Cand te indragostesti a 2 a oara. La 40 de ani.

De la: Marisa, la data 2009-02-13 18:19:10Th, buna, mai incerci o tura?
Ovi, sunt balaur, ce dragut... demult nu am mai primit asa un compliment frumos.
Wife, Iaso, Totusica, Zambilut, Micabis, Scrici, unde sunteti oameni buni? E vineri. Ica sigur nu-mi raspunde, ca e de ziua a 7a si soarele a apus.

marisule...pe unde umbli tu taty?
si...de ce asa rar pe la noi?
iar chestia asta...cu balauru...tre sa ti-o asumi!!
ca...deh!!!...asta e!!
ovidiu42
Postat pe 27 Februarie 2009 19:34
salut,eu m-am indragostit si la 50 de unul de 45 si n-a tinut prea mult,dar a fost frumos cat a fost.Macar am ramas cu mintiri frumoase.
pusy_aol
Postat pe 12 Martie 2009 09:50
Eu sa mai incerc???
Stiti,eu cred ca iubesc,dar fara speranta.........
Nu ii place ca ii duc flori,sau ca sunt romantic......
Asta este...ce vrei sa mai incerc o tura????
Eu cred ca m-am cam saturat de atata iubit fara speranta...
Poate iau o m,are pauza........
TEODORRD
Postat pe 12 Martie 2009 22:16
Pai de ce Teodor? Esti masochist ?
blanca
Postat pe 13 Martie 2009 15:41
teo,

ia o pauza: "cheia marilor succese pauzele lungi si dese"...
iasomia
Postat pe 13 Martie 2009 15:42
eu nu am fost indragostiTA de loc pana acum si nu cred ca o sa fie vreodata asa este felul meu

dar mai stii o sa ma indragostesc mai abiter de sotu meu peste niste ani
cinezee
Postat pe 13 Martie 2009 19:04
De la: cinezee, la data 2009-03-13 19:04:46eu nu am fost indragostiTA de loc pana acum si nu cred ca o sa fie vreodata asa este felul meu

tu glumesti?
geo32
Postat pe 13 Martie 2009 20:02
nuuuuuuuuuu de ce as glumi
cinezee
Postat pe 13 Martie 2009 20:08
stai ca acu' imi pica fisa.
nu esti casatorita, presupun
geo32
Postat pe 13 Martie 2009 20:21
sunttt casatorita de 2 ani ( civila ) desigur ,iar anu asta punem si un copil in plan

cu siguranta asa ceva nu ai mai auzit iar eu sigur pot sa am o viata si fara a fi i ndragostita
cinezee
Postat pe 13 Martie 2009 20:39
De la: cinezee, la data 2009-03-13 20:39:34sunttt casatorita de 2 ani ( civila ) desigur ,iar anu asta punem si un copil in plan

cu siguranta asa ceva nu ai mai auzit iar eu sigur pot sa am o viata si fara a fi i ndragostita

sa fie intrun ceas bun si sanatos sa fie
sincer, de auzit am auzit, da' cu o dragoste mai moderata. adicatelea isi punea frane la sentimente sa nu carecumva sa mai pateasca la fel ca-n prima iubire. adica plansete, deznadejdi si iluzii spulberate. asa ca si-a zis ca oricine ii va fii sot, va avea parte de iubire cu portia.
si sunt bine casatoriti, de 15 ani , cu ganduri de inca vreo 50.
geo32
Postat pe 13 Martie 2009 20:43
la mine ii putin diferit dar tot asa , mai bine cu portia , si mai ales mai bine sa fiu lucida in deciziile ce le luam sau le iau

ca femeia din ''iubire'' face multe chestii
cinezee
Postat pe 13 Martie 2009 20:54
De la: cinezee, la data 2009-03-13 20:54:06la mine ii putin diferit dar tot asa , mai bine cu portia , si mai ales mai bine sa fiu lucida in deciziile ce le luam sau le iau

ca femeia din ''iubire'' face multe chestii

pot sa spun cu mana pe inima ca atunci cand iubesti cu inima si cu mintea in acelasi timp, lucrurile tind sa degenereze!
geo32
Postat pe 13 Martie 2009 20:57
ARE dreptate,GEO,casatoriile de convenienta rezista mult mai bine,
scrichy
Postat pe 14 Martie 2009 01:46
draga mea,vazut,citit,gandit....40 de ani inca nu am...doar 37 si ti spun ca trec printr o faza exact si asemnea cu a ta.....in ceea ce priveste capul.....
in 2008 prin iarna am facut o depresie urata,am fost si la psiholog...aveam senzatia ca traiesc intr o alta dimensiune...cosmar ce mai,,,,,,,nu pot sa ti spun cum mi a trecut aceasta nebunie dar un lucru este cert...nu vei pieri pe taramul dragostei...nu pot sa ti spun decat sa astepti sa ti se limpezeasca creierii..mie mi a luat cam doua luni....dar doua luni de criza...de plans isteric...aveam senzatia ca sotul copilul sunt niste straini...perceptia mea asupra realitatii era una ingrozitoare....acum sunt mai linistita si nu ma mai gandesc la "el"ca la un zeu si nici nu ma mai pedepsesc gandindu ma intr una la asta.....trebuie sa ma crezi ca am fost in pragul nebuniei si a trecut...nu stiu cum de ce prin cine cum.....mi am dat seama intr o zi ca ...e bine si atat.....ma vad in continuare cu el.....ma port frumos si acasa.....pe mine ma omora gandul ca trebuie sa stam blocati intr o viata care nu este a noastra....personala...este a celor din jur......si am invatat intr o zi oarecare ca poticnirea mea nu era decat un mare chin.....acum mi am fixat un alt target...daca nu reusesc sa l am pe tip doar ptr mine acum...cu siguranta ca va veni o viata si pentru noi si nu vorbesc la cea de dupa...n are sens...vorbesc despre o viata fie ea si la 60 de ani...macar stiu cu cine defilez....in fine....chestia cu care ai inceput topicul era alta....ai rabdare...nu trebuie sa fugi de nimeni si de nimic...vin peste tine oricum...stai acolo si fa te ca le vezi atat....este greu....este ca si cum te ai trezit din somn...timp in care pe langa tine au trecut secole....eu asa am simtit....poate ca am avut nevoie de acest hop(mai...simteam efectiv ca o iau razna...ma trezeam dimineata si aveam impresia ca sunt intr un film...este o stare criminala....cum a trecut...nu stiu...ti am spus...."dormeam"...toate cele bune
mirellasarbu
Postat pe 14 Martie 2009 02:47
Mirela am inteles eu gresit sau e vorba de un alt barbat?
blanca
Postat pe 14 Martie 2009 07:47
Trece greu dragostea asta de la 40 de ani, eu am 42 si stiu din proprie experienta cum e . Prima data m-am indragostit de sotul meu la 16 ani si de atunci nimeni nu a reusit sa-mi fure mintile pana acum aproape 2 ani cand m-am indragostit de un baiat cu 12 ani mai mic decat mine . si eu am trecut printr-o depresie , simteam ca sunt in cel mai negru si adanc abis , nu mai ma interesa cum arat , ma ingrasasem de fapt devenisem obeza si dependenta de dulciuri dar intr-o zi m-am uitat in oglinda si nu mi-a placut ce vad , am luat masuri si acum desi dragostea inca nu a trecut incerc sa-mi revin , de fapt sper sincer sa-mi revin ...
ElyM
Postat pe 14 Martie 2009 08:17
ai perfecta dreptate!
eu... incerc sa ma ajut singura......este foarte greu.
KYKY
Postat pe 14 Martie 2009 08:22
De la: mielutza, la data 2009-03-14 07:47:34Mirela am inteles eu gresit sau e vorba de un alt barbat?

intodeauna este vorba de un alt barbat!
geo32
Postat pe 14 Martie 2009 08:25
Buna dimineata...

Eu mi-am luat plasa de prins fluturi...cum simt ca o ia unul razna...il prind cu plasa.si il anesteziez..
walkiria
Postat pe 14 Martie 2009 08:32
Mi-a placut foarte mult comentariul tau,Ioana,ai condei,esti cumva studenta la ziaristica,ceva?
danacristina
Postat pe 14 Martie 2009 09:05
FOARTE ADEVARAT SA STII , MENTALITATEA E ALTFEL SI CONOTATIA RELATIEI ESTE ALTA plus de asta nu exista atata ''drama '' din partea femeie pe capul barbatului

asa ca la aproape ( anul asta fac 38) 40 ani sunt multumita de cum sunt eu ca femeie si mai ales sotul m-a ''ales '' ptr ce sunt eu ca om , nu numai ptr ca arat bine

este o decizie luata de comun acord acum 2 ani , nu ne pare rau de loc ba anul asta facm nunta si o sa facm si un copil

uneori dragostea poate veni mai tarziu , in viata inveti sa apreciezi putin mai tarziu anumite chestii

dragostea este de mai multe feluri
De la: scrichy, la data 2009-03-14 01:46:39ARE dreptate,GEO,casatoriile de convenienta rezista mult mai bine,
cinezee
Postat pe 14 Martie 2009 09:19
Dupa cum spunea si Minulescu....

"Tu crezi c-a fost iubire-adev�rat�...
Eu cred c-a fost o scurt� nebunie...
Dar ce anume-a fost,
Ce-am vrut s� fie
Noi nu vom �ti-o poate niciodat�...
..............................................
A fost un vis,
Un vers,
O melodie,
Ce n-am c�ntat-o, poate, niciodat�...
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Tu crezi c-a fost iubire-adev�rat�?...
Eu cred c-a fost o scurt� nebunie!"

walkiria
Postat pe 14 Martie 2009 09:24
O sa il iubesti mereu...dar in acelas timp o sa urasti toti barbati...chiar ca e boala
marcy_and
Postat pe 14 Martie 2009 10:33
De la: cinezee, la data 2009-03-13 19:04:46eu nu am fost indragostiTA de loc pana acum si nu cred ca o sa fie vreodata asa este felul meu

Aproape 40 de ani si nu ai cunoscut iubirea?
Pacat!
O viata irosita...
garbo_oo7
Postat pe 14 Martie 2009 10:39
Uneori poate nu am avut ocazia sa iubim ........Poate nu am intalnit-o,...si asa se iroseste o jumatate de viata.....
TEODORRD
Postat pe 14 Martie 2009 12:01
De la: ana_angela_cornel, la data 2008-12-27 09:50:46
De la: Marisa, la data 2008-12-23 12:25:19Vi s-a intamplat, doamnelor, sa faceti o pasiune nebuna dupa alt barbat, maritate fiind, multumite fiind. Sunt de aprox 2 ani pur si simplu pana peste cap indragostita de unul din colegii mei. Fosti colegi, am schimbat si locul de munca din cauza asta. Nu mi-a trecut insa, nu imi trece si sincer, nu mai stiu ce sa fac si incotro s-o iau. Aveti o intamplare similiara? Cum ati iesit din incurcatura? Multumesc.

Draga mea , nici nu o sa iti treaca , si de fapt asta este toata frumusetea , ce poate fii mai frumos decat sa iubesti ?Recunoaste ca te-a readus la viata , ti-ai adus aminte ce frumos este sa iubesti ,daca ti-ai schimbat locul de munca inseamna ca ai caracter , dar intrebarea la care numai tu poti sa raspunzi este pe cine alegi sa tradezi si sa sacrifici ? Pe sotul tau ? sau pe tine ?
De aici se poate dezvolta subiectul la nesfarsit ,cine este si ce hram poarta posesorul inimii tale , cine si cat merita iubirea ta , tu cat consideri ca meriti sa traiesti , cui si ce ii datorezi , ce pierzi si ce castigi , etc . Deci draga mea , doar tu poti sa hotarasti in cunostinta de cauza ce e de facut . Eu am 38 de ani , sunt singura dar iubesc un barbat care nu ma iubeste . Ma poate ajuta cineva ? NIMENI !!!!!!!Dar.......sunt bucuroasa ca .........traiesc si inca simt . POOOP
Marynela_03
Postat pe 14 Martie 2009 12:57
CE TE FACE PE TINE SA CREZI CA LA APROAPE 40 ANI VIATA CUIVA ESTE IROSITA DACA NU A IUBIT ?

NU CRED DE LOC IN CEEA CE SPUI TU , TE AI GANDIT VREODATA CA SUT ALTE LUCRURI / TARIRI IN VIATA UNUI OM DESPRE CARE POTI ABIA ATUNCI SPUNE CA E PACAT CA NU LE AI TRAIT
De la: garbo_oo7, la data 2009-03-14 10:39:04
Aproape 40 de ani si nu ai cunoscut iubirea?
Pacat!
O viata irosita...
cinezee
Postat pe 14 Martie 2009 13:01
Pentru ca n-a inteles ce-ai spus ,Cinzee!
Si pentru ca ea e altfel. Si are nevoie sa traiasca altfel de sentimente.
Tot repetam ca suntem diferiti si cand se-ntampla ca sa avem dovezi ca e asa ne socheaza constatarea .
blanca
Postat pe 14 Martie 2009 14:44
De la: walkiria, la data 2009-03-14 08:32:20Buna dimineata...

Eu mi-am luat plasa de prins fluturi...cum simt ca o ia unul razna...il prind cu plasa.si il anesteziez..

....si ti-ai facut insectar ??
blanca
Postat pe 14 Martie 2009 14:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Experientele mele si cum sa le faci fata 2 De la: garbo_491789 21 August 2018 23:39
Un an plin de minciuni....de ce? 66 De la: estela 30 Mai 2010 04:26
cum gasesc o garsoniera:D 19 De la: Annna_Maria7 28 Septembrie 2010 13:38
IN CAUTAREA UNEI PRIETENE 27 De la: Ioana007 17 Mai 2009 17:19
. 1 De la: natalia0 9 Decembrie 2008 18:28
Setari Cookie-uri