Cand te indragostesti a 2 a oara. La 40 de ani.

cu totii suntem diferiti si dezaprobam ce fac altii dar nu ai nici un drept sa spui ca ala sau aia si-a irosit viata

poate ar trebui sa luati in calcul ca unii dintre cei care nu au parte de astea e ptr ca au avut grija de cimeva bolnav in familie . un aprinte o bunica sau altii si mai rau au pus mai presus de toate cariera si au uitat sa isi traisca porpiasi viata ...sau poate s-au dedicat unor concepte de viata acela de a facea diferite n acituni caritabile in sau despre copii cu diferite probleme

dar ceva in viata asta tot au facut fiecare din punctul sau de vedere ...clar nu putem spune ca X sau Y si-a irosit viata

nu trebuie repede sa tragem concluzii asa de ''radicale ''
cinezee
Postat pe 14 Martie 2009 14:59
Buna draga, Marisa. Parerea mea de la bun inceput este ca nimic pe lumea asta nu este intimplator, deci prin urmare nu poate fi intimplare ca tu ai facut o pasiune pentru acel domn.Da eu traiesc asa ceva si nu am 40 de ani. Nu uita ca din viata nu luam nimic cu noi, doar dragostea ce-o traim, ne v-a umple sufletul si in alte lumi in care vom ajunge sau nu.
crudao8
Postat pe 14 Martie 2009 15:05
Ei, Cinzee asa arunca oamenii cu cuvintele...si pe urma nu-nteleg ce-a iesit !

Cum sa insemne ca ti-ai irosit viata daca tu zici ca ti-e bine ?! N-ar avea nici o logica..
blanca
Postat pe 14 Martie 2009 15:12
pai asta e si chestiunea , din punctul meu de vedere imi e foarte bine asa , eu nu o consider risipita viata mea daca nu e dragostea mea ptr el sau dragoste de la mine in trecut

am trecut prin niste experiente ale vietii ca sa spun asa de mica ( dupa 16 ani ) incat incetu cu incetudea lungul veitii sufletu meu a devenit mai rece , daer asta nu insemana ca nu am inima sau nu poti iubii copii ( drept dovada am fost timp de 5ani bona , pana acum o luna )

iubesc animalelele , m-am implicat in proiecte de voluntariat

asa ca din punctul meu de vedere nu ma deranjeaza DACA NU SUNT IUBITA SAU DACA EU NU AM DRAGOSTE PE EL , important este ca el m-a acceptat asa cum sunt cu rele si bune

asta cotenaza in final ca el /ea te accepta cum esti cu defectele si calitatile ce le ai
cinezee
Postat pe 14 Martie 2009 15:39
Asta este viata......Iubim sau nu,suntem iubiti sau nu,inima ne bate mai repede,sau credem ca murim de dor,.........
TEODORRD
Postat pe 14 Martie 2009 16:56
CINEZEE,e bine asa ,nu tu emotii,nu tu suspine,liniste si pace,dar daca ti se intimpla ca nu e exclus,atunci ce vei face,nu cred ca totusi pina acum nu ti-a fost dor de nimeni niciodata,e nimeni pina acum,apropo, si eu iubesc mult animalele,ma simt f.bine in lumea lor,dar si ele iubesc au chiar o memorie emotionala,mai ceva decit oamenii
scrichy
Postat pe 14 Martie 2009 17:08
se face ca in viata nu am avut parte de prea bune caractere de barbati ( unu cu o relatie de peste 9 ani foarte gelos si alti i cam indiferenti ma rog nu pa apuc sa ma destainui ) ca atare nu pot spune ca imi e ''dor '' de vreunu din acei barti care se afla in trecut

dar , un sut in fund un pas inainte , din fiecare relatie am invatat cate ceva , am primit multe lovituri in viata , unele mai dure altele mai putin , fapt ce mi-au calit inima ma rog sufletu si ma bucur ca in toate nu am fost indragostita ..am fost lucida si am luat decizii cat mai la rece si mai ales niciodata nu mi-am plans de mila

cinezee
Postat pe 14 Martie 2009 17:23
Multumesc pentru ultimele pagini de postari la subiect.
Va mai scriu eu cum mai e...
Marisa
Postat pe 14 Martie 2009 17:48
NU e vorba sa ti se faca dor de"fostii",s-au dus ,e bine inseamna ca nu erau ce iti trebuia tie,indragostitul, e de fapt autohipnoza,te minti ca el/ea e ceia ce vrei sa fie,deja ce ai tu in minte despre partenerul{jumatatea},dar dor ti se poate face si de prieteni ,colegi,parinti in special,m-am referit ca sentiment perceput de tine in ansamblu.
scrichy
Postat pe 14 Martie 2009 17:55
MARISULE,pup fata si sper sa fie,al naibii de -OK,totul la tine
scrichy
Postat pe 14 Martie 2009 17:58
aha ...aici DAA ai dreptate am inteles punctul tau de vedere acum
De la: scrichy, la data 2009-03-14 17:55:34dar dor ti se poate face si de prieteni ,colegi,parinti in special,m-am referit ca sentiment perceput de tine in ansamblu.
cinezee
Postat pe 14 Martie 2009 18:35
NU exista om pe suprafata pamintului,car sa nu aiba trairi de genul asta mai mici, mai puternice dupa caz,eu despre tine am tras concluzia ca esti o persoana foarte cerebrala ,creierul domina tot,nu te comanda pe tine instinctele,sentimentele,nik,dar ele exista "inmuguresc",dar le inabusi din fasa,dar nu spune ca nu au existat doar un minut macar,ca nu cred
scrichy
Postat pe 14 Martie 2009 18:44
M-ai descris foarteee bineee deocamdata la mine ''inmugurire '' inca nu este , dar sper sa apara la momentul cand o sa devin mama ( adica gravida )

din pacate sau poate nu e chiar din pacate , creierul care domina e bine cel putin din punctul meu de vedere si al sotului , daca nu ii placea asta nu ma lua de sotie nu? , dar totusi sunt mici chestii care numa lasa rece , e adevarat niciodata nu m-am lasat condusa de sentimente , nu stiu cum este asta si nu cred ca vreodata am sa fiu asa ...deja m-am format asa si cam greu sa ma mai schimb
cinezee
Postat pe 14 Martie 2009 19:32
Vrei sa spui ca esti o cerebrala?Nu cumva incerci sa te pacalesti singura?Si dupa aceea, fireste si pe noi?
Ioana007
Postat pe 14 Martie 2009 19:37
Cinezee, eu nu inteleg de ce ai reactionat asa vehement.

Mi-am exprimat propria parere. Pentru mine, a primi si a oferi iubire, este esential.

Nu pot sa spun ca te inteleg. Nu sunt capabila sa pricep cum pot unii oameni sa iubeasca cu atata ardoare animalele, dar nu-l iubesc pe omul cu care se pregatesc sa-si imparta viata.

Eu cred ca tu iubesti, dar te temi sa recunosti asta, nu fata de noi, ci fata de tine.
garbo_oo7
Postat pe 14 Martie 2009 19:40
dezvolta ...ce vrei sa spui cu aceasta idee

nu inteleg tonul ideei tale

- Garbo eu nu am rapsuns vehement , imi sustine felul in care sunt , iar partea cu recunoscutul nu am ce ptr ca asa sunt , as minti daca as spune ca am fost indragostita

nu vad de ce e asa de aiurea si sa credem ca sunt si oameni construit /claditi diferit de restul , pana la urma viata isi lasa amprenta asurpa fiecaruia in mod diferit
cinezee
Postat pe 14 Martie 2009 19:42
Nu tonul, ci semnificatia cuvintelor.Gandeste cu inima draga mea.Raspunsul se gaseste acolo.Ti-a spus o chestie extraordinara, dar daca nu intelegi, o sa suferiti amandoi.
Ioana007
Postat pe 14 Martie 2009 19:47
sincer daca era sa suferim amandoi cum spui tu , nu eram astazi cuplu casatorit si nu ne gandeam la un copil

ptr mine e greu chiar nu situ cum este sa gandesti cu inima , eu gandesc cu capu , nu contest ca oi fi spus o chesti interesanta , dar ptr mine cuvintele nu au mare importanta in rtealitate deci in lumea virtuala clar sunt ca ceva rece , ptr mine FAPTELE /ACTIUNILE ( partenerului sau ale mele catre el )AU IMPORTANTA
cinezee
Postat pe 14 Martie 2009 19:53
COANO,IOANO,cum dracu sa gindesc cu inima,parca prin anatomie avea alta functie, ,asta o fi ca in zicala :ca barbatii gindesc cu alt organ citeodata
scrichy
Postat pe 14 Martie 2009 19:56
Amandoua aveti dreptate.Localizati locul emotiilor voastre si atunci veti vedea ca este important ca in cadrul unei relatii sa le simtiti.
Ioana007
Postat pe 14 Martie 2009 20:01
ESTE catalogat ca: sentimentele la femei apar mental,alte trairi ,senzatii tot in creier iau nastere,daca ea nu are asa ceva,nu are si gata,dar asta nu inseamna ca nu au discutat[negociat]parteriatul,la momentul oportun,iar CINEZEE,vorbeste din punctul ei de vedere actual,in prezent,e bine ca nu a ramas agatata de trecut,ea stie mai bine,in viitor -ipoteza-are insa mai multe variante,care se pot produce sau nu,cunosc cupluri,deci cazuri,asa.,ar mai fi multe de spus....
scrichy
Postat pe 14 Martie 2009 20:10
- scri multumesc ca imi intelegei punctul de vedere , viitorul MEUREU O SA FIE O NECUNOSCUTA PTR TOATA LUMEA , poate cine stie invat sa iubesc invat sa am alte trairi , dar acum in prezent asta sunt si nu imi pare de loc rau sau nu am nici o frustare ptr ca sunt asa

si inca ceva daca partenerul te accepta ( in cazul meu ) ma accepta asa si nu se plange sau da de inteles ca nu ii convinte acest lucru de ce ar trebui sa ( ne ) deranjeze

eu spun si sau dau exmple numai din ceea ce am trait = experientele mele , trecut + prezent , restul nu stiu ce va fii

ma rog stiu o idee cam ce e dar acum ( anu asta ) ce o fii peste 1 an 2 este o necunoascuta ce oricand poate fi rezolvata / schimbata
cinezee
Postat pe 14 Martie 2009 20:16
Ca sa intelegi viitorul, intelege prezentul.Si mai fa ceva.Vezi pe masura trecerii timpului, ce elemente noi au atingere cu viata voastra de cuplu.Aceste elemente pot provoca la un moment dat schimbarea.Nu tu.
Ioana007
Postat pe 14 Martie 2009 20:21
draga mea nu esti singura care s-a indragostit la 40 ani dar stii cum se spune dragostea nu are varsta asa ca
garbo000161
Postat pe 14 Martie 2009 20:47
Cred ca incep sa te inteleg. Pentru tine este suficient sa fii acceptata. Nu ai nevoie de mai mult.
Oare?

garbo_oo7
Postat pe 14 Martie 2009 20:57
seara buna...oameni buni...sincer...de ce tre sa judecati pe cineva ca...asa e construit sau...poate e urmare a celor suferite in viatza?
nu e ceva cu care sa fim obisnuiti...poate nici ceva normal pt marea majoritate dar...asta e..
nu cred ca mai putem schimba noi ceva acum...cand omu`...si-a format deja...teluri in viata si da dovada ca nu leviteaza!!
poate pt marea majoritate...e greu de inteles dar...iata ca...viata ne arata ca exista si asa ceva...nu vad nici un pericol pt a deveni atat de vehementi .
ovidiu42
Postat pe 14 Martie 2009 22:40
Amandoua aveti dreptate.Localizati locul emotiilor voastre si atunci veti vedea ca este important ca in cadrul unei relatii sa le simtiti.

Schricy, Ioana a zis bine, iar cine iubeste cu adevarat simte in inima asta. daca lasi creerul sa-ti puna piedica sigur nu ai cum sa iubesti.
Clm
Postat pe 15 Martie 2009 11:17
sa inteleg ca-ti pare rau ca te-ai indragostit la varsta asta? din contra fi fericita pt ca iubesti si esti iubita, traieste clipa si nu te uita in jur la cei care te condamna pt ca nu te inteleg..Si daca dragostea voastra va tine aproape unul de celalalt e ok, inseamna ca ti-ai gasit sufletul pereche...Sau poate va avea un sfarsit , peste un timp, cine stie...si de va fi asa, sa nu regreti niciun minut, ai trait o frumoasa poveste de dragoste intr-o lume atat de cenusie si de agitata..Sti care-i sfatul meu? Mergi mai departe, nu te opri din drum!
pamon
Postat pe 15 Martie 2009 13:50
PAMON ,ptr cine era raspunsul ala ?
cinezee
Postat pe 15 Martie 2009 14:33
raspunsul era pt MARISA..nu am fost explicita?
pamon
Postat pe 15 Martie 2009 15:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu mi-a spus niciodata ca ma iubeste 27 De la: FULGUTA 6 Mai 2009 07:12
Salata 1 De la: garbo001263 24 Aprilie 2009 00:12
CREDETI CA ATI PUTEA FACE ALT CEVA DECAT CEEA CE A-TI FACUT? 2 De la: garbo233027 2 Aprilie 2012 19:40
Cu ce masina trebuie sa vina mireasa la nunta? 3 De la: domo 24 Decembrie 2008 07:54
Mi-e rudine sa le spun prietenelor ca mi-am cunoscut partenerul pe internet 88 De la: Ioana007 3 Mai 2009 07:26
Setari Cookie-uri