dap...azi trebuia sa fie marele eveniment zambilo...nunta anului, adica...si ea azi si-a luat zborul la singapore...ca premiu de consolare mai, e la fel de ticaloasa ca si mine, da' in alt registru...io le mai invelesc in ciucalata, nu le servesc omului amare ea nimic...din 2 vorbe iti da tema de casa... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Noiembrie 2009 16:48 |
||
---|---|---|
sis, io l-am intrebat pe google cand e ziua ta, si-mi zise ca duminica... zambilutza m-a bagat in ceta, cica-i joi... stai sa vad pentru ce an l-am pus io pe google sa caute... |
||
garbo_C Postat pe 6 Noiembrie 2009 16:48 |
||
anu' asta e duminica | ||
|
||
eladaela Postat pe 6 Noiembrie 2009 16:49 |
||
bre, io tot crez ca azi e sambata...is confuzata rau... vedeti ce face absenta cafelei din organism ? vedeti ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Noiembrie 2009 16:51 |
||
dap... un weekend nesfarsit! cred ca ma las si io... |
||
garbo_C Postat pe 6 Noiembrie 2009 16:52 |
||
si io care credeam ca duminica e anul asta | ||
zambila Postat pe 6 Noiembrie 2009 16:53 |
||
ela, scumpo, google zice ca e sambata. sa-l injur? |
||
garbo_C Postat pe 6 Noiembrie 2009 16:54 |
||
adeluto, o tigara ? o cafa? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Noiembrie 2009 16:55 |
||
fara cafa la ora asta | ||
eladaela Postat pe 6 Noiembrie 2009 16:58 |
||
gata fetele, plec acasa! sis, sa pregatesti tortul pantru sambata! |
||
garbo_C Postat pe 6 Noiembrie 2009 16:59 |
||
care e de fapt duminica | ||
eladaela Postat pe 6 Noiembrie 2009 17:01 |
||
mai, voi ma vedeti cum fac scamatorii cu mingiutza verde, sau sunt tot cu mana pe cap? | ||
zambila Postat pe 6 Noiembrie 2009 17:02 |
||
da mai, te vedem...asa...cam de-o ora... wife ia d-aicia, sa nu te mai gandesti atata la fata ta http://www.youtube.com/watch?v=smJmVFCx_y8&feature=fvst sa stii ca si io am fost o fiica razvratita...mai ai rabdare'oleaca, cam pela 30 asa ii trece... |
||
fleurdelis Postat pe 6 Noiembrie 2009 17:25 |
||
zici tu...atunci mie de ce nu mi-a trecut ? by the way de trecut...m-am intoxicat cu fum, si asta tocmai dupa ce imi facusem masca aia de fata...toata cremuita, lustruita, epilata, mirosind a D&G...intru sa pun lemne...un fumalau, moamaaa...dreaku stie, poate de la vremea asta, ori G nu a facut ce trebe' acolo... cert e ca miros ca o sunca afumata, s-a dus dreaq tenu' meu catifelat, m-am ars la un desht, am mutat betoniera, am mutat lemnele, am mutat bormasina aia mare si tocmai am patentat niste injuraturi noi |
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Noiembrie 2009 18:47 |
||
soro, tu ai innebunit! tu nu stii ca nu trebuie sa ridici, tragi, impingi, muti din loc NIMIC??? ioi, ce noroc ai ca nu locuiesc mai aproape de tine...!!! . |
||
garbo_C Postat pe 6 Noiembrie 2009 19:17 |
||
nu te ratzoi la mine urla la cumnata-tu ca el le-a plantat pe toate pe unde i-a venit...dupa o logica doar de el stiuta... crez ca in ritmul asta nu apuc 3 luni... da' stai linistita, ca l-am sunat si i-am zis ca ma doare mijlocul, ca a trebuit sa fac ce era treaba lui sa faca...l-am bagat in viteza.... ca ce ma 'nerveaza chestiile astea...si ma mai enerveaza si ca s-a dus dreaq tenu' meu fragezit...tre' s-o iau de la capat acu' du-te la clabu' de blonde, ca am pus un clip nostim acolo... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Noiembrie 2009 19:21 |
||
buueeeey????unde i clabu cu blonde?????ha????pe mini nu ma bagati in sama???? | ||
nazirra Postat pe 6 Noiembrie 2009 19:23 |
||
nazi, inspira...respira...inspira...lesinaaaa e la topicul rodicutei, mami...ala cu fetita abuzata... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Noiembrie 2009 19:25 |
||
asa! fierbe-l bine in suc propriu ca si-o merita! si daca se mai intampla, are de-a face cu mine... . |
||
garbo_C Postat pe 6 Noiembrie 2009 19:30 |
||
ahhhh...stai linistita...printre sunete de manele, m-am crizat la telefon, m-am dat lovita...de-alea cu "saraca de mine...iote ce am ajuns sa fac...ma doare burta...ma doare mijlocul"...smiorcaiala nerusinata, bre...nevasta tipica, da' imi pot permite ca acu' is delicata si pot sa fac si sa zic ce vrea mushchiu' meu mie mi-e de ten, sis... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Noiembrie 2009 19:38 |
||
tenu e durerea ce mare | ||
yanyacharberet Postat pe 6 Noiembrie 2009 19:49 |
||
dap...da' chiar ma doare burta...dreaq m-a pus sa fac efort... am nevoie de un intaritor...o cafa mica si-o tigara... si mai am nevoie de sis si de preci sa ma tina de manuta si sa ma consoleze... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Noiembrie 2009 20:05 |
||
wifo,da' ce efortu' meu ai facut,ha?! singurul efort pe care tre' sa-l faci amu e sa te-ntinzi dupa pila de unghii si sa-ti tzugui buzele a moft in caz ca G ti-a incalzit lapticu' un grad in plus! |
||
preciouss Postat pe 6 Noiembrie 2009 20:11 |
||
ioi, si eu te iubesc, cloana mea... mi-ai lipsit, ticaloaso...unde dreaq ai umblat 2 zile ? ha ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Noiembrie 2009 20:13 |
||
la produs... | ||
preciouss Postat pe 6 Noiembrie 2009 20:15 |
||
zambila Postat pe 6 Noiembrie 2009 20:17 |
||
la produs ce ? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Noiembrie 2009 20:18 |
||
Wife, am citit io bine ce am citit? Celleste ma cunoaste :))) Si tu, desigur. D'aia nu semnez. | ||
Marti13 Postat pe 6 Noiembrie 2009 20:22 |
||
la produsul intern brut fusei,ca iar nu-mi ia astia toate literele,fire-ar al dreaq! adica vizitai casa memoriala a produsului intern brut la muzeul de arheologie! |
||
preciouss Postat pe 6 Noiembrie 2009 20:22 |
||
wife, pot sa beau o ciocolata calda pentru tine? | ||
pik_nik Postat pe 6 Noiembrie 2009 20:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
1 Martie : traditionalul buchet de ghiocei sau...? | 42 | De la: Laura_Baldini 29 Februarie 2012 19:59 |
sex in 3 | 453 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:19 |
O rugaminte...... | 4 | De la: Jojolin 25 Septembrie 2011 20:09 |
|
||
romani in Germania | 71 | De la: garbo010448 26 Decembrie 2013 23:56 |
Singles Party | 9 | De la: garbo_9767 30 Martie 2013 07:30 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri