Chestiunea zilei..

si se sucea, si se sucea, locul tot nu-l nimerea mi-e rau de ras..
gabitzza
Postat pe 3 Mai 2009 20:31
adica cum dom'le,tocmai ea?,mor de ras,pacat ca am pierdut poanta
scrichy
Postat pe 3 Mai 2009 20:33
o gasim pe youtube la sigur! Nu scapa astia mici nimic, mai ales ceva atat de savuros!

Dap, vad ca s-au incins la Realitatea, partea proasta e ca se cam balbaie..
gabitzza
Postat pe 3 Mai 2009 20:36
Ce rele suntem,voi nu stiti ca pe cal fomeile calaresc intr-o parte,dar poate nu mai e moda,deh
scrichy
Postat pe 3 Mai 2009 20:37
scrincioaico,

fata..

nu nimerea deloc saua aia...si era ditamai saua,ramasese si cu un crac in aer,o imagine extrem de inestetica..

apropos! ce-mi trebuia mie felicia filip la imnu' ala.?.ce sa spun"filipisima"...vorba lu' una de o stiu eu:

vai draga! mi-au cazut chilotii jos....
iasomia
Postat pe 3 Mai 2009 20:42
PAI,nu a fost batuta saua sa priceapa iapa ,ce nebuna sunt ce-mi trece prin cap
scrichy
Postat pe 3 Mai 2009 20:49
hmmm...vad ca mi-au scapat multe la tembelizor

nu ca as regreta ca nu am vazut-o pe tanti udrea calare (sac)

dar se pare ca am ratat-o pe felicia filip

aoleo, iasomico...tie ori nu-ti place felicia?
wife_de_zmeu
Postat pe 3 Mai 2009 20:58
woman,

nu ma da pe spate...

daca ar fi trebuit sa aleg eu,il alegeam pe :zamfir,d.farcasu' si baietii de la ozon....
mai ia hu! ma ia hi! mai ia ha ha..nu alambicu' ala..din care nu intelege nimeni nimic....

prost imn!

iasomia
Postat pe 3 Mai 2009 21:08
iosomeaua mea, nu te pot contrazice, pentru ca nu am ascultat imnul...uite o chestie pe care am ratat-o in mod deliberat...am stomacul sensibil, si madam udrea ma face sa vars, nah...

din cate inteleg au fost prea multe "acute"...ca sa zic asa...
wife_de_zmeu
Postat pe 3 Mai 2009 21:12
Back... mersi de invitatie aici, iaso, ai avut dreptate, nu se cadea sa stricam topicul omului care vroia sa faca dragoste doar cu nevasta. Lui.
Voua nu vi se pare ca apar prea des anumite personaje publice, cu idei din ce in ce mai traznite, si in ipostaze tot mai aiuritoare? Ma uitam azi la fuga pentru baia de multime a lui Traienel si Mircica taman la Satu-Mare, la nu stiu ce serbare a oilor...
anakin
Postat pe 3 Mai 2009 22:50
Anakin, se spune ca puterea seduce!
Parerea mea e ca si timpeste! De multe ori, direct proportional cu pozitia in stat a insului/insei in cestiune..

Asa s-ar explica comportamentul de berbec si manifestarile de amazoana.
gabitzza
Postat pe 3 Mai 2009 23:18
Am citit ceva de imnul turismului, pentru promovarea caruia s-a batut atata moneda. Este jalnic, sincer, poate ca singurul lucru mai aproape de realitate era o fatuca suita in slipuletzi pe scena, si care dadea dezarticulat din maini, mai mult de frig decat de ritm.
Iar madam Udrea, cred ca are si un motto propriu, de genul: "In vara asta fac/Tot ce-mi trece prin cap".. si ii trec destule, nene!
anakin
Postat pe 3 Mai 2009 23:23
Imnul?? Mare panarama de cantec !!

Cred ca-i strigatul de lupta al amazoanei!

http://www.youtube.com/watch?v=1FYl9p3VYNg&feature=related

uite-aici reclama ! puncteaza serios!
The end of choice! Vai de vietulica noastra...
gabitzza
Postat pe 3 Mai 2009 23:28
mda..

prostu' daca nu e si fudul,parca nu e prost destul,la un moment dat o aud spunand:

-filmati-ma! sunt pe cai mari..

adicatelea era calutu' ala mare,dar gura pacatosului adevar graieste,deh...

dap,e pe cai mari...da' pana cand?hmmm...

mi-e greata de barbatii astia din politica,ma tata! da' unu' nu sta potolit! toti isi pun gagicile in functii importante,macar elena asta a lu' base e buna nenica,da' antonescu alese fatuca aia fara sare si piper asa...

o fi de ochii lumii...mda...

udrea se voia si ea pe cal ca maria a lu' base,mai e mult pana departe...
desi, nu m-as mira ca si tanti maria cand o ia in galop prin paduri, sa se mai impiedice si ea nitel...ehhh..viata...
iasomia
Postat pe 4 Mai 2009 08:12
'morning, iaso...ce matinale suntem amandoua...

observ ca sunt in urma cu stirile mondene..unde zici ca si-a pus antonescu gagica ?

wife_de_zmeu
Postat pe 4 Mai 2009 08:19
'neata!

pt mine nu-i o noutate,mie imi place dimineata...

gagica lu' crin?

pe locu' doi pe lista la euro-parlamentare,da' daca iese presedinte,o pune el la vre-un minister..
iasomia
Postat pe 4 Mai 2009 08:34
oh da...mishto faza...

auzi...eu stau si ma intreb...ce e in neregula cu femeile astea ? de ce ar vrea cineva sa fie doar iubita cuiva, ajunsa intr-un post important doar pentru ca e foarte buna la gimnastica de camera ?

sa te tina lumea minte doar pentru ca ai fost buna la pat ? e umilitor si degradant, zic eu...
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Mai 2009 08:37
'neata!!
n-am mai intrat de cateva zile si deja am pierdut firul ...daca mi-ar face si mie careva un rezumat ar fi bine!

am fost in Bulgaria in minivacanta asta, cu pisicile la expozitie, evident....am doi campioni deja

expozitia a fost mult sub nivelul celei din bucuresti, foarte putina lume, putine pisici, proasta organizare, vorbeau doar limba lor, n-am inteles nimic din ce se petrecea acolo!

oricum, desi au fost aprox. aceiasi km ca si pana la Buc, am facut jumatate din timp...

zambila
Postat pe 4 Mai 2009 10:43
zambilicea,

ia baga tu aici iubirea mea...

ia spune-ne castigi ceva din chestia asta cu matzele,sau te alegi doar cu satisfactia ca ai campioni?....zici ca a fost mai rau la bulgari decat la noi? nu stiu de ce,dar te cred...de cand cu criza, cica se impute pestele rau si la aia...
iasomia
Postat pe 4 Mai 2009 11:41
da, castigi de te rupi...sa va povestesc cate ceva:
- pana acum am fost doar la 2 expozitii cu pisicile, la Bucuresti si Sofia,
-la noi a fost mult mai multa lume si pici, mult mai greu de organizat, dar a mers ca pe roate, desi n-am apucat sa vad nimic din show-ul de final, asa inghesuiala era!
-la Sofia batea vantul, numai noi si pisicii, vorbeau doar limba lor, a durat foarte mult arbitrajul,
-este costisitor, absolut toate ch. cad in sarcina ta: transport, cazare, mancare, taxa de expozitie...eu venind din tm, va imaginati, sute de euro,
-ce castig eu?? doar diplome, si eventual cupe! si evident, satisfactia mea personala ca am pisici campioane....
-mai recuperezi cate ceva cand ai pui, dar nici asta prea des, ca sunt reguli stricte, 3 cuiburi in 2 ani la o femela!
-cine are crescatorie si se ocupe cum trebuie de animale, stie ce vorbesc!
si nu mai zic de stres, oboseala si alte alea!!
- emotii mari, ca la examen, arbitrii vad diferit pisicile, fiecare au alte opinii!! la o finala, 4 arbitri, 4 alegeri: s-a tras la sorti!!!

sunt multe de spus, dar poate nu intereseaza prea multa lume despre ce vb eu aici!
zambila
Postat pe 4 Mai 2009 11:58
offf, scuze de greseli, dar sunt f obosita, am ajuns azinoapte la 2 si dimineata am fost la lucru!
ma intelegeti voi
zambila
Postat pe 4 Mai 2009 12:00
zambilici,

se simte ca esti obo,ce draq iti faci atatea probleme?...

ai bagat o chestiune interesanta,uite...chestiile astea nu le stiam.

naspa,ar trebui sa fiti premiati pe bune.

cat ai fi de entuziast,parca e nesimtirea prea mare...banuiesc ca atunci cand luati cupa sunteti happy...
iasomia
Postat pe 4 Mai 2009 13:21
iar nu pot sa accesez ultima pagina...

noi am luat diplomele cu certificatele de calitate, cupele se dau pentru Best in Show, un fel de spectacol unde concureaza cele mai frumoase pisici alese de fiecare arbitru din fiecare categorie, e complicat, concureaza mai multe rase la aceeasi categorie si castiga doar una!
in prima zi de expo am fost nominalizati cu amandoua pisici la Best in Show, dar n-am ajuns in finala, arbitri au avut alte preferinte!
si pana la urma, certificatele sunt cele care conteaza cu adevarat, titlul parintilor fiind trecut in pedegree-ul puilor!

dar da, esti foarte fericit cand vezi ca pisica ta e apreciata!
zambila
Postat pe 4 Mai 2009 14:08
zambila,

felicitari iubita...:)

astia de aveti animale, sunteti mandri ca de copilasii vostri de ele,asa ca nu mi se pare exagerat sa te felicit,inseamna ca sunt bine ingrijite.

ovi!baiete,nu te mai isteriza!!!
aveti mania persecutiei?

ai putina rabdare,este evident ca se lucreaza la el,nu ai vazut ca nu mai mergea ca lumea?

hai...afara cu voi...:)))
iote vine ploaia,daca incepe furtuna, ma duc sa ma faca ciuciulete!
mi se pare ca voi nu stiti ca eu sunt moarta dupa ploaie,o ador!

"sa fac dragoste cu ploaia,sa fac dragoste cu vantul"

la,la,la....:))
iasomia
Postat pe 4 Mai 2009 16:06
nebuna mica...hi...hi...
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Mai 2009 16:21
Acum citeva luni in urma Marisa a deschis topicul cu perlele, "top five" pentru ca o amuzau pe ea perlele unor utilizatori. Bun topic, mai toti forumistii isi regasesc acolo perlele.
Mai mult decit asta, pe mine ma atrage la forumul asta usurinta cu care poti "citi" caracterul utilizatorilor.Cum prin citeva cuvinte arata ei cita ura, rautate, prostie, mahala, neimplinire sau din contra, iubire, blindete, intelepciune, inteligenta au.
E atit de predictibil caracterul fiecaruia doar dupa citeva rinduri.
Aemulus
Postat pe 4 Mai 2009 18:16
detalii mica...ia da tu ceva detalii...

mie mi-ar place sa imi faci un profil...hi...hi...

serios ca mi-ar place...si nici nu m-as supara...

so...ma ofer material didactic...
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Mai 2009 20:29
Nu pot PW, pastrez detaliile doar pt. mine. Numai m-am gindit eu cit de usor este sa-mi imaginez chiar cum arata unii din utilizatori care nu-si arata fata.Ma rog, ma jucam si eu.
Aemulus
Postat pe 4 Mai 2009 20:47
hi...hi...jucausa mica...
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Mai 2009 20:50
PW, ia ia-ti tu o foaie de indigou si fugi in patut linga Pro, hai!
Aemulus
Postat pe 4 Mai 2009 21:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Anunt pentru apartinatori de cartela vodafone valabila! 18 De la: quasaria 9 Iunie 2010 22:05
paranormal 709 De la: sandy_bell 29 Mai 2015 20:10
Oare iubim mai mult pentru ca este interzisa relatia? 23 De la: kyra 4 August 2009 19:36
prietenie 61 De la: any_chiriac74 2 Septembrie 2009 16:51
fata blonda cu ochi albastri 31 De la: garbo248441 16 Noiembrie 2011 21:45
Setari Cookie-uri