Ai mare dreptate uff dir. La mine sotul nu se poarta prea frumos, iar iubirea mea o persoana pe care eu cunosc putin si a-si dori sa o cunosc mai bine, s-o atrag spre mine. | ||
danaana1970 Postat pe 21 Mai 2009 16:54 |
||
---|---|---|
De la: uff_dir, la data 2009-05-21 08:34:26Traiesc in transa de cand am cunoscut pe net un alt barbat pentru care ulterior am facut o mare pasiune. Pur si simplu nu ma mai pot gandi decat la el, iar sotul meu se poarta din ce in ce mai frumos si nu stiu cum sa scap din aceasta situatie. E mai profunda dragostea la 40 de ani, mai ales cand este interzisa. Nu intra in panica...fa-ti repede un calendar si programeaza intinlirile...asa vezi cit rezista tipii.Care dureaza mai mult,il lasi.Asa poti alegesi altii dupa... |
||
valentino Postat pe 22 Mai 2009 10:47 |
||
De la: danaana1970, la data 2009-05-21 16:54:26Ai mare dreptate uff dir. La mine sotul nu se poarta prea frumos, iar iubirea mea o persoana pe care eu cunosc putin si a-si dori sa o cunosc mai bine, s-o atrag spre mine. E simplu sa-l atragi...il intrebi ce-i place mai mult,pui intr-o galetusa,i-o tot arati,din cind in cind il lasi sa guste,il bagi in cotet si apoi tragi zavorul...mai simplu de atit??? |
||
|
||
valentino Postat pe 22 Mai 2009 10:51 |
||
Usor de zis, dar greu de facut. I-am trimis un SMS si l-am intrebat cel face fericit, dar am ramas fara raspuns. Ce pot sa fac? | ||
danaana1970 Postat pe 12 Iunie 2009 08:25 |
||
Cum, nu ti-a raspuns ca ce-l mai fericit il face o femeie frumoasa si desteapta?! Ce-l mai bine ar fi sa insisti, trebuie sa afli cel face fericit | ||
tulipe Postat pe 12 Iunie 2009 13:00 |
||
Tu ai un fix cu insistatul la barbati. | ||
Micass Postat pe 12 Iunie 2009 17:43 |
||
Corect, am un mare mare fix. Cumva a-si vrea sa ies din acest fix. Dar cum???? | ||
danaana1970 Postat pe 15 Iunie 2009 08:11 |
||
Pai nu mai insista. | ||
Micass Postat pe 15 Iunie 2009 19:10 |
||
Corect ! Si simplu . |
||
blanca Postat pe 15 Iunie 2009 20:43 |
||
Ma stradui sa nu mai insist, dar imi este foarte greu. | ||
danaana1970 Postat pe 16 Iunie 2009 16:42 |
||
De la: Ioana007, la data 2009-01-08 13:08:21Daca sunt pe tava si cu marul in gura, nu. |
||
garbo010939 Postat pe 8 Iulie 2009 09:34 |
||
insista nu te lasa si traieste asa cum simtisi mai lasa gura lumii. si eu sunt in aceeasi situatie ca tine danaana1970.iubesc la aceeasi virsta pe altcineva si e super iar gura lumii nu ma ajutat cu nimic. -ba chiar ma infundat mai mult, asta e. - iubeste cit poti de mult asta este esential. |
||
garbo010939 Postat pe 8 Iulie 2009 09:42 |
||
Dana insistenta arata disperare.Nu vrei asta nu-i asa?? | ||
blanca Postat pe 8 Iulie 2009 09:48 |
||
off fetelor!! voi va faceti probleme daca, si cum ,cand te indragostesti la .. 40 ani!? mie mi s-a intamplat si la mai multi.. ani! Este minunat sa te indragostesti , dar ce complicatii... cate procese de constiinta.. el este mult mai tanar, sensibil, educat, inteligent, isi doreste sa fie in compania mea, ne intelegem minunat spiritual, ne completam ideal, totul este perfect...imi este frica sa-i propun sex de frica sa nu stric totul...!? El este si un timid in acelasi timp..Ce sa fac??1 nu mai pot da anii inapoi! ( nu ca as o baba, dar totusi..)si nici nu-mi pot stapani sentimentele! sa ma consolez doar cu compania lui, placuta, extraordinara de altfel??! Este un prieten minunat.. dar nu ... iubit! Aveti vreun sfat la asa nebunie?!! |
||
raraavis Postat pe 8 Iulie 2009 11:13 |
||
De la: raraavis, la data 2009-07-08 11:13:19off fetelor!! voi va faceti probleme daca, si cum ,cand te indragostesti la .. 40 ani!? mie mi s-a intamplat si la mai multi.. ani! Este minunat sa te indragostesti , dar ce complicatii... cate procese de constiinta.. el este mult mai tanar, sensibil, educat, inteligent, isi doreste sa fie in compania mea, ne intelegem minunat spiritual, ne completam ideal, totul este perfect...imi este frica sa-i propun sex de frica sa nu stric totul...!? El este si un timid in acelasi timp..Ce sa fac??1 nu mai pot da anii inapoi! ( nu ca as o baba, dar totusi..)si nici nu-mi pot stapani sentimentele! sa ma consolez doar cu compania lui, placuta, extraordinara de altfel??! Este un prieten minunat.. dar nu ... iubit! pai, este simplu: traieste-ti nebunia si gata. cum adica ti-e frica sa-i propui sex? de ce trebuie sa-i propui tu? asta ar trebui sa vina de la amandoi. ia, vezi, nu cumva el te vrea doar ca prietena si tu te-ai aprins un pic mai mult? |
||
tulipe Postat pe 8 Iulie 2009 12:33 |
||
Buna iti raspund ca si eu sunt in aceeasi situatie si nu stiu ce sa fac dar cred ca ar trebui sa traim clipa ca nu se stie ce va fi si cum ne-am bagat in asta asa vom si iesi banuiesc dar prima care reuseste sa iasa din asta sa scrie si sa spuna cum sau ce s-a intamlat ,in rest nu cred ca ar fi ceva concret si nici un sfat t ca tu zici ca ti-ai schimbat si locul de munca si tot degeaba asa ca sa lasam soarta sa hotarasca | ||
cardinia Postat pe 8 Iulie 2009 15:32 |
||
puff..asta fac, traiesc nebunia, dar doare.. rau de tot! m-am lasat dusa de val, desi sunt extrem rationala de obicei; sau poate ca tocmai astia o patesc asa de rau.. rationali. Da, posibil sa-mi doreasca doar prietenia.. si eu m-am prins mai mult, si atunci nu e decat 1 solutie = CONSOLAREA , resemnarea, regrete si capul de pereti.. |
||
raraavis Postat pe 8 Iulie 2009 18:35 |
||
Fii fericita ca ai aceasta capacitate de a te indragosti, rara! Si findca nu esti la varsta adolscentei stii ca, daca nu e ceea ce ar trebui sau ceea ce tu ti-ai dori sa fie, trece! | ||
sora_ilsi Postat pe 8 Iulie 2009 18:45 |
||
De la: raraavis, la data 2009-07-08 18:35:55puff..asta fac, traiesc nebunia, dar doare.. rau de tot! m-am lasat dusa de val, desi sunt extrem rationala de obicei; sau poate ca tocmai astia o patesc asa de rau.. rationali.FEtelor asa se intimpla cind citesti prea multe carti de dragoste sau vezi prea multe telenovele vezi in alt mod realitatea si incepi sa fii dezamagita |
||
marian_sss Postat pe 8 Iulie 2009 18:45 |
||
sentimentul ala merita jde capete de peretzi, nu?! mai intai convinge-te ca nu vrea mai mult decat prietenie si dup-aia vezi cum este cu resemnarea si cu peretzii. ceea ce oricum ar fi mai ushor decat regretul ca nu stii ce a vrut, de fapt. de-aia itzi spuneam sa vezi ce vrea, sigur gasesti o metoda sa afli ce-si doreste. bafta! |
||
tulipe Postat pe 8 Iulie 2009 18:45 |
||
marian sss tu de ce gen esti ?..ca sa inteleg si eu. | ||
blanca Postat pe 8 Iulie 2009 18:48 |
||
De la: mielutza, la data 2009-07-08 18:48:26marian sss tu de ce gen esti ?..ca sa inteleg si eu.eu nu m-am prezentat niciodata altceva decit barbat |
||
marian_sss Postat pe 8 Iulie 2009 18:56 |
||
Pai daca-i asa de ce ai poza de femeie ?? Si asta-i o forma de prezentare. Multumesc oricum pt lamurire. Am banuit dupa comentariu. |
||
blanca Postat pe 8 Iulie 2009 19:05 |
||
Mie mi s-a intamplat la 30 de ani , amandoi castoriti , totul s-a intamplat repede , fara sa ne dam seama , sase luni am plutit amandoi , am visat ,am sperat , am facut promisiuni , planuri , ne-am trait iubirea pe ascuns , si acum suntem impreuna , doar ca am coborat mai cu picioare pe pamant , suntem mai realisti , traim clipa , si numai facem planuri de viitor ...caci nu se poate, eu voi divorta in curand , el insa nu .dar nu ma deranjeaza , atata timp cat stiu ca ne traim dragostea, chiar nu am nici un regret , am trait clipe de vis , mi-a oferit in sase luni ceea ce sotul meu nu a facut-o in atatia ani (si nu ma refer doar la sex) ci asa la lucruri marunte ....ma face sa rad , ma alinta , ma face sa ma simt , frumoasa , unica ,..e frumos ..ratiunea nu mai exista in asemenea situatii , si sincer daca la inceput am crezut amandoi ca vom renunta la vata fiecaruia pt a fi dor noi doi , ne-am dat seama ca nu se poate asta asa usor ....deci voi fi amanta in continuare , dar mie bine , poate multi ma ve-ti judeca , dar asta simt acum . | ||
garbo020989 Postat pe 8 Iulie 2009 21:16 |
||
Nu imi pasa de gura lumi, mai alea ca multa lume adica cunostiintele imi cunosc situatia si imi dau dreptate, dar nu mai insist -nu sunt asa de disperata- cu toate ca il doresc si "ma topesc" cand il vad. Vreau sa vina el la mine. Sunt fericita ca traiesc acest sentiment, ca am la ce sa visez. Timpul le rezolva pe toate. | ||
danaana1970 Postat pe 8 Iulie 2009 21:20 |
||
Papusha,focul de paie nu dureaza mult...doar te arde surprinzator de repede...nu trai in clandestinitate,pe la vreo 50 ani,vei culege ce semeni acum... | ||
valentino Postat pe 8 Iulie 2009 21:20 |
||
Buna seara.Permiteti-mi sa adaug si eu ceva.Is trecuta si eu de 40 de ani,/single/ am cunosocut si eu un barbat pe net,da ..ce sa zic..atractia functioneaza...asa de usor poti primi..exact cea ce doresti,de la vorbe frumoase , complimente...L-ai cunoscut si personal?Poate l-ai pus pe un piedestal prea inalt.Cu timpul coboara el,o sa vezi.Un lucru e cert:nu confunda lumea virtuala de pe net cu viata reala.Si ce-i mai dureros sa nu crezi ca acel om minunat de pe net , chiar asa e si in realitate.As mai continua, dar ...iti doresc sa castigi lozul cel mare.Poate ti-ai gasit sufletul pereche. | ||
garbo019364 Postat pe 8 Iulie 2009 21:36 |
||
bv tulipe, cred ca asa este cum spui. | ||
garbo010939 Postat pe 9 Iulie 2009 12:27 |
||
bv eu te felicit si sa stii ca trebuie sa te doara undeva de gura lumii.si eu am patit la fel ca tine si nu am nici un fel de regrete, partea cea mai naspa a fost la mine ca totul sa terminat tragic ca in romanele de dragoste gind unul moare sau se imbolnaveste de cancer.asta sa si intimplat:femeia de care m-am indragostit sa imbolnavit de cancer ....... continuarea nu o mai spun DUREROS TRAGIC. I-TI DORESC SA TRAIESTI FERICITA DE CEL PE CARE LAI ALES. |
||
garbo010939 Postat pe 9 Iulie 2009 12:33 |
||
De la: mielutza, la data 2009-03-19 14:25:33Clm , niciodata inseamna mai mult decat monotonie . Ma-ntreb daca poti inviora ceva inexistent ?"Cel mai trist lucru in dragoste,e sa fii in plus acolo,unde odata erai totul" |
||
Elly1 Postat pe 9 Iulie 2009 13:39 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
AM MARII DUBII | 8 | De la: anemari15 4 Octombrie 2010 16:35 |
sex...in afara dormitorului!!:-> | 79 | De la: superbus 31 Ianuarie 2009 17:12 |
timiditatea va poate da viata peste cap! | 146 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Septembrie 2010 23:05 |
|
||
Familia sau cariera????? | 17 | De la: Ioana007 5 Aprilie 2009 12:09 |
Ce parere aveti? | 1 | De la: garbo001263 24 Aprilie 2009 00:10 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară