Cand te indragostesti a 2 a oara. La 40 de ani.

De la: garbo098737, la data 2010-03-29 08:47:39si mie mi sa intamplat la fel sa ma indragostesc la 40 ani de un barbat casatorit . si el imi raspunde la fel dar nu se poate avanta in aceasta relatie ptr ca cred eu ii este frica de sotia lui ca este foarte geloasa .ceea ce simt ptr el este ceva ce nu am mai simtit niciodata , nu stiu daca cineva poate sa inteleaga ce mi se intampla mie ,iar eu pot sa spun ca nimik in aceasta lume nu este intamplator si cred ca avem tot dreptul pe acest pamant sa fim fericiti fie la tinerete fie la batranete nu?
TE INTELEG FOARTE,FOARTE BINE LA FEL SIMT SI EU SI AVEM ACEIASI POVESTE.
garbo008360
Postat pe 30 Martie 2010 18:52
e f. frumos. cred ca iubesti cu toata fiinta.te rog , lupta pentru iubire!!!!!!!!!!!!!!!nu te lasa, da piedicile la o parte.
danasucu
Postat pe 31 Martie 2010 14:44
el te place?daca nu vrei o aventura cu el atunci incearca sa-i vezi partile negative.asa vei scapa....o spun din experienta....sau....deveniti amici foarte buni ,astfel ca la un moment vei zice....nu asa putea sa ma culc cu acest barbat...il simt ca pe un frate...tot din experienta iti spun....
garbo014032
Postat pe 31 Martie 2010 17:21
ce naive sunt femeile sa creada in spusele barbatilor...ce frumos stiu sa vorbeasca pt a cuceri o femeie...dupa ce e cucerita ori e parasita soi atat ori ii aduce multe acuzatii ca sa para ei ingerasi...azi o femeie disperata incerca sa-si gaseasca iubitul care o mintise ca e iubirea lui si ii mai facuse si un copil promitand ca il vor creste impreuna...surpriza insa...la tel raspunde sotia acestuia...ii cere socoteala si o ameninta sperand sa-l lase in pace pt ca ea are copil cu el...el mai pleca de acasa cu saptamanile...spunea ca merge la parintii lui...nu la o alta iubita...imi parea rau de ea ...femeile sunt tare naive...cred in vorbele lor ,le ofera dragoste dar ei in schimb ajung sa le dispretuiasca si sa le considere ori curve ori nefericite si dornice de iubire ...sunt multe femei e adevarat care nu sunt iubite de soti si cred ca primesc iubire de la altul dar nu e decat o minciuna...unii barbati ar vrea sa le aiba pe toate ...ei se folosesc de nefericirea femeilor si atat...ei nu stiu sa iubeasca ,pt ei exista doar placerea....o perioada una apoi mai sunt si altele care isi doresc
yzabela_03
Postat pe 31 Martie 2010 17:58
Draga yza..depinde de femeie ce vrea ...barbati nu au nici o vina ..nu cred ca te forteaza cand iti propune.esti libera sa alegi..nu?
garbo065737
Postat pe 31 Martie 2010 18:03
yza , copilul il faci exclusiv pt tine daca il doresti, cu iubirea e relativa chestiunea , te implici pana la limita in care poti iesi din acea relatie fara ,,avarii" sufletesti majore, stai cu cineva atat timp cat e un domn si se poarta frumos cu tine, strict atat cat e bine , dupa aceea,,out" ..,,show must go on"..nu mai victimiza atat de mult femeile , daca stau intr-o relatie isi asuma fie suferinta , fie rolul de victima , fie se complac. Daca ramai sau nu langa unul care te insala sau isi bate joc de ceea ce simti pt el , ALEGEREA e fiecaruia dintre noi, alegerea ne apartine EXCLUSIV...fiecare e liber sa stea in relatie cat ii e bine.
reyya
Postat pe 31 Martie 2010 18:05
Stie yza ce spune... subscriu.
Barbatii nu iubesc, barbatii poseda.
Din momentul in care "te-au avut", nu mai prezinti interes. Next!
Adevarat, nu toti... 90%.

737, ti-am citit si alte comentarii. Nu te mai stresa atat sa intri in gratiile barbatilor! Oricum nu vei primi altceva decat un zambet satisfacut pentru orgoliul gadilat.
Tylly
Postat pe 31 Martie 2010 18:11
nu vreau sa intru in gratiile barbatilor stai linistita...adevarul este ca nu te forteaza nimeni cand iei o decizie ca nu esti minora (vorbim despre femei)
garbo065737
Postat pe 31 Martie 2010 18:17
De la: Celleste_, la data 2010-03-31 18:11:08Stie yza ce spune... subscriu.
Barbatii nu iubesc, barbatii poseda.
Din momentul in care "te-au avut", nu mai prezinti interes. Next!
Adevarat, nu toti... 90%.

737, ti-am citit si alte comentarii. Nu te mai stresa atat sa intri in gratiile barbatilor! Oricum nu vei primi altceva decat un zambet satisfacut pentru orgoliul gadilat.

CELLESTE Mai da-le o sansa .. una mica ..pana la proba contrara...speram ca nu-s chiar toti asa..si daca nimeresti unul de genul..mai sunt si altii..de ce trebuie sa ne cramponam de un exemplar ..??
reyya
Postat pe 31 Martie 2010 18:20
pai ce, am zis eu ca-s toti asa? doar 90%...

pup fata
Tylly
Postat pe 31 Martie 2010 18:23
si eu pe tine...dar daca-s toti asa,nu-i problema , exersam proba de 100 m garduri
reyya
Postat pe 31 Martie 2010 18:28
neee... asta-i proba 4 x 100m...
ne oprim si predam stafeta... sa se mai lege si alta la cap cu el.
Tylly
Postat pe 31 Martie 2010 18:34
dar ...clar, ideea e sa sa nu se lege prea mult si sa ai aibe un fond tare..ca altfel se trezeste vreo dezamagita in iubire si acrita de viata inainte de vreme...asa ca..intotdeauna exista inlocuitor
reyya
Postat pe 31 Martie 2010 18:42
mdea, Celleste,hai ca ies de aici, daca ai nevoie de vreunul aproape nou call me :-)))
reyya
Postat pe 31 Martie 2010 18:47
e foarte frumos cand iubesti si esti iubita la orice varsta, dar nu se poate construi fericire pe nefericirea altuia-nu va incurcati cu barbati insurati ca se lasa cu lacrimi multe si e pacat, mai sunt unele ca fac si cate-un puradel-doar, doar iese ceva si uite-asa sufera niste suflete nevinovate
anisoaraf
Postat pe 31 Martie 2010 20:12
Anisoara sunt de acord cu tine...dar tu nu crezi ca sunt si barbatii insurati vinovati cand acele femei ii acapareaza.
garbo065737
Postat pe 31 Martie 2010 20:32
o tipa la bar ii spune chelnerului-te rog sa nu-mi mai torni bautura in pahar ca-mi face rau la picioare, chelnerul intreaba-ti le inmoaie ? raspuns-nu, mi le desface...
anisoaraf
Postat pe 1 Aprilie 2010 07:49
eu nu ma refeream la intelegerea intre parti...acolo este vb de placere aleasa de ambele parti care se aseamana ...ambii cauta aventuri si isi fac placerile fara implicatii sentimentale si bazate doar pe sex....subiectul se refera la dragoste...la faptul ca unii incearca sa minta pt a-si ajunge scopurile ..,.o femeie care nu cauta aventuri ci dragoste,o femeie care cauta sa fie iubita pt ca merita ...nu toate femeile sunt in cautare de placere unele vor nu sex ci iubire dar din pacate ajung sa fie considerate naive pt ca majoritatea barbatilor nu au sentimente ci sunt vesnic in cautare de placere schimband partenerele ...de obicei o femeie cand se indragosteste isi face vise pt ca ele sunt alimentate de barbatul care stie sa minta f frumos iar visele ei se naruie cand afla ca nu e singura mintita...f bine..daca esti un aventurier sau o aventuriera traieste-ti aventurile pe fata nu minti ,nu distruge sufletul unei/unui persoane "naive" care mai crede in dragoste...de ce oare unii ucid ceea ce este frumos?...pt ca ei nu stiu sa traiasca frumos!
yzabela_03
Postat pe 1 Aprilie 2010 09:08
anisoarooo,

nu pot sa cred asa ceva....
ce face dragostea din om,spune direct,i se rupe...da' e bun bancu'....
iasomia
Postat pe 25 Mai 2010 16:47
Pai vezi mai fata? Daca faceai si tu ceva cu el macar nu-ti mai puneai intrebari. Doar sufereai.
Doara
Postat pe 3 Iunie 2010 20:12
aveti grija fetelor cu tipii periculosi si...pofticiosi, indiferent de varsta-suportati consecintele si nu va pierdeti orgoliul si increderea in frumusetea si nobletea sufletului vostru-barbatilor nu le plac fetele blege... decat poate pentru un singur lucru
anisoaraf
Postat pe 4 Iunie 2010 20:23
mesaj pt cristina nuta-te rog sa imi raspunzi pe mayl.oi fi trecut prin depresie dar gata ajunge
te pup ADRIAN

Postat pe 13 August 2010 13:23
sunt cristina.....azi!!!!!!!!!poci????
nazirra
Postat pe 13 August 2010 13:30
ioi, nazi!

chiar asa!!!
iti trimit io un cipandel
zambila
Postat pe 13 August 2010 13:34
pentru Nelu....raspunde mi te rog!!!!!!!!!!....cu drag cristina.....
nazirra
Postat pe 13 August 2010 13:37
ioi
zambila
Postat pe 13 August 2010 13:41
nelu.....te rog....
nazirra
Postat pe 13 August 2010 13:42
io crez ca n-o depasit inca depresia

ii mai rapida decat el
zambila
Postat pe 13 August 2010 13:45
pai nu....deci o chinuit o inainte.....fata ii depresiva ...s acuma o vria Nelu innapoi!!!!!!!!!!!
nazirra
Postat pe 13 August 2010 13:47
azi mi-s bloanda, clar! inteleg prin gura!
zambila
Postat pe 13 August 2010 13:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 3 De la: Micass 20 Decembrie 2008 09:31
simt ca inebunesc si singura nu o sa i-au o decizie corecta 8 De la: art77 21 Noiembrie 2008 15:00
I-am zis ca vreau sa ne casatorim si m-a parasit 106 De la: anamarianow 18 Februarie 2010 00:57
Poti sa te indragostesti de doua ori de aceeasi persoana? 68 De la: scrichy 17 Mai 2009 18:29
casatorie cand dicteaza mama? 104 De la: foreverme06 3 Mai 2009 22:04
Setari Cookie-uri