in vara anului 2007...am cunoscut un baiat....el venea in fiecare zi la mine pt k lucra la casa unchiului meu,a stat la mine toata vara,cu parintii lui ma intelegeam f bine,dar q el nu vorbisem niciodata,nu avusesem okazia..desi...el era l mine in curte...pana cand,s au hotarat ai mei sa mi ia alt calculator,baiatul acela..se priepea la calculatoare,in fine..mi am luat alt calc,el mi l a instalat...bla bla...incepusem sa ma inteleg bn q el,facusem schimb de numere de tel....peste vreo 2 sapt mi am bagat si internetul,stateam de vorba pana dimineata pe mess,nu ne plictiseam niciodata unul de celalalt....dupa ceva timp,ne am combinat...totul a mers super...pentru cateva luni...de craciun am mers l discoteca ,eu q prietenii mei,el imi zisese k este la un majorat...nu stiu cum...chiar in ziua de craciun..ma rog..dupa ce am ajuns in discoteca,la vreo 10 min apare si el..cu prietenii lui...n a venit sa vorbeasca cu mine,nici macar sa ma salute...a trecut si asta....iar dupa vreo 6 luni....mi a zis k vrea sa ne despartim,k ai lui nu sunt de acord....(sh aproape trecuse un an d knd eram impreuna)...a fost o despartire destul de urata...sora lui imi zicea k si el era trist..:-@:[email protected] cateva zile ne am impacat...imi tot zicea k m iubeste...asta s a intamplat in luna mai..aqm suntem in ianuarie,...nush ce sa mai cred,suntem de un an si vreo 5 luni impreuna dar nu mai e k l inceput...vorbim pe mess si aqm...dar eu nush ce mai simt pt el....e cv k o simpla prietenie..nu iubire...la liceu,el e cls a12a,eu a 9a....nu vorbim l scl pt k el e q colegii lui ,eu q ai mei...si intr adevar,suntem intr un liceu...plin de barfitori...ziceti mi si mie parerile voastre |
Postat pe 10 Ianuarie 2009 22:06 |
---|
Ella34 Postat pe 10 Ianuarie 2009 22:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
TU - ultima frontiera | 4 | De la: Doara 2 Decembrie 2010 18:58 |
contraceptie ?! :| | 4 | De la: cretzo_cretzolina 11 Aprilie 2012 11:12 |
Ati lupta pentru a fi fericiti cu riscul a fi foarte egoisti? | 39 | De la: garbo012814 22 Iunie 2009 13:27 |
|
||
loc de munca in strainatate | 2 | De la: sora_ilsi 29 Noiembrie 2010 23:21 |
buna | 5 | De la: garbo074997 12 Octombrie 2010 23:52 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice