Cand te indragostesti a 2 a oara. La 40 de ani.

te superi ca a plecat?!
te inteleg, pe toate le-ai plimba prin statiunea aia...
pik_nik
Postat pe 1 August 2009 17:13
pik`!!!!...nu fi cinic...te rog!!!
chiar am pretentii la tine!!!
ovidiu42
Postat pe 1 August 2009 17:16
De la: Thor, la data 2009-08-01 11:57:39si eu tot vreo 44-45... adica acum vreo 24 de ani...
ma-ndragostisem nebuneste de portofelu' uneia, da' nu am putut sa-i marturisesc iubirea mea, ca aparusera jandarii ca din pamant

Aveam vreo 44 si era acum 3 ani, da? Sa fie clar! Nu ma babi tu mai mult decat sunt, mai Thor! Desi, dak as da crezare prietenilor fiica-mi, sunt chiar o baba nostima. Si ma mai fac!
Revenind la subiect, cred k multe persoane confunda indragosteala cu pasiunile. Pasiuni am trait cu totii, cu mare siguranta. K le-am dat curs sau nu, K le-am finalizat sau nu... asta tine de minte, de suflet, de caracter, de principii... Pe cand cu dragostea...e putin altfel. Relatia pe care o am acum tine de 3 ani si jumatate, deci se apropie vertiginos de cifra fatidica stabilita de cercetatorii amintiti. Cu toate acestea, nici eu, nici iubitul meu nu dam semne de "oboseala". Ce va mai fi, vom mai vedea.
Nu cred ca rezultatul respectivelor cercetari este valabil pentru toate cuplurile. Exista oameni care cu trecerea timpului devin mai indragostiti, mai tandri...
DAr mai stii, poate ca si cercetatorii astia s-or fi inspirat din bancul ala care circula pe vremea lui Ceausescu, ceva de genul: planul unic in 4 ani si jumatate, bine fie, dar casnicia in 4 ani si jumatate nu se poate?
garbo011350
Postat pe 1 August 2009 21:44
Fluturasi? probabil ca foarte multi dintre noi pe parcursul vietii avem parte de ei, eu insumi am avut parte de acele (gidileli) ce iti disturba stomacul, dar atunci cind ai obligatii, atunci cind esti legat intr-o casnicie,atunci cind iubesti cu adevarat, ei atunci ar trebui ca bunul simt sa domine actiunile proprii.sunt convins ca foarte multi au reusit sa-si controleze reactiile si in felul asta nu au mai ajuns sa-si puna intrebari (intrebari la care oricum el singur isi poate da raspuns). de cite ori simteam acele furnicaturi, tot de atitea ori ma gindeam la ce am acasa si din respect (si poate din dragoste)am evitat intotdeauna sa ma complac in situatii care de regula oricum nu aduc nimic bun.daca nu ai acasa ceea ce-ti doresti, daca partenerul nu este sau nu mai este ceea ce iti doresti, atunci mai intii incheie aceasta situatie si abia apoi cauta de gasesti si ceea ce iti doresti cu adevarat. altfel eticheta pentru ceea ce faci este Adulter, si acest cuvint implica mult mai multe decit suntem noi dispusi sa constientizam. Nu sunt un radical, nici macar musulman nu sunt, dar sunt unul din cei pentru care un juramint pe care l-ai facut fata de cineva (indiferent daca si in fata altarului sau nu) trebuie respectat. in primul rind te respecti pe tine in felul acesta. si mai consider ca atunci cind iubesti cu adevarat merita sa faci totul dar absolut totul pentru partenerul pe care singur l-ai ales. de ce trebuie ca altii sa sufere ca tu sa te simti bine ?, iti dai seama cun s-ar simti partenerul tau in momentul in care accidental ar afla ce este cu adevarat in gindurile tale?, incearca sa vezi problema si din unghiul lui de vedere. intotdeauna am fost de parere ca o femeie desteapta isi poate urca sacii in caruta astfel incit partenerul sa nu afle nici o data, intotdeauna am fost de parere ca barbatul e capul familiei dar femeia este gitul si poate indrepta capul in ce directie isi doreste. deci, crezi ca esti singura care simte acele furnicaturi?
am citit multe pareri, ceea ce am scris aici se potriveste si altora, nu incerc sa fiu rau, incerc doar sa va atrag atentia ca intr-o casnicie este intotdeauna vorba de doua persoane implicate si care ambele au sentimente, visuri si trairi, ambele persoane sunt capabile sa verse lacrimi sau sa zimbeasca prin toti porii, sa radieze fericire sau sa se topeasca de nefericire. credeti ca este relevanta cantitatea lacrimilor? cu totii suntem proprii nostri stapini, de noi tine toate acctiunile proprii, nu mai incercati sa cautati justificari si scuze. nu exista de cit motivatii pentru actiunile noastre, restul sunt minciuni facute sa mascheze acele actiuni mai mult sau mai putin laudabile. uitati-va in adincul sufletelor proprii si ginditi-va bine inainte de a pasi pe acele carari incompatibile cu statutul pe care l-ai ales in momentul in care ai hotarit sa-ti petreci viata alaturi de altcineva si sa imparti si bune si grele cu acel cineva.
tentatii sunt la tot pasul dar noi suntem singurii in masura de a hotari daca te lasi sau nu purtat de ele.
vally65
Postat pe 2 August 2009 13:42
heloo am rezolvat cu ochii e mai bine asa???????
nazirra
Postat pe 4 August 2009 16:51
o parere mai mult decat adevarata
garbo008782
Postat pe 5 August 2009 18:46
nope! incearca neshte ochelari
blanca
Postat pe 5 August 2009 18:49
Sunt si eu de acord cu tine!Ai perfecta dreptate!
Toate cele bune!
KRISS13
Postat pe 6 August 2009 16:03
Sunt si eu in aceeasi situatie....Abia astept clipa sa-l revad..Parca mi-a luat mintile...,inima palpiteaza,ca nebuna...simt ca radiez...SUNT FERICITA!Doamne ce bine e!Oare va fi ptr. o perioada indelungata? Eu imi doresc asta..,la fel si el..,dar D-zeu?
Consider ca D-zeu da!D-zeu ia!Asa ca, El a permis legatura asta..,ca altfel nu eram astazi cu sclipirea asta pe chip...
Va doresc sa cunoasteti cu adevarata DRAGOSTE si dupa aceea sa mai comentati! Sa vedem ce..
Sa fiti iubiti!
KRISS13
Postat pe 6 August 2009 16:16

Esti off topic, scumpo... aici e vorba despre iubirea dupa 40 de ani, maritata fiind. Zici ca respecti macar una din cele doua conditii?
Ella34
Postat pe 6 August 2009 16:23
ella....poate fata e...maritata...si-a lovit-o cupidonu` ala...poate...din intamplare!!
numa..ca nu zice si de cealalta parte a fericirii!!
fericirea...se poate savura singur dar...nu poate exista decat in doi!
poate aduce fata...amanunte! sau...mai nou...acu`...se savureaza-n trei!!
ovidiu42
Postat pe 7 August 2009 02:25
micass, s-ar putea sa aiba dreptate cercetatorii aia...doar vedem ce se intampla in realitate! cred ca exista mai multe divorturi decat casatorii!!

cate relatii dureaza mai mult de 4 ani?? si cele care dureaza, cat sunt de "fericite"??

probabil ca ei au vrut sa evidentieze ca atat tine "indragosteala"...apoi intervin:obisnuinta, respectul, maturitatea...

nu zic eu acum ca e anormal sa fii altfel, sau ca o relatie nu poate fi frumoasa dupa 10 ani, de ex, doar ca mai isi pierde din intensitate!
ah, si la barbati nu prea se verifica aia cu 4 ani....e prea mult!
zambila
Postat pe 7 August 2009 14:01

"Dragostea dureaza trei ani"

In primul an spui: "daca ma parasesti MA OMOR", in al doilea an spui "daca ma parasesti o sa sufar, dar o sa imi treaca", iar in al treilea an spui "daca ma parasesti desfac o sticla de sampanie".

"in primul an - cumparam mobila, in al doilea an - mutam mobila, in al treilea an - impartim mobila"
eladaela
Postat pe 7 August 2009 14:07
Ela draga, nu fi cinica, te rog!
Mai da-le o sansa celor care cred, inca, in iubirea conjugala!
sora_ilsi
Postat pe 7 August 2009 14:10
super ! eladaela este imaginea familiilor din ziua de azi..numai ca nebuneala ii ia si pe cei de virsta a 2 a si a 3 a dc numeri din 5 in 5 ani , din 6 in 6 ani..etc.
LILO
Postat pe 7 August 2009 14:14
cinica...???asa sunt eu..
iar sansa sa si-o dea ei....
eladaela
Postat pe 7 August 2009 14:17
io cu iubirea asta conjugala, nu prea mai stiu ce sa cred....

mai nou, casatoria a devenit un fel de paravan, asa, ca sa ai un statu social, sa nu te mai bata nimeni la cap, si sa poti sa inseli fara probleme

daca iubesti, stai langa o persoana si toata viata, daca nu, nu te tine un act la starea civila...sa fim seriosi!

cuplurile alea idilice nu prea exista decat in povesti si in imaginatia noastra, pt ca realitatea era alta, si nici nu exista otv-ul pe vremea bunicii!
zambila
Postat pe 7 August 2009 14:43
exista respect conjugal..ca despre iubire ? ea vine si pleaca..nimik nu ii vesnik in asta lume. ehe! ce stiti voi ? cei la inceput de drum.
LILO
Postat pe 7 August 2009 14:47
Sa crezi ca-i complicat Zambiluto.Fiindca e. Mai ales pt ca oamenii cred ca foaia e un fel de asigurare...
blanca
Postat pe 7 August 2009 14:48
Baga sfaturi acilea,Lilo,pt noi,cei la-nceput de drumuri...si poduri
valentino
Postat pe 7 August 2009 14:50
da, o asigurare cu clauze de anulare...

pai e complicat, si aproape inutil, ma rog, din p.m.d.v.
nu emit pareri general valabile, n-am pretentii, ziceam si eu...

si oi fi eu la inceput de drum, si sigur am multe de invatat, dar ma mai uit si eu in jur, si ce vad??? realitatea!
zambila
Postat pe 7 August 2009 14:52
marisa dc a-si pati sa maindragostesc a n a oara cum spui tu...eu mi as schimba...blanita era o glumita
LILO
Postat pe 7 August 2009 14:54
zambilici:
realitatea TA nu e si realitatea CELORLALTI! si vitzavercea!
niciodata!
tu nu te lua dupa realitatile celor din jurul tau. iubeste-l pe vikingu' ca sunteti frumosi amandoi si dati-i dreaq pe ceilalti cu angoasele lor cu tot!
Thor
Postat pe 7 August 2009 14:55
nimik nu ii sigur , mai fetelor , mai.in ziua de azi suntem intr-un carusel nenorocit.nu poti fi sigur nici pe cea mai apropiata persoana.... credeti-ma !
LILO
Postat pe 7 August 2009 14:57
dap, LILO... ma stept sa incepi chiar si cu camasa de pe tine... stii matale, faza aia cu neincrederea...
Thor
Postat pe 7 August 2009 15:03
ei, nah, daca zici tu, thor, te cred, desi, povestea e ceva mai complicata!
mie imi place sa am incredere in oameni, cel putin pana la proba contrarie, si ce sa fac eu daca majoritatea ma dezamagesc, ha??

si da, fiecare cu realitatile lui, nu zic, dar poti sa-ti faci asa, macar o idee, privind in jur, chiar daca nu te identifici personal cu ceilalti!
zambila
Postat pe 7 August 2009 15:07

Zambila, ai incredere in instinctul tau, fetita...
Ella34
Postat pe 7 August 2009 15:10
thor..sunt mai multe faze..eu mi-o amintesc pe cea cu " suflatul in iaurt"
LILO
Postat pe 7 August 2009 15:11
zambilici, degeaba te uiti in jur la ceilalti. da, pe undeva ar fi niste experiente de invatat, dar raportate doar la acele persoane!
individualitatea primeaza in fata oricarei generalitati...
Thor
Postat pe 7 August 2009 15:12
no, ca azi tare filozofi mai suntem!

dar ne sta bine asa!
eu am invatat ca oamenii sunt foarte diferiti, si, desi poate privest exact acelsi lucru, fiecare vede altceva!!
zambila
Postat pe 7 August 2009 15:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
exista saloane de masaj erotic pentru femei? 41 De la: adastaicu 6 Aprilie 2010 11:46
In pat cu......dusmanul 5 De la: pustietate_in_floare 13 Octombrie 2011 21:48
interes 12 De la: nazirra 14 Septembrie 2009 15:26
AM PROCEDAT CORECT? 59 De la: Ioana007 20 Februarie 2009 16:08
IUBIREA, SUBIECT TABU? 31 De la: quasaria 28 Decembrie 2009 18:12
Setari Cookie-uri