Chestiunea zilei..

floricel...

e dezatru mamicule...parca-s toti in deriva

si se mai bat cu pumnu' in piept ca cica avem invatamant de elita

vax albina...se folosesc de copiii aia care se educa extrascolar si dotati cu inteligenta peste medie, ca sa dreaga busuiocu'

pai eu ma hlizeam cand ma uitam la seriale americane si vedeam ca aia invata teorema lu' pitagora in anul 3 de liceu

da' acu...parca nu-mi mai vine sa rad

imi amintesc cum i se predindea fiica-mii sa invete pe de rost comentariile la romana...de capiase, saraca...si acu' nu mai tine minte nimic din ce a memorat

vanare de vand, nene...
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Mai 2009 11:14
nenicilor.

nu gasesc un topic pe care scrisese micass ca nu-i suporta pe ungurii care nu invata limba romana.

pai micass,draguto...

hai sa-ti spun o treaba:nici n-o sa mai invete d-acu',suntem in UE ,fara frontiere..alea,alea...
ce mandrie mai este acu' in lume sa fi roman?
urla occidentu' de ura impotriva romanilor.
supararea asta s-o ai tu in viata...

nem all jol a szenad?=nu-ti sta fanu' bine?

fata aia chiar sesizase nuanta de rasism din postarea lu' anakinu'..care fie vorba intre noi,uraste tiganii..si probabil, si pe unguri "ii adora"....
da' nu-i bai...viata e misto...
iasomia
Postat pe 8 Mai 2009 11:33
iasomico...

hai ca ungurii le au p-ale lor, iar noi ne dam mari europeni acuma vis-a-vis de tiganii aia... normal, daca toata ziua stam cu gura cascata la ce mai fac ei pe la acasa tv si pro tv...

da' sa va zic eu alta chestie tare... nemtii vor sa interzica paintballu'... de la masacru' lu pushtulache ala li se trage... cica paintballu' indemna la agresiune...

criticii masurii zic insa ca paintballu' este un joc excelent pentru team building... iar criticii criticilor zic ca la team buildingu' ala se invatza cum mai multi colegi il pot executa pe altu' care n-are basca... sau are....
zambil
Postat pe 8 Mai 2009 11:38
ala-i jocu' ala de se impusca intre ei cu vopsea,nu?

mie mi se pare violent,stii de ce?

am vazut la tv cateva reprize de acest gen,pur si simplu se desfigurau cand trageau,ii lua valu'...

si apoi azi te impusti cu vopsea,maine la fel..poimaine iti iei un puscoci adevarat..

tineretu' este cam labil pshihic....

avem si mari valori,si speranta mea este in EI,in cei tineri...ei vor schimba ceva in tara asta,abia dupa moartea noastra o sa se schimbe lucrurile...

dar avem si multi copii debusolati..

chestiunea zilei
meci pe ghencea astazi...
iasomia
Postat pe 8 Mai 2009 11:47
da mami, ala e... cu bile cu vopsea... chestia e ca toate jocurile au la baza violenta animalica din om... in natura nu exista jocuri, totu' e pe bune...

fotbalu' de azi e de fapt razboi deghizat, satisface necesitatile hoardelor de masculi competitivi de a invinge alte hoarde de masculi, din triburile vecine... iar in razboi mai mor si nevinovati... cum zic aia in ghencea?... pe ei, pe mama lor...
zambil
Postat pe 8 Mai 2009 12:00
si ca sa nu zica lumea ca la team building se invata numa' mancatorii de colegi, ia uite-acilea:

Un grup de 40 de oameni care se gandesc toti la mancare = parastas

Un grup de 40 de oameni din care 2 se gandesc la sex si restul la mancare = nunta

Un grup de 40 de oameni care se gandesc toti la sex = team-building

zambil
Postat pe 8 Mai 2009 12:09
bai nene, io crez ca sunt in urma rau cu stirile

cica pe nadia nedelea rus si pe marie jeanne ion le plateste oprescu din buzunarul lui

ioneasca asta nu e "rapita" din irak ?
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Mai 2009 12:11
waifo...

ai sapat la gradina de te-ai spart...

da, nene, aia e... le mai recicleaza astia pe spioance, asa, la 'tui ma-sa...
zambil
Postat pe 8 Mai 2009 12:14
nu cred sa fie coincidenta de nume, deci ea trebe sa fie!!
da ce ma .... pe mine grija daca e sau nu, si cine o plateste? si pt ce!!
zambila
Postat pe 8 Mai 2009 12:17
dap..

oprescu are consiliere platite de el,si la ce ii folosesc?

nu am vazut om sa cada asa ...

ma felicit ca nu l-am votat,as fi fost draq dezamagita...da' ce spun dezamagita?

o-ri-pi-la-ta....
iasomia
Postat pe 8 Mai 2009 12:23
zambilu'...intai am admirat tarlaua, bre...ashe...cu mainile la spate, in deja consacrata traditie romaneasca

abia acum ma gandesc daca plantez sau nu, ca depinde de multe variabile...una ar fii ca nu pricep deloc ce ar trebui sa fac

ioi, ishtenem...imi amintesc cum se dadea tot boborul cu couru' de pamant cand ii rapira pe aia...si cum aparu baselu pe un cal alb, in armura stralucitoare si rezolva criza

io crez ca asta daca nu are o criza de rezolvat, inventeaza una...
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Mai 2009 12:25
golan batran, nea oprescu ala... l-au montat astia ca au prins trendu', ca lu' nea poporu' ii place golanii, d-alde basescu, chestii... da' asta-i si lenes...
zambil
Postat pe 8 Mai 2009 12:26
yeap...la roman daca ii bagi o injuratura de mama si una de grijanie, l-ai facut fericit...zice ca esti popular..."e de-al nostru, din popor "
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Mai 2009 12:29
tati,

da' vazusi?il dadu vanghele pe medelin afara,cica corb la corb nu-si scoate ochii..ehe,he,he...

unii zic ca e mana lu' geoana,da' io zic ca e lu' base...pai cum gurita? sa-i faca medelin "ghertoi" la sambra oilor acolo?ha?
iasomia
Postat pe 8 Mai 2009 12:30
aveam eu un stra-unchi, cand ma duceam pe la tara la el mereu imi zicea:

ai venit, ba?... 'tu-ti gutuia ma-tii...

al dracu' pervers, da' atunci eram copchil si nu prea intelegeam ce vrea sa zica... ma gandeam ca avea livada... he,he,he...
zambil
Postat pe 8 Mai 2009 12:32
iasomico...

pai cica vanghele e evreu.. hai c-am murit cand am auzit-o p-asta spusa de gura lui, care sa zice si ea ceva...
zambil
Postat pe 8 Mai 2009 12:33
zambilu'

zicea cu drag unchiu' ala ce zicea...si eu injur cand mi-e drag de cineva,de regula spun:'tu-ti norocu ala al tau....
iasomia
Postat pe 8 Mai 2009 12:35
in tot cazu' ,faptul ca serviciile alea hoate, cazura pe mana lu' vanghele este dramatic..nenica...
iasomia
Postat pe 8 Mai 2009 12:38
iasomico...

normal ca zicea moshu cu drag... crez ca-i placeau gutuile, asa, trase-n glazura...
zambil
Postat pe 8 Mai 2009 12:38
aha...stiam io de ce m-ai facut japita ieri...ca ti-e drag de mine

nu ca vrei sa fii gica contra si sa ma contrazici
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Mai 2009 12:39
iara nu vad ultima pagina
zambila
Postat pe 8 Mai 2009 12:42
da click pe penultima
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Mai 2009 12:44
ce sa fac wife? am sange de bozgor in mine,noi nu prea le avem cu vorbele dulci...

tata saracu' imi zicea : porcule ce esti...

nu exista genuri in maghiara..

porcule,nesimtitule,puturosule...
iasomia
Postat pe 8 Mai 2009 12:45
asa am ras ieri...ca ce mi-a placut...am simtit alintul, guritza...
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Mai 2009 12:46
iasomico...

aha, deci d-acilea bancu' cu femeia meu...
zambil
Postat pe 8 Mai 2009 12:55
Jgen,ioi... istenem....
iasomia
Postat pe 8 Mai 2009 12:59
De la: Clm, la data 2009-05-05 18:57:10iaso, mai multe detalii despre inhalatorul ala.

celemeule,

era un suflici, ca un fluier asa...il bagai in gura si trageai in piept,cica ti se umple gura de gust de ciocolata,si in felul asta nu mai mananci,nu te mai ingrasi...ne invata astia la surogate.

de fapt ,asta este viitorul omenirii...

o sa ne pacaleasca astia cu tot felul de chestii ...
iasomia
Postat pe 8 Mai 2009 13:39
mda...cum am zis...e crack, nene...nu tragi pe nas, tragi pe gura...

iasomico...da ' cu mancarea nu inventeaza astia ceva ?

si vezi ca nu mi-a trecut pohta de joffre...
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Mai 2009 13:41
nu vezi fata ,ce confuz m-am exprimat...io la ora asta mancam inghetata...

da' m-am apucat de miscare si regim! ce floarea mea!?

vreau sa-i plac lui..iubitului

sa fiu frumoasa,nabadoioasa....la,la,la...

auzi! cica luni 30 de grade....vaaai...pana luni trebuie sa dau jos 2 kg,nu-mi place cum dau din soldu' stang....
iasomia
Postat pe 8 Mai 2009 13:47
regim ? inghetata ?

astea doua nu imi suna bine impreuna

si ce-ai soro cu soldu' ala ? mie imi pare taman bun...sa-i placa lu' iubi...
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Mai 2009 13:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
surse de re_surse, 12 De la: comoaramea 17 Mai 2010 00:55
Anunt pentru apartinatori de cartela vodafone valabila! 18 De la: quasaria 9 Iunie 2010 22:05
Ganduri frumoase/pure/sincere 38 De la: Clm 12 Mai 2009 15:23
Copii (dupa 12 ani) care au iubit / iubite ! 145 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:30
Cum scap de albine 5 De la: Ciresica 21 August 2011 08:14
Setari Cookie-uri