wife, asa vad copiii problema...si pe mine ma amuza "spionajul" asta al lui...(dovada - nu am incetat sa scriu pe forum) Eu nu am incercat sa-i schimb ideile pentru ca nu am avut chef sa accept pe altcineva in viata mea si am ales singura sa raman in ochii lor mama corecta si decenta. ....cand voi simti ca am trecut peste toate si va exista un barbat care-mi va acorda atentie...sper sa nu ezit ca deja nu mi-a mai ramas prea mult timp pana sa fiu numita "baba" |
||
daria_ Postat pe 27 August 2009 12:54 |
||
---|---|---|
daria...lasa pacatelor varsta, cum sa te faca cineva baba? varsta e o chestie de spirit, nu de cum arati eu am vazut multi tineri care sunt batrani sufleteste, sa stii si ca sa fiu in topic, io zic ca abia la 40 de ani incepi sa intelegi cu ce se mananca viata si indragosteala, parerea mea... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 August 2009 12:58 |
||
scrichy, pe teo l-o ajuns blestemele nevestii si o ramas solo |
||
|
||
daria_ Postat pe 27 August 2009 13:00 |
||
Daria,daca tu esti bine si fericita,si copiii vor fi | ||
any_chiriac74 Postat pe 27 August 2009 13:01 |
||
wife, nu sunt inca baba, dar nici tinerica nu pot sa ma vad - am o oglinda cam ciudata care imi arata necrutatoare varsta ... ...am trecut greu peste despartire... apoi parintii mei au avut probleme de sanatate....tatal meu a decedat....dar ma bucur ca am inceput sa revin cu picioarele pe pamant si sa incep sa ma gandesc la mine.... |
||
daria_ Postat pe 27 August 2009 13:03 |
||
mai daria, lasa dreaku oglinda aia, ca nu inseamna nimic, mami... ce ? crezi io arar ca zana zorilor ? nici o fomeie sarita de 40 de ani nu arata a fotomodeala, bre... dar io zic ca noi avem un mare avantaj fata de tineretu' asta...experienta de viata ne-a imbogatit sufleteste, si asta se vede pe chipul nostru...iradiem lumina si calm, mami...nu ne framanta nush ce drame ca nu ne-a iesit bronzul perfect, sau unghiile false , he...he... si incepe sa te gandesti si la tine, fata, ca dupa ce ti se casatoresc copiii ai sa ramai singura si ai sa incepi sa-ti pui intrebari de-alea dureroase... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 August 2009 13:13 |
||
fetele, nu stiu ce a patit teo dar hai sa nu fim misogine. nu numai o femeie este inselata in asteptari ci si un barbat. poate a avut o casnicie aiurea. poate n-a putut sa treaca peste anumite lucruri, poate n-a putut ierta . nu numai femeile iau hotararea de a divorta cand ceva scartaie sa presupunem ca a avut pe alta. cel putin n-a incercat sa minta si sa o faca pe nevinovatul apreciez oamenii care-si asuma faptele si iau decizii clare copii, e normal sa vrea ca ambii parinti sa fie alaturi de ei. ar fi idealul insa, maturii au si ei sentimentele lor si viata lor de trait. chiar daca cei doi s-au despartit, principalul e sa nu se desparta si de copii, sa nu fie invrajbiti de unul sau de altul contra celuilalt. sa ramana cu mama si tata chiar daca cei doi nu mai impart aceeasi viata |
||
si_totusi Postat pe 27 August 2009 13:30 |
||
daria, nu-ti zic ca sa te supar. lucrez cu cei mici si cunosc modul lor de a gandi. ce spui tu de baiat nu e numai frica. simplu fapt ca a gandit sa te controleze, adica sa-ti controleze moralitatea e grav. un copil nu verifica parintele. sa presupunem ca vorbeai cu un barbat. cum ar fi reactionat? facea o scena? te admonesta? uite, chiar si modul acesta de a gandi gen tata mergea la curvulite nu e corect. indiferent ce facea tata, nu e el in masura de a-l judeca. te pune pe aceeasi balanta. daca mama vorbeste cu un barbat inseamna ca e c...va. si iar nu e un mod sanatos de a gamdi stiu ca-i iubesti insa, iubirea inseamna a explica copiiilor ce poti explica, pe intelesul lor, a le cere parerea dar, in nici un caz nu confunda dragostea cu cocolosirea sau sa treci cu vederea niste gesturi care , acum pot parea copilarii insa, mai mai tarziu , se amplifica si vor deveni un comportament.in familia lui asa va face: va spiona, va verifica, nu va avea incredere in nimeni. si asta e cea mai grea boala nu trebuie sa te temi ca le pierzi dragostea si fa-i sa inteleaga ca orice hotarare vei lua in privinta vietii tale personale, dragostea ta va fi la fel. vorbeste cu baiatul despre cel spion pe calculator, pune-l sa-l stearga si sa-si ceara scuze. invata-l ca asa cum tu le respecti intimitatea lor si ei trebuie sa faca la fel. cum ei au o viata personala si tu ai una . |
||
si_totusi Postat pe 27 August 2009 14:09 |
||
tusico, misoginismul este apanaju' masculilor,puica... daria, ii trece,inca nu este preocupat 100% de propria persoana....stai sa fie in limba dupa cineva..sa vezi tu ce te saluta din mers,o sa-ti doresti sa mai fie atat de protector... ranile se vindeca greu, dar se vindeca,imi place ca privesti cu seninatate inainte,bravo! o sa fie bine,o sa vezi.... cand despre "spionu'" ala..eu zic ca te-a mintit,si mie imi bagase ala mic o aiureala de genu' asta ,acu' ceva ani,da' era asa la intimidare..ca sa nu am spor,si binenteles,ca sa nu-i fac concurenta la PC.... ioi,si ce spor am avut.... na! ca m-a apucat rasu'.... |
||
iasomia Postat pe 27 August 2009 18:03 |
||
De la: daria_pet, la data 2009-08-27 13:00:15scrichy, pe teo l-o ajuns blestemele nevestii si o ramas solo Crezi ca sa fi singur este rau????? Sau tu crezi ca numai atunci divortezi daca traiesti cu cineva???? Uite,...eu sunt exceptia.......Nu am trait cu nimeni inainte de divort,...si daca am divortat,am facut-o pentru mine,,pentru sufletul meu,.....Daca a blestemat.....sa stii ca asa ii ajuta si ei D-zeu,....... Dar sa stii ca si singur este bine....si pana la urma ,poate am sa intalnesc si eu o femeie....... |
||
TEODORRD Postat pe 27 August 2009 19:31 |
||
Da,am divortat,pentru ca ,asa cum am mai spus alta data....numai ati uitat,nu am iubit-o niciodata cu adevarat,..... Am sperat ca in timp,se va schimba ceva,......dar,conform legilor lui Murphy,Ce incepe prost....se termina si mai prost!!!',asa ca,...in afara copiilor,eu nu am avut motive de bucurie in 18 ani de casnicie,...... Am luat in considerare si blestemele,si ...bigotismul ei sa a soacrei,....am riscat,......... Nu avem fiecare dreptul la fericire in viata asta????? Macar stiu ca am incercat,stiu ca sunt sincer atat cu ea,cat si cu mine....Apropo.....stiti ce a spus baiatul,la 16 ani,in prima seara cand eu i-am spus ei ca divortez,....si ea m-a parat repede copilului,crezand ca nu sunt hotarat,...Stii Tati,ai dreptate,ati avut o viata de rahat!!!!Si a vrut sa vina sa locuiasca cu mine..... |
||
TEODORRD Postat pe 27 August 2009 19:53 |
||
Of Teo! rau si-asa.Lasa ca vine soarele si la tine | ||
blanca Postat pe 27 August 2009 20:31 |
||
ma intreb sieu,teo,dc nu ai iubit-o de ce te-ai casatorit cu ea? vezi,prietene,orice gresala se plateste scump...da fiecare dintre noi avem dreptul la FERICIRE | ||
LILO Postat pe 27 August 2009 20:37 |
||
teo, sincer, cred ca este super sa fii singur (cel putin eu asa ma simt...)..adica eu nu sunt chiar singura pentru ca am copiii langa mine. ...si nu mai pune si tu la inima daca iti mai punem "chestionarul" in fata.. |
||
daria_ Postat pe 27 August 2009 21:00 |
||
iasomico, daca zici tu, o fi asa. eu n-am stiut da, acum dincolo de exprimarea mea mai in gluma mai in serios, cine a cumparat calculatoarele acelea, fetelor, de vi se tot pun spioni si interdictii? plodurile din banii lor? si apoi, educatia unui copil nu se face lasand in seama hormonilor totul. adica, da el de fete si nu mai face aia sau cealalta. |
||
si_totusi Postat pe 27 August 2009 21:02 |
||
Nu am pus la suflet,.....dar spusei si eu ...cauza efectului..... Cat despre fericire......sanatate sa fie sa putem muncii,apoi vedem noi si cu fericirea cum va fi!!! |
||
TEODORRD Postat pe 28 August 2009 19:36 |
||
TEO,eu nu am zis din rautate,fiecare are un vis si o trauma minim in siflet,unii braveaza poate,dar,totusi,in suflet sunt altii,dar nu mai stiu topicul unde ai afirmat,ca tu nu puteai sa ai viata dubla si ai divortat ca sa fi cu femeia iubita. | ||
scrichy Postat pe 28 August 2009 23:46 |
||
Asa este.....nu am viata dubla....nu? Acum sunt singur,nu trebuie sa mint pe nimeni,....si chiar daca sunt singur,...nu inseamna ca nu iubesc!!! |
||
TEODORRD Postat pe 29 August 2009 11:31 |
||
explica si mie cum e cu viata dubla?????????adica... | ||
nazirra Postat pe 29 August 2009 11:36 |
||
Adica,acasa mergi la sotie,bine mersi,esti un adevarat stalp al societatii,.....dar,tu de fapt iubesti,sau nu pe altcineva,ai amnanta,sau ai pe iubesti pe altcineva,dar esti prea las,sau prea comod,sa divortezi,din diverite motive...... | ||
TEODORRD Postat pe 29 August 2009 18:15 |
||
si mie mi s-a intamplat la fel,nu stiu inca raspunsul inca sunt indragostita de colegul meu | ||
garbo042377 Postat pe 29 August 2009 20:03 |
||
da, stiu cum e dar, ce putem face???? | ||
garbo016112 Postat pe 29 August 2009 22:35 |
||
Eu spun ca daca esti indragostita de el,si este un om care te merita,....nu te mai gandi mult,si fiti fericiti impreuna..... Viata este scurta,nu are rost sa treaca pe langa noi,... Cati oameni nu intalnesc persoana potrivita de care sa se poata indragostii? |
||
TEODORRD Postat pe 29 August 2009 23:26 |
||
am patit-o dar mi-a trecut cand am inceput sa vb mai rar si sa incerc sa-mi salvez casnicia..a durat cv dar am inceput din nou sa-mi iubesc sotul ..nici pe el nu l-am uitat dar nu mai sunt asa inebunita sa vb sau sa ne vedem...mi-a trecut, vb ca doi amici acum..tre sa incerci din suflet...bafta | ||
dera36 Postat pe 30 August 2009 03:00 |
||
am citit cateva pagini si pot sa spun doar atat:ma bucur ca nu sunt singura... mi s-a intamplat si mie acelasi lucru ,sunt casatorita, 32 ani , am un copil si m-am indragostit de un tip de pe net.la inceput am vrut sa fie pur si simplu o aventura , sa ies din cotidianul asta morbid dar apoi totul a luat-o razna :imi traiam zilele asteptand sa se faca ora cand puteam vorbi pe mess, am facut multe nebunii...., ne sunam zilnic, vorbeam noaptea inainte de culcare la telefon,ne spuneam toate nimicurile,ne trimeteam mesaje "obraznice",dar apoi totul s-a schimbat ....el s-a racit asa deodata , de azi pe maine cum se spune, fara sa-mi ofere nicio explicatie , nimic...am suferit ingrozitor ceva timp .mi-am adus aminte de timpul cand aveam 17 ani si m-a parasit primul iubit,acum imi da buzz din cand in cand , mesaje pe telefon, si incearca sa pastreze tonul de atunci..treaba e ca eu desi stiu ca-l iubesc si mai ales ca-l doresc enorm nu pot si nu vreau sa revin ...vreau sa ma rup de toata treaba asta , dar nu pot.. ce imi puteti spune? |
||
adeniela Postat pe 30 August 2009 09:03 |
||
Sa-ti faci dusuri reci la cap, ca la closca...Daca tot nu-ti trece, mai da-l si de pereti inainte de a fi inutil. | ||
iar_eu Postat pe 30 August 2009 09:15 |
||
De la: adeniela, la data 2009-08-30 09:03:55am citit cateva pagini si pot sa spun doar atat:ma bucur ca nu sunt singura... salut, cred ca ai luat o decizie buna...nu stiu cum te simti tu in mariajul tau, poate esti fericita, poate nu. poate acolo lipseste ceva, pt ca, de obicei, alta persoana, fie doar in spatiul virtual, apare cand ceva nu e in regula in relatia de cuplu. am trait ceva asemanator nu cu mult timp in urma, numai ca eu nu mai sunt casatorita de mult timp. amorul virtual (pt ca asta era)m-a bulversat complet atunci. si, la fel ca si tine, am suferit ingrozitor cand n-am mai primit niciun semn. asta dupa ce ne-am intalnit face to face. la fel ca si tine, am scris aici. fetele au raspuns f prompt si f sincer. parerile lor m-au ajutat mult sa depasesc momentul. ideea este ca iubirile online sunt complet iluzorii. daca ai o casatorie reusita, iar sotul tau merita iubirea ta, ai numai de pierdut daca mai continui cu domnul mess. daca nu, atunci e mai complicat. orice ar fi, incearca sa te protejezi cat mai mult. mult noroc si ai grija de copilas! |
||
Blue_Tattoo Postat pe 30 August 2009 09:18 |
||
Ai dreptate, BT, "iubirile on line sunt iluzorii". Am cunoscut si eu cativa tipi pe net, e un stil specific "I love you, I need you etc." si apoi dispar. O prietena a descoperit o anumita retea de tipi care se afla undeva izolati, e o poveste mai lunga si apoi a inceput jocul. Ii lasam sa-si faca numarul, zile si nopti la rand,si cand credeau ca si-au gasit o noua victima ii demascam: tu esti unul dintre cei multi care...unii negau, altii se enervau,unul nu stia cum sa-si mai ceara scuze cand i-am spus ca politia e pe urmele lor, oricum nu mai intrau si poate isi primeau bine-meritata lectie. | ||
sora_ilsi Postat pe 30 August 2009 09:36 |
||
Multumesc Ilsi...nu stiam de ce Pkanul a incetinit curtegiamentul pe linga mine... | ||
iar_eu Postat pe 30 August 2009 09:40 |
||
Draga mea , sa stii ca si eu sunt in aceasta situatie.Am 40 de ani si de un an sunt indragostita de seful meu care este mai mic cu 10 ani.Nu mai stiu cum sa ma port la serviciu pentru a nu-mi arata sentimentele pentru ca el este un tip foarte la locul lui.Tocmai de aceea nu vreau sa-i fac nici lui rau si nici mie.Am slabit 10 kg in ultima perioada si sincer nu stiu ce sa mai fac.Mie teama ca daca i-as spune ceva despre sentimentele mele sa nu trebuiasca sa-mi schimb locul de munca si nu as suporta asta.Si asa, stau si sufar zi de zi ,rugandu-ma sa pot trece peste aceasta situatie. | ||
garbo004834 Postat pe 30 August 2009 09:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
credeti ca... | 5 | De la: mia79x 10 Mai 2009 20:37 |
o lume nebuna si eu la fel.. | 249 | De la: Sal_a_toi 2 Noiembrie 2011 12:44 |
Salut! | 1 | De la: adelynacd 28 Decembrie 2008 16:15 |
|
||
barbat scorpion cu ascendent in leu | 1 | De la: 19 Octombrie 2009 00:03 |
Dar e greu | 2 | De la: tutankhamon 24 Aprilie 2009 11:27 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice