Nu as putea sa fiu cu o persoana pe care sa nu o iubesc. Eu nu as accepta asa ceva, dar le inteleg pe cele care sunt prinse intr-o astfel de relatie. In orice caz, nu mi-as lasa fata sa se casatoreasca cu o persoana pe care nu o iubeste. |
||
daria_ Postat pe 19 August 2009 22:25 |
||
---|---|---|
da dar daca tu iubesti pe alt cineva si acel barbat nu ma e interhttp://www.garbo.ro/comunitate/forum/post_reply/4899.html#esat de u poti sta cu altu chiar daca nu il iubesti | ||
garbo040848 Postat pe 19 August 2009 22:31 |
||
daca as iubi pe cineva care nu mai e, as sta singura pana as iubi pe cineva care e, chiar daca nu l-as uita pe cel c e nu mai e | ||
|
||
daria_ Postat pe 20 August 2009 01:20 |
||
si daca apare cel ce nu mai e, da' e altul care inainte era e da' acum nu mai e, il iubesti pe cel care e si inainte nu era da' nu-l uiti pe cel care era inainte nu mai e si acum e pana cand reapare cel care nu mai era e si acuma e dar tot acel e care era e inainte sa nu mai fie e. simplu! | ||
pik_nik Postat pe 20 August 2009 01:23 |
||
serios?!! |
||
blanca Postat pe 20 August 2009 06:53 |
||
pai nu?! | ||
pik_nik Postat pe 20 August 2009 06:54 |
||
stiu si eu??? daaa' care e ?! si de ce e ? si de ce care nu mai era acum e ? pentru ca s-a reantors?da 'de ce-a plecat? ca sa nu mai fie? si daca n-a mai fost atunci de ce sa fie ? las' sa fie cine e ! intelegi? |
||
blanca Postat pe 20 August 2009 06:58 |
||
hai mai ca-i simplu! ala care a fost e nu mai e, dar n-a venit inca altul sa fie e dupa ce cel care a fost e n-a mai fost. asa ca, pana cand cel ce o sa de vina e apare, si pana o sa si fie e, ramane e cel care a fost e da' nu mai e . pentru ca e-urile astea uneori sunt bune la sanatate, alteori nu. ca e-ul e si el un e marginit si dualist. ca-n povestea cu castravetele verde, care e pentru ca ne place noua sa-l vedem cum e, si daca e verde inseamna ca e si castravete. nu la fel e patlagica vanata, de exemplu, care e verde cat e, da' dualista cum e se face vanata si nu mai e verde, deci nu-i castravete. te-ai prins de idee? | ||
pik_nik Postat pe 20 August 2009 07:04 |
||
Voi sunteti OK?sa de la 7 dimineata? | ||
Aemulus Postat pe 20 August 2009 07:07 |
||
hai ca m-am trezit!multam! oare sa mai fac o cafeluta?? P.S da' mie tot vanata imi place mai mult Neata MICA. |
||
blanca Postat pe 20 August 2009 07:08 |
||
mielu, cu "complementele" din ziua de azi, poate avea orice culoare si gust doresti! | ||
pik_nik Postat pe 20 August 2009 07:10 |
||
Noapte buna ca m-ati adormit! Si asa eram eu ametita acum.....m-ati pierdut de tot. Da eu de ce nu pot sa vad mesajele noi? Voi le vedeti? |
||
Aemulus Postat pe 20 August 2009 07:10 |
||
la mine apar si cele ce urmeaza sa se scrie. asa am timp sa-mi pregatesc bata | ||
pik_nik Postat pe 20 August 2009 07:13 |
||
nici eu . dar cred ca e calculat. meu de vina . la servici nu e la fel... care complemente, Pik?? |
||
blanca Postat pe 20 August 2009 07:13 |
||
neata! am intrat doar sa va salut,plec la job mintenas... sper ca a-ti fost rai..hihi |
||
preciouss Postat pe 20 August 2009 07:15 |
||
Aha, deci nu e doar la mine, deci Garbo "lucreaza" M-am mai linistit acum, merci! Ca asta e chestie noua, de azi. |
||
Aemulus Postat pe 20 August 2009 07:18 |
||
la mine merge bine. | ||
pik_nik Postat pe 20 August 2009 07:22 |
||
e bine ca mai merge | ||
daria_ Postat pe 20 August 2009 12:36 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-08-20 07:04:10hai mai ca-i simplu! ala care a fost e nu mai e, dar n-a venit inca altul sa fie e dupa ce cel care a fost e n-a mai fost. asa ca, pana cand cel ce o sa de vina e apare, si pana o sa si fie e, ramane e cel care a fost e da' nu mai e . pentru ca e-urile astea uneori sunt bune la sanatate, alteori nu. ca e-ul e si el un e marginit si dualist. ca-n povestea cu castravetele verde, care e pentru ca ne place noua sa-l vedem cum e, si daca e verde inseamna ca e si castravete. nu la fel e patlagica vanata, de exemplu, care e verde cat e, da' dualista cum e se face vanata si nu mai e verde, deci nu-i castravete. te-ai prins de idee? mai... dormiti si voi mai mult dimineata si nu mai puneti mana pe cuvinte-ncrucisate decat dupa a doua cafea, ca uite de iese... |
||
Ella34 Postat pe 20 August 2009 12:46 |
||
La mine asta a fost inviorarea Ellut. Pieptanam sinapsele |
||
blanca Postat pe 20 August 2009 12:53 |
||
as...indiferent de ora, tot asa iasa.... | ||
daria_ Postat pe 20 August 2009 13:54 |
||
Ce-ai spus tu Daria m-a facut sa-mi amintesc de o prietena de-a mea, care-mi povestea ca mama ei n-a lasat-o sa se casatoreasca cu un baiat care o iubea f mult si pe care ea nu-l prea iubea pt ca spunea ca o sa-i faca rau lui . Am fost impresionata ! |
||
blanca Postat pe 20 August 2009 14:04 |
||
preci, ne lipseeeeeeeeesti | ||
lady_corina Postat pe 20 August 2009 14:04 |
||
"casatorie fara iubire" daca aleg sa imi petrec viata langa cineva cu siguranta vreau sa fie langa o pers pe care sa o iubesc si care sa ma iubeasca asta inseamna casatoria..."doua"persoane care se iubesc... | ||
gia85 Postat pe 15 Septembrie 2009 15:13 |
||
pacat ca uneori casatoria este iluzia unei iubiri care se transforma in compromis | ||
eladaela Postat pe 15 Septembrie 2009 15:28 |
||
bre... casatoria n-are nimic de-a face cu iubirea... femeile nu se casatoresc cu barbatii pe care-i iubesc, ci cu aia care-o sa le-asigure confortu'... material sau afectiv, sau amandoua, daca se poate... iar barbatii nu s-ar casatori deloc, prin definitie... | ||
zambil Postat pe 15 Septembrie 2009 15:33 |
||
De la: zambil, la data 2009-09-15 15:33:52bre... casatoria n-are nimic de-a face cu iubirea... femeile nu se casatoresc cu barbatii pe care-i iubesc, ci cu aia care-o sa le-asigure confortu'... material sau afectiv, sau amandoua, daca se poate... iar barbatii nu s-ar casatori deloc, prin definitie... Ce bine ca nimeni dintre cei pe care-i cunosc si iubesc nu gandeste asa! |
||
sora_ilsi Postat pe 15 Septembrie 2009 23:53 |
||
Fara iubire casatoria nu are nici un rost. Iubirea face parte dintre valorile adevarate care nu se pot cumpara cu bani si cu nimic altceva. | ||
sora_ilsi Postat pe 15 Septembrie 2009 23:56 |
||
lasa ilsi, ca are zambilu dreptate cate nu sunt exact asa cum le-a descris el, he...he... vezi ca ti-am aparat onoarea de irinuca...he...he...ca scapase cu biblia in miriste |
||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Septembrie 2009 23:56 |
||
iar? | ||
panty_C Postat pe 15 Septembrie 2009 23:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Casatoria cu nuntaa OFFFFFF! | 15 | De la: joanna22 1 Aprilie 2013 22:04 |
despartire | 28 | De la: nicu03 2 Aprilie 2015 07:40 |
lichidare stoc | 2 | De la: Melanie 5 Octombrie 2009 17:19 |
|
||
Ce-ai schimba daca ai mai fi inca odata mireasa? | 40 | De la: bunicuta_creta 22 Octombrie 2012 20:38 |
mi-a facut vraji ca sa ma desparta de sot! | 59 | De la: Jojolin 21 Februarie 2018 04:05 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice