iasomico.. cum dracu' de noi ne albiram pe parcurs, iar aia au fost albi de cand s-au nascut?... va zic eu ca-i manareala... in cercetarea istoriei umanitatii sunt doua curente: unu zice c-am avut toti un stramos comun, un maimutzoi negru la culoare de prin sudu' africii... boshimanii aia cica-s rudele lui cele mai directe in ziua de azi... alta teorie zice ca oamenii au aparut simultan in mai multe locuri din lume... acu' tot sa fii roman prost d-ala si sa nu-ti dai seama unde-i spilu la a doua teorie... adeca voi romanii va trageti din negroteime, si noi englejii ne tragem din dumnezeu pe linie paterna... capisci?... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 9 Mai 2009 20:00 |
||
---|---|---|
ezact! adicatelea..noi suntem second-hand! `tu-le mama lor de galbejiti! urate mai sunt englezoacele nene! si beutoare rau! |
||
gabitzza Postat pe 9 Mai 2009 20:04 |
||
asa zicea ,na! cum zisesi de bosimanii aia..cica au migrat si s-au depigmentat,ca deh...era frig prin alte parti... opinia mea?bajbaie si ei inca,sunt f multe taine pe terra asta a noastra,eu cred ca suntem un experiment d-ala... cine l-a creat? terra nene! e o fiinta! acu' zambilu' nu ma certa! ma joc si io... |
||
|
||
iasomia Postat pe 9 Mai 2009 20:08 |
||
mdea... urate cu spume... s-au incotzopenit intre ei pa insula aia de-s acuma toti veri primari... da' ffindca vorbiram de engleji, acuma-i mare dezbatere pe la ei cu parlamentarii aia... cica au sarit parleazu' cu cheltuielile personale decontate de la buget... ancheta mare... si ca si la noi, si la ei vin alegerile... he,he,he, politicienii astia au intrat in criza de idei, si in anglia merge cu ba p-a ma-tii acuma... |
||
zambil Postat pe 9 Mai 2009 20:09 |
||
iaso... pai nu dau, e clar ca poate nu s-a descoperit tot, cum e clar ca nu tot ce s-a descoperit e dat pe goarna, iar ce e dat pe goarna nu-i tocm' adevaru de cristal... citeam undeva de ce zicea un francez reactionar, uita-i cum il cheama... ca ecologia e o mare arma politica, nene... si eu chiar crez ca e... si mai zicea si de petrolu' ala, ca-n cativa ani o sa aiba acelasi pret ca apa de baut... ceva-ceva zice el bine, este un mister de ce cea mai tare industrie din lume este tocma' industria de automobile... ar fi ca si cum ne-am taia craca de sub picioare intr-o veselie... |
||
zambil Postat pe 9 Mai 2009 20:15 |
||
acu' de ce faceti gat? sunt o natiune superioara,la cate valori au dat ei omenirii, merita sa-i lasam sa se rasfete din cand in cand.... |
||
iasomia Postat pe 9 Mai 2009 20:15 |
||
mami... eu crez doar c-au avut piaru' mai bun... cati ani au trecut de cand a scris shakespeare ala al lor, ha?... 400, 500?... pai mahabharata aia e scrsa de vreo 3000 de ani, si reciti la ea vreo patru zile pana sa inceapa actiunea... |
||
zambil Postat pe 9 Mai 2009 20:20 |
||
apropos de apa.. eu am reminescente din copilarie. buna.. cand m-am nascut eu, avea casa in deal ,intr-un loc unde apa era f pretioasa,primii ani ai copilariei mele i-am petrecut carand apa din locuri f indepartate(in vacante),din cauza asta eu si acum "respect apa" ,nu-mi bat joc,consum cu masura..pur si simplu nu pot sa o las sa curga aiurea,nu din economie,pt ca-i stiu valoarea inestimabila... apoi ,si-a facut casa in vale,aveam put in curte,dar tot cu respect asa consumam... ehhhh..parca o vad:"painea fiului,n-o da cainelui"..la ei cainii erau hraniti numa' cu resturi de la masa..spunea ca e pacat sa dai bucata taiata special pt animale,ca Dumnezeu iti da cu masura..si daca ti-a dat ,sa nu-ti bati joc...etc. in fine,tarani,tarani romani..o dulceata de oameni curati la suflet... |
||
iasomia Postat pe 9 Mai 2009 20:34 |
||
mami... crez ca d-aia se zice ca vesnicia s-a nascut la sat... de la caratu' apei in varfu' dealului...he,he,he... |
||
zambil Postat pe 9 Mai 2009 20:48 |
||
Iaos m-ai lasat cu gura cascata, auzi sa candideze Corina Danila? Am inchis-o intr-un fnal. Nichita lipseste de la europarlamentare. |
||
Clm Postat pe 10 Mai 2009 10:39 |
||
zambil..."piaru" ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Mai 2009 11:22 |
||
piaru` , da ala care e sublim, dar ne lipseste noua cu desavarsire! grecii aia au cinspe milioane de pietre, da` stiu sa le vanda nene !! |
||
gabitzza Postat pe 10 Mai 2009 12:25 |
||
fiti atenti acilea la chestiune... vazui aseara un film japonez, nenica... gore tokyo police... un fel de manga de groaza cu actori de-ai lor... care aveti gusturi macabre la filme, descarcati-l de pe net, ca merita vazut... numa pentru esteti... ailaltii, ne-estetii, sa stiti ca manga nu se refera la gradu' de betie, si gore nu e personaju' principal... |
||
zambil Postat pe 10 Mai 2009 13:27 |
||
asaaa.. si ce mai vazui?... da, vazui slumdog millionaire ala de lua enshpe mii de oscaruri... nu-i rau, saracia vazuta hollywood style cu bollywood stars... asa de intretinere, merita vazut, da' daca asta a luat atatea oscaruri inseamna ca cinematografia americana e pe duca... sau trebe sa trimita deneau' si pa la ei politia ca sa salte cativa arbitrii... |
||
zambil Postat pe 10 Mai 2009 13:34 |
||
baaaaa... e vreunu p-acilea, sau vorbesc la pereti?... v-oti fi luat si voi dupa scricioaica cu tacerea aia de aur... desi daca ma uit mai bine, pareti mai destepti asa, stand ca momaile... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 10 Mai 2009 13:38 |
||
De la: zambil, la data 2009-05-10 13:38:40baaaaa...Eu sunt pe aici din cind in cind,stau in expectativa,ma amuz,trece timpul pina citesc ce postati aici,uite ca vazui ce ai scris |
||
scrichy Postat pe 10 Mai 2009 14:12 |
||
bitza, te urmaresc cu interes iubirica. esti tare tristuta,ma gandesc la voi pshihologii...grea viata. sa tii calea dreapta!eu pur si simplu nu pot sa inteleg,ma uit la :tudose,zivari,sterian..si multi altii care sunt invitati. nu pot sa pricep:cum mama draq sunt toti grasi??!! cum sa ma duc eu frate la astia , sa ma invete sa-mi fac ordine in hiperaciditatea stomacala?sa scap si eu de poftele astea care ma macina... pai...astia sunt ca popii,sau ce? iar o invata zivari pe una cum sa slabeasca,te ia capu'... si tudose? duci un copil balbait la el,cum draq sa ti-l faca bine? ioi..poate de la lenea asta ,nu mai pricep eu nimic... mi-e o leneeeee mi-e o leneee de ma doareeee |
||
iasomia Postat pe 10 Mai 2009 15:59 |
||
zambilu' esti de groaza.... mamiiiii, mi-am cumparat d-ala,da' pana ma invat, e greu... si..gore tokyo police??? pai..iar te-ai uitat la filme de groaza? of,viata mea! cat despre slumdog millionaire ,cica baietelu' ala de juca in el ,tare chinuit este de parinti in realitate,sau poate am inteles eu gresit... nici lu' cris nu i-a placut.da' ce draq?? e la moda bollywoodul? aia canta in londra,oscaruri la hollywood...hai ca ne tiganim la nivel planetar..ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 10 Mai 2009 16:24 |
||
sunt un pic tristuta, dap.. dar o sa treaca! Zambilu`, momai nene?? Iote.... iasomico, spilu` e sa te faca sa te simti misto si impacata cu celuloasa de pe tine , si sa lucrezi la oaresce apasari daca vrei sa slabesti,te duci la nutritionist ! |
||
gabitzza Postat pe 10 Mai 2009 16:45 |
||
Misto asta cu ..manga tare! |
||
gabitzza Postat pe 10 Mai 2009 16:47 |
||
bitza, inca nu sunt celuloasa nici macar nu sunt prea grasa sunt dulce ca un pui mic numa' buna's de citit..ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 10 Mai 2009 16:49 |
||
zicea Waifa ca esti ca piersicuta! ati dat-o pe sunci, sarmale si ale nenorociri in versuri nene! si io halesc salata p-acilea, ca-s la cura...nu-i drept! |
||
gabitzza Postat pe 10 Mai 2009 16:52 |
||
De la: iasomia, la data 2009-05-10 16:49:20bitza,Poftim educatie si se mai ia de mine,te citi eu bine,deci,ha,ha,ha, |
||
scrichy Postat pe 10 Mai 2009 16:54 |
||
scriciule, ma hartuiesti?? vrei bana s-o cojesti?....he,he,he nu am fata! ca ti-as da tra,la,la...si iarasi la... bitza, si eu sunt fata la cura d-aia sunt mai muratura ca mananc putin nenica ma.. spal ca o pasarica... |
||
iasomia Postat pe 10 Mai 2009 17:00 |
||
Nu te hartiuiesc,te dispun,i-a o de la mine acum,ca pipa pacii nu o am ca as veni cu ea in virtual,dar iar rime,si aici vad bine | ||
scrichy Postat pe 10 Mai 2009 17:10 |
||
De la: zambil, la data 2009-05-09 20:15:35iaso... E drept ca la un moment dat pretul petrolului o sa fie egal cu pretul apei, dar nu pentru ca o sa scada pretul petrolului ci pentru ca o sa creasca pretul apei, nu? |
||
Aemulus Postat pe 10 Mai 2009 19:53 |
||
mico, apa potabila este din ce in ce mai putina pe terra,evident ca firu'logicii acolo duce. da' poti sa stii?francezii astia sunt cam dusi cu capu',s-ar putea sa fi zis si invers. parerea mea este ca: in timp,daca nu ne loveste vreo comeata...sau nu fac astia vre-un dezastru nuclear..apa va ajunge sa fie un fel de sistem de plata pt oameni,pt munca prestata. nu vezi cum contamineaza astia apa?barrrr... |
||
iasomia Postat pe 10 Mai 2009 20:38 |
||
Iaso, am vazut de curind un documentar facut dupa cartea unui japonez, Emoto Masaru parca sau ma rog, pe aproape, care era un studiu asupra apei. Documentarul e facut de rusi, titrat in engleza si tradus in romaneste si se numeste simplu "APA" sau "BODA".E fascinant ce spun astia acolo.Cica sta in puterea noastra, a omenirii ca apa potabila sa nu dispara si cind spun asta vreau sa intelegi ca sta in puterea omului sa transforme apa poluata in apa potabila doar asa, dintr-o privire... |
||
Aemulus Postat pe 10 Mai 2009 20:45 |
||
Probabil ca e vorba de acelasi documentar pe care-l am si eu,unde mai spune si de informatiile pe care apale poate culege,conserva si transmite.Daca nu e ala,vi-l pot pune la dispozitie. | ||
valentino Postat pe 10 Mai 2009 20:50 |
||
mico, nu vorbim de mici poluari acilea... mda.."dintr-o privire" pai..s-a cam dus draq epoca asta romantica, in care puneam botu' la toate aberatiile. valici, multam mami,da' am vazut si eu cateceva,vezi mica ce zice,sau altii... multumesc oricum. |
||
iasomia Postat pe 10 Mai 2009 20:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Mica muzica de seara.. | 123 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:31 |
bai ....vedeti imi caut si yo un amic de 12 ani exista paici ? | 8 | De la: Helen29 10 Decembrie 2009 12:25 |
distractie,prietenie | 4 | De la: fleur_de_lis 13 Septembrie 2009 20:48 |
|
||
Chestiunea zilei.. | 23567 | De la: Clm 4 Iulie 2017 15:59 |
Pritenul meu bisexual | 21 | De la: garbo_413126 22 August 2015 17:22 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri