Cand te indragostesti a 2 a oara. La 40 de ani.

aha. cum s-ar zice, duceti fluturii la pascut.
si_totusi
Postat pe 13 Aprilie 2009 20:07
Da trebuie dusi,sa ii lasam sa zburde,.......pe campii,
Hai sa ii vedem,copii!...
TEODORRD
Postat pe 13 Aprilie 2009 22:30
Mai, voi alte lucruri serioase de facut nu aveti?Decat sa alergati dupa fluturi?Sau asta este o noua metoda de agatat femeile:
-Draga mea, nu vrei sa mergem impreuna sa prindem cativa fluturasi?
Ioana007
Postat pe 18 Aprilie 2009 13:52
De la: TEODORRD, la data 2009-04-13 22:30:36Da trebuie dusi,sa ii lasam sa zburde,.......pe campii,
Hai sa ii vedem,copii!...
Fiecare cu ce-l doare...numai ca nu orice iarba e de leac...ba...poate sa-ti vina de hac...
valentino
Postat pe 18 Aprilie 2009 14:04
Fluturi , nefluturi radeti voi dar cu dragostea nu-i de glumit . Eu m-am hotarat ca dupa Paste cand pleaca si logodnica fiului meu acasa la ea in Polonia sa ii cer sotului meu sa divortam pentru ca de ani de zile ne certam incontinuu si cum este vorba aia din batrani " boala lunga este moarte sigura " mai bine ne vedem fiecare de viata noastra , el isi va gasi pe cineva cu care se va intelege poate mai bine decat cu mine iar eu voi accepta cererea in casatorie a iubitului meu , cred ca e mai normal asa decat sa ma tot intalnesc cu el pe ascuns .
ElyM
Postat pe 18 Aprilie 2009 18:03
What??? Oh boy, asta da marturisire...
gabitzza
Postat pe 18 Aprilie 2009 18:06
dragii mei. pot sa va spun ca eu m-am indragostit de cineva chiar anul trecut,dupa ce-am implinit venerabila varsta de 50 ani,si sincer ,a fost mai frumos ca la 20 de ani.
pusy_aol
Postat pe 19 Aprilie 2009 09:21
Mi s-a intamplat mie cu cateva luni in urma si tot de un coleg,eu am 38 ani un copil de 13 ani si o casnicie cam nefericita. Nu credem ca se mai poate asa ceva dar sunt topita dupa el si acum, dupa acest barbat, este opusul sotului meu. Il vreau si il doresc.
danaana1970
Postat pe 19 Aprilie 2009 21:39
Ioana,nu asta am spus,.....ideea era sa mearga impreuna posesorii de fluturasi pe campie,..
TEODORRD
Postat pe 20 Aprilie 2009 08:29
Danaana, marita-te si cu el.Fii prima bigama din Roimania cu acte in regula.Sau vrei sa deschizi un harem S.R.L.
Ioana007
Postat pe 27 Aprilie 2009 13:57
Ioano!

nu da cu piatra ,ioanooooo! ca iti tund mustata aia,ia uite ce sange are in ea!

"il vreau si il doresc" ioi ce apasat a bagat-o....

iasomia
Postat pe 27 Aprilie 2009 16:18
hei ! fetele.....,va pregatiti ( antrenati serios !) pentru matriarhat ?...stati linistite (dupa ...astrofizightkn..-ul PETRISOR si uri...a mea de dimineata , cu siguranta !! NU VA VINE !!)....trimiteti la PRINS FLUTURASI numa..VISELE ! ..si " don't worry / be happy !" all......
garbo001219
Postat pe 28 Aprilie 2009 08:06
Nu fiti pesimisti!!!!Viata ne rezerva fiecaruia ,surprize,si nu se stie niciodata cand o sa ...prinzi fluturasii si tu!!
TEODORRD
Postat pe 28 Aprilie 2009 09:04
De la: TEODORRD, la data 2009-04-28 09:04:50Nu fiti pesimisti!!!!Viata ne rezerva fiecaruia ,surprize,si nu se stie niciodata cand o sa ...prinzi fluturasii si tu!!

Tu tot cu cresterea fluturasilor te ocupi? Ceva rezultate? .
Ella34
Postat pe 28 Aprilie 2009 09:18
Nu fii rea Ello !!!
Nu vezi ce frumoasa este primavara?Ce frumos este soarele,pomii infloriti,florile de toate culorile?????
Lasa ca si fluturasi o sa vina,...numai este cam frig inca ..noaptea!!
TEODORRD
Postat pe 28 Aprilie 2009 15:07
De la: danaana1970, la data 2009-04-19 21:39:55Mi s-a intamplat mie cu cateva luni in urma si tot de un coleg,eu am 38 ani un copil de 13 ani si o casnicie cam nefericita. Nu credem ca se mai poate asa ceva dar sunt topita dupa el si acum, dupa acest barbat, este opusul sotului meu. Il vreau si il doresc.

Apropo: s-a mai muiat focul la oala???.Daca nu,pune ingredientele...
valentino
Postat pe 28 Aprilie 2009 16:10
Maiii!
Nu fiti rai...!
Fluturii .... apar atunci cand ceva nu merge...in relatia in care esti implicat. Cand esti vulnerabil... Eu asa imi explic...
Depinde de tine foarte mult sa constientizezi lucrul asta..
Restul vine de la sine (Stapanirea de sine).
picaturaderoua
Postat pe 28 Aprilie 2009 16:49
Eu nu cred ca trebuie sa fii vulnerabil sa te indragostesti.....Trebuie doar sa ai norocul sa intalnesti persoana potrivita.....Uneori nu ai norocul asta niciodata in viata.....Atunci esti vulnerabil in viata cand esti singur,sau traiesti langa cinava pentru care nu simti nimic......Ce control sa ai atunci?La ce ?Daca nu iubesti,nu poti fii fericit,nu poti face pe cineva fericit,...degeaba traiesti,nu?
TEODORRD
Postat pe 28 Aprilie 2009 17:40
De la: valentino, la data 2009-04-28 16:10:30
De la: danaana1970, la data 2009-04-19 21:39:55Mi s-a intamplat mie cu cateva luni in urma si tot de un coleg,eu am 38 ani un copil de 13 ani si o casnicie cam nefericita. Nu credem ca se mai poate asa ceva dar sunt topita dupa el si acum, dupa acest barbat, este opusul sotului meu. Il vreau si il doresc.

Apropo: s-a mai muiat focul la oala???.Daca nu,pune ingredientele...
daca nu le-o fi pus deja.....
mariana_alex_69
Postat pe 28 Aprilie 2009 17:50
Stiti....fetelor,supa buna se face la foc domol,.........,sa nu se tulbure ,,mancarea"
TEODORRD
Postat pe 28 Aprilie 2009 18:34
Teodore, ca sa-ti iasa mancarea buna, trebuie sa mai zgaltai putin de oala aia, sa mai amesteci ingredientele din cand in cand...

Prea domol, s-ar putea sa-ti intre fluturasii in amorteala.. .
Ella34
Postat pe 28 Aprilie 2009 18:44
Da, da , zgaltaita oala...
gabitzza
Postat pe 28 Aprilie 2009 19:40
De la: TEODORRD, la data 2009-04-28 17:40:00Eu nu cred ca trebuie sa fii vulnerabil sa te indragostesti.....Trebuie doar sa ai norocul sa intalnesti persoana potrivita.....Uneori nu ai norocul asta niciodata in viata.....Atunci esti vulnerabil in viata cand esti singur,sau traiesti langa cinava pentru care nu simti nimic......Ce control sa ai atunci?La ce ?Daca nu iubesti,nu poti fii fericit,nu poti face pe cineva fericit,...degeaba traiesti,nu?

Eu m-am referit la cei ce sunt implicati intr-o relatie deja... si apar fluturii...
Eu cred ca sufletul ti-e deschis spre altceva, orice... atunci cand nu esti satisfacut de relatia pe care o ai...Si de aici pericolul de a te indragosti.... E posibil ca cel de care te indragostesti sa fie, sau sa nu fie "marea dragoste", "sufletul pereche". E poate doar impresia pe care o ai la momentul respectiv. Omul evolueaza si odata cu el si pretentiile pe care le are de la persoana iubita.... Ce doreste sa i se ofere...
Dar e o intreaga filosofie si cred ca toata lumea o stie.
picaturaderoua
Postat pe 29 Aprilie 2009 10:14
De la: picaturaderoua, la data 2009-04-29 10:14:35
De la: TEODORRD, la data 2009-04-28 17:40:00Eu nu cred ca trebuie sa fii vulnerabil sa te indragostesti.....Trebuie doar sa ai norocul sa intalnesti persoana potrivita.....Uneori nu ai norocul asta niciodata in viata.....Atunci esti vulnerabil in viata cand esti singur,sau traiesti langa cinava pentru care nu simti nimic......Ce control sa ai atunci?La ce ?Daca nu iubesti,nu poti fii fericit,nu poti face pe cineva fericit,...degeaba traiesti,nu?

Eu m-am referit la cei ce sunt implicati intr-o relatie deja... si apar fluturii...
Eu cred ca sufletul ti-e deschis spre altceva, orice... atunci cand nu esti satisfacut de relatia pe care o ai...Si de aici pericolul de a te indragosti.... E posibil ca cel de care te indragostesti sa fie, sau sa nu fie "marea dragoste", "sufletul pereche". E poate doar impresia pe care o ai la momentul respectiv. Omul evolueaza si odata cu el si pretentiile pe care le are de la persoana iubita.... Ce doreste sa i se ofere...
Dar e o intreaga filosofie si cred ca toata lumea o stie.
TEODORRD
Postat pe 29 Aprilie 2009 21:48
De la: slabesc_natural, la data 2009-05-05 02:08:19SLABESTI fara regim,dieta,exercitii,reactii adverse sau yo-yo intre 5-7kg cu DESERT PLANT.Nu are efecte secundare, reduce apetitul natural fara a fi nevoie sa tii dieta, are efecte imediate, pierderea greutatii se face rapid.(Pierzi greutate din prima zi in care il iei).Fixat pe pierderea greutatii, focalizata pe talie, burta (pantec) si portiunile unde grasimea se acumuleaza usor.
ce este interesant este ca se poate comanda si pentru o saptamana.Vei ramane surprinsa de efectele acestui produs.

id messenger: desert.plant

Pai daca tu ne-ai slabi pe noi,crezi ca ne-am ingrasa mai tare???
valentino
Postat pe 5 Mai 2009 15:08
De la: slabesc_natural, la data 2009-05-05 02:08:19SLABESTI fara regim,dieta,exercitii,reactii adverse sau yo-yo intre 5-7kg cu DESERT PLANT.Nu are efecte secundare, reduce apetitul natural fara a fi nevoie sa tii dieta, are efecte imediate, pierderea greutatii se face rapid.(Pierzi greutate din prima zi in care il iei).Fixat pe pierderea greutatii, focalizata pe talie, burta (pantec) si portiunile unde grasimea se acumuleaza usor.
ce este interesant este ca se poate comanda si pentru o saptamana.Vei ramane surprinsa de efectele acestui produs.

Bine!
Hai mai slabeste-ne!
picaturaderoua
Postat pe 5 Mai 2009 15:16
Iar reclame
scrichy
Postat pe 5 Mai 2009 15:58

scuza-ma...nu vreau sa fiu rea....in primul rand,nu cred in ,,minunile'' astea pe care tot incearca x si y sa le promoveze,iar in al doilea rand nu cred ca este cel mai indicat loc pt. a face reclama....
mariana_alex_69
Postat pe 5 Mai 2009 16:06
Oricum,daca te indragostesti.....poti sa fii fericit,sau poate poti sa nu fii fericit....Depinde de multe,.......uneori depinde de soare,alte ori de luna,.....sau cine mai stie de ce depinde.....
TEODORRD
Postat pe 6 Mai 2009 07:13
Traiesc in transa de cand am cunoscut pe net un alt barbat pentru care ulterior am facut o mare pasiune. Pur si simplu nu ma mai pot gandi decat la el, iar sotul meu se poarta din ce in ce mai frumos si nu stiu cum sa scap din aceasta situatie. E mai profunda dragostea la 40 de ani, mai ales cand este interzisa.
uff_dir
Postat pe 21 Mai 2009 08:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce sa fac? 23 De la: ladyDY 24 Februarie 2010 21:16
ma iubeste? 11 De la: Micass 30 Ianuarie 2009 10:14
NU POT AVEA ORGASM...OARE DE CE? 35 De la: Alexandra20 18 Mai 2009 14:19
ati fost vreodata infiorator de singuri de ziua voastra? 176 De la: moment31 6 Noiembrie 2009 20:54
Poti sa te indragostesti de doua ori de aceeasi persoana? 68 De la: scrichy 17 Mai 2009 18:29
Setari Cookie-uri