poti sa te indragostesti la orice varsta,nu se stie cand te loveste iubirea | ||
Helen29 Postat pe 7 Decembrie 2009 20:14 |
||
---|---|---|
m-am indragostit si eu , nu la 40 de ani ci la exact 37 de ani de un barbat mai mic ca mine cu 3 ani. Nu imi vine sa cred ca dupa 14 ani de casatorie in care am fost femeia perfecta (sunt rac) am ajuns sa-mi insel de 6 luni barbatul. Este adevarat ca nu am o casnicie fericita, ca am facut sute de compromisuri pentru a avea o familie, dar acum iata ca m-am indragostit de un barbat casatorit si el. Sincera sa fiu nu sunt fericita sa fiu in situatia asta(o stie si el) si vreau sa renunt la aceasta relatie. Nu stiu pur si simplu ce sa fac? Mai ales ca il iubesc dar sunt suparata ca de mos Nicolae nu a venit cu nimic la mine........ cred ca nu ma iubeste...... cu toate ca el imi spune ca da..... poate imi puteti da un sfat. eu stiu ca atunci cand iubesti faci orice pentru acea persoana...... cred ca am sa dispar din viata lui............. |
||
romanita Postat pe 7 Decembrie 2009 22:47 |
||
Situatia e delicata;decizia este a ta;daca esti hotarita sa ai liniste te sfatuiesc sa-ti faci acasa timp de 7seri consecutiv la acceiasi ora ex.22_Acatistul Rugului Aprins=>efctul il vei simti imediat ce vei termina Vei primi raspuns/rezolvare de la Divinitate ;Iti doresc VOINTA si SANATATE!marry Iasi | ||
|
||
Marry63 Postat pe 8 Decembrie 2009 09:26 |
||
helen ..io pot sa ma-ndragostesc mai tarziu..? asa pe la vro 55 ...ca acuma n-am timp...nici sa mor... pot..? |
||
l_flory Postat pe 8 Decembrie 2009 09:43 |
||
floryo...daca vrei cu adevarat poti ai grija doar de cine |
||
eladaela Postat pe 8 Decembrie 2009 10:12 |
||
ella ...dap' pana atunci mai creste ala care are acum vro 23 de ani...nu..? | ||
l_flory Postat pe 8 Decembrie 2009 10:14 |
||
ihi | ||
eladaela Postat pe 8 Decembrie 2009 10:16 |
||
romanito, asta cu orice, e poveste. si nici sanatos nu e. sa-ti dau un exemplu de "orice" . te-ai distruge din dragoste pt cineva ?? | ||
bluelight Postat pe 8 Decembrie 2009 10:19 |
||
romanita: s-ar putea sa nu fie iubire ... dupa cum ii spui tu! si nu pt ca n-a venit cu nimic de mos nicolae ! tu esti nefericita ... o fi si el nefericit (dar barbatii mint ca sa primeasca ve vor) .... si v-ati "pansat" unul pe celalalt! | ||
clippy Postat pe 8 Decembrie 2009 10:20 |
||
De la: garbo080157, la data 2009-12-08 09:26:41Situatia e delicata;decizia este a ta;daca esti hotarita sa ai liniste te sfatuiesc sa-ti faci acasa timp de 7seri consecutiv la acceiasi ora ex.22_Acatistul Rugului Aprins=>efctul il vei simti imediat ce vei termina Vei primi raspuns/rezolvare de la Divinitate ;Iti doresc VOINTA si SANATATE!marry Iasi cam la aceeasi ora, seara de seara, faci o baie buna, cu spuma si sare de baie, cu arome de care vrei tu, un lapte de corp placut, lumanarele, un pahar cu o licoare placuta sufletului tau, muzica de ambient, un "ajutor" mic pe ici pe colo .... si sa vezi ce rezolvare de la DIVINITATE vei primi! |
||
clippy Postat pe 8 Decembrie 2009 10:24 |
||
romanita,obisnuieste-te cu gandul ca tu esti...cealalta... si probabil asta vei ramane cand accepti astfel de relatii,iti asumi riscul si accepti compromisul |
||
eladaela Postat pe 8 Decembrie 2009 10:25 |
||
acatistul rugului aprins e pentru morti sau pentru vii? | ||
elodia Postat pe 8 Decembrie 2009 10:28 |
||
bai, lipseste omu' 2 zile si voi va schimbati la fatza...pai e frumos?? maimutzo, vrei sa ma induci in "oroare"? |
||
zambila Postat pe 8 Decembrie 2009 10:30 |
||
zambi,neata! | ||
elodia Postat pe 8 Decembrie 2009 10:31 |
||
BUNA MA BAG SI EU IN DISCUTIE ETE,CA MUSCA...DE CE RADETI FRATILOR DE BIATA FATA???? SE INTAMPLA SI AL VARSTA ASTA SA TE INDRAGOSTESTI SI INCA RAU DE TOT DAR NA VORBA AIA NU DAM TOT DIN CASA. | ||
INGER_TRIST Postat pe 8 Decembrie 2009 10:33 |
||
ingeras,se mai intampla,dar uite cum ajung unii dupa... | ||
elodia Postat pe 8 Decembrie 2009 10:35 |
||
eu nu am ras! i-am atras atentia sa nu confunde sentimentele! | ||
clippy Postat pe 8 Decembrie 2009 10:37 |
||
romanitz-o ....prelungind situatzia asta nu faci decat sa intri tot mai adanc .... dupa o vreme te vei convinge singura ...dar e mai dureros ... fiecare face cum simte ...normal.. dar nicodata sa nu te gandesti ca tu vei iesi bine...mai ales cand e vorba de familie... |
||
l_flory Postat pe 8 Decembrie 2009 10:38 |
||
Pentru Marry. Iti multumesc de sfat, te rog sa-mi spui de unde pot gasi acest acatist. la biserica? | ||
romanita Postat pe 8 Decembrie 2009 10:42 |
||
cand il citesti gandeste-te si la nevasta aluia si la barbat-tu | ||
eladaela Postat pe 8 Decembrie 2009 10:44 |
||
draga mea!eu te intreb:pe sot il mai iubesti?daca nu atunci,ce mai tastepti?dragostea la 40 e fff frumoasa iti spun din propia experienta.merita. |
||
garbo072857 Postat pe 8 Decembrie 2009 10:48 |
||
De la: romanita, la data 2009-12-08 10:42:43Pentru Marry. Iti multumesc de sfat, te rog sa-mi spui de unde pot gasi acest acatist. la biserica? no, romanitzo, daca ai luat-o cu acatistul, io ma retrag!!! sunt sigura ca nu tine de cald nici ziua, nici noaptea! |
||
clippy Postat pe 8 Decembrie 2009 10:56 |
||
mda clippy ...ai dreptate ... e suficient sa dai pe google ...citesti printre randuri putzin ,si tzi se zburleste pielea... |
||
l_flory Postat pe 8 Decembrie 2009 11:01 |
||
Pentru toti cei care comenteaza la misto.... aceasta situatie..... le pot spune ca si eu eram ca ei pana nu de mult..... pana cand am intalnit acea persoana pe care o simt ca este jumatatea mea cu adevarat...... in acest timp de cand suntem impreuna am invatat un lucru :"Niciodata sa nu spui niciodatan-am sa fac....." Nu, nu am sa ma complac cu aceasta situatie si nu vreau sa fiu CEALALTA pentru mine ori e totul ori nimic. Nu am sa cer nimanui sa se desparta pentru mine, nu e vorba de sex in aceasta relatie ci de o legatura foarte puternica intre noi(ne-am cunoscut cu trei luni inainte de a incepe aceasta relatie si totul a inceput platonic si cu o mare incarcatura emotionala mai ales din partea lui. Nu am acceptat de prima data aceasta relatie am crezut ca poate o sa se termine inainte sa inceapa mai ales ca nu am inselat niciodata nici macar cu gandul). Pur si simplu ne completam unul pe celalalt.....ne ghicim gandurile... si de aceea sunt inca confuza. Sunt sigura ca in scurt timp voi avea putere sa hotarasc ceea ce am de facut. | ||
romanita Postat pe 8 Decembrie 2009 11:01 |
||
nu vrei sa fi CEALALTA dar din pacate ESTI... si daca nu accepti situatia,pune-i capat |
||
eladaela Postat pe 8 Decembrie 2009 11:03 |
||
ella ...asta e doar inceputul... | ||
l_flory Postat pe 8 Decembrie 2009 11:05 |
||
da.te distrugi!!!!!!!!si moral,si etic,si | ||
nazirra Postat pe 8 Decembrie 2009 11:06 |
||
hmmm,io stiu ce sa zic... si daca n-o sa poti? intreb si io |
||
zambila Postat pe 8 Decembrie 2009 11:06 |
||
romanitza tu te-ai considerat luata la shto! eu una iti atrageam atentia sa nu confunzi sentimentele ... ca poate doar ti se pare! |
||
clippy Postat pe 8 Decembrie 2009 11:09 |
||
uite ce se alege daca nu poate.... | ||
elodia Postat pe 8 Decembrie 2009 11:10 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Se trateaza? | 3 | De la: gabitzza 12 Mai 2009 18:17 |
Sunt misoginii sau feministele oameni slabi | 14 | De la: cercelmarilena 17 Ianuarie 2009 22:14 |
barbati inselati | 31 | De la: reyya 14 Decembrie 2009 19:35 |
|
||
femeia taur barbat scorpion? | 2 | De la: magdabeauty 18 Octombrie 2009 23:48 |
Sotul meu a incercat sa abuzeze de fiica mea. Sa il iert? | 770 | De la: anakin 5 Martie 2010 17:28 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice