Pisicutele alea sunt niste minunatii! Am murit cand le-am vazut, dragoste eterna se cheama !! Pe aia mica o am pe telefon, nu m-am lasat pana nu i-am facut o poza! Zambila, da-le clasa fata, ca bulgarii aia au fost ciudosi, iti zic eu.. |
||
gabitzza Postat pe 4 Mai 2009 23:26 |
||
---|---|---|
ce faci soro ? te-ai calmat ? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Mai 2009 23:33 |
||
Am vazut si eu pozele cu pisoii, tare frumosi sunt. | ||
|
||
Aemulus Postat pe 4 Mai 2009 23:41 |
||
asa nene... il eutanasiara astia pe criminalu' de la brasov... george ionutz ala... auzi acilea nume de criminal... ionutz... unde-s nene aia cu stiinta numelor?... ca p-asta nu-l ghicea nimeni... da' ce ziceam?... asa, il executara astia... cica s-a abolit pedeapsa cu moartea... ei, pe dracu'... au baietzii mijloacele lor... cat o fi costand strangulatu' la celula, ha?... |
||
zambil Postat pe 5 Mai 2009 08:23 |
||
da' ce-mi bat eu capu' nene cu criminalu'?... doua pitzipoance mai putin... uite-acilea chestiune... la londra are mare succes un musichall in still bollywood, dupa cartea la rascruce de vanturi... bai, pentru cine nu stie, la rascruce ala nu-i manualu' basinosilor, cum s-ar putea crede!... asa, iote nene imagini acilea: http://www.youtube.com/watch?v=_ckAk0rMYXA&feature=related chestiunea nu-i treaba cu indienii melomani, ci cu musichallurile englezesti... cica daca merita sa te duci la londra pentru ceva, apai musichallurile sunt acel ceva... au astia un talent la muzica de te lasa pe spate... deh, nici aici nu suntem primii... adica suntem noi primii la cantat, da' nu la d-asta cu muzica... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 5 Mai 2009 08:41 |
||
'neata zambilu..:) oaliuuuu! ce faceti nenica? nu mai reparati si voi la dracia asta neam?ha?...:)) nu vreau sa fiu in pielea parintilor de copii din clasele opt acum. si asa sunt vlaguiti pt ca trebuie sa plateasca meditatii...sunt la capatul puterilor saracii,pt ca se stie..profesorii nu se mai ocupa la clase de copii,tocmai pt ca parintii sa le ia meditatori...daca nu pe ei,pe cei recomandati de ei,desigur...mafia taticu'...mafie peste tot.. |
||
iasomia Postat pe 5 Mai 2009 08:50 |
||
neata iasomeaua... :) dap, nu merge bine sandramaua... ia sa bag eu un dictionar de cuvinte de cartier, sa vaz ce nu mai merge p-acilea... |
||
zambil Postat pe 5 Mai 2009 08:55 |
||
m-ai uns pe suflet cu youtubu' ala...de mult nu am mai vazut niste actori dulci asa...:) multam voinicule...:) |
||
iasomia Postat pe 5 Mai 2009 08:58 |
||
bai garbo! da-o draq de treaba! nici buton d-ala de logout n-am....:)) hai ca sunteti scumpi...:) |
||
iasomia Postat pe 5 Mai 2009 09:44 |
||
mda...uite ca mai avem un mass...despre cum sa slabim naturel... mai astia, care va postati mesajele inepte pe toate topicurile...voi de reclama platita ati auzit ? si adminii astia ce dreaku fac, nene ? dorm in bocanci ? pacat ca nu exista optiunea spam... eu sunt curioasa...oare cine o fi comandat executia "cremenalului" ? ca sigur nu i-a venit colegului de camera ideea, doar asa...ca si-a adus aminte ca a omorat ala doua femei si s-a trezit sa faca pe justitiarul atomic |
||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Mai 2009 10:11 |
||
wife... pai ia gandeste-te... daca nea ionutz ala nu era de fapt cremenalu', ha?... nu se ducea dracu' sandramaua politiei romane?... ca vazui ca incercara sa-i puna-n carca si disparitia elodiei... maine poimaine aflam c-a scufundat si titanicu'... |
||
zambil Postat pe 5 Mai 2009 12:32 |
||
mie chiar a inceput sa-mi placa,ehe,he,he. acu' lasand hlizeala la o parte,sunt uimita de felul in care ati reactionat copilasi. un site care incearca sa se modernizeze nu este un motiv pt nervi,suferinta si ras conturi. este evident ca avem probleme in viata reala,greutati ,alea,alea...altfel nu pricep..prea multa sensibilitate. si apoi, o cunoasteti pe andra,v-a tinut compania p-acilea,ar face ea ceva fara sa ne anunte? cred ca sc-ul a vrut sa ne faca o surpriza..si voi..muahahaha d-ala... s-au incurcat matele ,mare lucru...acu' lasa ca nu intra zilele in sac. si ma refer acu' la jalea care am vazut-o pe alte topice. hai..sus fruntea! |
||
iasomia Postat pe 5 Mai 2009 12:46 |
||
bai nenica... adeca waifa isi rase contu' si eu ma chinuiam acilea sa-i dau explicatii?... mi se parea mie ca-n ultimele zile nu era-n apele ei, chiar daca situ' mergea oarecum bine... cum zicea tanti lenutza in momente de rastriste: alooo, stati la locurile voastre!... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 5 Mai 2009 13:33 |
||
Nu si-a sters contu' wifa, am vazut io! Si sper ca am vazut bine, ca site-ul era inca in formatul ala nashpa... Bine ca si-a revenit site-ul si sper ca Wife cu G sa revina.... Ce mama masii! Ca fara wifa si comentariile ei nu prea o sa mai am ce ma delecta pe aici... (mai mult cu cititu', ca de comentat nu prea am timp). Si nu ca ceilalti obisnuiti ai site-ului nu sunteti draguti... Dar ea mai arunca cate-o boaba de piper cateodata. |
||
picaturaderoua Postat pe 5 Mai 2009 14:00 |
||
eu am inteles ca pro si-a ras contu',copil.. ce vrei... uite ca si-a revenit magaoaia..si ce mai freamat,ce mai zbucium... zambilu', am ras cu sughituri...da' mami! nu batusi la nimeni cu dictatoarea aia,ha?.... |
||
iasomia Postat pe 5 Mai 2009 14:59 |
||
Politia a retras avizul de functionare pentru radarele fixe amplasate �n tara in urma unor contracte incheiate de primarii cu societati particulare. | ||
anakin Postat pe 5 Mai 2009 15:59 |
||
arhiepiscopul tomisului teodosie filmat cu camera ascunsa cum negociaza cu un" viitor student"...1500 de euro era "taxa". pe pariu ca se musamalizeaza?nu de alta dar ,face parte din inaltul cler... te ia capu'.. nu l-am suferit pe asta niciodata,am un naaas.... |
||
iasomia Postat pe 5 Mai 2009 16:13 |
||
iasomeaua... stii cum e, faci ce zice popa... |
||
zambil Postat pe 5 Mai 2009 16:19 |
||
zambilu' ma mami..ma uitam la el cand oficia slujba de inviere..are o voce asa pitigaiata,nu-mi place,na! nu-mi place nici de patriarh.. "mi-e dor" de teoctist..sa ma bata soarele! mare lucru sa ai acel ceva.... |
||
iasomia Postat pe 5 Mai 2009 16:26 |
||
woman, tu ce faci pe moarta in papusoi acolo? baga optimism la sufletel, si nu-ti pierde simtu' umorului.. |
||
iasomia Postat pe 5 Mai 2009 17:18 |
||
zambilica...nu mi-am ras bre contu'...amenintam si io ca fomeia la nervi, nah... G si l-a ras ca l-au apucat dracii...vroia si el sa se dea pe forum si n-a putut... si zici tu ca pica sandramaua politiei atomice ? pai eu credeam ca e picata de mult, nene... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Mai 2009 17:18 |
||
nu fac soro pe moarta...doar ma reculeg dreaku...ca sunt cam confuza ma manca azi in cour sa intru in gradina...chit ca habar nu am ce tre' sa fac... si ma fura peisajul colo sha...si am afumat mancarea...logic, nu ? si daca vreti sa stiti care e chestiunea zilei, va spun eu : nu mai am cafea... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Mai 2009 17:22 |
||
calm,calm... pai cand te mananca in poponet,in gradina te duci tu?.... |
||
iasomia Postat pe 5 Mai 2009 17:29 |
||
ma manca sa admir morcovii si patrunjelu', nah... crezi ca eu ma pricep la agricultura ? faceam si eu pe interesanta... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Mai 2009 17:32 |
||
auzi fata! inventara astia un "inhalator de ciocolata"...adio kg in plus...m-am dat draq! o sa ma fac ca o trestie apetisatna,exista asa ceva?neahhh... poate le ajunge draq vreo particula prin plamani... |
||
iasomia Postat pe 5 Mai 2009 17:42 |
||
Ha! Deci si-au revenit!! Pupez!!! |
||
gabitzza Postat pe 5 Mai 2009 18:31 |
||
iaso, mai multe detalii despre inhalatorul ala. |
||
Clm Postat pe 5 Mai 2009 18:57 |
||
ha...inhalator ? o fii crack, nene... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Mai 2009 19:53 |
||
zambilu' interesanta varianta ta in legatura cu..cremenalu',aseara eram la o terasa ( ma duc acolo sa beau un suc,sunt niste masute sub trei castani,tare frumosi sunt castanii anu' asta,candelabre,nu altceva..apropos,habar nu am avut pana anu' asta, ca florile de castan au un miros asa special)si mi-au zis baietii: ia sa ne zica mama varianta ei,precis ca da pe spate.. eram cu 10 pusti. buuuun. iote ce zic eu: baietii aia doi ,(cica se intelegeau f bine)la bulau acolo, devenisera intimi,aveau jocuri erotico-masochiste,crez ca lu' cremenalu'ii placea sa fie strans de gat..si? si de data asta a fost strans mai mult. mda... o sa zici ca m-am inspirat din filme,tot ce se poate, doar stim fazele alea...cand unii cer sa fie stransi de gat,vor sa ramana fara aer ai draq! ba chiar sa si lesine. eu zic ca namila este criminalul pe bune. dupa cum am zis si de ala mic care era in amor cu profa, ca s-a aruncat singurel de la etaj,de fapt,el nici nu a vrut sa moara,ca d-aia a sarit cu bolta asa...incercand sa aterizeze in copaci,auzise el saracutu' ca unii au cazut in pomi de la etaj, si au scapat. copil...biet copil,cazut pe mana unei javre ordinare. dap...parerea mea este ca astia doi se cautau la rozete... |
||
iasomia Postat pe 6 Mai 2009 08:38 |
||
hmmm...zici ca astora le placeau joculetele erotice bizare ? tot ce se poate, ca ce erau sa faca si ei acolo? inchisi pentru muuuulti ani, cum erau... da' parca eu stiam ca una dintre tipele omorate avea parinti cu bani...daca a comandat tac'su o executie de genul asta ? stiu, stiu...m-am uitat la prea multe filme americane... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Mai 2009 08:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
am ales cu inima.am ales bine? | 16 | De la: garbo_2178 3 Iunie 2012 10:31 |
Un sfat va rog frumos!!! | 58 | De la: joyz93 10 Ianuarie 2010 20:22 |
CUM TRECI PESTE PIERDEREA UNEI PRIETENE? | 2 | De la: Laura76 21 August 2018 23:32 |
|
||
CIND,UNDE SI DE CE SE RASTOARNA CARUTZELE CU FILOZOFI ? | 15 | De la: nelly05 22 Septembrie 2010 21:16 |
salut | 2 | De la: Alexxandra 14 Martie 2010 17:08 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri