Buna.Am tot citit subiectul asta si alte cateva asemanatoare.Eu intru foarte rar si imi dau cu parerea si mai rar. Dar am ramas uimita cum se poate ca oameni maturi cu o experienta de viata sa calce peste orice face parte din viata lor,pentru o iubire,zic ei, nebuna. Unde e nebunia in sentimentele pentru cel de care te indragostesti la asa o varsta ,sau in nepasarea fata de cei din familia de care nu-ti mai pasa.? |
||
sunset474 Postat pe 5 Ianuarie 2010 10:02 |
||
---|---|---|
uite,de/aia am eu draci! | ||
elodia Postat pe 5 Ianuarie 2010 10:06 |
||
de care? |
||
|
||
sunset474 Postat pe 5 Ianuarie 2010 10:06 |
||
de care ce? de care draci? | ||
elodia Postat pe 5 Ianuarie 2010 10:09 |
||
De la: elodia, la data 2010-01-05 10:06:26uite,de/aia am eu draci! |
||
sunset474 Postat pe 5 Ianuarie 2010 10:10 |
||
iasomia Postat pe 5 Ianuarie 2010 10:10 |
||
zambila Postat pe 5 Ianuarie 2010 10:10 |
||
zambilici,s/au scumpit tigarile | ||
elodia Postat pe 5 Ianuarie 2010 10:25 |
||
f bine! si asa nu fumez |
||
zambila Postat pe 5 Ianuarie 2010 10:27 |
||
iasomia Postat pe 5 Ianuarie 2010 10:29 |
||
iaso,da/mi reteta,te rog frumos! | ||
elodia Postat pe 5 Ianuarie 2010 10:31 |
||
ashea...io am draci ca is vanata la un ochi | ||
Anouk Postat pe 5 Ianuarie 2010 11:27 |
||
De la: Anouk, la data 2010-01-05 11:27:57ashea...io am draci ca is vanata la un ochi ...la propriu sau la figurat??..vanata la ochi?! |
||
garbo055472 Postat pe 5 Ianuarie 2010 11:30 |
||
la propriu, am explicat la loc de dat cu capu' de ce... si nu, nu m-a mangaiat G |
||
Anouk Postat pe 5 Ianuarie 2010 11:33 |
||
si nici hartia igienica nu mai e ce-a fost | ||
eladaela Postat pe 5 Ianuarie 2010 11:42 |
||
adelo, am fo' tembela cu diploma ce era daca il lasam sa-mi aduca servetelele alea ? mi s-a parut mie ca imi pierd din wa daca intrerup procesu' de infrumusetare |
||
Anouk Postat pe 5 Ianuarie 2010 11:52 |
||
Ti-am citit povestea si nu vreau sa te dezamagesc dar n-ai sa poti hotara niciodata ce o sa faci .Sieu sunt in aceeasi situatie si nu pot face absolut nimica pt ca nu vreau ca copilul lui si al meu sa sufere ,asa ca suferim noi f mult in tacere si nu stie nimeni ce este in sufletu nostru pt ca aparent suntem ok dar in sufletul nostru nu stie nimeni ce este .eu iti doresc succes .si LA MULTI ANI IN 2010 | ||
garbo039600 Postat pe 5 Ianuarie 2010 18:35 |
||
De la: sunset474, la data 2010-01-05 10:02:18Buna.Am tot citit subiectul asta si alte cateva asemanatoare.Eu intru foarte rar si imi dau cu parerea si mai rar. |
||
Aalbastrita Postat pe 5 Ianuarie 2010 21:48 |
||
Draga Sunset474,in viata trebuie sa ai puterea de a intelege diverse situatii.E adevarat ca ,pe langa cei care se indragostesc la acesta varsta, pot fi si altii care sufera ....dar nu o sa intelegi fara sa treci prin o situatie identica.Niciodata sa nu spui niciodata. Prima porunca a lui Dumnezeu este:"Iubeste-te pe tine insuti!"Numai atunci cand te iubesti pe tine o sa poti sa-i iubesti fara limite pe cei din jur.Maica Tereza a spus o vorba mare:"Daca stai sa judeci oamenii nu mai ai timp sa-i iubesti!"Mai rau e cand cei din familiile noastre sufera din alte motive nu din dragoste (alcool,boli grele ,decese...)Cand ajungi sa te sacrifici pentru cineva si acela nu e in stare sa aprecieze,cauti caldura de care ai nevoie ,poate inconstient,la cineva ce te poate vedea asa cum esti.Nimeni nu o ia pe drumuri gresite fara motive in familie. Daca nu intelegi iubirea la varsta asta este pentru ca nu te-a pus viata in asa o situatie.Este la fel ca si la 20 de ani :traim ,suntem vii.Simtim durere,deznadejde ,dezamagire ,bucurie la fel ca toti ceilalti.Nu spune nimeni ca dupa o anumita varsta e interzis sa iubesti.E mai frumos si mai profund acum .Poti compara cu orice alta experienta din viata pe care o repeti dar acum stii cam la ce sa te astepti. Sper ca nu am plictisit.Vreau doar sa spun ca viata este imprevizibila si nu stii ce-ti ofera ,in ce situatii te poate pune. Daca am avea o oarecare intelegere pe lume ar fi mai multa liniste si pace. |
||
Aalbastrita Postat pe 5 Ianuarie 2010 22:18 |
||
iote la 600,ca reinvie! | ||
preciouss Postat pe 5 Ianuarie 2010 22:20 |
||
Dragi mei si dragele mele, ma bag si eu asa in vorba si sa stiti ca am 39 de ani si iubesc ca o nebuna , din fericire sunt libera si imi permit, problema mea e ca nu prea imi sunt impartasite sentimentele , dar asta e , ce pot sa fac ? incerc sa nu pierd ultimul '' tramvai '' . O fi ultimul ? hmmmmm , greu de spus . Cert e ca poti iubi oricand si cand nu te astepti , Va pooop. Marinela | ||
Marynela_03 Postat pe 6 Ianuarie 2010 15:11 |
||
elodia. reteta? sa fii in armonie cu tine,sa stii ca esti ok ca om ... |
||
iasomia Postat pe 6 Ianuarie 2010 15:17 |
||
iaso, | ||
elodia Postat pe 6 Ianuarie 2010 15:20 |
||
iasomia Postat pe 6 Ianuarie 2010 15:22 |
||
Buna un lucru vreau sa-ti spun si eu ;sa sti ca cine se tachieaza se iubeste .iar tacerea unui barbat spune multe ;chear daca nu-ti sunt impartasite sentimentele sa nu crezi ca nu se gandeste la tine ba dimpotriva .Sa sti ca atuncea cand te gandesti tu la el si el se gandeste .sa nu renunti niciodata la dragoste .Stiu ca noi suferim f mult dar si ei sufera dar nu se arata ,ORGOLIU BARBATESC ;te pup si-ti doresc numai bine . | ||
garbo039600 Postat pe 6 Ianuarie 2010 22:44 |
||
Atuncea cand in viata nu ai cunoscut dragostea adevarata niciodata sa sti ca nu ai experienta si asa cum spui deabea acuma suntem maturi .Cand te casatoresti de tanar esti naiv nu esti destul de matur iar odata cu trecerea anilor iti dai seama ca de fapt nu ai iubit cu adevarat ,iar cand gasesti sufletul tau pereche este prea tarziu si suferi f mult .sa fi iubita te pup . | ||
garbo039600 Postat pe 6 Ianuarie 2010 22:48 |
||
Buna ;asa este ai f mare dreptate simti nevoia sa te destainui in totalitate si daca gasesti omul care te intelege esti f fericita ceva ce acasa nu ai ;tandrete ;iubire ;o vorba buna si atuncea sigur ca calci stramb si iti dai seama ca in viata ti-a lipsit ceva aceea dragoste pe care nu ai cunoscuto niciodata si iubesti nebuneste .sa ai o viata plina de fericire si tot ce-ti doresti si La multi ani in 2010 . | ||
garbo039600 Postat pe 6 Ianuarie 2010 22:53 |
||
Da nu am murit draga si-ti doresc si tie un La multi ani in 2010 | ||
garbo039600 Postat pe 6 Ianuarie 2010 22:54 |
||
Imi cer scuze ca ma bag si eu asa ca ... ai inteles deja "cum", din ce am citit deja IQ-ul tau este lejer peste medie (parerea mea, dar este singura care conteaza de fapt ... si de drept pentru MINE."Virtuala" este viata de zi cu zi, discutiile de aici cred ca sunt cat se poate de reale si intr-o oarecare masura "sincere" nu de alta dar cred ca foarte rar se intampla sa ne intalnim cu o persoana de pe site-uri, iar de la "a te intalmni" si pana la a fi prieten(a) cu o anumita persoana drumul este asa de luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuung ... Mirela | ||
mirelai_2005_yahoo_com Postat pe 7 Ianuarie 2010 10:04 |
||
mdea, vaz ca iti place sa postezi pentru posteritate, nu conteaza ca nimeni nu pricepe ce vrei sa zici | ||
Anouk Postat pe 7 Ianuarie 2010 10:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
manifest pentru dragoste | 52 | De la: zuzu63 13 Octombrie 2012 23:54 |
relatie veche,monotona....vreau un sfat | 40 | De la: Dor_marunt 5 Ianuarie 2010 19:06 |
Un barbat poate renunta la iubire din cauza zgarceniei? | 66 | De la: anisoaraf 14 Ianuarie 2010 08:39 |
|
||
sexx | 1 | De la: carmella 16 Ianuarie 2009 15:46 |
suzuky ? suzuka ? anyone ? | 14 | De la: gianiblue 30 Ianuarie 2009 14:35 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice