Pt Scrichy Te rog detaliaza cum vezi tu a te indragostii,sau a iubii cu adevarat pe cineva... ??? |
||
TEODORRD Postat pe 20 Martie 2009 19:52 |
||
---|---|---|
Aveti dreptate amandoi (oo7 si mieluza). Daca lipseste iubirea atunci nu e musai sa inseli, poti apela la un divort, nu la un coleg. Asa iti e mai usor sa te suporti. | ||
Clm Postat pe 21 Martie 2009 08:43 |
||
Asa m-am gandit si eu,......dacat sa mai insel,mai bine divort,si apoi poate o pot iubi cu adevarat ..... | ||
|
||
TEODORRD Postat pe 30 Martie 2009 15:35 |
||
Pai Teo, parca nu stiai sigur ce simte ea - iubita . Parca asa citeam undeva . Bine, n-are leg cu inselatul . | ||
blanca Postat pe 30 Martie 2009 18:01 |
||
BUNA MARISA.SE POATE INTAMPLA. LA 40 DE ANI NU AI SENTIMENTE? DUPA PAREREA MEA ACEASTA ESTE DRAGOSTEA ADEVARATA,DEOARECE ESTI MATUR,STI CE VREI DE LA VIATA. PRIMA ESTE ADOLESCENTINA,CAND TI SE PARE CA TOATA LUMEA E A TA. FA CE ITI DICTEAZA SUFLETUL,NU TE LUA DUPA RATIUNE,NU VA DURA. | ||
adelaraducan Postat pe 31 Martie 2009 01:49 |
||
M-am exprimat gresit.....scuze!Adica,fiindca prima data nu iubeam si nu eram fericit divortez, ca apoi sa pot darui si sa pot primi dragoste adevarata! | ||
TEODORRD Postat pe 31 Martie 2009 15:16 |
||
Sa nu imi mai insel sotia,.........si sa gasesc femeia care sa ma respecte macar atat cat o respect eu,si sa ma iubeasca jumatate cat o iubesc eu...... | ||
TEODORRD Postat pe 31 Martie 2009 15:18 |
||
Suzuka, il prinde pe Suzuki pe o strada ingusta si infundata la ceas de seara.O lumina chioara cadea dintr-un stalp.Suzuka scoate un pistol: -Sus mainile Suzuki. Suzuki se supune si ridica mainile sus. -Vrei sa scapi cu viata? Suzuki da din cap, ca da. -Scoate banii din buzunare. Scoate Suzuki banii de salariu si ii pune pe o piatra. -Acum am scapat? -Prea te grabesti vericule.Abia acum urmeaza.Daca vrei sa scapi cu viata, trebuie sa ma iei de sotie. -Te iau. -Bine, poti sa lasi mainile jos.Maine mergem la primarie. -Vreau sa te intreb si eu ceva. -Intreaba. -Daca vroiai numai sa te iau de nevasta, de ce m-ai pus sa scot si banii din buzunar? -Ca sa vad daca poti sa-ti intretii familia. |
||
Ioana007 Postat pe 31 Martie 2009 15:40 |
||
Ei ei,........figura de Suzuka,nu stiam ca este asa materialista!!! | ||
TEODORRD Postat pe 31 Martie 2009 15:51 |
||
Tu crezi ca eu sunt unul care sa fie intretinut de femeie?/ | ||
TEODORRD Postat pe 31 Martie 2009 16:23 |
||
De la: TEODORRD, la data 2009-03-31 15:18:43Sa nu imi mai insel sotia,.........si sa gasesc femeia care sa ma respecte macar atat cat o respect eu,si sa ma iubeasca jumatate cat o iubesc eu...... Invata sa nu ceri jumatati de masura ...te minti daca crezi ca vei fi fericit cu ele . |
||
blanca Postat pe 31 Martie 2009 16:56 |
||
Cred ca ai dreptate......Si eu sunt de aceeasi parere,ori tot,ori nimic......Dar,numai ca uneori nu este asa cum vrem noi,asa ca .....o sa vedem ce va fii pana la urma,.......eu sunt pregatit si pentru una,si pentru alta..... | ||
TEODORRD Postat pe 4 Aprilie 2009 07:58 |
||
De la: TEODORRD, la data 2009-04-04 07:58:01Cred ca ai dreptate......Si eu sunt de aceeasi parere,ori tot,ori nimic......Dar,numai ca uneori nu este asa cum vrem noi,asa ca .....o sa vedem ce va fii pana la urma,.......eu sunt pregatit si pentru una,si pentru alta..... Muresanule,de fapt ce-ti doresti cu adevarat?? |
||
amrita Postat pe 4 Aprilie 2009 19:42 |
||
Daca ar sti, nu crezi ca ar spune? | ||
Ioana007 Postat pe 5 Aprilie 2009 10:34 |
||
V-am spus,atat de mult am spus-o ca deja daca s=rosteste cineva aceeasi fraza....ma convundati cu el..... VREAU SA FIU FERICIT LINGA O FEMEIE PE CARE SA O FAC FERICITA |
||
TEODORRD Postat pe 5 Aprilie 2009 22:03 |
||
"VREAU SA FIU FERICIT LINGA O FEMEIE PE CARE SA O FAC FERICITA " It's the most beautiful thing I have heard on this forum. Nice!! Good lock!!!! |
||
persidadamian Postat pe 5 Aprilie 2009 22:10 |
||
Nu cred ca e pacat sa te indragostesti la 40 de ani . Il iubesc enorm ma iubeste sper ca la fel nu ma simt vinovata fata de sotul meu ca il insel pentru ca in 25 de ani de casatorie nu a stiut sa se comporte cu mine sa-mi arate respect daca dragoste nu putea .Iubesc si sunt iubita pentru mine asta conteaza , nu ma intereseaza ce spun altii . | ||
ElyM Postat pe 5 Aprilie 2009 22:27 |
||
marisu...bine te-am gasit...am primit mesajele tale, multam de incurajari... acu' ma pun la punct cu atmosfera de aici...sa vaz si eu ce s-a mai intamplat... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Aprilie 2009 16:07 |
||
te poti indragosti si la 50 nu numai la 40,asa ca depinde de cine te-ndragostesti.Si care ar fi problema?pe cine intereseaza de cate ori ne-ndragostim,si mai ales la ce varsta. |
||
pusy_aol Postat pe 7 Aprilie 2009 15:14 |
||
Adulterul este o tr�dare a fidelit��ii pe care �i-o datoreaz� so�ul �i so�ia �i este p�cat mare. �n adulter, �n afar� de p�catul de necur��ie (desfr�u), se comite p�cat �mpotriva drept��ii �i �mpotriva leg�turii matrimoniale sacre. Gre�esc cei care consider� c�s�toria ca un simplu contract f�cut pe baza unor acte. C�s�toria este �n primul r�nd un sacrament �i un leg�m�nt sacru f�cut �n fa�a lui Dumnezeu �i a Bisericii. Nici un motiv nu d� unei persoane dreptul moral s� comit� adulter: nici impoten�a so�ului sau frigiditatea so�iei, nici alte disfunc�ii sexuale, nici vreo alt� boal� sau infirmitate a unuia dintre so�i, nici absen�a mai mult sau mai pu�in �ndelungat� din familie a unuia dintre ei, nici adulterul celuilalt �i nici un alt motiv. Mai multe pute�i citi �i vedea pe blogul urm�tor : http://www.cezar-iasi.blogspot.com/ Pe blog g�si�i: �nregistr�ri video cu miracole; videoclipuri ; leg�turi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele con�in �i posturi TV on-line �i posturi de radio); c�r�i foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (f�r� a necesita desc�rcare �n calculator); articole; adrese, numere de telefon �i site-uri ale unor asocia�ii care ofera servicii caritative, etc. V� rog intra�i pe blog �i trimite�i-l mai departe �mpreuna cu acest mesaj, ca s� foloseasc� �i altora. Chiar se merit�. |
||
vieru_cezar_iasi Postat pe 11 Aprilie 2009 04:03 |
||
Bai,Vierule, cred ca esti dus cu capul,ce oare vrei sa spui tu aici, adica el o bate, o injura,o inseala,etc...,iar ea biata femeie,care de ..din cele scrise de tine,sub pretextul ca a facut un juramint sacru,doar pentru ea valabil,pentru el-NU,sa stea si sa indure toata viata fara nici un drept la fericire,cu un asa nenorocit,care e bun numai de pus in poligon | ||
scrichy Postat pe 11 Aprilie 2009 18:04 |
||
Nu vreau sa fiu moralist.Ba de multe ori, ma abat si eu de la morala, si chiar va recomand ca in anumite situatii sa faceti cum este mai bine pentru voi, pentru ca stiu ce inseamna sa nu ai un partener potrivit.Dar, incercati sa faceti asta in mod discret, sau in momentul cand sunteti singure, fara a avea un partener nebun sau betiv alaturi de voi.Rupeti-va de trecut .Asta ar fi prima regula.Si pe urma fiti mai discrete cu ceea ce faceti in viata voastra, ca nimeni sa nu va blameze din puritanism sau inconstienta. | ||
Ioana007 Postat pe 11 Aprilie 2009 19:00 |
||
TE poti indragosti de mai multe ori, chiar de persoane nepotrivite pentru tine,care te pot dezamagi pe parcurs daca nu intrevine o anumita prudenta, autocontrol in gindire, se poate produce la oricine , oricind,e autosugestie ca persoana s-ar potrivi cu ceia ce iti doresti,dar trebuie sa constati daca da sau nu,daca se suprapune cu imaginea mentala a fiecaruia despre perechia potrivita ,la inceput parca plutesti, e totul roz. | ||
scrichy Postat pe 11 Aprilie 2009 21:39 |
||
frate vanghele,scrincioaico... pupa iasomia doi batranei care se gandesc la dragoste acilea! sa va bata norocu' ,m-ati facut sa zambesc frumos... |
||
iasomia Postat pe 11 Aprilie 2009 21:44 |
||
IASO,ajm facut o coalitie fara sa ne intelegem in prealabil.eu am scris o parte de raspuns,e drept nu prea am inspiratie.pentru TEODORRD...,acum ultima data restu ,mai inainte m-am dat la vier ,a nu se intelege gresit ,ca tine teori aberante, iar in privinta"batrineilor" eu am mai spus ca am tremenul de valabilitate prelungit ,ce ai uitat?,cred ca iar te-am facut sa rizi. | ||
scrichy Postat pe 11 Aprilie 2009 22:01 |
||
De la: Marisa, la data 2008-12-23 12:25:19Vi s-a intamplat, doamnelor, sa faceti o pasiune nebuna dupa alt barbat, maritate fiind, multumite fiind. Sunt de aprox 2 ani pur si simplu pana peste cap indragostita de unul din colegii mei. Fosti colegi, am schimbat si locul de munca din cauza asta. Nu mi-a trecut insa, nu imi trece si sincer, nu mai stiu ce sa fac si incotro s-o iau. Aveti o intamplare similiara? Cum ati iesit din incurcatura? Multumesc. S-a intamplat la aproape 50...si au trecut mai bine de doi ani si tot am fluturi in stomac cand ma gandesc la el...dragostea nu are a face cu ratiunea... |
||
emily_a75 Postat pe 12 Aprilie 2009 03:35 |
||
Asa este Emily.Dar fluturii trebuiesc stapaniti. | ||
Ioana007 Postat pe 12 Aprilie 2009 06:58 |
||
De ce trebuie stapaniti?....... De ce nu alergam dupa ei,impreuna,...tot este primavara acum???? |
||
TEODORRD Postat pe 12 Aprilie 2009 07:36 |
||
De la: Ioana007, la data 2009-04-12 06:58:37Asa este Emily.Dar fluturii trebuiesc stapaniti. Fluturii sunt liberi!!! Nu ar mai fi fluturi... |
||
emily_a75 Postat pe 12 Aprilie 2009 17:27 |
||
Trebuie sa gasesti posesoarea unui "grup de fluturi"......compatibili,si sa le dam drumul sa zburde in voie!!! (Si noi sa avem grija de ....ei!!!!!) |
||
TEODORRD Postat pe 13 Aprilie 2009 20:04 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Logodna cu tam-tam sau logodna discreta? | 10 | De la: tutankhamon 22 Mai 2009 00:23 |
Buna! | 4 | De la: Micass 8 Noiembrie 2008 09:03 |
Buna,caut iubita? | 63 | De la: garbo_409202 11 Mai 2016 22:07 |
|
||
partenera nu mai vrea?? | 49 | De la: geo32 17 Martie 2009 10:15 |
Oferta Speciala | 1 | De la: macarena 10 Octombrie 2008 22:20 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice