Chestiunea zilei..

gata nene...ma duc sa admir gradina

sa va jucati frumos
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Mai 2009 13:51
he,he,he... parca-l am in fata ochilor... ia luati de cititi d-acilea...

http://ziare.ro/articol.php?id=1241767903
zambil
Postat pe 8 Mai 2009 14:14
si cu tine-acu'...manca si el o paine, sireacu...

ce "era" timpuri grele, neicusorule...
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Mai 2009 14:28
Iaso, merci pt informatie, sa inhaleze ei cu mama lor gustul de ciocolata.

Clm
Postat pe 8 Mai 2009 15:23
zambilu'

al draq voiculescu ala...

celemeule,

corect...

woman,

cica exista si inghetata dietetica....
iasomia
Postat pe 8 Mai 2009 16:24
las' ca m-a saturat zambilica azi de inghetata...m-a bagat in depresie cu fatuca aia...ca arata....arata la toata lumea

bai iaso...io am dat-o pe cantece de pahar, ioi, ishtenem

inel, inel de aur...cu piatra la mijloc...
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Mai 2009 16:27
pai..si de ce sa te bage in depresie?

ca doar esti muiere,no amu si cu tine..

iasomia
Postat pe 8 Mai 2009 16:38
pai arata bloanda aia bine...tzapanoaga asa...cam cum am fo io acu fo 20 jde ani...

amu...nik...

wife_de_zmeu
Postat pe 8 Mai 2009 16:41
acuma la chestiune acilea... ca ziceam ca-mi place de fatuca aia de la nazdravanii...

bai nene, exista o lume a muzicantilor de ocazii... nunti, chermeze, chestii... oameni onesti, care-si bat gura pe bune sa castige o painica... si care rar ajung mai sus de etno tv... e mare pacat de femeile si barbatii astia cu bun simt, care muncesc in viata, ca n-au acoperire mai mare...
zambil
Postat pe 8 Mai 2009 16:57
pai nah...se pierd pe drum...ca nu zic de dusmani, sa fie in trend...

ia sa bage de mertzane si parai...sa vezi ce da lumea navala...
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Mai 2009 17:00
si ca tot vorbiram de nunti si chermeze...

una dintre cele mai mari distractii este sa ma uit la oamenii aia... care cei mai multi n-au niciun talent special in viata... fie el ascuns sau la vedere... da' oamenii se imbraca frumos (ele, mai ales!) si vin sa se simta bine...

ce-mi plac, cu fetzele alea jumate serioase si jumate zambarete... sa nu se faca de ras, deh...
zambil
Postat pe 8 Mai 2009 17:15
mie imi spui?

ador oamenii,la chefuri ma umplu de energie cand ii studiez,ce pietre? ce capitalele lumii?

oamenii sunt cea mai misto sursa de umplut suflete....

dap...alea un pic timidute asa...sunt scumpe.

iasomia
Postat pe 8 Mai 2009 17:21
mde.. asa e... ma uit la unii cum alearga si se rup in figuri la turism-viteza... ca sa se laude pe unde au fost...

pai nenica, daca te duci la ciorogarla si dai de oameni petrecareti, iti ajunge pentru un an de zile... aicea-i distractia...

ca pietrele alea - cum le zisesi tu - le vezi si pe discovery, chiar mai bine decat daca te duci acolo...
zambil
Postat pe 8 Mai 2009 17:29
bai nene...astia-s nebuni...cica Constantin Nita, a declarat c� va propune ca impozitul minim s� fie eliminat din toamna

zice ca in toamna, in functie de rezultatele economice, s-ar putea anula acest impozit minim si sa se gaseasca alta solutie pentru a nu pune �n pericol microintreprinderile sau start-upurile

una dintre solutii ar fi ca impozitul minim s� nu fie aplicat pentru firmele cu cifra de afaceri de pan� la 50000 de euro

hmmma...asta-i semnul unei posibile major�ri a cotei TVA sau a cotei unice de impozitare
wife_de_zmeu
Postat pe 9 Mai 2009 12:35
mde...eu ziceam asa...la modul generic de facut dragoste cu ploaia si cu vantul...

ce frison ai avut ?
wife_de_zmeu
Postat pe 9 Mai 2009 18:22
d-ala mare,frison de frison...

chestiune zilei.

ce rahat de meci:steaua-dinamo

crez ca a fost blat nenica...

ghinionu' face sa fie si cupele astea europene acu',unde vedem fotbal adevarat,m-au ingretosat..nici nu ma mai uit un timp la fotbalul romanesc...

joco di mano d-ala...
iasomia
Postat pe 9 Mai 2009 19:01
iasomico...

li s-o trage de la curatenia de-o fac astia-n arbitraje, mami... artistii blaturilor sunt la bulau, asa ca jucatorii trebe s-o faca mai pe fatza acuma, cum se pricep si ei... ne-am intors la amatorisme, deh...
zambil
Postat pe 9 Mai 2009 19:09
e jale mare.. suflete...

ai vazut si tu ce diferenta ,intre ce joaca Ei si ...

si da.

crez ca de la curatenia de primavara li se trage,io zic ca sunt si jucatori cu kk la cour,iti dai seama ce le tremura ala ...

iasomia
Postat pe 9 Mai 2009 19:16
desi cica se cheama fotbal, e tot ca pe vremea romanilor, mami... circ d-ala...

atunci era paine si circ, acuma-i mici si fotbal... s-adoarma prostimea... pana si alegerile politice zici ca sunt reality show d-ala contrafacut...he,he,he...
zambil
Postat pe 9 Mai 2009 19:20
ca si-n politica...

ma uitam la lansarea candidatilor,m-am spart de ras....

la psd...corina danila(actrita)..sa fi vazut ce facea pe evita peron aia..mami...

e greu....

vaz ca bagasi si tu ceva de politica intre timp....
iasomia
Postat pe 9 Mai 2009 19:25
corina danila in politica?... hai nu ma-nebuni... locu' ei e la cratita, mami, da' ea inca n-a aflat... e greu cu sufletele astea ratacite, care cred ca sunt altcineva...
zambil
Postat pe 9 Mai 2009 19:31
ma uitam la panaramele alea pe scena..ce promisiuni,ce steaguri,cata nesimtire nenica!

de parca nu tot ei stau de 20 de ani la carma tarii,fac toti pe imaculatii,bleah...

mi-a placut si de baselu:sunteti singurul partid care nu dati in presedinte!
emotionat asa...

mai base! inca ne esti drag! dar acu' te cunoastem,nu mai tin vrajelile astea...ehe,he,he...

iasomia
Postat pe 9 Mai 2009 19:33
da tati..

la euro-parlamentarele alea...

astia(analistii) ziceau ca si-a jucat rolul f bine, corina aia...da' de ce ma mir?

ca de la cat au dat de ani de zile in baselu... s-au sonat....

iasomia
Postat pe 9 Mai 2009 19:38
da-i dracu' cu politicienii lor, mami... curvele trag tot la curve...

auzi ce zice la gazeta... gasira astia niste antropizi d-astia intr-o pestera de la noi, si niste engleji se si grabira sa zica ca stramosii nostri erau negri... ai dracu engleji, cica suntem negri...
zambil
Postat pe 9 Mai 2009 19:45
woman-fetita

eu citii ce scrisesi,da' nu ma pricep la economie....
iasomia
Postat pe 9 Mai 2009 19:45
zambilu`

macar de-am fi, in cerul gurii macar, ar fi semn ca suntem rai

asa, suntem doar prosti..
gabitzza
Postat pe 9 Mai 2009 19:48
zambilu'

da' e mai veche teoria asta,am vazut documentar pe un post d-ala de ne place noua.

cica ne albiram pe parcurs.
iasomia
Postat pe 9 Mai 2009 19:50
bitza,

tu nu ai boii acasa...de ce esti necajita?....
iasomia
Postat pe 9 Mai 2009 19:52
gabitzo... ca suntem prosti, asta o stim doar noi, ca ne lovim unii de altii toata ziua p-acilea... da' stii care-i treaba?... romanii sunt prosti incercand prea mult sa faca pe desteptii...

cu englejii aia-i alta treaba... nu exista oameni de stiinta cu capu-n nori, iar declaratiile astea publice-s cu schepsis... interpretarea istoriei e o afacere cu bataie lunga, coloana a sasea sau a saptea, in ordinea razboiului rece...
zambil
Postat pe 9 Mai 2009 19:53
iaso,
nu-s suparata, sunt doar obosita, am muncit ca disperata toata saptamana..

zambilu`
crezi ca nu s-au prins si altii? io crez ca da..de aia isi si permit sa declare toate timpeniile..dovada ca staaam si nu facem nimic!

ba nu, mai zicem si sar`mana!
gabitzza
Postat pe 9 Mai 2009 19:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
am rezolvat problema cu iubitul meu 23 De la: pantera_neagra 14 Septembrie 2009 06:58
imi e frica sa ma mut cu ea 22 De la: garbo_2177 16 Iunie 2012 11:30
sunt o prietena rea? 15 De la: garbo_1399 1 Noiembrie 2012 02:09
retragerea prieteniei! 202 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29
Cum scap de albine 5 De la: Ciresica 21 August 2011 08:14
Setari Cookie-uri