Multumesc de invitatie Thore, nu prind canalele romanesti prea bine si, inplus, am un baietas cam obraznicut p-aci... | ||
valentino Postat pe 30 August 2009 19:57 |
||
---|---|---|
teatru ieftin, bleah... bai asta iar_tu, ti-am spus-o in doua forme. si direct, si prin intermediar! care esti tot tu acu' daca vrei sa continui, o sa-l iau la rand pe celalalt intermediar la contul asta, simandicoasa aia cu limbaj de grajdaritza. sa nu ziceti ca nu v-am prevenit |
||
pik_nik Postat pe 30 August 2009 19:59 |
||
thorele,e simplu... nu-i rationament complicat acilea.. fac mishto si io...cat mai am cu cine.. |
||
|
||
preciouss Postat pe 30 August 2009 20:00 |
||
Aaaa, Picnicele, cealalta fatza a lui AGAIN are cont pe Yuppy. Sa vezi acolo ce spune.... | ||
Ciresica Postat pe 30 August 2009 20:01 |
||
Ciresico, gandurile zice ca-s batran, urat, da' in plus cica sunt si cam greu pretioaso, ma pusesi pe ganduri, da' amu le-ai alungat nu de alta da' eram si eu curios care ar fi fost fericita |
||
Thor Postat pe 30 August 2009 20:01 |
||
incinse spiritele in seara asta, nene...neaparat tre' s-o lecturez si io pe duduia de l-a scos pe pikulet din papuci | ||
wife_de_zmeu Postat pe 30 August 2009 20:03 |
||
De la: valentino, la data 2009-08-30 19:54:42 ,,Vreau sa vad cum iti ia apararea Valentino...ori vrea sa i-o trag si lui" Io mi-s cel ce nu se teme de nimeni, nici barbat, nici femeie. De cind m-onsalat fumeia, nu iert nimic ce-mi pica-n cale: barbat, muiere. Zici ca vrei poze originale???, hai sa le fac cu amindoi: si cu tine si cu Piku...sa vezi originalitate masculina |
||
iar_eu Postat pe 30 August 2009 20:06 |
||
wife, nici vorba sa ma scoata din papuci recunosc doar ca mi-e scarba de dualii si dualele astea si asta ma face sa-mi fie scarba si de persoanele din conturile reale, mai ales ca le stiu da'i problema lor ce aleg, eu am dat destule semne ca nu e cazul sa se joace cu mine |
||
pik_nik Postat pe 30 August 2009 20:06 |
||
De la: iar_eu, la data 2009-08-30 20:06:00De la: valentino, la data 2009-08-30 19:54:42 ,,Vreau sa vad cum iti ia apararea Valentino...ori vrea sa i-o trag si lui" cei trei evanghelisti raman doi. sa fiu si mai clar, domnu valentino? |
||
pik_nik Postat pe 30 August 2009 20:08 |
||
mdea...zic si io, nu dau cu paru'...personalitatea multipla nu face bine, parerea mea...daca o fac pentru a aduce o nota de originalitate pe garbo, nu inteleg de ce nu pot fii originali din conturile-mama, ca sa zic asa... nu conteste, nu-mi bat io capu' cu clonele unuia sau altuia, he...he... ce vreu sa zic e ca am observat ca se cam deterioreaza atmosfera pe-acilea...inainte toti savuram o ironie fina, un sarcasm...da' acu' se spun prea pe fata |
||
wife_de_zmeu Postat pe 30 August 2009 20:10 |
||
Tinere, tu poti fi doar rau de gura.Daca pina acum nu a avut nimeni curaj sa-ti raspunda pe ton, eu accept provocarea...cind si unde??? | ||
valentino Postat pe 30 August 2009 20:11 |
||
io zic s-o lasi "in familie" si uitam "devierea" ultima oferta! |
||
pik_nik Postat pe 30 August 2009 20:13 |
||
,,cei trei evanghelisti raman doi. sa fiu si mai clar, domnu valentino?" Hai ca asta-i buna... , dar cum nu-i de mine sa ma dau in spatele altora, pikule, iti propun o intinlire in real. Il invit si pe valentino, asa n-o sa mai ai dubii.El, oricum, tre sa vina sa-si salveze imagine si tu sa-ti limpezesti mitea |
||
iar_eu Postat pe 30 August 2009 20:19 |
||
Eu accept. | ||
valentino Postat pe 30 August 2009 20:23 |
||
Pikane, tu??? | ||
iar_eu Postat pe 30 August 2009 20:24 |
||
Las' ca vin eu in locul lui Picnicel...sa te caut de oo... Huh, ce zici? Batem palma? Ca tot m-ai atacat matale prin alte topice, io-te veni vremea sa ti-o trag! |
||
Ciresica Postat pe 30 August 2009 20:27 |
||
iar_tu, ai pus-o daca te trezesti cu ciresica pe capu' tau! | ||
Thor Postat pe 30 August 2009 20:29 |
||
Nu prea am inteles de unde si pina unde, domnule Pik, faci aceasta confuzie?. Nu fac caz se pot intimpla si astfel de lucruri, da, oricum, vreau sa limpezesc problema Mielului... | ||
valentino Postat pe 30 August 2009 20:32 |
||
bai, ce draq, e luna plina ?? bai astea, care sunteti la hartuit p-acilea, bre, cat un barbat iti zice "zit" te duci dreaq 1000 de ani, ca e clara treaba.. daca vrea, vine el singur, omenoaselor, ce banana mea n-aveti pic de demnitate ... |
||
kyra Postat pe 30 August 2009 20:35 |
||
asa. deci se intalneste valentino cu piku si cu el_ iar pe o campie mare, verde, intinsa. isi arunca manusile . pik si valentino scor 2 la 1. el_iar inhata doua manusi in ambii amandoi obraji drepti. adica, il obrazesc .sper ca cei doi sunt dreptaci. bun. dupa asa trebusoara, scot flintele. iau azimut unii pe altul. iar dezavantaj ala ce-si zice si_eu. cat de bun tintas o fi, totusi, doua gloante au sanse mai mari decat unul. concluzie: nu mai folositi pe "si" in ID. o luati dublu . |
||
si_totusi Postat pe 30 August 2009 20:43 |
||
,,concluzie: nu mai folositi pe "si" in ID. o luati dublu ". In traducere libera: tot patitu-i priceput mai ciresel, nu cumva esti si tu... ??? |
||
iar_eu Postat pe 30 August 2009 20:50 |
||
ce-i iar aici? | ||
lady_corina Postat pe 30 August 2009 20:54 |
||
eu_iar sau si totusi, zi ca n-am dreptate sa mori tu? va certati ca_copchii de la giucarele. oameni in toata firea si in toata puterea cuvantului |
||
si_totusi Postat pe 30 August 2009 20:56 |
||
ma intreb totusi...e razbunare sau gelozie la mijloc? atata inversunare... |
||
lady_corina Postat pe 30 August 2009 20:59 |
||
Totusica, dreptate ai pe 1/2 : oameni ,poate, in toata puterea cuvintului ,de vazut, dar in toate mintile, sigur nu. Cel putin io. O recunosc.si, stii, vina recunoscuta pe 1/2 iertata, da ei, mai ales, EL?. Nu cred deloc. | ||
iar_eu Postat pe 30 August 2009 21:01 |
||
valentino, eu am incercat...da' cum o tii pe a ta, uite, sunt si mai clar, desi inca nu de tot, si o sa vezi de ce. tu, valentino, esti si in contul ala de poponaut, da' nu esti singur. poti sa te legi de cine vrei matale, eu te-am rugat doar pe mine sa nu ma mai canti daca tot n-o sa incetezi, o sa spun si cine-i cucoana ce te acompaniaza la postat gunoaie. vrei SI mai clar? |
||
pik_nik Postat pe 30 August 2009 21:04 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-08-30 21:04:16valentino, eu am incercat...da' cum o tii pe a ta, uite, sunt si mai clar, desi inca nu de tot, si o sa vezi de ce. Prietene, renunt la valentino si te iau pe tine...ce dreak ai cu omu, ca nu ti-a zis nik?? |
||
iar_eu Postat pe 30 August 2009 21:08 |
||
te inteleg, nici tu nu mai sti cine esti sa-mi spui unde sa-ti trimit coroana cand vrei sa-l ucizi pe "celalalt", sa nu-ti mai fure notorietatea |
||
pik_nik Postat pe 30 August 2009 21:11 |
||
Ramin surprins Pik-Nik, de acuzele tale. Cit priveste pe Iar-eu, ma voi ocupa personal. Tu poti spune ce doresti, de vreo 20 de ani, exprimarea opiniei in public, e permisa in Romania. Dar daca vrei sa adaugi ceva, fa-o, chiar m-ai facut curios. Si cred ca nu numai pe mine... | ||
valentino Postat pe 30 August 2009 21:13 |
||
mai, eu ma cam feresc de astia care inca se mai cauta pot eventual sa-i compatimesc, da' cu ajutatu' e grele tata daca tot nu ai priceput, pentru mine iti incetezi din nou existenta, la fel cum ai patit cand ti-a crapat prima data ficatul, de invidie, evident si mi se cam falfaie si de curiozitatile tale |
||
pik_nik Postat pe 30 August 2009 21:21 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
unde dracu | 4 | De la: prometeus_wife 15 Februarie 2009 12:29 |
femeia taur barbat scorpion? | 2 | De la: magdabeauty 18 Octombrie 2009 23:48 |
barbati inselati | 31 | De la: reyya 14 Decembrie 2009 19:35 |
|
||
GRANITA DINTRE MINCIUNA SI ADEVAR.. | 34 | De la: mia79x 13 Mai 2009 20:36 |
Dilema... | 44 | De la: blondy777 7 Mai 2009 18:05 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice