Dragii mei, citesc de mult posturile de pe Garbo, din cand in cand mai particip si la discutii. Multora dintre voi le admir spiritul si inteligenta. Ieri mi s-a intamplat un lucru, orecum fara importanta dar care mi-a acutizat o problema pe care o am de mult timp si as vrea sa va cer parerea. Acum pe larg...Am incheiat o casnicie, nimic nou sub soare...Nu o sa intru in detalii....Unul din lucrurile care mi s-au reprosat este acela ca nu pot sa fac copii. Nu o sa il acuz,pot ca inteleg ca este destul de greu sa treci peste lucrul asta.Barbatii cu care am iesit in perioada de dupa divort ajungeau inevitabil la discutia asta.... cat de tare isi doresc copii. Mai mult sau mai putin,in momentul acela cam taiam puntile pentru ca imi stiam handicapul.....ca sa-i zic asa. Iubesc copiii din tot sufletul si imi doresc foarte tare insa m-am resemnat si mi-e teama sa mai implic pe cineva in problema asta. Mai mult sau mai putin discret ( eu zic ca mai mult) am incercat sa inteleg mentalitatea barbatilor referitor la chestia asta. As vrea sa stiu si parerile voastre referitoare la importanta copiilor intr-o relatie, cum priviti voi adoptiile, cum poti sa treci peste o situatie de genul asta...... sau mai stiu ce alte experiente mai aveti voi legate de treaba asta. Multumesc mult si astept parerile voastre | ||
anima Postat pe 7 Decembrie 2008 17:17 |
||
---|---|---|
anima, drag�, sunt foarte multe cazurile de c�snicii �n care nu copii sunt principalul lucru care �ine doi oameni �mpreun�, dac� va fi s� ai copii vei avea, dar poate b�rba�ii cu care ai fost c�utau un pretext s� nu mai fie cu tine ???, pe de alt� parte adop�iile sunt ceva greu de �nf�ptuit �n Romania zilelor noastre, ar mai fi �i alte c�i, �mi pare r�u s� v�d c� �i se cer copii, c�nd �n aproape toate cazurile de divor�, b�rba�ii nici nu mai vor s� �tie de copii lor, ce fac, cu ce se �mbrac�, ce m�n�nc�, dar astea sunt alte discu�ii, caut� un b�rbat care s� te iubeasc� pentru ceea ce reprezin�i tu ca entitate spiritual�, ca suflet, ca persoan�, to�i aceia nu te-au meritat, nici eu nu am copii, dar s� pun asta �n balan�� �n p�strarea unei c�snicii mi se pare o g�ndire josnic� de om f�r� coloan� | ||
casperphantom Postat pe 7 Decembrie 2008 23:12 |
||
In afara de prietenii apropiati si de fostul meu sot nu stie nimeni de problema mea, nu prea sunt genul care sa stirg asta in gura mare. Cred ca e un fel de pudoare. A deveneit un fel de complex si fug inainte de a dezbate problema...Sunt constienta ca reactia acestor oamenilor ar putea fi si pozitiva tocmai de aceea vroiam sa invat un pic de experientele voastre in acest sens... | ||
|
||
anima Postat pe 8 Decembrie 2008 09:49 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
trecutul meu | 27 | De la: double_chock 4 Noiembrie 2009 21:00 |
SE FACE NUNTA - vreau si eu info | 25 | De la: cinezee 12 Mai 2009 12:59 |
DC s'au evaporat barbatii frumosi???? | 204 | De la: Contrapunct 25 Iulie 2009 15:43 |
|
||
dragoste sau frica de despartire? | 198 | De la: roby_cado 23 Aprilie 2010 22:55 |
buna!!! | 368 | De la: yony 17 Septembrie 2009 20:51 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice