Cand te indragostesti a 2 a oara. La 40 de ani.

Poti judeca doar daca ai trecut sau treci prin asta. Cand acasa , dupa ceva ani de casnicie, sotul aproape ca nu te mai observa(pentru ca intotdeauna ai fost langa el cand a avut nevoie, langa copil in permanenta, grija de casa si mai ai si un job), dragul de el sot crede ca-i apartii pe vecie, nu-si mai face griji pentru tine, nu-ti mai face un compliment, nu te mai mangaie , nu te mai alinta ca la inceput, nu-ti mai aduce o floare, ca doar ii apartii cu acte cu tot, esti proprietatea lui, iubirea de la inceput s-a volatilizat, nici nu-ti dai seama cum, atunci te simti neglijata si daca apare un altul care te face sa te simti admirata, dorita, extraordinara, atunci, chiar daca ai 40 ani, te poti indragosti. Candva, am citit intr-un roman o replica a unei femei care mi se pare potrivita :'' iubitule ai grija de mine, sunt pe cale sa ma indragostesc de alt barbat.. ''.Va spun din proprie experienta, emotiile, bucuriile, framantarile iubirii de la 40 ani iti perturba viata, mai ales ca trebuie sa ai mare grija sa nu-i lezezi pe ceilalti din familie, sa nu sufere copiii, sa nu se afle.Cand vezi barbatul de care te-ai indragostit iti stralucesc ochii la fel ca atunci cand aveai 20 ani ...
bbaass
Postat pe 7 Ianuarie 2010 13:00
eu sunt indragostita la 48 de ani dupa 20 de ani de casatorie anapoda, el este ex n-am fost casatoriti dar avem impreuna o fata, acum suntem amandoi in divort de el divorteaza a doua sotie ptr ca a plecat in italia, eu divortez de sotul meu ptr prin aceasta relatie traiesc din nou nu e ca in tinerete dar exista o comunicare si o sustinere intre noi care conteaza foarte mult, nu visez la casatorie cu el dar nu vreau sa ne pierdem din nou!
garbo047656
Postat pe 7 Ianuarie 2010 17:40
Se spune ca ,,dragostea nu are varsta " si e adevarat .Eu am 41 de ani si pentru a doua oara m-am indragostit de un barbat .De fapt nici nu stiu daca am fost vreodata indragostita de sotul meu .Acum insa am invatat ce inseamna intradevar sa iubesti ,chiar daca am aceasta varsta .M-am indragostit de omul care stie sa aprecieze femeia ,care stie sa respecte femeia ,sa o protejeze ,sa-i fie in acelasi timp prieten,barbat si amant.Pana la aceasta varsta si dupa 20 de ani de casatorie ,persoana mea am pus-o pe locul doi ,primordiali fiind cei doi copii ai mei si cariera ,acum am invatat ca pentru a le fi bine celor la care tin ,trebuie sa-mi fie mie bine ,ca avem doar o viata destul de scurta si nu merita sacrificata pentru ca am ales gresit
garbo032800
Postat pe 7 Ianuarie 2010 18:13
salut.vad ca unii te iau la misto in legatura cu problema ta.este adevarat ce spui,eu te inteleg ,iti va trebui multa putere sa treci peste toate,mai ales ca probabil ai un sot,o familie...poate discutam mai mult in alta zi pe tema asta.trebuie sa-ti impui sa treci peste acesta dragoste ,mai ales daca crezi ca nu are nici un viitor...succes
garbo068597
Postat pe 7 Ianuarie 2010 22:41
De la: Marisa, la data 2009-01-05 17:26:18Bre!

Io cu libidou' stau bine. cu criza asisderea. Chit ca iar mai ia in colimator si totusi si mi-o tranteste.

So, prost stau cu capul, nu pricepeti?

That's why I need HEEEEEEEEEEEEEEEELP!
garbo079933
Postat pe 8 Ianuarie 2010 08:52
TE INDRAGOSTESTI FARA SA VREI, PT. CA APARE ACEA LUMINITA CE SE TRANSFORMA IN SOARE SI INTR_O ZI ITI DAI SEAMA CA TE VEI ARDE, DAR E MULT PREA TARZIU PENTRU CA DEJA TE-AI TOPIT.TE POTI INDRAGOSTI LA ORICE VARSTA, DAR CEL MAI IMPORTANT ESTE CA DRAGOSTEA SA-TI FIE IMPARTASITA DE CEL PE CARE IL IUBESTI PT. CA ALTFEL NU VA FI DECAT DURERE SI SUFERINTA SI INTR-O ZI VEI URA ZIUA IN CARE L-AI CUNOSCUT
garbo079933
Postat pe 8 Ianuarie 2010 09:02
933, ce zici tu de luminitza aia ? ca m-ai confuzat de tot...
Anouk
Postat pe 8 Ianuarie 2010 09:04
cred c� trebuie s� pui �n balan�� �i s� alegi, at�t, nu ai prea multe de f�cut, at�ta doar s� vezi, cu ce faci alegerea cu capul ori cu inima!
Thai
Postat pe 8 Ianuarie 2010 16:05
Iti place asa de mult tipul? Incearca sa-l uiti, nu te mai gandi la el. Daca esti maritata si iti iubesti sotul, ramai cu el. Tipul e si el atras de tine? Sau doar tu de el? Daca nu e reciproc, n-are rost sa te gandesti la el. Oricum faci ce vrei, doar e viata ta.
fania1972
Postat pe 8 Ianuarie 2010 16:07
o gramada de intrebari,si aveai deja raspunsul...
fata desteapta,brava...
iasomia
Postat pe 8 Ianuarie 2010 16:57
da, mi se intamlpa mie acum, am innebunit pur si simplu nu stiu cum sa ies din asta, nu am mai avut niciodata un asemenea sentiment profund fata de cineva.dar trebuie sa ies, amandoi suntem casatoriti si niciunul dintre noi nu poate renunta la familie si bunurile de atatia ani.n-am mai avea cu ce s-o luam de la inceput si e prea tarziu pt toate.am decis sa ne indepartam incet, dar mie mi-e imposibil,iau deja pastile ca sa ma pot concentra la serviciu,dar parca nu ma mai ajuta.el se descurca mai bine, suporta mai usor, are multi prieteni, familie numeroasa si mult timp liber.daca gasesti o solutie, spune-mi si mie...
licurici_green
Postat pe 10 Ianuarie 2010 09:10
Dtagostea nu are varsta , sentimentele vin si pleaca, nu le putem chema sa vina, sa ramana sau sa plece. Ele exista si atat...poti sa iubesti la 40 de ani ca si la 18 ....si eu am avut parte de o dragoste adolescentina la maturitate...si a fost sublim sa ma redescopar ca femeie.....
Parerea mea e ca nu trebuie sa refuzam nimic din ceea ce ne ofera viata, mai tarziu poate o sa regretam ca nu am dat ascultare inimii si ne-am reprimat sentimentele ... cu ce ramanem din aceasta viata? poate doar cu amintirile....si cu nostalgia clipelor minunate ...
chrystal_10
Postat pe 11 Ianuarie 2010 02:03
De ce vrei sa scapi de aceasta dragoste? Traieste-o, dar cu discretie, fara a va afecta familiile, de vreme ce te-ai indragostit de un alt barbat este clar ca ceva ''scartaie'' in relatia cu sotul tau, altfel nu s-ar fi intamplat! Este foarte frumos sa fiii indragostita, mai ales daca acasa dragostea si tandretea sotului iti lipsesc. Povestea se va termina de la sine, cu timpul, profita de sentimentele tale acum, s-ar putea ca mai tarziu sa-ti para rau ca le-ai reprimat. Iti spun din experienta proprie!
bbaass
Postat pe 11 Ianuarie 2010 08:47
bbaass, imi place cum gandesti, ai si un numar de telefon?
pik_nik
Postat pe 11 Ianuarie 2010 10:05

sigur are...incepe cu 8989...
zambila
Postat pe 11 Ianuarie 2010 10:07
zambiluta,

e gratuita chestia,pe bune...

o sa imbatranesti si tu,si o sa vezi in timp cat de complicata este viata....
mie nu mi s-a parut nimic deplasat in postarea lu' bbass...
iasomia
Postat pe 11 Ianuarie 2010 11:33
nici mie
era o gluma

si viata-i simpla, noi o complicam...de plictiseala, cred
zambila
Postat pe 11 Ianuarie 2010 11:36
ehhhh...

ma abtin,ca d-aia sunt mai batrana....
iasomia
Postat pe 11 Ianuarie 2010 11:38
Cand te indragostesti a 2-a oara la 40 de ani e ft fain pt femeie...dar vai de barbatul de care te indragostesti!!grija sa fie mai tanar ca sa poata tine pieptul ....
marianela
Postat pe 11 Ianuarie 2010 13:26
te inteleg perfect, si eu trec prin asta de 2 ani...s-a intamplat tot la serv. tot cu un coleg...avem o leg pe net, asa cum ne-am cunoscut...amandoi suntem casatoriti, dar...poate ca ceva ne lipseste si nu ne dam seama? sau e doar o atractie fatala...dar care te face sa te simti ca plutesti...nu am avut pana acum relatii intime, si nici nu am de gand, eu...el vrea asta din suflet, e normal, e barbat si judeca altfel; noi, femeile, suntem mai rationale; cu toate ca stiu ca gresesc pt. ca am astfel de semtim. fata de un alt barbat, nu pot sa mi-l scot din suflet...dar sunt si constienta ca nu trebuie sa fac nici un pas in ples...ia afara de cateva sarutari pe fuga, nu s-a intamplat mai mult...ne purtam ca 2 adolescenti indragostiti...e frumos asa, dar si putin dureros pt. mine, el nu cred ca simte asta...si ai dreptate, e cu atat mai greu cu cat el nu vrea sa renunte si imi spune mereu ca ma iubeste si ma doreste la nebunie...dar ratiunea invinge mereu...am incercat de nenumarate ori sa termin cu povesrea asta, dar nu pot...nu e asa simplu, mai ales ca mi-e coleg, si vecin pe de-asupra...astept sa se intample ceva ca sa produca ruptura...sau poate vine totul de la sine...stiu ca se va termina odata, si, oricum va fi, o sa fie dureros o perioada...pana cand ranile se vor inchide si vom reusi sa ne privim doar ca 2 simpli colegi, cu toate ca va fi greu...iti urez mult noroc in continuare...
garbo025670
Postat pe 12 Ianuarie 2010 13:22
De la: garbo077115, la data 2010-01-11 13:26:25Cand te indragostesti a 2-a oara la 40 de ani e ft fain pt femeie...dar vai de barbatul de care te indragostesti!!grija sa fie mai tanar ca sa poata tine pieptul ....

Sa tina pieptul femeii? De ce? Cade si e prea greu?
Doara
Postat pe 12 Ianuarie 2010 20:39
Buna tuturor,da mare dreptate ai scumpo,si eu am 40 de ani si sunt casatorita si din nefericire as spune m-am indragostit nustiu sa estimez cit la suta e vina mea dar ceea ce va pot spune cu certitudine este ca traiesc o casnicie in care singuratatea-n doi e zilnica,nu imi pare rau ca,iubesc acest barbat sau ca,m-am indragostit orbeste numai ca,totul trebuie sa aibe un termen si chestia asta constientizata o data duce la frustrari pe termen lung si te face sa te simti vinovata,explicatii sint multe probabil de am ajuns in situatia asta,poate in cea ma mare parte de vina o poarta si sotul meu,ma neglijeaza comnplet,fizic,emotional,sexual..etc. am o casnicie de 22 de ani si tot timpul a fost asa e taur si taurii sint foarte complicati ei se iubesc pe ei insasi mai mult decit orice,lor nu le trebuie neaparat pe cineva alaturi ca sa fie fericiti le e deajuns persoana lor,dar am deja doi copii si......deciziile sunt mult mai greu de luat,e greu sa te poti imparti intre suflet si casnicie cind nu le ai pe amindoua la un loc.
garbo006071
Postat pe 13 Ianuarie 2010 10:48
Cred ca ai inteles gresit... nu am spus nimic despre relatii de genul asta... vorbeam doar despre sentimente...nu de ceea ce gandesti tu... Numar de telefon cu 8989... cauta in alta parte...
bbaass
Postat pe 13 Ianuarie 2010 15:47
Nu e vorba de ceea ce gandesti tu ... m-am referit la sentimente ...
bbaass
Postat pe 13 Ianuarie 2010 15:48
bbass,

mie mi-a placut ce ai zis...
iasomia
Postat pe 13 Ianuarie 2010 15:50
si mie
zambila
Postat pe 13 Ianuarie 2010 15:52
buna 670

as vrea sa-ti spun ca te inteleg perfect,doar cine nu a trecut prin asa ceva nu te poate intelege.e greu sa te vezi zi de zi la servici,sa te saruti pe furis,sa simti nevoia sa-l strangi in brate si sa nu poti ca te vede unul sau altul.sa nu-ti para rau de sentimentele pe care le ai fata de alt barbat,lasa ratiunea la o parte,da frau liber sentimenteleor,viata este scurta si nimeni nu ne aplauda pentru ca am facut sau nu un lucru .traieste asa cum simti si fa la fel ce simti,probabil vei gasi ceva ce in casnicia ta nu ai gasit pana acum.este frumos fa-o daca iti doresti.eu am facut-o mi-a fost greu la inceput,dar nu am regretat si nu regret nimic.si uite ca de 4 ani mai suntem inca impreuna.casa e casa relatia cu colegu este alta,bine intre timp nu mai lucram impreuna,insa ai mare grija tinind cond ca in spate mai este un sot si o sotie.traieste clipa sa te simti tu bine,nu merita nimeni si nimic pe lumea asta sacrificii.iti doresc putere si succes
garbo068597
Postat pe 13 Ianuarie 2010 21:49
Buna ...670,
te inteleg perfect pentru ca trec printr-o poveste asemanatoare. Imi pare rau ca Zambiluta a inteles gresit, sau poate e mai conservatoare din fire, sau are o relatie foarte buna cu sotul ei si nu ne poate intelege. Intre un barbat si o femeie poate fi o relatie de prietenie care sa aiba la baza ajutor si incredere reciproca, care ulterior sa se transforme intr-o relatie sentimentala, de suflet.
bbaass
Postat pe 14 Ianuarie 2010 09:19
ba cred ca am inteles foarte bine
si nici celelalte doua variante nu-s corecte
zambila
Postat pe 14 Ianuarie 2010 09:24
eu nu cred ca trebuie sa infloresti cu un alt gradinar. din moment ce l-ai ales pe el, cred ca daca erai atenta pe parcursul timpului, reuseai sa-i atragi lui atentia. nu va imbatati cu apa rece. cei care va acorda atentie, fie sunt singuratici si incearca pestele din balta, fie tocmai sufera din ceva, fie chiar le place sa fie don juani la nesfarsit. dar, daca ati fi fete destepte, l-ati provoca pe dl Bestie de langa voi, ce a devenit bestie cu timpul stand alaturi de voi, ignorantelor si egoistelor :"ca eu nu primesc dragoste, eu nu primesc aia, eu nu primesc atentie, nu mai primesc flori etc"; dar voi, i-ati oferit o floare daca tot va doriti atata atentie.? l-ati luat la o discutie? va spun eu NU ati facut tot ce se putea. ci e mai multa adrenalina cand gusti din fructul interzis. asta spune multe despre caracterul unui om. imi pare rau ca am fost atat de incisiv, dar asta e realitatea fetelor ce va ascundeti in spatele unor justificari penibile. stati acasa cu barbatii vostri. credeti ca nu mai aveti nimic in comun: despartirea, dar nu pentru ca TU ai gasit pe altcineva, pentru ca atunci te numesti MISEL! fiti oameni si fiti verticali!
cattharsis
Postat pe 14 Ianuarie 2010 09:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sex...in afara dormitorului!!:-> 79 De la: superbus 31 Ianuarie 2009 17:12
Andrei Gheorghe da la toti... 15 De la: iasomia 16 Octombrie 2009 12:21
e greu cu copii 7 De la: iasomia 29 Octombrie 2009 18:07
sex virtual 376 De la: 9 Septembrie 2020 13:10
timiditatea va poate da viata peste cap! 146 De la: office_salinasusesi_ro 13 Septembrie 2010 23:05
Setari Cookie-uri