 23 Aprilie 2009 10:35
mami zambilo...

crez ca-i lipseste ceva lu' kurileanca aia la coada acolo...
zambil
Postat pe 23 Aprilie 2009 11:56
evident ca-i lipseste, asta e tot farmecul!!

mie inca mi se par ciudat pisicile fara par, isi pierd parca identitatea de pisici, nu stiu de ce!
oricum, abia astept sa merg, n-am mai fost niciodata la o expo felina, si acum particip si la concurs...
zambila
Postat pe 23 Aprilie 2009 12:15
eu ma refeream la cum ai scris tu: kurilean bob...
zambil
Postat pe 23 Aprilie 2009 12:17
mai, nu eu am scris, era anuntul postat de cei de la asociatie, nu de mine, eu doar am dat copy/paste, dar cred ca asa se cheama rasa, daca e gresit scris, nu stiu!
si da, ii lipseste coada, nu e vrajeala!
zambila
Postat pe 23 Aprilie 2009 12:23
Zambilu, emil brumaru asta, nu a scris in 2005 volumul cu submarinul erotic??? ca parca atunci incepea si dinescu sa il publice in plaiul cu boi. Ori ma insel eu??
anakin
Postat pe 23 Aprilie 2009 12:48
anakine...

a mai fost o editie in 2005... mai e una in 2009... pentru degustatorii de literatura dezbracata, vedeti aici:

http://hobbitul.ro/volume
zambil
Postat pe 23 Aprilie 2009 12:53
wife,

mda..
s-ar putea sa nu se stie,astea de-si dau ochii peste cap cand aud un cuvant deocheat ,sunt periculoase..

io crez ca bagara mainile in bumbace, mai degraba....o mai stiam eu pe una...batea la matanii pana facea basici la genunchi,da' spurcata rau,am aflat peste ani ca a fost bagata si la posta,da' ce sa vezi?i-a picat bine,nu s-a imbolnavit neam...

o muta ,de o falsitate infioratoare..

si mai stiu o chestie:cainele care latra nu musca,astia cu gura mare sunt printre cei mai cumsecade oameni..
la mine ma refer acilea ,si la altii...

LMA pt pro...

da el? ce draq a amutit asa?....
iasomia
Postat pe 23 Aprilie 2009 12:55
merci de urare, iaso...pro a amutit ca e la munci...viata lui...

cat priveste doamnele care nu spun niciodata prostii si se socheaza, ai dreptate...si eu cunosc cateva...pudice rau, mamicule...una dintre ele, maritata cu 5 copii, si a avut unul dintre copii probleme de sanatate si i-au facut testul grupei sanguine

si sa vezi dracie...nu pushca deloc...a platit tatal un pumn de bani pentru 5 teste de paternitate si numai un singur copil era al lui
wife_de_zmeu
Postat pe 23 Aprilie 2009 13:01
iar imi blocara astia chestiunea?...

brumaru asta..parca avea o poezie cu una cu chiloti galbeni,cu un tramvai...haioasa poezie...

care o ai? eu am ras in draci cand am citit-o prima oara...
iasomia
Postat pe 23 Aprilie 2009 13:02
woman,

asta despre care iti zic eu..cand venea la mine ma dadea cu aghiazma,pe mine! care nu ieseam din casa,si ea...vai mama ei!

nu mai zic ca veneau prieteni pe la noi,si la pasa nr ei de tel,la toti!

da' tinea post fata!he,he....
iasomia
Postat pe 23 Aprilie 2009 13:08

ioi, ishtenem...si cum te-ai scapat de ea ?
wife_de_zmeu
Postat pe 23 Aprilie 2009 13:10
ma si tamaia..zicea ca il am pe necuratu'...ca io de draci ca nu mai pleaca,bagam cate-un:du-te-n aia mea,sanchi ,ma faceam ca zic la matura sau cratita...

am suportat-o ani de zile,imi era mila de singuratatea ei,pt ca pioasele astea false..sunt de fapt niste femei pe care viata le-a acrit de tot..si cine are nevoie de corcoduse?
iasomia
Postat pe 23 Aprilie 2009 13:15
iasomico..

de dragoste vestimentara... se numeste poezia aia... de ascultat pe situ' lu' brumaru, in lectura lu' malaele...

http://hobbitul.ro/multimedia
zambil
Postat pe 23 Aprilie 2009 13:21
aia imi place tare,mami....

multumesc frumos...
iasomia
Postat pe 23 Aprilie 2009 13:27
zamb...

da' vaz ca nimerii "numaratoare pt pustoaice si babalaci"...

nu e aia cu chilotii galbeni,sau trebuie sa mai caut?...rad de mooor...

am gasit-o...
iasomia
Postat pe 23 Aprilie 2009 13:30
nici alelalte nu-s rele deloc... iar malaele e maestru...
zambil
Postat pe 23 Aprilie 2009 13:31
pai da-i mai jos... de dragoste vestimentara... si click pe ea...
zambil
Postat pe 23 Aprilie 2009 13:32
malaele ?un zapacit dulce,mor de el...
iasomia
Postat pe 23 Aprilie 2009 13:36
si cum toate se petrec in moldova, iote ca-i place brumaru lui zambilu.....hopa, hopa penelopa
si_totusi
Postat pe 23 Aprilie 2009 20:30
bai nene, am ras cu lacrimi si-s inca morcovita , nah..

cum banana mea au lasat astia postul lui zambilu, si nu au cenzurat nimic...

zambile, nu ti-s toate tiglele pa casa, pa viata mea, esti criiimiinalll !!!!
gabitzza
Postat pe 24 Aprilie 2009 00:08
De la: zambil, la data 2009-04-23 13:31:28nici alelalte nu-s rele deloc... iar malaele e maestru...

Malaele e genial. Si asta nu pt ca e oltean de-al meu.
anakin
Postat pe 24 Aprilie 2009 01:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Pritenul meu bisexual 21 De la: garbo_413126 22 August 2015 17:22
PRIETENII MEI 17 De la: lilioara 25 Decembrie 2009 20:31
relatie serioasa 4 De la: loveactually 31 August 2009 16:12
sunt o prietena rea? 15 De la: garbo_1399 1 Noiembrie 2012 02:09
prietenei mele ai pl de baiatul de care imi pl si mie 21 De la: quasaria 2 Ianuarie 2010 11:43
Setari Cookie-uri