valentino, nu mi-au murit inca laudatorii - si, in nici un caz, nu-i caut pe aici | ||
lady_corina Postat pe 22 August 2009 00:15 |
||
---|---|---|
lumida Postat pe 22 August 2009 00:17 |
||
Sa te indragostesti la 40 de ani si sa fii inca maritata cu altul .... Ai ales, atunci cand ti-ai schimbat serviciul, sa-l uiti pe al doilea. Mergi inainte alaturi de familia ta si incearca sa fii cat mai fericita. |
||
|
||
daria_ Postat pe 22 August 2009 12:01 |
||
asta mi s-a intamplat si mie .e grav ,dar nu potzi dicta inimii pe cine sa iubeasca si pe cine nu... | ||
garbo025131 Postat pe 22 August 2009 18:55 |
||
De la: garbo025131, la data 2009-08-22 18:55:13asta mi s-a intamplat si mie .e grav ,dar nu potzi dicta inimii pe cine sa iubeasca si pe cine nu... Ba da, iei pastile de docilitate sau daca nu tii cutitu-n buzunar. Cum o ia razna, cum ii dai o-ntepatura...sa vezi cum te-asculta dupa...doctorul |
||
iar_eu Postat pe 22 August 2009 18:59 |
||
sa-nteleg ca, pana la 40 de ani, doar o data pot sa ma indragostesc? sau ca, in anul cand fac 40 de ani, ma indragostesc de doua ori? cam dubios titlul topicului... | ||
jinx Postat pe 22 August 2009 19:19 |
||
...poti ajunge la o varsta critica ( premenopauza, menopauza..) .. sa te indragostesti de cineva, maritata fiind si avand copii cu altcineva si - culmea - avand tot ce-ti trebuie acasa... | ||
daria_ Postat pe 24 August 2009 00:39 |
||
Doamne fereste, daria, nu cobi! | ||
sora_ilsi Postat pe 24 August 2009 11:52 |
||
avand tot ce-ti trebuie, nu poti Daria! | ||
blanca Postat pe 24 August 2009 15:33 |
||
pai atunci iese pasiune cand esti maritata e interzis si e coollll | ||
AGAPI_MOU Postat pe 24 August 2009 17:57 |
||
Si eu m-am indragostit la 41 de ani dar eu nu am o casnicie prea fericita. Rutina, lipsa de comunicare, certuri dese . Dar mergem inainte pentru copil. Da, il iubesc pe cel ce a aparut in viata mea si simt ca el e sufletul meu pereche. Sunt convinsa ca si el ma iubeste. Iubire interzisa amandoi fiind casatoriti, si el are o viata de cosmar dar gandeste ca si mine. Nu ne parasim familiile si traim in colivii practic pentru a nu rani copiii.Ne vedem pe furis, si furam clipele de fericire pe care ar trebui poate sa le traim amandoi toata viata. Ne lipseste la amandoi curajul de a lua viata de la capat impreuna............Nu stiu ce sfat sa iti dau. Nu-mi pot da mie sfaturi. Cand el mi-a propus sa ne luam de mana si sa ne facem viata impreuna mi-a fost cumplit de teama ca voi pierde dragostea si respectul copilului meu.Cred ca de fapt mi-am ingropat dreptul la fericire.O viata avem.....Daca tu poti fa-ti curaj si nu da cu piciorul la propria-ti fericire. | ||
garbo012958 Postat pe 24 August 2009 19:58 |
||
pacat .copiii stiu ca esti nefericita. iar lipsa de armonie din familie e un rau mare. cresc cu senzatia ca asa e normal. |
||
blanca Postat pe 24 August 2009 20:08 |
||
nefericirea se citeste si ei sufera sa sti.. | ||
AGAPI_MOU Postat pe 24 August 2009 23:10 |
||
Eu sunt despartita de sotul meu, dar imi inchid singura toate usile: nu vreau sa pierd dragostea si repectul copiilor (fata ar dori sa am pe cineva, dar baiatul mi-a zi intr-o zi : mami, sa nu-ti cauti un barbat pentru ca inseamna ca esti la fel ca tati). Intr-o zi mi-a aratat ca are pus un program spion pe calculator si vede tot. Il cam deranjaza si ca stau pe forum, dar nu-mi zice nimic si sper sa nu aiba rabdare sa citeasca tot ce scriu eu ca o sa creada ca am inebunit Oricum, eu nu cred ca mi-am ingropat dreptul la fericire, ci doar l-am amanat putin....pana voi fi si eu, emotional vorbind, in stare sa-mi ofer o alta sansa. |
||
daria_ Postat pe 25 August 2009 19:50 |
||
Daria, imi pare rau pentru tine. Nu se poate sa-ti traiesti viata dupa cum vrea fiul tau. Tu nu ai libertate... | ||
sora_ilsi Postat pe 26 August 2009 00:09 |
||
mda, daria...pacat, mare pacat...tu de fapt il lasi pe fiul tau sa iti impuna regulile lui de viata sa stii ca nu ai sa pierzi respectul si dragostea copiilor tai daca iti oferi o sansa, parerea mea... oricum, e cel mai trist lucru pe care l-am citit de cand sunt eu pe forumul asta |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 August 2009 09:28 |
||
ea rade si pe tine te apuca tristetea,lasa ca pare destupata la minte... | ||
iasomia Postat pe 26 August 2009 09:36 |
||
pare ca mine, cand ii lasam pe altii sa imi spuna cum trebuie sa imi traiesc viata, iaso... drept e ca mie nu-mi zicea fie-mea, imi zicea coana mare |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 August 2009 09:39 |
||
lasa ba mami ca ti-ai bagat picioarele si traiesti cum vrei tu. asa o sa faca si ea... si apoi baietii asa sunt... posesivi,si ai mei sunt cam gelosi...da' ajunge sa ma incrunt nitel la ei... |
||
iasomia Postat pe 26 August 2009 09:42 |
||
dragostea si respectul copiilor inseamna ca si ei sa te iubeasca si sa te respecte un copil care-ti pune spion pe calculator are o problema grava de comportament si de respect fata de tine. aici nu mai e posesivitate sau gelozie. un copil are niste drepturi insa, are si niste obligatii fata de cel ce-l creste, il ingrijeste si-i poarta de grija trebuie sa le explici ce vrei si de ce. impui reguli si sa nu dai voie sa ti se spuna ce sa faci si cum sa faci ii respecti, te respacta. nu joci dupa cum ti se canta. nu le da voie sa se bage unde nu le fierbe oala. nu te controleaza ei pe tine . aici gresesti. tu esti maturul, tu detii controlul.daca te vad slaba, o sa-i pierzi din mana. baiatul va face ce va dori si cum va dori ,netinand cont de ce zici tu. il lasi sa creada ca totul ii este permis. va veni timpul cand o sa trebuiasca sa te impui si nu ai sa poti. de ce? simplu. ti-ai pierdut autoritatea . din frica ca o sa pierzi respectul si dragostea lor devii o marioneta . |
||
si_totusi Postat pe 26 August 2009 10:02 |
||
Esti grozava.Imi place raspunsul tau | ||
danaposirca Postat pe 26 August 2009 13:20 |
||
Ai dreptate...Totusico...si eu cand am divortat,poate s-au suparat putin pe mine copii...,dar sunt singur,deocamdata.....,asta nu inseamna ca voi ramane singur totdeauna....(dar cine stie????),insa au inceput sa inteleaga,si,in timp ma vor aproba... Noi oamenii maturi fecem regulile....inca!!!. |
||
TEODORRD Postat pe 26 August 2009 14:51 |
||
Teo,nu conteaza daca te vor aproba sau nu. E viata ta si indiferent daca ti-o strici sau nu, e alegerea ta. Numai sa nu-i afectezi pe ei prea tare... | ||
sora_ilsi Postat pe 26 August 2009 16:01 |
||
totusico, in cazul baiatului nu este vorba de lipsa de respect, ci de frica de a nu se pierde si celalalt parinte (citeste de a nu merge si mama la intalniri cu barbati cum mergea si tata la curvulite) ...nu las copiii sa ma conduca, dar ii iubesc foarte mult si nu am curajul sa ma implic intr-o relatie... ma simt de parca ar fi micuti si neajutorati si as vrea sa-i parasesc...mi-am pus singura o bariera psihica peste care nu pot sau nu vreau sa trec... ...oricum, am reusit sa depasesc faza de indiferenta fata de modul cum arat...sa mai merg la o cafea cu prietenele...la plaja in spatele blocului.... Chiar daca pentru cineva din afara pare putin - pentru mine este un salt mare in fata. Am de recuperat multi pasi inapoi, dar prefer sa merg incet... |
||
daria_ Postat pe 26 August 2009 16:10 |
||
Teo, un tata este iertat mai usor de copii si societate decat o mama.. | ||
daria_ Postat pe 26 August 2009 16:13 |
||
daria, nu e nimic de iertat...tocmai asta e ideea...daca o casnicie nu merge, nu merge din vina ambilor societatea nu are nimic de-a face cu modul cuiva de viata, atata timp cat nu faci ceva gresit iar copiii ar fii de preferat sa inteleaga ca daca tu iti oferi o sansa, asta nu e sinonima cu degradarea morala, parerea mea... poate ca ar trebui sa-i explici fiului tau ca nu te pierde absolut deloc, doar pentru ca iesi sa iei o cina decenta cu un barbat decent iara zic, parerea mea... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 August 2009 22:55 |
||
De la: TEODORRD, la data 2009-08-26 14:51:38Ai dreptate...Totusico...si eu cand am divortat,poate s-au suparat putin pe mine copii...,dar sunt singur,deocamdata.....,asta nu inseamna ca voi ramane singur totdeauna....(dar cine stie????),insa au inceput sa inteleaga,si,in timp ma vor aproba... Cum asta,ai divortat si acum esti singur,in trecut ai spus ca ai divortat ,ca sa fi cu femeia iubita,ca ai rupt pisica in doua,ca aveai casatorit fiind inca o relatie,nu ai vrut atunci sa fi la doua capete, acum spui altceva,deci nimic din cele spuse de tine nu e real aici,oare gresesc,deci:sa ma uit in arhiva? |
||
scrichy Postat pe 27 August 2009 12:35 |
||
De la: TEODORRD, la data 2009-01-11 05:54:21Ce este de mirare?Se intampla si invers,stati linistite!Doar ca eu,pentru dragoste,am divortat,sa pot fi fericit,alaturi de ea. |
||
scrichy Postat pe 27 August 2009 12:37 |
||
Hai sa-ti spun cum am inteles eu, scrichy... Teodorrd a divortat pentru ca iubea o alta femeie, numai ca femeia nu l-a iubit atat de mult cum credea el... si a ramas singur... se poate intampla si asa... orice actiune implica riscuri. |
||
Ella34 Postat pe 27 August 2009 12:47 |
||
ah,la actiune,reactiune(l-o blestemat nevasta ) | ||
LILO Postat pe 27 August 2009 12:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
nu am avut niciodata un orgasm sexual...de ce?si ce sa ma fac? | 93 | De la: garbo261038 24 Ianuarie 2012 02:47 |
cum sa il cuceresc? | 67 | De la: anirica 22 Mai 2011 13:00 |
ajutooorrr | 60 | De la: Ioana007 5 Iunie 2009 07:03 |
|
||
Parerea prietenilor conteaza pentru el mai mult decat persoana mea | 40 | De la: Ioana007 5 Aprilie 2009 12:26 |
Cat de usor renunta o femeie la barbatul care o iubeste? | 35 | De la: giulyiuli 13 Decembrie 2011 09:25 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice