Buna, fetele. M-am casatorit cu putin timp in urma si pentru ca nu avem inca o locuinta a noastra am ales sa locuim pentru o perioda de timp cu parintii sotului meu. Tatal lui este un om foarte ok. Isi vede de treaba lui. Mama lui insa... ne-a adus la disperare pe amandoi. Isi baga nasul printre lucrurile noastre, ne face curat cand noi vrem sa lasam totul aruncat, ne impune ea cum sa ne asezam lucrurile in camera noastra. Am zis ca de dragul sotului meu sa accept situatia si sa tac din gura, insa pur si simplu m-a adus la disperare. Nu stiu ce sa mai fac. Dimineata cand inca dormim vine peste noi in camera si ne deschide geamul spunand ca avem nevoie de aer. Va imaginati ce jenant... Cum sa-i explic ca este pur si simplu penibil????..... | ||
Postat pe 23 Decembrie 2008 16:23 |
||
---|---|---|
De la: chinaking, la data 2008-12-23 16:23:17Buna, fetele. M-am casatorit cu putin timp in urma si pentru ca nu avem inca o locuinta a noastra am ales sa locuim pentru o perioda de timp cu parintii sotului meu. Tatal lui este un om foarte ok. Isi vede de treaba lui. Mama lui insa... ne-a adus la disperare pe amandoi. Isi baga nasul printre lucrurile noastre, ne face curat cand noi vrem sa lasam totul aruncat, ne impune ea cum sa ne asezam lucrurile in camera noastra. Am zis ca de dragul sotului meu sa accept situatia si sa tac din gura, insa pur si simplu m-a adus la disperare. Nu stiu ce sa mai fac. Dimineata cand inca dormim vine peste noi in camera si ne deschide geamul spunand ca avem nevoie de aer. Va imaginati ce jenant... Cum sa-i explic ca este pur si simplu penibil????..... mmm ce chestie stiu o poveste asemanatoare .....si exact faza cu geamul ,dar tipa n a rezistat m mult de o luna,,,a plecat manancand pamantul si el a urmat o.... dar asta i un caz fericit...daca tu crezi ca rezisti acolo e bine daca nu pleaca ... nimik nu se v schimba in comportamentul ei.... |
||
domo Postat pe 24 Decembrie 2008 13:02 |
||
Dezbracati-va la pielea goala si cand intra sa o faceti. Fara sa va feriti. A doua oara nu cred ca va mai intra fara sa bata in usa. Parerea mea e ca sotul tau ar trebui sa discute cu ea. Tu, orice i-ai spune va parea in fata ei ca un atac. | ||
|
||
Micass Postat pe 26 Decembrie 2008 09:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
as vrea sa invat sa nu ma mai plictisesc de oameni | 47 | De la: cercelmarilena 18 Ianuarie 2009 13:03 |
sunt obsedata de ideea ca poate ma insala... | 33 | De la: valentino 24 Mai 2009 19:25 |
BANII,IUBIREA SAU POTI SA AI DIN AMANDOUA? | 12 | De la: iasomia 18 Noiembrie 2008 18:23 |
|
||
buna!!! | 368 | De la: yony 17 Septembrie 2009 20:51 |
probleme in cuplu | 34 | De la: Ioana007 1 Ianuarie 2009 20:39 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri