toanta...am uitat ca nu poti vedea grafica daca nu esti in lista... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Noiembrie 2009 09:48 |
||
---|---|---|
hic, wife , hic | ||
yanyacharberet Postat pe 7 Noiembrie 2009 10:42 |
||
io nu, is la cafa decofeinizata, mai... | ||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Noiembrie 2009 11:41 |
||
preci, te-am prins !!! esti on...vino acilea, mama...nu fii timida...si ia-l si pe olici cu tine... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Noiembrie 2009 15:27 |
||
in/la ce mai dam cu capul wifo??? | ||
tutankhamon Postat pe 7 Noiembrie 2009 15:36 |
||
in lemnele mele...au venit astia cu 5 steri... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Noiembrie 2009 15:46 |
||
waaaaiii... wifo..pacat ca nu steteam mai aproape de tini...ca viniam io cu F si le gatam pana seara...taiate si stivuite...el taia..io stivuiam.....viata mea...si ne mai jucam si cu cutzii... | ||
tutankhamon Postat pe 7 Noiembrie 2009 15:49 |
||
intai munca si pe urma joaca da' puteti sa veniti, mamicule...ca is destule de facut p-acilea... iaca, termopanele...mai am 3 de pus...turnat shapa in hol si dormitorul ioanei...dat varu' jos de pe pereti si zugravit... las' ca fac o lista, punctual, ashea... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Noiembrie 2009 15:52 |
||
wife....gata torta?? pana mea....m-am saturat |
||
eladaela Postat pe 7 Noiembrie 2009 17:04 |
||
fa=o wifo...fa-o....macar pana ajungem noi, stii si tu ce mai ai de facut.... | ||
tutankhamon Postat pe 7 Noiembrie 2009 17:13 |
||
salut!!!!!!!ce face fetele???????? | ||
nazirra Postat pe 7 Noiembrie 2009 17:36 |
||
hai sa bag un cap acilea ca nu v-am povestit romantzu cu vecina care a venit in vizita, fara sa dea telefon in prealabil...si nu a venit singura...neeeee...a venit si cu pruncu' de 6 ani, care a daramat faxu' pe jos, a scos toate cablurile si mufele de prin prize, a varsat cola pe el si prajitura pe canapea si care a deschis usa de la frigider sa vaza ce am in el... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:25 |
||
....trabuia sa-l bagi pa el...ca sa vaza mai ghine | ||
daria_ Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:28 |
||
si tu nu ai stiut sa-i dai un dupac dupa ceafa, asa, prefacandu-te ca-ti scapa mana????? | ||
tutankhamon Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:28 |
||
wife....dai si mie un accept?? | ||
eladaela Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:29 |
||
mai, mi-a fost mie rusine de rusinea lor trec peste faptul ca nu vii in vizita neanuntata la 7 jumate seara...da' nu vii si cu ionel, sa moara mamitza, dupa tine ? asta e vecina aia celebra, aia de ne-a invitat de paste la ei, sa nu mai stam salbatici in casa tut, aia cu ploada, plodu', italianu, si sotul incornorat |
||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:31 |
||
adelo, done... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:31 |
||
mami nu i mai zici sot incornorat....ziii simplu ren!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:32 |
||
de ce jigniti renii? | ||
LILO Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:33 |
||
nu i deadevaratelea!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:35 |
||
vai de capul tau, wifo...vecina aia de uda barba-su porumbu noaptea la unu cu canita????...auzi.....da poarta aia nu se poate inchide maica?sau ti-o deschide aia batrana??? | ||
tutankhamon Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:35 |
||
mai fetele, cat sunt eu de fata buna, tin al dreaq la eticheta in viata mea nu m-am dus in vizita fara sa anunt inainte...si nici nu m-am dus cu fie-mea dupa mine, sa stea aia cu gura cascata la ce vorbim si ca sa fie treaba super, mi se arse o siguranta...bezna ca-n iad...nu va spun, plodu' viermuia pe jos...coana mare chiraia...vecina s-a ridicat de pe fotel si-a calcat pe plod...casa de nebuni, nene |
||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:36 |
||
tut, ala e vecinu' pocait...n-am parole cu el...da' las' ca mi-a zis G ca i-a picat o parte din casa...rasplata pentru moartea cutzului meu | ||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:38 |
||
wifo...si eu urasc faza cu venitul neanuntat.....io dau intai telefon frate...intreb de sanatate si vad io daca ma infig intr-o vizita sau nu...ca poate omu nu are chef de mine in momentul ala.... | ||
tutankhamon Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:39 |
||
asta e nuvela, michelle, parol! | ||
sora_ilsi Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:39 |
||
p.s. imi inchipui ce balamuc era la tine..... | ||
tutankhamon Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:39 |
||
ahaaa...deci asta ii alta vecina....pai zi asa soro.... | ||
tutankhamon Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:40 |
||
ilsi...dau in depresie, mama...asa de tare ma poate enerva fomeia asta...si acu' io nu am voie sa ma enervez, ca iese plodu' agitat, d-ala... tut...acu' 3 saptamani a facut botezul nepotului...abia acu' mi-a adus blidele, tavile, oalele...patura si termosul de 2 litri a uitat...si e d-ala dashtept, parca e expresso...nu ca ma duc io la picnic si am nevoie de termos, da' ii pun lui G ceai fierbinte in el, cand intra in subsol, in apa coana mare e incantata cand o vede...barfesc de vecine, de amantii vecinelor, de-alea da' io fras capat...si mi-e rusine sa o bag undeva si sa oscot afara |
||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:47 |
||
WIFE,iubita, am vrut sa iti trimit un mesaj,dar vad ca mi-ai dat interdictie,vroiam sa iti spun,ceva,dulce,pentru ziua de maine,poate pe alta cale a ajuns | ||
scrichy Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:48 |
||
mi-e sila de oameni d-astia care vin si imprumuta si se fac ca uita...doar, doar tu uiti ca i-ai imprumutat...spune-i fata de la obraz sa iti trimita plodu cu termosu...sau nu, ca poate cade dreaq copilu' si il sparge... | ||
tutankhamon Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
de ce fug barbati de casatorie? | 62 | De la: ingrid76 19 Iulie 2011 00:52 |
De ce nu ma mai priveste? | 23 | De la: garbo_404769 19 Iunie 2015 04:44 |
1 Martie : traditionalul buchet de ghiocei sau...? | 42 | De la: Laura_Baldini 29 Februarie 2012 19:59 |
|
||
CEARDACUL OMENIRII | 6 | De la: AMOREZATUL 2 Martie 2012 21:29 |
as vrea sa spun si eu ceva | 11 | De la: fleur_de_lis 6 Octombrie 2009 11:42 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri