"loc de dat cu capu"

toanta...am uitat ca nu poti vedea grafica daca nu esti in lista...
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Noiembrie 2009 09:48
hic, wife , hic
yanyacharberet
Postat pe 7 Noiembrie 2009 10:42
io nu, is la cafa decofeinizata, mai...
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Noiembrie 2009 11:41
preci, te-am prins !!! esti on...vino acilea, mama...nu fii timida...si ia-l si pe olici cu tine...
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Noiembrie 2009 15:27
in/la ce mai dam cu capul wifo???
tutankhamon
Postat pe 7 Noiembrie 2009 15:36
in lemnele mele...au venit astia cu 5 steri...
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Noiembrie 2009 15:46
waaaaiii... wifo..pacat ca nu steteam mai aproape de tini...ca viniam io cu F si le gatam pana seara...taiate si stivuite...el taia..io stivuiam.....viata mea...si ne mai jucam si cu cutzii...
tutankhamon
Postat pe 7 Noiembrie 2009 15:49
intai munca si pe urma joaca

da' puteti sa veniti, mamicule...ca is destule de facut p-acilea...

iaca, termopanele...mai am 3 de pus...turnat shapa in hol si dormitorul ioanei...dat varu' jos de pe pereti si zugravit...

las' ca fac o lista, punctual, ashea...

wife_de_zmeu
Postat pe 7 Noiembrie 2009 15:52
wife....gata torta??
pana mea....m-am saturat
eladaela
Postat pe 7 Noiembrie 2009 17:04
fa=o wifo...fa-o....macar pana ajungem noi, stii si tu ce mai ai de facut....
tutankhamon
Postat pe 7 Noiembrie 2009 17:13
salut!!!!!!!ce face fetele????????
nazirra
Postat pe 7 Noiembrie 2009 17:36
hai sa bag un cap acilea

ca nu v-am povestit romantzu cu vecina

care a venit in vizita, fara sa dea telefon in prealabil...si nu a venit singura...neeeee...a venit si cu pruncu' de 6 ani, care a daramat faxu' pe jos, a scos toate cablurile si mufele de prin prize, a varsat cola pe el si prajitura pe canapea si care a deschis usa de la frigider sa vaza ce am in el...
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:25
....trabuia sa-l bagi pa el...ca sa vaza mai ghine
daria_
Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:28
si tu nu ai stiut sa-i dai un dupac dupa ceafa, asa, prefacandu-te ca-ti scapa mana?????
tutankhamon
Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:28
wife....dai si mie un accept??
eladaela
Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:29
mai, mi-a fost mie rusine de rusinea lor

trec peste faptul ca nu vii in vizita neanuntata la 7 jumate seara...da' nu vii si cu ionel, sa moara mamitza, dupa tine ?

asta e vecina aia celebra, aia de ne-a invitat de paste la ei, sa nu mai stam salbatici in casa

tut, aia cu ploada, plodu', italianu, si sotul incornorat
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:31
adelo, done...
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:31
mami nu i mai zici sot incornorat....ziii simplu ren!!!!!!!!
nazirra
Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:32
de ce jigniti renii?
LILO
Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:33
nu i deadevaratelea!!!!!!!!
nazirra
Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:35
vai de capul tau, wifo...vecina aia de uda barba-su porumbu noaptea la unu cu canita????...auzi.....da poarta aia nu se poate inchide maica?sau ti-o deschide aia batrana???
tutankhamon
Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:35
mai fetele, cat sunt eu de fata buna, tin al dreaq la eticheta

in viata mea nu m-am dus in vizita fara sa anunt inainte...si nici nu m-am dus cu fie-mea dupa mine, sa stea aia cu gura cascata la ce vorbim

si ca sa fie treaba super, mi se arse o siguranta...bezna ca-n iad...nu va spun, plodu' viermuia pe jos...coana mare chiraia...vecina s-a ridicat de pe fotel si-a calcat pe plod...casa de nebuni, nene
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:36
tut, ala e vecinu' pocait...n-am parole cu el...da' las' ca mi-a zis G ca i-a picat o parte din casa...rasplata pentru moartea cutzului meu
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:38
wifo...si eu urasc faza cu venitul neanuntat.....io dau intai telefon frate...intreb de sanatate si vad io daca ma infig intr-o vizita sau nu...ca poate omu nu are chef de mine in momentul ala....
tutankhamon
Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:39
asta e nuvela, michelle, parol!
sora_ilsi
p.s. imi inchipui ce balamuc era la tine.....
tutankhamon
ahaaa...deci asta ii alta vecina....pai zi asa soro....
tutankhamon
Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:40
ilsi...dau in depresie, mama...asa de tare ma poate enerva fomeia asta...si acu' io nu am voie sa ma enervez, ca iese plodu' agitat, d-ala...

tut...acu' 3 saptamani a facut botezul nepotului...abia acu' mi-a adus blidele, tavile, oalele...patura si termosul de 2 litri a uitat...si e d-ala dashtept, parca e expresso...nu ca ma duc io la picnic si am nevoie de termos, da' ii pun lui G ceai fierbinte in el, cand intra in subsol, in apa

coana mare e incantata cand o vede...barfesc de vecine, de amantii vecinelor, de-alea

da' io fras capat...si mi-e rusine sa o bag undeva si sa oscot afara
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:47
WIFE,iubita, am vrut sa iti trimit un mesaj,dar vad ca mi-ai dat interdictie,vroiam sa iti spun,ceva,dulce,pentru ziua de maine,poate pe alta cale a ajuns
scrichy
Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:48
mi-e sila de oameni d-astia care vin si imprumuta si se fac ca uita...doar, doar tu uiti ca i-ai imprumutat...spune-i fata de la obraz sa iti trimita plodu cu termosu...sau nu, ca poate cade dreaq copilu' si il sparge...
tutankhamon
Postat pe 7 Noiembrie 2009 22:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
de ce fug barbati de casatorie? 62 De la: ingrid76 19 Iulie 2011 00:52
De ce nu ma mai priveste? 23 De la: garbo_404769 19 Iunie 2015 04:44
1 Martie : traditionalul buchet de ghiocei sau...? 42 De la: Laura_Baldini 29 Februarie 2012 19:59
CEARDACUL OMENIRII 6 De la: AMOREZATUL 2 Martie 2012 21:29
as vrea sa spun si eu ceva 11 De la: fleur_de_lis 6 Octombrie 2009 11:42
Setari Cookie-uri