pai si ce te impiedica ? nu-i nici un sburator de soi prin preajma? | ||
blanca Postat pe 28 Iulie 2009 17:03 |
||
---|---|---|
nu-i, mieluto, nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu-i | ||
lady_corina Postat pe 28 Iulie 2009 17:05 |
||
mielutzo, corina are dreptate, nuuuu-iiii... ca pana si eu is luat ar mai fi piku, da' vad ca fata face nazuri |
||
|
||
Thor Postat pe 28 Iulie 2009 17:07 |
||
da matali de unde stii detaliile nazuroase?? | ||
blanca Postat pe 28 Iulie 2009 17:13 |
||
poi nu ea si le-a etalat mai 'nente? ca cica piku nu la ea vrajea, c-o fi, c-o pati, ca are urechi mai multe, mandre si cornute... |
||
Thor Postat pe 28 Iulie 2009 17:16 |
||
eeee si-ai avut timp sa crezi ??? | ||
blanca Postat pe 28 Iulie 2009 17:17 |
||
thor, despre ce vorbesti, frate? vrei sa ma dau eu la el? | ||
lady_corina Postat pe 28 Iulie 2009 17:18 |
||
nu stiu ce ai vazut tu ca eu n-am vazut decat ca se teme de mine | ||
lady_corina Postat pe 28 Iulie 2009 17:19 |
||
dragostea vine cind nu te astepti nu cind o cauti..... | ||
nazirra Postat pe 28 Iulie 2009 17:20 |
||
tu, esti luat, vorba ta, mai e ovi care ma tot suduie - nu prea inteleg ce are cu ceva coasta mea, ma opareste si ma baga la gheata, da pana si ala e luat, si-i si prea...mic... | ||
lady_corina Postat pe 28 Iulie 2009 17:20 |
||
glumim 849, sa nu crezi ca am luat-o razna... sau, mai stii |
||
lady_corina Postat pe 28 Iulie 2009 17:21 |
||
coasta ta deci ...ii fii avand o coasta sexi vei ce faci cu ea ....eu as profita | ||
blanca Postat pe 28 Iulie 2009 17:27 |
||
crezi? pai de aia ma tot chinuie, sa ma fragezeasca, cica?... | ||
lady_corina Postat pe 28 Iulie 2009 17:29 |
||
hmmm... am vazut aia cu "coasta ta" si aveam o senzatie de deja-vu credeam ca s-a intors cineva pe aici ... |
||
Thor Postat pe 28 Iulie 2009 17:30 |
||
nazirra Postat pe 28 Iulie 2009 17:30 |
||
ai o problema la ochi 849.fa ceva ... | ||
blanca Postat pe 28 Iulie 2009 17:32 |
||
cine thor, ca eu sut pe langa - habar nu am cine zice asa | ||
lady_corina Postat pe 28 Iulie 2009 17:34 |
||
eeiii, corino, cineva drag noua, astora in varsta da' tu mai ai un pic pana ne ajungi la ani |
||
Thor Postat pe 28 Iulie 2009 17:37 |
||
frateeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! da, ai dreptate, am 25, pana fac 80 mai am... |
||
lady_corina Postat pe 28 Iulie 2009 17:44 |
||
Da s-a intamplat ca dupa 22 de ani de casnicie sa ma indragostesc ca nebuna ce nu as fi crezut vreodata ,dar la ce folos daca nu pot fi fericita alaturi de el chiar daca el nu este casatorit dar are pe cineva si ne vedem si vorbim rar nu-i corecta viata asta una sa fie iubita de doi barbati si sa nu poata fi fericita alaturi de nici unul si alta sa nu aiba pe nimeni si am ajuns la concluzia ca dragostea nu are varsta si nici nu te intreaba daca vrei sau nu numai te trezesti cu ea in suflet si la inima si incepe sa te macine dar oricat de grea e, totusi e foarte frumoasa mai ceva ca prima dragoste din adolescenta pentru ca acum cand o gasesti o vezi cu alti ochi si o sti pretui cel putin eu asa fac, asa ca nu va mirati daca ajungeti la o varsta si va indragostiti ca totul e normal si e firesc si ma bucur cand vad ca totusi sunt pretuita si placuta. | ||
cardinia Postat pe 29 Iulie 2009 22:27 |
||
De la: cardinia, la data 2009-07-29 22:27:29Da s-a intamplat ca dupa 22 de ani de casnicie sa ma indragostesc ca nebuna ce nu as fi crezut vreodata ,dar la ce folos daca nu pot fi fericita alaturi de el chiar daca el nu este casatorit dar are pe cineva si ne vedem si vorbim rar nu-i corecta viata asta una sa fie iubita de doi barbati si sa nu poata fi fericita alaturi de nici unul si alta sa nu aiba pe nimeni si am ajuns la concluzia ca dragostea nu are varsta si nici nu te intreaba daca vrei sau nu numai te trezesti cu ea in suflet si la inima si incepe sa te macine dar oricat de grea e, totusi e foarte frumoasa mai ceva ca prima dragoste din adolescenta pentru ca acum cand o gasesti o vezi cu alti ochi si o sti pretui cel putin eu asa fac, asa ca nu va mirati daca ajungeti la o varsta si va indragostiti ca totul e normal si e firesc si ma bucur cand vad ca totusi sunt pretuita si placuta. pretuita de amandoi? oricum amandoi sunt incornorati! |
||
dune Postat pe 30 Iulie 2009 10:46 |
||
-Mai, eu vreau sa ma insor a doua oara-a zis Suzuki. Dar am un bai. -Ce bai ai mai nene Suzuki?-l-a intrebat un prieten mai tanar. -No, eu am fost meteorolog si puteam citi timpul probabil dupa termometru.Dar ce ma fac, ca acum termometrul s-a stricat, bag seama din moment ce desi este cald afara, el arata numai lapovita si ninsoare. |
||
Ioana007 Postat pe 30 Iulie 2009 17:49 |
||
De ce tot numarati coarnele???? Nu va intrebati,oare ei sunt fericiti? Daca ea destul de inteligenta sa nu simta,.......este ok... |
||
TEODORRD Postat pe 30 Iulie 2009 17:57 |
||
ha,ha,ha,ai dreptate iasomia,creste libidoul,ca de,daca nu mai ai chef de amor,asta nu-i bine.Eu intr mereu pe saituri care sa-mi spuna cum sa-l fac fericit? | ||
pusy_aol Postat pe 30 Iulie 2009 21:14 |
||
Sunt si eu intr-o situatie similara! Si merg in paralel! Consider ca trebuie sa-i dau inimii ce vrea! Casa ramane casa! Dragostea e dragoste,trece sau poate nu ramane, pana inchizi ochii!Si daca D-zeu nu permitea acest lucru, fii sigura ca lucra in asa fel ca sa se rupa acea relatie!Dar daca si D-zeu vrea.., atunci eu de ce nu? Si plus de asta ..viata e scurta!!!!! Daca nu iubesti acum cand??? Ce daca...???? TOTUL E POSIBIL! Pana si inima o ia razna! D-zeu sa ne tina pe picioare sa iubim! Daca vrei sa trimiti un comentariu, poti s-o faci pe adresa de mail: [email protected] si iti voi raspunde. O zi superba! |
||
KRISS13 Postat pe 31 Iulie 2009 11:34 |
||
Ti se pare corect? | ||
Micass Postat pe 31 Iulie 2009 11:38 |
||
micass comentariile trebuie trimise la adresa xxxxxxxx , deh complicat .. | ||
blanca Postat pe 31 Iulie 2009 11:40 |
||
Imi cer scuze. Am gresit. Nu mai comentez nimic. | ||
Micass Postat pe 31 Iulie 2009 11:42 |
||
eu am 2 variante : ori o sa ramana nelamurita ori o sa primeasca niste injuraturi , personal... | ||
blanca Postat pe 31 Iulie 2009 11:46 |
||
Ar merita injuraturi, avand in vedere ca si-a pus si adresa de email. | ||
Micass Postat pe 31 Iulie 2009 11:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
daca as fi pentru o zi femeie/barbat | 193 | De la: elisabeta_boia 6 Septembrie 2011 18:12 |
Cand te indragostesti a 2 a oara. La 40 de ani. | 1337 | De la: dor72_ 22 Ianuarie 2012 14:59 |
IMI ESTE TEAMA CA SOTUL MEU V-A AFLA DESPRE TRECUTUL MEU | 17 | De la: Roxxynela 13 Aprilie 2009 01:10 |
|
||
cat de des faci sex? | 181 | De la: just_helle 7 Mai 2009 17:55 |
Bipolaritate | 2 | De la: Cassey 6 Aprilie 2009 17:40 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice