"Iaso stiu ca-ti pasa; nici o clipa nu m-am gandit ca m-ai certat altfel decat cu intentia de a-mi face bine. Si numai faptul ca sunteti aici, voi toti, hai sa fiu patetica si sa zic... inseamna enorm." o sa treaca si perioada asta.... ![]() daca iti vine sa vorbesti,suntem aici...ai cu cine... ![]() |
||
iasomia Postat pe 9 Februarie 2009 08:37 |
||
---|---|---|
cezarica...si aici esti, frate? ce dreaku faci? iei topic cu topic? si postezi cu copy-paste... am inteles, suflete, mesajul tau, promitem ca intram si pe site-ul tau...da' gata...ogoaie-te... mare ti-e gradina ta, Doamne... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Februarie 2009 18:32 |
||
uite m�, c� eu nu �n�eles�i mesajul dintru �nceput, adic�telea s� te �ndr�goste�ti a doua oar� la 40 de ani, deci de dou� ori la v�rsta aia, ahhhham, �i totu�i m�ritat� fiind �i cic� mul�umit�, sunt curios la celelalte v�rste de c�te ori s-a �ndr�gostit, numa curios sunt | ||
|
||
casperphantom Postat pe 9 Februarie 2009 19:41 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-09 18:32:27cezarica...si aici esti, frate? ce dreaku faci? iei topic cu topic? si postezi cu copy-paste... |
||
TEODORRD Postat pe 10 Februarie 2009 10:07 |
||
da, Th da' nu i-a scapat un topic, e omniprezent... ![]() |
||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Februarie 2009 15:05 |
||
Asa santetzi voi femeile,nu va saturatzi doar cu una si o bagatzi pe aia cu indragostitul,mai lasa vrajeala cu iubitul si nu il mai cauta,suna si intalni si sa vezi ca iti trece repede,cu apa rece sau cu sotzul...! | ||
jokermen2001 Postat pe 10 Februarie 2009 17:42 |
||
joker, ne uimesti cu cugetarile tale...mai ai multe panseuri inteligente? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Februarie 2009 17:56 |
||
Multumesc draga mea pentru morcov.Ti-l cedez tie ca o buna prietena ce-ti sunt.Eu am trecut pe salata. | ||
Ioana007 Postat pe 10 Februarie 2009 21:13 |
||
Buna tuturor, eu nu cred ca esti indragostita cu adevarat esti doar dornica de altceva decat ce ai acasa. Am si eu o curiozitate, Ioana007 nu este Vanghelis? |
||
Clm Postat pe 11 Februarie 2009 11:27 |
||
Daca este Bill Gate, ai ceva impotriva? | ||
Ioana007 Postat pe 11 Februarie 2009 16:24 |
||
vanghi, ar fi si mai bine, ca imi mere' netu' in cascade....plus ca mi-ar mai trebui si niste softuri destepte... pot sa fac o lista cu ce imi doresc? ![]() |
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Februarie 2009 16:31 |
||
jolijoker e usor frustrat, lasati-l... Casper, ai zis lucru mare, ca de obicei, da' iti raspund in particular ![]() Clm, habar n-am acum sa iti zic daca o fii asa sau nu, mai mult nu as zice, maine insa pot s-o-ntorc. Pana una alta, mai vrea cineva sa stie cum mai merge indragosteala mea? ![]() |
||
Marisa Postat pe 11 Februarie 2009 21:47 |
||
Eu vreau sa stiu ce s-a mai intimplat,daca te-ai eliberat de himere sau nu | ||
scrichy Postat pe 11 Februarie 2009 21:56 |
||
![]() mai vorbim... |
||
Marisa Postat pe 11 Februarie 2009 22:10 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-11 16:31:45 vanghi, ar fi si mai bine, ca imi mere' netu' in cascade....plus ca mi-ar mai trebui si niste softuri destepte... wife...cam ce ti-ai dori tu de...n-ai vrea sa se stie? iamsa vedem ista ta!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 12 Februarie 2009 16:22 |
||
vreau softuri meseriase de la Microsoft. si alea costa ca naiba, ovi, parca nu stii...ca eu nu piratez nimic, sunt cetatean model ![]() |
||
wife_de_zmeu Postat pe 12 Februarie 2009 17:22 |
||
poi...ramai...model...mamica!!! unde te pot admira pe podium? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tre sa vin la...timisoara? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() acu...sincer...credeam ca...ai ceva ganduri serioase!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 12 Februarie 2009 17:40 |
||
ah...ovi...pai daca vrei sa fac eu o lista cu ce imi doresc...mi-e teama ca le umplu serverul astora de pe garbo... ![]() |
||
wife_de_zmeu Postat pe 12 Februarie 2009 17:43 |
||
uite...promit sa citesc...litera cu litera!!! numa`...sa aflu si eu...cam ce-si doresc femeile...uneori!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 12 Februarie 2009 17:49 |
||
eheee...ovi...eu nu sunt o femeie oarecare... ![]() as vrea sa vizitez Ermitajul...sa vad o panza semnata Lautrec in original, sa ma reculeg la Notre Dame...sa stau o luna intr-o coliba de stuf, pe o insula izolata, ... ar fi multe... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 12 Februarie 2009 18:30 |
||
Nu ma derajeaza sa fi cine vrei tu (Ioana007), eram doar curioasa. Sa fii sanatos vangh.. |
||
Clm Postat pe 12 Februarie 2009 20:07 |
||
ovidiu si wife, va halesc. asta e postul meu de lacrimat. ![]() |
||
Marisa Postat pe 12 Februarie 2009 20:13 |
||
marisu...pai? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 12 Februarie 2009 20:17 |
||
io ma dau de ceasu mortii aici, cu indragostitul meu cu tot si Ovi nu mai stie cum sa iti intre tie in voie, pe toate posturile posibile. nu-i vorba, ca m-a pupat si pe mine deunezi, de vreo 5 ori, maika mea, m-am inrosit toata, pana la momentul ala numa se strambase la mine. da' pana nu vad ca-mi ciugule si mie din palma, nu mai vreau sa te gratuleze pe postul meu, nea! ca sunt si asa depresiva, nea! ![]() |
||
Marisa Postat pe 12 Februarie 2009 20:28 |
||
aha...am priceput... mariso...eu cred ca ti-a trecut indragosteala aia... depresiva? nu fi gasca...e astenia de primavara...la noi doua a inceput mai devreme... ![]() si pe mine nici nu m-a pupat...mi-a scos limba, nea ![]() |
||
wife_de_zmeu Postat pe 12 Februarie 2009 20:36 |
||
Buna fetelor !! ![]() |
||
TEODORRD Postat pe 13 Februarie 2009 00:17 |
||
Draga CLM, suntem surori gemene.Uite iti pun amandoua pozele ca sa te dumiresti: ![]() ![]() ![]() |
||
Ioana007 Postat pe 13 Februarie 2009 15:53 |
||
Ultimul, este un frate vitreg din alta casatorie. | ||
Ioana007 Postat pe 13 Februarie 2009 15:54 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-09 18:32:27cezarica...si aici esti, frate? ce dreaku faci? iei topic cu topic? si postezi cu copy-paste... wife...iete ca ...fac si eu ca cel in cauza!! ![]() ![]() ![]() ![]() si...intreb...cum sa fie ?ce site-uri sa accesez? sper sa nu zici si de mine la fel!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 13 Februarie 2009 16:40 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-12 18:30:48eheee...ovi...eu nu sunt o femeie oarecare... wife...eu am avut prileju` sa vizitez ermitage...si...louvru...si...ma simt onorat ca...am facut-o!! deci...am in mine acum...cultura si istorie cat...20 de muzee!! e frumos si la venetia...si...daca tot am avut ocazia...m-am delectat si cu astfel de...frumuseti!! iti doresc sa ai si tu ocazia sa vezi astea si...apoi...sa te vad cat de exuberanta poti fi!! la louvru...am stat 5 zile...sa pot sa vad ceva!! si...am zis ca revin ca...n-am termionat de vazut! iote ca...ai tu ceva si ma faci sa scriu mai mult decat mi-am propus eu sa scriu pe net!! |
||
ovidiu42 Postat pe 13 Februarie 2009 16:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
unde gresim? sau ce nu stim? | 167 | De la: iasomia 2 Martie 2009 15:12 |
Sexul pana la casatorie.. | 96 | De la: prometeus_wife 15 Februarie 2009 12:02 |
Relatia cu un barbat mai in varsta | 65 | De la: geo32 13 Martie 2009 11:11 |
|
||
Cum sa inseli fara sa afle? | 345 | De la: roby_cado 20 Octombrie 2011 16:39 |
sa fiu mama vitrega? | 4 | De la: ramo_ptk_2008 23 Februarie 2009 12:14 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9