Buna, fetele. M-am casatorit cu putin timp in urma si pentru ca nu avem inca o locuinta a noastra am ales sa locuim pentru o perioda de timp cu parintii sotului meu. Tatal lui este un om foarte ok. Isi vede de treaba lui. Mama lui insa... ne-a adus la disperare pe amandoi. Isi baga nasul printre lucrurile noastre, ne face curat cand noi vrem sa lasam totul aruncat, ne impune ea cum sa ne asezam lucrurile in camera noastra. Am zis ca de dragul sotului meu sa accept situatia si sa tac din gura, insa pur si simplu m-a adus la disperare. Nu stiu ce sa mai fac. Dimineata cand inca dormim vine peste noi in camera si ne deschide geamul spunand ca avem nevoie de aer. Va imaginati ce jenant... Cum sa-i explic ca este pur si simplu penibil????..... | ||
Postat pe 23 Decembrie 2008 16:23 |
||
---|---|---|
De la: chinaking, la data 2008-12-23 16:23:17Buna, fetele. M-am casatorit cu putin timp in urma si pentru ca nu avem inca o locuinta a noastra am ales sa locuim pentru o perioda de timp cu parintii sotului meu. Tatal lui este un om foarte ok. Isi vede de treaba lui. Mama lui insa... ne-a adus la disperare pe amandoi. Isi baga nasul printre lucrurile noastre, ne face curat cand noi vrem sa lasam totul aruncat, ne impune ea cum sa ne asezam lucrurile in camera noastra. Am zis ca de dragul sotului meu sa accept situatia si sa tac din gura, insa pur si simplu m-a adus la disperare. Nu stiu ce sa mai fac. Dimineata cand inca dormim vine peste noi in camera si ne deschide geamul spunand ca avem nevoie de aer. Va imaginati ce jenant... Cum sa-i explic ca este pur si simplu penibil????..... mmm ce chestie stiu o poveste asemanatoare .....si exact faza cu geamul ,dar tipa n a rezistat m mult de o luna,,,a plecat manancand pamantul si el a urmat o.... dar asta i un caz fericit...daca tu crezi ca rezisti acolo e bine daca nu pleaca ... nimik nu se v schimba in comportamentul ei.... |
||
domo Postat pe 24 Decembrie 2008 13:02 |
||
Dezbracati-va la pielea goala si cand intra sa o faceti. Fara sa va feriti. A doua oara nu cred ca va mai intra fara sa bata in usa. Parerea mea e ca sotul tau ar trebui sa discute cu ea. Tu, orice i-ai spune va parea in fata ei ca un atac. | ||
|
||
Micass Postat pe 26 Decembrie 2008 09:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Mor de durere! | 90 | De la: daniilia 28 Februarie 2010 06:46 |
Traditii la nunta | 7 | De la: cinezee 3 Martie 2009 23:29 |
incredibil... | 43 | De la: mia79x 10 Mai 2009 17:37 |
|
||
CUM SA II DAU O LECTIE DE VIATA FOSTULUI ? | 245 | De la: Mar38 16 Aprilie 2010 17:45 |
nu pot avea orgasm | 129 | De la: KNIGHT_31 2 Septembrie 2010 19:49 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară