Homosexualitatea, este caracteristica vietii inchise.Este corecta si aceasta solutie.Mai exista o solutie la care nu te-ai gandit si am sa ti-o spun, daca imi vei scrie la mesaj privat.Altfel nu, chiar daca iti cade o floare de castan in sticla cu suc. | ||
Ioana007 Postat pe 6 Mai 2009 08:53 |
||
---|---|---|
mda... se cautau, da' nu prea se gaseau... iasomico, cele mai multe crime au la baza motivatii economice, ca sa zic asa... instinctu' ala de supravietuire... sau crime comandate... dragostea din tei dintre baietzei nu prea tine acilea... |
||
zambil Postat pe 6 Mai 2009 08:54 |
||
strangulatoru' avea 50kg,victima peste 100 kg..io zic ca s-a lasat de bunavoie sugrumat,voia senzatii tari,numa' ca de data asta a fost prea mult. omor comandat? avem noi tendinta sa complicam lucrurile,de fapt in spatele unor scenarii alambicate se afla (mai mereu) multa prostie...ii credem sclipitori (pe te miri cine) si de fapt... si in cazu' lu' baselu..ii pun astia in spinare o gramada de scenarii complicate,cand colo...avem parte de actiuniile unor imbecili... ma scuzati! sunt confuza astazi,uneori si cand ti-e bine,e greu... vorba lu' buna: cand venii luna lu' mai numa' la cuc mi-ascultai... ehe,he,he... |
||
|
||
iasomia Postat pe 6 Mai 2009 09:00 |
||
da' daca tot o daram pe sex, i-auzi ce zice la gazeta... cica in nou' cod penal varsta de consimtamant a minorilor scade la 13 anisori... pai la cum arata fatucile astea astazi, s-ar zice ca guvernu' tine pas cu vremurile, nu?... in conditiile astea, de ce sa mai cauti sex riscant la gaoaza in puscarie, cand cu o punga de cipsuri rezolvi treaba la coltzu' scolii?... |
||
zambil Postat pe 6 Mai 2009 09:02 |
||
frate vanghele, ce spui tu acolo? vrei sa avem private in legatura cu..cremenalii? hai ca ai fost dulce.... zambilu' asa o fi,nu zic nu . da' mie asta mi-a venit in cap.. |
||
iasomia Postat pe 6 Mai 2009 09:05 |
||
bai mami, bai... pai o fi avut stragulatoru' ala 50 de kile, da' malacii de-l tineau pe cremenalu' de femei bateau si ei suta de caciula, crez eu... sa nu uitam ca aia erau la racoare sub observatie, nu fusesera condamnati, ca sa se stabileasca niscaiva relatii trainice de dragoste intre ei, cu toate perversiunile masochiste ce deriva d-acilea... n-auzi ca ala a murit ca nu gaseau gardienii cheia ca sa-i desparta?... si p-orma cica alde ionutz ala dadea cu banii dupa femei in libertate, nu vaz cum sa-l apuce mancarimile la tartitza in inchisoare asa, de-odata... |
||
zambil Postat pe 6 Mai 2009 09:09 |
||
mda...citeam pe un forum cum o fatuca de 14 ani cerea ajutor sa il seduca pe un pusti de 15... auzi la ea...sa il seduca.... bre, ce-o fii in neregula cu plozii astia ? tropaie hormonii in ei la greu...se sexeaza la 12, 13 anisori ca nebunii bine zice zambil...guvernul e in pas cu vremurile... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Mai 2009 09:16 |
||
ca sa nu mai zic ca daca acceptam varianta ta dosnic-romantica, ar rezulta ca gardienii aia erau usor voyeuristi, ca sa nu zic de-a dreptu' codosi... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 6 Mai 2009 09:17 |
||
zambilu' dau inapoi, nu pot sa-ti tin piept astazi,sunt plapanda ca o mimoza.... asa o fi... |
||
iasomia Postat pe 6 Mai 2009 09:18 |
||
he...he...pai si gardienii aia au ceva la scufita...traind atata timp alaturi de aia...capata si ei o mentalitate de infractor iasomico, da' de ce esti plapanda ? ce-ai patit ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Mai 2009 09:21 |
||
ma uitam,si ma cruceam... acces direct,rai da buni,un show pacatos... ionescu,morar,capatos... prostitutie televizionistica... cele mai jegoase "vipuri" sunt invitate... se promoveaza non-valoarea,mizeria umana..bleah... |
||
iasomia Postat pe 6 Mai 2009 09:22 |
||
waifo... nu pustimea s-a emancipat, ci noi, astia mai batranii, care acceptam sa recunoastem deschis ca sexu' infantil exista si o duce bine-mersi... pai pe vremuri fatucile se maritau la 12 - 14 ani... ma rog, se maritau e-un fel de-a zice, ca pe la popa ajungeau mai tarziu, daca era cazu'... iar eu imi amintesc ca la vremea mea gradinitzele nu erau asa inocente cum scria pe vremuri la arici pogonici... |
||
zambil Postat pe 6 Mai 2009 09:23 |
||
woman, nu stiu ce am...simt unde nefiresti peste tot. zambilu' nu erau deloc nevinovate,imi aduc aminte de doi copilasi: silvia si eugen...erau considerati pereche,si noi ii acopeream ca sa se poate giugiuli... |
||
iasomia Postat pe 6 Mai 2009 09:25 |
||
de altfel, nu e nimic anormal in sexu' infantil... majoratu' la 18 ani e o gaselnitza artificiala, impusa de societatea burgheza... tine mai mult de raspunderea juridica, in stransa relatie cu consecintele financiare... sa nu uitam ca in natura durata normala de viata a fiintei umane e de vreo patruj' de ani... varsta de 60-70 este artificiala, si se datoreaza in principal medicamentelor si vietii sedentare, fara solicitari fizice excesive... normal ca in conditii naturale te-apuca mancarimea inghinala mai devreme, natura nu citeste codu' penal...... |
||
zambil Postat pe 6 Mai 2009 09:30 |
||
mda...ai dreptate intr-un fel... e adevarat ca la tara se maritau ploadele la 13, 14 ani...dar de atunci lumea a mai evoluat, nene...a aparut chestia asta cu emanciparea femeii, cu cariera ...ma refer la mediile "mai " elevate, nu la coada vacii, unde singura perspectiva e sa te mariti cu tractoristul din sat, ca e bun maica, aduce motorina acasa... si da, intrebarea mea vis a vis de plozii astia era cam retorica...io zic ca parintii sunt loviti in scufita...mi se pare inacceptabil sa nu stii ce se petrece in capatana copilului tau, baiat sau fata... problema e ca parintii au ajuns la un grad superficial de intelegere a plozilor...ori ii lasa de capul lor...ori fac dresura de circ cu ei...adica taman extremele care duc la derapaje serioase... pai fie-mea a avut o colega de clasa care la 12 ani se sexa cu parintii in casa...si aia stiau, ca dormea cordaciul la ei cu ea in pat...dementi, nene...si ala pedofil... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Mai 2009 09:31 |
||
ce se intampla intre parinti si copii tine tot de natura... suntem programati sa nu admitem cu usurinta ca parintii sau copii nostrii fac sex, pentru a evita incestu'... e drept ca o sticla-doua de medicinal reduce inhibitiile astea prostesti... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 6 Mai 2009 09:35 |
||
mda...daca stai sa citesti biblia...se "incestau" acolo la greu... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Mai 2009 09:37 |
||
woman, eu zic ca erau deschisi la scufita,nu dementi.. sunt cazuri in care fetele au derapaje comportamentale din cauza faptului ca sunt vremelnice in simtire,ajung sa aiba stari f naspa.. si atunci..daca ai parinti deschisi la cap...te lasa sa faci amor,decat o copila sonata,mai bine una fericita. fereasca sfatntu',nu este indicat,dar trebuie sa acceptam ca sunt cazuri si cazuri...unele se soneaza daca nu primesc ce au nevoie,adica...pe "dansa in-transa..." |
||
iasomia Postat pe 6 Mai 2009 09:37 |
||
he,he,he... d-aia stau mironositele cu nasu-n biblie toata ziua... doar asa mai au si ele parte de ceva actiune... | ||
zambil Postat pe 6 Mai 2009 09:39 |
||
dap.. ca fac copiii sex e ok. in schimb copiii au reactii f naspa cand se gandesc ca ai lor parinti fac sex,si daca mai sunt si mai in varsta(parintii) au imbulinat-o... dar am sfatuit eu un copil, care facea urat ca mama si tata se imperecheaza...i-am zis: fi ba mandrau! uite de gene ai in tine! ar fi mai linistitor pt tine sa stii ca parintii tai nu au mai facut sex de la 40 de ani? pai..asta vrei sa te astepte?he,he... |
||
iasomia Postat pe 6 Mai 2009 09:44 |
||
hai mai iaso...adicatelea ce ? se sona Andreea daca la 12 ani nu si-o tragea cu Linu ? eu inteleg ca si plozii au instincte sexuale...dar nu cred ca sunt atat de puternice incat sa sara de pe sine...parerea mea... dar ai dreptate cand spui ca depinde de parinti, cat sunt de open mind... adica, daca vorbesti cu copilul tau, daca ii esti aproape si ii exoplici de chestiile astea sexuale, ca nu sunt degradante ci sunt firesti, dar...atunci cand ai si varsta necesara sa iti asumi responsabilitati...eu zic ca e ok... eu zic ca parintii nu stiu cum sa abordeze problema...ori ii lasa de capul lor, sa se sexeze la nimereala, ori urla ca disperatii la ei ca e rusine si ca e gresit, etc... dar daca ii explici frumos cum sta treaba cu albinutele si poleniizarea, io zic ca se rezolva multe din fasa... plozii astia se sexeaza la plezneala, si pe urma urla ca a fost viol, ca au fost abuzate, ca sunt gravide cu unchiul, varul sau vecinul...pai daca umbla cu tzatzele pe-afara si li se vede pasarica de la fusta prea scurta, cine e de vina ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Mai 2009 09:45 |
||
waifo... la ce programe au astia la televizor, daca le bagi treaba cu albinutza te ia pustimea de tembela si te trimite sa te uiti la minimax ala... da nene, pustimea vrea actiune, nu gargara... cat despre fatucile alea dezbracate, pai asa tipa natura-n ele... simtu' competitiei declinat la feminin, ca au si femeile competitiile lor... mai nasol e ca nu realizeaza si consecintele, pustoaicele alea... da' din greseli se-nvata... |
||
zambil Postat pe 6 Mai 2009 09:51 |
||
io nu vorbeam de normalitate acolo... desi pana la urma ,cine suntem noi ca sa hotaram unde incepe normalitatea? in opinia mea, fetele care incep sexul mult prea devreme, se uzeaza mai repede. o aveam pe una gabi in clasa,facea sex de la 12 ani fix. dar nu putea altfel,intra in sevraj... nu stiu nene,eu toata copilaria mea nu am auzit decat: trebuie sa fii fata mare cand te mariti,in felul asta o sa fii o femeie fericita,barbatul nu o sa poata sa-ti scoata ochii niciodata cu trecutul tau. si am fost virgina!m-am simtit minunat in biserica pura,in alb asa... mai sunt valabile draciile astea astazi? nu! |
||
iasomia Postat pe 6 Mai 2009 09:54 |
||
iaso...si eu tot asa am auzit de la coana mare...si da, m-am maritat virgina...si toanta cat incape...ca nu stiam pe ce lume sunt e bun sexul asta, fata,...dar mie imi pare ca azi se vorbeste prea mult despre el....si se face si mai mult...fara discernamant si responsabilitate... daca te gandesti ce rata a avorturilor avem, te ia capu' ce sa mai zic de plozii care se sexeaza fara protectie, cand exista femei adulte care nu folosesc caciulica ? raman gravide si ori se duc la chiuretaj, ori fac copilul si pe urma il abandoneaza la ghena de cunoi, sau prin wc, ori il strang de gat in ultimii ani au fost multe cazuri de piptzipoance de 17 ani care erau gravide, parintii nu stiau, si au aflat de la politie ca podoaba de ploada a omorat copilul io zic ca trebuie sa existe o cale de mijloc da' problemu e ca traim intr-o societate bolnava, nene... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Mai 2009 10:05 |
||
mda... societatea e bolnava pt ca incercam s-o facem cat mai sanatoasa... sex, natalitate, totu' e normal si permis inca din clipa in care functiile astea firesti se pot manifesta... chestia e cu prejudecatile sociale... traim prea mult si ne-apuca plictiseala... normal ar trebui s-o mierlim din clipa in care nu putem sa ne mai reproducem... restu' e supravietuire egoista... d-aia dam p-afara pe planeta asta, bagam pe gura si scoatem pe gaoaza, fara sa mai producem nimic important... cand suntem in floarea firii suntem mintiti sa stam cuminti si sa muncim ca vitele, cu promisiunea ca o sa ne bucuram de viata la batranete... ba chiar religia a impins data bucuriei pe lumea ailalta... ai dracu' popishteni... |
||
zambil Postat pe 6 Mai 2009 10:12 |
||
hmmm.. eu nu sunt atata de convinsa ca suntem o societate bolnava,in fond,se intapla si la EI fel de fel de grozavii.. trebuie sa invatam sa fim mai blanzi cu noi,ma ingrijoreaza sila asta imensa pt toti si toate,nu ma refer la ce discutam noi acilea,vorbesc la modu' general... suntem o natiune scapata de sub un jug infiorator de greu,jugu' unor megalomani..care ne-au tocat marunt peste tot,ne-au ucis simturile,personalitatile....eram un imens card de mortaciuni care acceptau totul in tacere.... cand traiesti 50 de ani cu frica,si te trezesti din asa o grozavie de somn,esti debusolat,interpretezi lucrurile eronat,pur si simplu suntem in faza de reinventare,de remodelare. pana la urma toti ne plangem,dar nu facem nimic...avem ce sa bagam la mate? atunci sa-i ia draq si cam atat. |
||
iasomia Postat pe 6 Mai 2009 10:14 |
||
iasomico... ia sa mai si radem la sexu' asta, fata, ca altfel dam in depresie... Dupa multe studii, cercetatorii au reusit sa calculeze exact cantitatea de energie consumata in timpul unei partide de sex: Dezbracarea (ei): - cu consimtzamantul ei 12 calorii - fara consimtzamantul ei 187 calorii Desfacerea sutienului: - cu amandoua mainile 8 calorii - cu o singura mana 12 calorii - cu dintzii 85 calorii Punerea prezervativului: - cu erectie 6 calorii - fara erectie 315 calorii Pozitzii: - misionarul 12 calorii - 69 culcat 78 calorii - 69 in picioare 112 calorii - roaba 216 calorii - pe la spate 326 calorii - candelabru italian 912 calorii Atingerea orgasmului: - adevarat 112 calorii - fals 315 calorii Dupa orgasm: - stat in pat 18 calorii - ridicare imediata 36 calorii - incercarea de a-i explica (ei) de ce v-ati ridicat imediat 816 calorii Obtzinerea unei a doua erectzii pentru persoane intre: - 20 - 29 de ani 36 calorii - 30 - 39 de ani 80 calorii - 40 - 49 de ani 124 calorii - 50 - 59 de ani 972 calorii - 60 - 69 de ani 2916 calorii - peste 70 de ani ? (cercetarile continua) Imbracatul de dupa act: - cu calm 32 calorii - in graba 98 calorii - cu tatal ei batand la usa 1218 calorii - cu sotzul ei batand la usa 3415 calorii - cu sotzia dumneavoastra batand la usa 6815 calorii |
||
zambil Postat pe 6 Mai 2009 10:33 |
||
zambilu'... mi s-a facut foame de la cat am ras... trebuie sa ma apuc de sex ,ca sa slabesc,partea proasta este ca slabesti mai mult cand e chinu' mai mare... |
||
iasomia Postat pe 6 Mai 2009 10:43 |
||
,vad ca faceti ce faceti si tot la sex ajungeti,chestiunea zilei,IASOMIO-te mai iei si de mine,bravo | ||
scrichy Postat pe 6 Mai 2009 10:44 |
||
IASOMICO,zici ca ti s-a facut foame,ai,sau maninci ca sa ai motiv de sex ,ca s-a pus mincarea pe tine sub forma de colacei | ||
scrichy Postat pe 6 Mai 2009 10:47 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
:P | 13 | De la: tutankhamon 1 Februarie 2010 00:12 |
nu lasati visele sa piara! | 13 | De la: Achmed 14 Noiembrie 2010 08:42 |
Buna sa-ti fie inima. | 2 | De la: garbo085400 8 Mai 2010 13:32 |
|
||
eu pesti el scorpion? avem sanse? | 3 | De la: mia79x 12 Iunie 2009 17:15 |
FWB sau prietenie cu avantaje sexuale | 40 | De la: fleurdelis 15 Mai 2010 20:42 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri