gabitza, pai cum sa fii la cura??! ha? ca mie mi-ai parut slabuta!! si esti si inalta....femeile astea, NICIODATA NU SUNT MULTUMITE de cum arata! |
||
zambila Postat pe 11 Mai 2009 09:41 |
||
---|---|---|
chestiunea zilei bitza a noastra tine cura..desi,este inalta si slaba. m-a luat si anume capu'.... altceva? vine ploaia ,ca mi-e somn rau de tot... mda...sunt 30 de grade aproape ,si eu chem ploaia,este ceva in neregula cu soarele asta,m-a si "prins" ,m-am bronzat cu manecute ca tractoristii,ehe,he,he... cica o sa vina nori cunilingus d-aia,ehe,he,he... ia sa vad? apare scrincioaca sa ma bombone? nuuuu...ca a plecat la munca! sic!he,he,he... |
||
iasomia Postat pe 11 Mai 2009 15:47 |
||
nu esti sanatoasaa,iasoo!te iubesc! altceva? la mine a plouat...acum,deja e soareee! pupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!esti o femeie tare faina! |
||
|
||
mia79x Postat pe 11 Mai 2009 15:53 |
||
mia-fetita, chestiunea ta care este?.... macar a plouat cu tunete si fulgere? ca mie asa imi place nene! sa fie furtuna ,sa ma ia pe sus...parca ma descarc si eu cand tuna ca la balamuc. |
||
iasomia Postat pe 11 Mai 2009 15:58 |
||
uite,am niste trandafiri albi imbobociti in vaza si nu s-au deschis deloc...asa se usuca...ce naiba sa fac? bag seama ca am mai patit-o tot cu niste trandafiri albi...data trecuta i-am uscat asa pur si simplu...si i-am pastrat...acum ce naiba sa fac?sa inteleg ca au alergie la mine trandafirii albi? si chiar ma sacaie...as fi vrut sa-i vad si eu in plenitudinea lor sa ma bucure si pe mineee... stii cumva ce,cum sa fac?pupiiiii! a plouat cu galeata,cu tunete,rapid,hotarat...acum e ditamai soarele!...si mirosul de dupa e perfect...asa-mi place... |
||
mia79x Postat pe 11 Mai 2009 16:03 |
||
te rasfeti acu'... daca nu as avea lenea asta pe mine,ti-as spune sa le bati cozile,sa le oparesti si alte aberatii de genu' asta. nu-i mai tine sa se usuce,la gunoi! nu mai tine uscaturi in casa, acu' cand afara este plin de flori. daca au valoare sentimentala preseaza si tu unu',eu asa faceam cand eram tinerica,aveam o carte plina de flori presate,da' mi-a trecut.ce sa fac cu mortaciunile alea?... |
||
iasomia Postat pe 11 Mai 2009 16:09 |
||
heiii,pai abia au cateva zile si-s boboci inca...dar observ ca frunzele incep sa se usuce...si mi-am amintit ce-am mai patit tot cu niste trandafiri albi.sunt frumosi foc acum...inca,dar sigur se pierd si astia pe drum,fara sa infloreasca si mi-e ciudaa,iasoo... pai am casa plina cu flori ca a fost ziua mea,dar inca nu ma-ndur sa le arunc pe astea...arata bien inca...dar,mi-e ca le pierddd...offf,mama lor hotarat lucru...fara trandafiri albi de acum...uite asa... |
||
mia79x Postat pe 11 Mai 2009 16:13 |
||
Of Iaso, dar daca mia vrea sa-i vada infloriti ! mia metoda care functioneaza, te asigur, taie oblic tulpinile la baza, schimba-le( ) apa zilnic, adauga in vaza cateva cuburi de gheata si o aspirina! |
||
susidallyama Postat pe 11 Mai 2009 16:13 |
||
see?aspirina,asa-i?am zis eu azi dimineata,dar mama a ras de mine...i-a taiat doar un pic.ia sa vad daca gasesc prin casa,ca eu nu prea consum,sunt alergica la ele,ma tratez cu paracetamolul ala sinus!caut,caut...pupiii,saru' mana! | ||
mia79x Postat pe 11 Mai 2009 16:16 |
||
ce zice susi,si...ajuta-i un pic cu degetelu',desfa primele petale de langa coada d-acolo... da' io zic ca-s compromisi deja. mia, LMA |
||
iasomia Postat pe 11 Mai 2009 16:18 |
||
De la: mia79x, la data 2009-05-11 16:16:30see?aspirina,asa-i?am zis eu azi dimineata,dar mama a ras de mine...i-a taiat doar un pic.ia sa vad daca gasesc prin casa,ca eu nu prea consum,sunt alergica la ele,ma tratez cu paracetamolul ala sinus!caut,caut...pupiii,saru' mana! si gheata sau apa de la congelator in fiecare zi! (timp de 2sapt am reusit sa mentin 26de trand rosii in luna iunie cu metoda aceasta!) La multi ani si sa fii iubita! |
||
susidallyama Postat pe 11 Mai 2009 16:20 |
||
saru' mana!!!sa fim iubite cu toate-lee,ca-i tare bine si frumosss! | ||
mia79x Postat pe 11 Mai 2009 16:23 |
||
iasomico... de cand postasi sfaturlie alea horticole ma vad numa desfacand petale cu degetu', mami... |
||
zambil Postat pe 11 Mai 2009 16:39 |
||
Iaso, te pandesc pe aici doar, doar mai povestesti ceva din copilaria ta. Esti super haioasa. Trandafiri reusesti sa-i intretii taindu-le coditele si apa schimbta zilnic. |
||
Clm Postat pe 11 Mai 2009 16:41 |
||
yap,nici cu zambil nu mi-e rusineee!!! actionez,actionez...pana acum s-au intretinut f bine singuri,dar cd ca de la culoare li se trage...or fi astia o specie mai fantoma...who knows?oricum, i ll do my best! |
||
mia79x Postat pe 11 Mai 2009 16:44 |
||
zambil, auzi mamoanta,sa pui tu scena aia din trasura cu michele pfeiffer undeva, aia cand o saruta iubitelu' pe manuta,super scena.... sa vada si copiii astia cu se se mananca.... |
||
iasomia Postat pe 11 Mai 2009 16:48 |
||
asa ma enerveazaaa...si ieri am patit la fel,cand sa ma doara mai tare burta de ras a trebuit sa pleccc!era o faza cu zambilu ieri,nu stiu ce naiba,ca am si uitat,dar radeam de nebuna singura...acum iarrrrr trebuie sa o taiiii!va pup! | ||
mia79x Postat pe 11 Mai 2009 16:51 |
||
iasomico... pan-o gasesc p-aia, luati de va delectati acilea... chestii de oameni pacatosi, deh... http://www.youtube.com/watch?v=IGKujjnDX0U&feature=related |
||
zambil Postat pe 11 Mai 2009 17:01 |
||
mda.. pe mine ma arunca site-ul afara ca la balamuc,daca vedeti ca nu am reactii, sa stiti ca inca mai traiesc. celemeule, da' voi de ce nu povestiti puiule? sunt convinsa ca aveti cu totii o gramada de amintiri. hai curaj! cand va apuca ,nu stati pe ganduri. |
||
iasomia Postat pe 11 Mai 2009 17:01 |
||
zambilu' cand ai timp,mami...vezi tu... |
||
iasomia Postat pe 11 Mai 2009 17:05 |
||
bai iasomico... hai ca dadui peste chestiunea zilei acilea... ia luati fetele, sa vedeti cu ce se mananca - ai dracu' barbati fara suflet... banuiesc ca stiti actiunea pan' la punctu' asta... http://www.youtube.com/watch?v=cjUmvHBgHr0&feature=related |
||
zambil Postat pe 11 Mai 2009 17:18 |
||
no comment d-ala... sunt mult prea buni ... michele pfeiffer e boala curata.. |
||
iasomia Postat pe 11 Mai 2009 17:27 |
||
mie-mi spui?... hai ca-mi reveni glasu'... | ||
zambil Postat pe 11 Mai 2009 17:39 |
||
asa trebuie sa fii zambilu', in forma... | ||
iasomia Postat pe 11 Mai 2009 17:45 |
||
Zambilico, stiu ca-s inalta, dar daca mai dau fro 4 kile jos, sunt moartea caprioarei, asculta la mine zambilu` de la ce ti-a pierit tie glasu` mami? auzi, mai vrei aripi de liliac ? , iti zic io de ce .. |
||
gabitzza Postat pe 11 Mai 2009 21:07 |
||
aha..senzualitati.. de-astea.. zambilu, ai inghitit in sec ? |
||
gabitzza Postat pe 11 Mai 2009 22:45 |
||
mia...ai si tu parte de trandafiri cum am eu parte de trandafirashii la ghiveci....din 6 ghivece nu mai am nici unul....la trandafirii astia taiati....mi-a zis mie o tiganca de la flori ca tija florii trebuie sa stea cat mai mult din lungimea ei in apa ca cica sug apa si pe laterala tijei....opareste-le un pic coditele taiate oblic in apa clocotita, apoi pune-i in apa rece cu aspirina.... | ||
tutankhamon Postat pe 11 Mai 2009 23:15 |
||
Neata! chestiunea zilei, pe Nica il cauta astia la...termopane! Sunt curioasa ce branza o sa gaseasca! |
||
gabitzza Postat pe 12 Mai 2009 07:19 |
||
nica?... cine-i nica?... | ||
zambil Postat pe 12 Mai 2009 07:23 |
||
bre nene... presa romaneasca e invadata de stiri fabricate..ca si cu nica ala, ca d-aia intrebai cine e.... ma uit la libertatea, care a fost transformata intr-un tabloid manelist, pe retetele jurnalisticii din anii '90... ca si cu click ala de-i fac astia reclama... asta vrea boboru'?... nu nenica, juvetii astia creeaza false necesitati, pe principi' femeii cu barba de la balci... curiozitatea naturala este atrasa catre zona grotescului, in conditiile in care de fapt nu prea exista stiri cu adevarat demne de interes... da' eu cred ca asa cum evolueaza treaba in romanica, am putea foarte bine sa prezentam stiri legate de succese prin munca, tot la categoria monstuletzilor si ciudateniilor ar intra... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 12 Mai 2009 07:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
O vorba buna | 64 | De la: tatoo 23 Aprilie 2011 15:43 |
PRIETENII MEI | 17 | De la: lilioara 25 Decembrie 2009 20:31 |
Mica muzica de seara.. | 123 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:31 |
|
||
dedicatii | 61 | De la: lady_corina 2 Septembrie 2009 22:54 |
vreau sfaturi | 5 | De la: garbo027119 2 Decembrie 2009 21:07 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri