Cand te indragostesti a 2 a oara. La 40 de ani.

cand m-am casatorit am zis gata nu mai exista un alt barbat pt mine si as fi vrut sa nu fiu singura care gandeste asa ...eu cred ca dragostea uneori o chemam noi...daca te uiti in stanga si-n dreapta si faci o comparatie,daca ce ai acasa devine expirat si nu mai are valoare ,daca nu stim sa pastram angajamentul sau daca ni se pare ca vecinul are ceva mai mult de oferit...probabil timpul schimba caracterele si dorintele dar oare nu este doar o amagire?...oare nu lipseste ceva acasa si ne mintim ca am gasit in alta parte?...una este sa stai cu o persoana zi de zi ,sa inparti binele si raul si alta este sa fii doar pt cateva clipe in care sa crezi ca este iubire....multi au crezut ca s-au indragostit si si-au destramat familia pt o asa zisa alta iubire dar cand au incercat sa convietuiasca impreuna s-a ajuns la a cauta din nou sau parca era mai bine inainte cu celalalt
yzabela_03
Postat pe 28 Martie 2010 12:55
avem nevoie de dragoste ...indiferent de varsta si de schimbarile din viata noastra . cand esti tanar te casatoresti cu ochii..la 40 de ani dragostea o intelegi altfel...pe scurt iti da viata.
garbo065737
Postat pe 28 Martie 2010 17:19
De la: garbo065737, la data 2010-03-28 11:51:25
De la: adi68pop, la data 2010-03-27 21:26:53
De la: garbo028998, la data 2010-01-17 15:28:25atat iti spun. iubeste.l fara nici un fel de retinere.cu atat ramai...

bravo...
asta spun �i eu
asta fac �i eu acum
doar o via�� ai, de ce s� fi nefericit?

si eu m am indragostit de un tip superb..
(.pe care mama lui l a facut razand )e frumoasa dragostea ..iti da viata ,te transforma in ceva frumos .

Da-n poza, mi se pare mie sau esti "melanholica"?
liaiedera
Postat pe 28 Martie 2010 21:48
Tie ce nu iti place altuia nu-i face
s-ar putea sa se indragosteasca si sotul tau , si atunci ce te faci ?
este colegul mai bun decat sotul tau ?
te iubeste mai mult ?
pentru 5 minute de fericire , sa regreti o viata ?
nu merita sacrificiul .
Gi_gi
Postat pe 28 Martie 2010 22:47
Dragii mei DRAGOSTEA este mica ,alunecoasa ,iluzorie ,dulce si in acelasi timp amara ,i-ti aduce fericire si in acelasi timp durere ,ai impresia ca acum a pus stapanire pe tine si cand casti ochii mai mari vezi numai dezamagire .Cand aveam 20 de ani dragostea am simtit-o pentru prima data cu multe insomnii ,multe nelinisti si multi fluturi in stomac.Dupa ce m-am casatorit dragostea nu am m-ai vazut-o decat in ochii fiului meu (dragostea materna )dragostea care m-a tinea treaza noaptea ascultand respiratia fiului meu ,ca sa fiu sigura ca totul este in regula cu el .
Din pacate dragostea este epuizabila ,cred ca toti avem o cantitate de dragoste in noi ,dar pe parcursul anilor cand tu oferi dragoste si nu primesti in schimb ,ajungi la o varsta cand te simti secatuit de dragoste si ca in orice alta situatie intervine legea compensatie cauti sursa din care sa te alimentezi .Eu nu sustin aceasta teorie numai pentru femei ci este valabila si barbatilor ,numai ca trebuie sa avem puterea sa tipam atunci cand avem nevoie de dragoste ca sa stie partenerul de nevoile noastre,si numai in cazul in care el este inert la dorinta noastra atunci ca si in cazul foamei cautam o sursa sa ne hranim in cazul acesta hranindu-ne cu dragoste.
DAPHNE1965
Postat pe 29 Martie 2010 00:18
si mie mi sa intamplat la fel sa ma indragostesc la 40 ani de un barbat casatorit . si el imi raspunde la fel dar nu se poate avanta in aceasta relatie ptr ca cred eu ii este frica de sotia lui ca este foarte geloasa .ceea ce simt ptr el este ceva ce nu am mai simtit niciodata , nu stiu daca cineva poate sa inteleaga ce mi se intampla mie ,iar eu pot sa spun ca nimik in aceasta lume nu este intamplator si cred ca avem tot dreptul pe acest pamant sa fim fericiti fie la tinerete fie la batranete nu?
garbo098737
Postat pe 29 Martie 2010 08:47
De la: yza_my, la data 2010-03-28 12:55:04cand m-am casatorit am zis gata nu mai exista un alt barbat pt mine si as fi vrut sa nu fiu singura care gandeste asa ...eu cred ca dragostea uneori o chemam noi...daca te uiti in stanga si-n dreapta si faci o comparatie,daca ce ai acasa devine expirat si nu mai are valoare ,daca nu stim sa pastram angajamentul sau daca ni se pare ca vecinul are ceva mai mult de oferit...probabil timpul schimba caracterele si dorintele dar oare nu este doar o amagire?...oare nu lipseste ceva acasa si ne mintim ca am gasit in alta parte?...una este sa stai cu o persoana zi de zi ,sa inparti binele si raul si alta este sa fii doar pt cateva clipe in care sa crezi ca este iubire....multi au crezut ca s-au indragostit si si-au destramat familia pt o asa zisa alta iubire dar cand au incercat sa convietuiasca impreuna s-a ajuns la a cauta din nou sau parca era mai bine inainte cu celalalt
marghelata
Postat pe 29 Martie 2010 09:02
De indragostit te indragostesi pina la 25 de ani.Daca treci de virsta asta incepi sa-i vezi defectele,esti mai pretentioasa...Nu sti in ce se transorma un barbat dupa ce "imparti piinea si sarea" cu el.Se duce romantismul-e mai bine cind stai la mama acasa si nu duci griga zilei de miine.Nu ai copii?Cum poti sa te indragostesti ca o liceeana?Persoanele care se uita dupa tot ce zboara-sunt imature-dupa mine.Ce urmaresti cu aceasta relatie la 40 de ani?Te-ai gindit?Daca afla sotul tau-ce se alege de relatia ta actuala?Trezeste-te la realitate si nu mai umbla dupa cai verzi pe pereti!Incearca sa reinvii relatia cu actualu nu sa arunci la gunoi anii petrecuti cu el!Ce se alege de relatia ta te-ai gindit?Ce vor spune copii tai?Ce exemplu le dai?Daca ii casatorit?Are copii si el?Poate o aventura de-o noapte dar nu vad mai mult in relatia ta.Ce are respectivu in plus si sotul nu are?Trebuia sa cintaresti mai bine cind te-ai casatorit!Eu am 22 de ani de casatorie si am fost curtata de alti barbarti dar nu am picat ca o gaina lesinata pentru o relatie de o noapte-ce aveau ei in plus pe linga al meu?Sau ce urmaream eu daca intram intr-o relatie efemera?Sa cunosc fizic un alt barbat?Nu mersi nu-s curioasa!Ca doar n-o fi facut ca ROBOCP-din alt material!Asa ca gindeste nu-ti fa iluzii ca pe iluziile tale isi cladesc si ei cuceririle!
kaladris
Postat pe 29 Martie 2010 11:43
De la: garbo098737, la data 2010-03-29 08:47:39si mie mi sa intamplat la fel sa ma indragostesc la 40 ani de un barbat casatorit . si el imi raspunde la fel dar nu se poate avanta in aceasta relatie ptr ca cred eu ii este frica de sotia lui ca este foarte geloasa .ceea ce simt ptr el este ceva ce nu am mai simtit niciodata , nu stiu daca cineva poate sa inteleaga ce mi se intampla mie ,iar eu pot sa spun ca nimik in aceasta lume nu este intamplator si cred ca avem tot dreptul pe acest pamant sa fim fericiti fie la tinerete fie la batranete nu?

da asa este- nu poate nimeni sa te inteleaga ca te-ai agatai si tu ca scaiul de unul insurat
anisoaraf
Postat pe 29 Martie 2010 17:43
muream proasta...deci exista o explicatie...notarii sunt facuti "din alt material,ca ROBOCP"
elodia
Postat pe 29 Martie 2010 17:53
io zic BATMAN!!!!
nazirra
Postat pe 29 Martie 2010 18:15
ei nu se indragostesc ?
anisoaraf
Postat pe 29 Martie 2010 21:22
cine,bre?
notarii?
preciouss
Postat pe 29 Martie 2010 21:24
toti cei care sunt facuti din alt material
anisoaraf
Postat pe 29 Martie 2010 21:41
bre, daca nu-i alien d-ala nu face . la 40jde ani iti trebe o schimbare de schimbare nu orishice
bluelight
Postat pe 29 Martie 2010 21:46
mami,las' c-am vazut io pandalii de 40'jde ani...e rele rau!
preciouss
Postat pe 29 Martie 2010 21:48
schimbare la fata sau la portofel ?
la case sau masini ?
anisoaraf
Postat pe 29 Martie 2010 21:49
DOAMNE PRECIII abia acu vazui statusul tauu,....ce figuraa esti mai....pe buneee
fleurdelis
Postat pe 29 Martie 2010 21:51
fleureto...nimic mai logic si mai adevarat,este?!
preciouss
Postat pe 29 Martie 2010 21:52
ce figuraaa esti ...!da mai esteeeeeee!
fleurdelis
Postat pe 29 Martie 2010 21:54
poi zi si mie,sa nu mor proasta...
preciouss
Postat pe 29 Martie 2010 21:55
da domne-asa eee! ai dreptateee ce mai!
fleurdelis
Postat pe 29 Martie 2010 21:57
Fetili, va pupa Dihorita. N-am mai fost a-aci de anu' trecut.
Ce discutam?
dihoritza
Postat pe 29 Martie 2010 21:59
ii nasol sa-ntrerupi oamenii
fleurdelis
Postat pe 29 Martie 2010 21:59
corect! macar sa faci treaba pana la capat .
dihoritzo , esti bine??
bluelight
Postat pe 29 Martie 2010 22:05
Da, Blue, sunt ok, numai ca n-am mai avut nicio tragere de inima sa intru pe Garbo si am fost si foarte ocupata.
Azi, am vorbit la telefon cu Zambila si maine iesim in oras, la o cafea. Pe aici cum mai merge, am auzit ca nu prea bine. Asa-i?
dihoritza
Postat pe 29 Martie 2010 22:11
k pe peste tot
fleurdelis
Postat pe 29 Martie 2010 22:15
Fleur, e de bine au ba?
dihoritza
Postat pe 29 Martie 2010 22:20
doar de bine la superlativ ca e primavara afara si vin sarbatorile... sa va aduca iepurasul sanatate, noroc si multa iubire
anisoaraf
Postat pe 30 Martie 2010 14:05
BUNA , SUNT DE ACORD CU TINE INTR-U TOTUL SI EU AM PARTE DE ACEIASI SOARTA, GREU DE SUPORTAT DAR MERGEM MAI DEPARTE, ASTA ESTE VIATA.FIECARE ARE FAMILIA LUI ,VIATA LUI ,TREBUIE SA TRECEM MAI DEPARTE CU BUNE SI RELE.
garbo008360
Postat pe 30 Martie 2010 18:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vand rochie de mireasa ieftina 9 De la: funny_lucky 8 Noiembrie 2010 11:55
divort cu lipsa paratului 2 De la: yavrum 28 Noiembrie 2008 14:51
1 de la casatorie 34 De la: Ioana007 5 Iulie 2009 16:23
epilarea inghinala 33 De la: prometeus_wife 4 Mai 2009 18:52
Fostii ma cauta 1 De la: Eliza_andrea 15 Octombrie 2018 00:56
Setari Cookie-uri