drum bun floricico...si bafta | ||
wife_de_zmeu Postat pe 24 Aprilie 2009 15:51 |
||
---|---|---|
bai woman! pai ce facusi mamicule?modificasi mesaju' ala in care ma luai la rost... ca de ce am sters-o pe Paula? acu' zic eu paula acolo ,singurica asa,ha?sa par ca am un comportament deviant? ehe,he,he....mare figura esti..hai ca m-am inveselit...he,he,he... |
||
iasomia Postat pe 24 Aprilie 2009 16:08 |
||
ha? ce mesaj fata ? nu am sters nimic hi...hi...ala cu facerea de bine ? cred ca mi l-au sters adminii...sigur... |
||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 24 Aprilie 2009 16:09 |
||
Ooooo,ba da.."iaso..de ce ai modificat mesaju' ala?ca mi-a mers la inima" si eu am mai zis o data paula ,ca sa-ti fac pe plac,ehe,he,he... scumpa esti,hai ca rad.... |
||
iasomia Postat pe 24 Aprilie 2009 16:12 |
||
ala, ala...cu zicala mea din popor cu facerea de bine... da' nu l-am sters eu, guritza...m-o fi raportat cineva ca am limbaj licentios... da' eu nu pricep...asta e zicala veche...din folclor, adicatelea...nu am inventat-o eu |
||
wife_de_zmeu Postat pe 24 Aprilie 2009 16:14 |
||
paula ??? Mooor |
||
wife_de_zmeu Postat pe 24 Aprilie 2009 16:16 |
||
ehe,he,he...fata ,inseamna ca nu te inghit astia,adicatelea nu-i stersera nicio litera lu'zambiliciu,si acolo erau numa' gaurele..si paula prabusita de amor...si te dilitara pe tine..he,he... | ||
iasomia Postat pe 24 Aprilie 2009 16:18 |
||
mi-e rau... am avut un meci cu o fatuca azi...care imi zise ca sunt aroganta...ca ce m-am luat de biata fata care urla la orgasm...cred ca de acolo mi se trage... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 24 Aprilie 2009 16:20 |
||
Ce ma nedumireste pe mine in momentul de fata: introducerea impozitului forfetar abroga tipurile de impozitare existente pana acuma? adica plata impozitului pe venit sau pe profit? ca din normele la OG nu mi-am dat seama inca, insa logic asa ar fi... | ||
anakin Postat pe 25 Aprilie 2009 09:23 |
||
ministrul atomic Nica zicea ca firmele ar urma sa plateasca in locul impozitului pe profit un impozit forfetar calculat fie in functie de cifra de afaceri, fie de alte criterii - cum ar fi, in cazul restaurantelor, de numarul de mese destinate servirii clientilor chestia asta e destul de ambigua, anakin...astia sunt disperati ca nu mai au bani, si se apropie alegerile, si de unde banuti deturnati ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Aprilie 2009 09:31 |
||
Mda, ia sa mai citesc inca o data ordonanta si normele de aplicare. | ||
anakin Postat pe 25 Aprilie 2009 09:34 |
||
sincer, nu cred ca ai sa te lamuresti...astia se razgandesc de la o zi la alta, baga amendamente, se contrazic...vai de capu' lor... anyway...Pogea zice ca e vorba despre industria alimentara si a bauturilor, comertul cu ridicata, comertul cu amanuntul, hotelurile si restaurantele, imobiliarele si constructiile. dupa mintea lui, firmele din Romania care activeaza in cele sase tipuri de afaceri sunt responsabile de aproape 70% din pierderea neta din 2007, respectiv din pierderea tuturor firmelor din Romania a descoperit si asta America...de-aia nu ne merge bine, si e Romanica in pragul colapsului... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Aprilie 2009 09:41 |
||
Ciudat.. ordonanta asta se aplica de la 1 Mai, si aduce modificarea Codului Fiscal. Ori, conform legislatiei actuale, orice modificare a Codului Fiscal se poate face numai de la inceputul anului urmator, mai exact legea nu permite modificarea codului fiscal in decursul exercitiului financiar (an fiscal adica). neconstitutionalitate? | ||
anakin Postat pe 26 Aprilie 2009 13:05 |
||
Anakin, nu stii ca astia fac ce vor muschii lor, nu exista sa respecte legea. Nu ai vazut ca nici nu au trecut ordonanta prin Parlament, de frica ca nu va fi aprobata in forma propusa de Pogoneatza asta. Asa ca au dat OG ca sa le inchida gura parlamentarilor. Da ce mai spuneti de salarizarea unica. mai mare rasul, ajungem de und eam plecat. Vai mama noastra de romani. |
||
Clm Postat pe 26 Aprilie 2009 15:15 |
||
Mda..si avalansa mare de suspendare de activitate.. dar nu se stie daca scapa de forfetar, nici asa.. |
||
gabitzza Postat pe 26 Aprilie 2009 20:25 |
||
ioi mama... ma simt de parca sunt in aula la a.s.e., manca-i-ar mamica de deshtepti preocupati de alea,alea.... de "marea zgaltaiala" nu bagarati nimic? va doare-n phloc? f.bine. ia sa incepem saptamana cu zambetu' pe buze,citii la vanzari,in stanga acilea...saptamana trecuta:vand ciocan demolator! binenteles ca despre demolari era vorba,da' ce formulare nene,ehhh,limba asta romana... ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 27 Aprilie 2009 08:24 |
||
andrusca. mamicule! deja e joco di mano toata chestia asta,dau pe ultima pagina si ma trimiteti la ..comunitate,e frumos? ia sa vedem care este chestiunea mea... am avut noroc ca m-am uitat de dimineata la"parte de carte" ,m-au spalat iures si diaconu pe suflet,nu de alta.... urat we fratele meu! cutremur,cafteala lu' preda ala,apropos! oare in ce tara este permis sa dai non stop imaginile acelea extrem de violente...practic, fara moar d-ala,ha? ma rog,intelegeti voi ce vreau sa zic... |
||
iasomia Postat pe 27 Aprilie 2009 10:18 |
||
Iaso, activitate slaba la zgaltziala... nici macar nu am simtit-o, la ora aia eram pe strada. Bine, asta o spun ca sa ma scot, dar n-a fost nici macar ca ala din 2003. | ||
anakin Postat pe 27 Aprilie 2009 11:37 |
||
mda.. m-am exprimat gresit,ma refeream la crizatii de la tv:realitatea,antena..nu mai zic de otv,ala ar trebui inchis... |
||
iasomia Postat pe 27 Aprilie 2009 12:09 |
||
bai bucuresteni! pe unde v-ati ascuns meclele? ascultati la mine acilea:sunt atat de ok cu mine! de ce? pt ca nu l-am votat pe oprescu!!!!! iote! am pus cinci semne de exclamare... nu am pus in viata mea.... ma uitam la domn primar...la-men-ta-bil! e cu capu' din cauza locatarilor care nu vor sa se mute ,ca sa li se consolideze casele,este o-bo-sit,he,he,he...ce-mi place... cum de ajung la putere numa'hahalerele nenica? hai ca am vorbit astazi in draci,ce sa fac daca am fost singura acasa,ha? mi-e frica,mi-e frica sa dorm singurica... ehe,he,he.... |
||
iasomia Postat pe 27 Aprilie 2009 17:11 |
||
de ce ajung la putere hahalerele? Pai Iasomica, daca pe astia cu bun simt ne apuca jena, ca tre` sa furi si sa minti pentru astia..ca altfel te arunca dintre-ai lor.. Lasa nene, mai bine stau eu acilea-n busuiocu` meu.. |
||
gabitzza Postat pe 27 Aprilie 2009 19:23 |
||
Ati auzit de forma asta noua de gripa? Ce gripa umana, ce gripa aviara...gripa porcina e la moda acum.Evolueaza virusii astia mai rapid decit specia umana! | ||
Aemulus Postat pe 27 Aprilie 2009 20:10 |
||
@iasomico...nici eu nu l-am votat pe oparitu'.....si sunt mandra de asta si o recunosc oricui ma intreaba.... @bitzzule...hahalerele "e alea care ia tot si asa ajunge la putere"...ia baga si tu mana pan' la cot si o sa te vedem maine poimaine ca nu mai postezi pe garbo si vei folosi lapul sa citesti cd-ul de la senat... @micabisule.....tot balamuc din asta a fost si cu gripa aviatica acum ceva timp....si ai auzit la stiri ca a murit cineva de cotcodacit????....sunt interese mult mai ascunse pentru relansarea unor firme de produse farmaceutice...si cum cu aviatica nu am percutat, acuma o sa cadem in fund ca auzim de porcicomana asta... |
||
tutankhamon Postat pe 27 Aprilie 2009 22:23 |
||
e faza aia cu ” si mana grebla se facu...„ nene, io-s proasta la mintit si-n plus nici nu-mi place.. |
||
gabitzza Postat pe 27 Aprilie 2009 23:46 |
||
oprescu?... un golan batran, votat de tiganii lu' vanghele... independent, deh... chestia nu e ca nu mergem noi la vot... sistemu' politic e setat in asa fel sa n-ajunga oameni cinstiti in el... statu' banditesc al securistilor si activistilor de partid reformati se bazeaza pe pungasi incurajati si apoi prinsi cu matza-n sac si santajati sa produca pentru protipendada... se spala banii de la sursa, he,he,he... |
||
zambil Postat pe 28 Aprilie 2009 07:23 |
||
cat despre febra porcina, alt aspect al razboiului economic... dupa cum poate stiti, productia din state s-a mutat in alte state... adica din ale americii in ale mexicului... atacul vizeaza producatorii mexicani care nu sunt afiliati concernelor americane... si ca de obicei, apar si victimele colaterale... spania este unul dintre marii producatori europeni de carne de porc... bai nenicilor, da' febra gainilor unde se duse, bre?... ca aia, chinejii, sunt toti la locu' lor... cat despre vacile nebune, sunt bine mersi si ele... o fi fost doar o manifestare de stres trecatoare... numa-n romanica omorara astia gainile amaratilor aia din delta... de n-au inteles babele alea lipovence nimica ... |
||
zambil Postat pe 28 Aprilie 2009 07:30 |
||
stati ca-mi adusei aminte... mai acu' o saptamana - doua oprescu isi trimitea un amic de spritzane la new york, cica sa ia un imprumut masiv pt protectie anti-seismica... de fapt, sa ia banii in numele amaratilor de bucuresteni ca sa-si alapteze clientii din constructii, aia cu consolidarile.... si aia sa-i returneze comisioanele... bai fratilor, peste tot exista coruptie, da' in romanica e la rupere, nene... cum fac taranii aia de barbieresc padurile la piele... asa si astia cu bugetu' de stat...risipesc sute de miloane de euro ca sa-si traga ei un milion mita si sa-si ia masina de fitze, sa rupa gura cartierului... |
||
zambil Postat pe 28 Aprilie 2009 07:39 |
||
mda... nu-mi apar postarile....si nu bagai mascari, spuneam ceva despre copilul barbatului nr 2 in stat si masina lui.. ma uitam,le-a luat cam mult pana sa inceapa astia de la tv sa-i pronunte numele, in dimineata asta,crez ca le trebuia un ok,ceva... na! ca nu-mi gasesc cuvintele,ia sa-mi pun eu cafea.. |
||
iasomia Postat pe 28 Aprilie 2009 08:15 |
||
zambilu'-tati.. suntem in colaps,nu mai avem incredere in nicio breasla:profesori,medici,politisti,judecatori,politicieni sau ce pasarea mamii lor or mai fi... trebuie sa ne tinem bine cu bibilica,si sa nu uitam sa facem haz...e groasa rau,mai groasa ca niciodata..si crez ca raul ala mare inca nu a venit. da'lasa ca se descurca hahalerele.... iar noi? ne-om descurca si noi cumva... |
||
iasomia Postat pe 28 Aprilie 2009 08:32 |
||
mda... in cine sa mai ai incredere?... doar ce zise oprescu ca se imprumuta pt fond de cutremur si pac, cutremuru'... pana si dumnezeu' lu' ica si sorela e-n gashca cu astia... | ||
zambil Postat pe 28 Aprilie 2009 08:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Un sfat va rog frumos!!! | 58 | De la: joyz93 10 Ianuarie 2010 20:22 |
neitegrare in colectiv | 27 | De la: Ioana007 25 Septembrie 2009 17:18 |
relationare? | 44 | De la: casperphantom 1 Decembrie 2010 04:08 |
|
||
fata blonda cu ochi albastri | 5 | De la: m_ada 25 Septembrie 2010 17:16 |
clonele - personalitati multiple - o problema psihiatrica??? | 276 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:27 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri