"dragostea de furat ii taaare dulce" | ||
clippy Postat pe 8 Decembrie 2009 11:10 |
||
---|---|---|
maimutzo, capu' sus! | ||
zambila Postat pe 8 Decembrie 2009 11:11 |
||
si dupa ce-ai pacatuit fuga la biserica sa dai acatiste! | ||
|
||
clippy Postat pe 8 Decembrie 2009 11:11 |
||
cine i maimutica????? | ||
nazirra Postat pe 8 Decembrie 2009 11:11 |
||
capul sus,da daca mi se rupe? | ||
elodia Postat pe 8 Decembrie 2009 11:13 |
||
n-ar fi rau...da' la figurat | ||
zambila Postat pe 8 Decembrie 2009 11:17 |
||
cu riscul de/a ma repeta http://www.youtube.com/watch?v=8Kri6uNsXAk |
||
elodia Postat pe 8 Decembrie 2009 11:22 |
||
In primul rand exprimarea mi se pare incorecta. Tu nu te-ai indragostiti a 2 a oara la 40 de ani, tu iti inseli sotul la 40 de ani dupa o casnicie destul de lunga. Ce crezi ca ar fi de zis? Ar trebui sa meditezi profund si sa te gandesti la cei indirect implicati in "iubirea voastra", care odata si odata vor afla, ca vorba aceea "Ulciorul nu merge de multe ori la apa", iar o alta tema de meditatie ar fii, fericirea si linistea ta sufleteasca. Le ai, se merita sa traiesti duplicitar? Oricum , la o asemenea tema nu se cer sfaturi. |
||
danielaelena Postat pe 8 Decembrie 2009 14:55 |
||
Eu sunt in aceasta minunata situatie si va pot spune ca un sentiment mai inaltator nu am trait pana acum.Nu banuiam ca la 40 de ani se poate trai asa frumos si patimas.Am iubit de doua ori in viata ,iar acum e a treia oara.Abia acum inteleg ce e dragostea matura,plina de bucurie si implicare adanca.El e zambetul inimii mele,lumina din ochi,bucuria gustului atunci cand ma saruta ca o poezie a simturilor.Fiecare sarut e o poezie ,fiecare imbratisare imi aduce bucuria trairii intense.Ne plimbam mana-n mana,ne spunem toate simtamintele si traim la maxim fiecare clipa ce curge.Si cand nu suntem unul langa altul traim numai pentru a ne vedea din nou si a ne bucura unul de celalat asa cum dorim.Si ce e cel mai important:ma face sa ma simt cea mai valoroasa femeie din lume ! Si eu il iubesc cu fiecare por al trupului meu. E minunat sa fii indragostit la 40 de ani :e profund ,stii ce vrei ,nu te mai intereseaza ce vei face in viata ci doar sa traiesti la maxim fiecare clipa . Iubiti si iubiti-va !Este singura traire ce merita sa fie simtita la orice varsta si in orice clipa .Suntem mai buni ,uitam de ura ,de necazuri si neplaceri ....este cel mai indicat si recomandat drog si cel care nu creaza decat dependenta frumusetii vietii. |
||
Aalbastrita Postat pe 8 Decembrie 2009 22:07 |
||
"Indragostirile sunt ca varsatul de vant: formele cele mai grave apar la oamenii mai in varsta". | ||
Doara Postat pe 9 Decembrie 2009 19:51 |
||
si ramin urme .....gauri!!!!! | ||
nazirra Postat pe 9 Decembrie 2009 19:53 |
||
Dor, s-ar putea sa nu fi departe de adevar . | ||
Tinkerbell_ Postat pe 9 Decembrie 2009 19:55 |
||
uoooooffff nazi....trebuia sa strici tu tot farmecu' | ||
eladaela Postat pe 9 Decembrie 2009 19:55 |
||
nazziro iar ai dat-o in bara,treci la colt iara! | ||
Helen29 Postat pe 9 Decembrie 2009 19:59 |
||
e fantastic. eu am 47 de ani si ea are 41. ne iubim de 2 ani. ne cunoastem de 30 de ani, atunci ne-am sarutat prima data.acum ne iubim nebuneste.am si eu si ea familie si copii.se stie de rel;atia noastra in localitate, dar nu ne pasa de gura lumii.suntem dispusi amindoi, sa divortam, in asa fel incit,sa putem sane casatorim, fara sa mai zica cinevaca suntem amanti.piedici sunt din toate partile, adica nu accepta relatia noastra, nici macar parintii nostrii. asta e, dragostea a facut sa ne pierdem mintile, si casatopria e singura solutie.sotul ei dclara ca o iubeste, eu o iubesc enorm,ea spune ca ma iubeste doar pe mine,. si totusi, nu putem sta impreuna, pt ca nu avem banii necesari sa ne mutam intr-o garsonbiera.sa fie a naibii de criza, sta in calea dragostei. miine ne intilnim,si,va fi o dragoste nebuna, nebuna. va rog din suflet, iubitiva mult. cezar si viorica | ||
garbo024033 Postat pe 10 Decembrie 2009 20:27 |
||
bre,33... io zic sa mai meditezi... fa yoga,ceva... |
||
preciouss Postat pe 10 Decembrie 2009 21:01 |
||
daca e atat de mare dragostea, ceilalti implicati, doua familii de nenorociti, sunt doar nesemnificative daune colaterale... mearga si ei, copiii parasiti, la pascut, sotul si sotia la agatzat, si uite asa, toata lumea fericita! |
||
pik_nik Postat pe 10 Decembrie 2009 21:06 |
||
33...dar la victimele colaterale nu te-ai gandit? daca tot ai avut primul saruit cu ea acum 30 de ani de ce ati mai pierdut timpul ?? ,,trebuie sa va casatoriti"....din nou?? vazi ca asta e o institutie fara valoare in sine ( valoarea ei e data de religie si societate)pentru iubirea voastra, va vor da aia de la Strea Cicila o hartiuta roz numai buna de pus in rama si agatat undeva...in fine ..,,traiasca iubirea vesnica" indiferent ca noi calcam peste ceea ce simt si altii implicati (fara voia lor, ce-i drept) in povestea asta ... Baga mare!!! | ||
reyya Postat pe 10 Decembrie 2009 21:10 |
||
in sfarsit, reyya, ti-am luat-o inainte! | ||
pik_nik Postat pe 10 Decembrie 2009 21:12 |
||
e fantastic cum la doar 47 de anisori calci totul in picioare, 33... | ||
reyya Postat pe 10 Decembrie 2009 21:12 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-12-10 21:12:43in sfarsit, reyya, ti-am luat-o inainte! placerea e de partea mea |
||
reyya Postat pe 10 Decembrie 2009 21:13 |
||
33, la asa dragoste mare , ce va mai trebuie garsoniera? cand esti in calduri si iarna-i blanda, in parc, e ok : aer, bancute, balansoare, topogan. tot dichisul |
||
si_totusi Postat pe 10 Decembrie 2009 21:16 |
||
asta e tare ,,maine ne intalnim si va fi o dragoste nebuna"...asa 33 , baga mare!! Baga sentiment, lasa dreaku sotia , familia...,,sa ne iubim ca acum 30 de ani" | ||
reyya Postat pe 10 Decembrie 2009 21:20 |
||
De la: danielaelena, la data 2009-12-08 14:55:23 Da' de ce bre sa nu ceara sfaturi? p.s. Exprimarea nu era deloc incorecta, trust me. Nici vorba de inselat sotul; nu citisi matale bine. Hai pa! |
||
Marti13 Postat pe 5 Ianuarie 2010 09:47 |
||
ha !!! ai aparut ? pune-ti mama o poaza la avataru' ala, ca ma deprimi dreaq... |
||
Anouk Postat pe 5 Ianuarie 2010 09:49 |
||
despre ce vorbiti? |
||
zambila Postat pe 5 Ianuarie 2010 09:52 |
||
despre marti...ma enerveaza ca intra 2 minute si pe urma dispare in ceatza...nici nu apuc sa vorbesc cu ea...si nici messu nu mi se deschide... am draci... |
||
Anouk Postat pe 5 Ianuarie 2010 09:54 |
||
si eu am draci,da draci nu gluma | ||
elodia Postat pe 5 Ianuarie 2010 09:56 |
||
di ci?????????? | ||
nazirra Postat pe 5 Ianuarie 2010 10:00 |
||
io n-am nimic, se pune? | ||
zambila Postat pe 5 Ianuarie 2010 10:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
,,Mami, divorteaza!"- ,,Caut linistea!"-Divortul nu inseamna liniste | 30 | De la: guineverre 19 Decembrie 2008 09:18 |
�TİATİ CA..... | 4 | De la: arhanghel 15 Noiembrie 2008 12:58 |
HELP! | 21 | De la: garbo_475027 23 Septembrie 2017 08:31 |
|
||
este posibil sa iubesti doi barbati? | 3 | De la: sorinara 25 Noiembrie 2008 13:30 |
Masturbarea feminina | 56 | De la: prometeus_969 23 Aprilie 2009 19:53 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice