bre io stiu ...ca daca-i din beton nu-l spargi nici cu barosu nici cu cu bormasina, ce naiba nu mai stiu io>??? asta se taie feliutze cu flexu s'apai.... da..ce, parca poci sa te pui cu stiinta mesterului??? chiar m'am blokat, parol! | ||
fleurdelis Postat pe 9 Noiembrie 2009 16:34 |
||
---|---|---|
NU se taie cu flexu', bre...se darama cu barosu' | ||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Noiembrie 2009 16:46 |
||
bine bre, m-am linistit acu', sar'mana | ||
|
||
fleurdelis Postat pe 9 Noiembrie 2009 16:48 |
||
wifoooo...innnebunesc soroooo......fac moarte de ooom.....nu o maaaaiii supooooooort pe soacra-meaaaaaaaa...............io ii dai in caaaaaap cu cevaaaaaaaaaaaaaaa.............. | ||
tutankhamon Postat pe 9 Noiembrie 2009 16:56 |
||
tuty!!!!!!!!!!calma-te!!!!!!! uite iti trimit floriiiiiiiiiii |
||
LILO Postat pe 9 Noiembrie 2009 16:58 |
||
cum dreaq sa tai betonu' cu flexu?????? io stiu ca il pui la pamant cu ceva...de obicei un baros.....un ceva dur si tzapan.... | ||
tutankhamon Postat pe 9 Noiembrie 2009 16:59 |
||
sa i le puna pe piept? | ||
garbo_C Postat pe 9 Noiembrie 2009 16:59 |
||
lilooooo....... nu de flori am nevoie..... muta-i gura la ceafaaaaa....... | ||
tutankhamon Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:00 |
||
i-auzi ce zice celeste ii o idee... |
||
LILO Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:01 |
||
mai..fete...atentia la mine! SOACRELE ehe he...au idei PUTINE da FIXE...destul ca is ele sarite de la fix... | ||
LILO Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:03 |
||
intai tre sa moara, scorpiaaa.....wifooo....pot s-o dau aci cu capul de perete???? pot? pooot???? pana nu mai miscaaaaa.....poooot????? | ||
tutankhamon Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:04 |
||
mai, nu va luati dupa mine, ca numai idei proaste am zilele astea... tuth, ma sperii, soro! da-i un ceai de cucuta, ca datul de pereti lasa urme si doar nu te apuci de zugravit in toiul iernii... |
||
garbo_C Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:05 |
||
buuuueyyyyy...deci io ii dau una si buna......sa nu fac mizerie multa....si sa isi rupa gatulo definitiv.....ca ma baga in mormant.... | ||
tutankhamon Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:10 |
||
tuty? spune drepti ca nu ti fac nimik... te uiti la filme d'acelea...cu baieti rai? |
||
LILO Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:14 |
||
Nu omorati femeile, va rog, Ca bune, rele, ele sunt tovarasi, Si fericirii sunt firav zalog, Si cand tristetile se-aduna iarasi. Sa invatati putin despre iubire, Si-n drumul vietii presarat cu spini, Nu incercati sa rupeti in nestire, Palitii peste vreme trandafiri. De nu-i iubire aveti macar mila, Ca viata ne inseala-n mod pervers, Tu astazi inca esti dulce copila, Dar maine altii rai, te vor fi sters, Te-or injura si te vor pune-n cusca, Te vor numi chiar soacra, ce blestem, Si te-or lega biet caine care musca, In lant langa portita cea de lemn. Si toamnele in noi acum se scutur, Raman raniti de vreme pomii goi, Chiar fara aripi, fluturul e flutur, Si mama e pamantul din noroi. |
||
Ioana007 Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:22 |
||
induiosatoare versuri...fix la tinta... practic toti suntem o apa si un pamant... |
||
LILO Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:25 |
||
vanghele, tu cu cine vorbesti acilea?.. nu vezi ca-s numa fomei?... doar nu s-or lua la omor intre ele... sau nu-s numa' femei, ha?... |
||
zambil Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:26 |
||
Ar trebui ca femeile sa invete sa se respecte mai mult.Nu sunt oare chinuite destul de barbati? | ||
Ioana007 Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:29 |
||
ionico, nu numai ca nu se mai respecta,dar aplauda cand altele sunt jignite...ceea ce ma face sa ma intreb(vorba lu' zambilu') cate sunt cu adevarat femei? ehhhh... |
||
iasomia Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:32 |
||
lilo...iti spun ceva....dar nu mai spui la nimenea, bine??? preferatele mele sunt alea ale lui quentin tarantino....kill bill e belea......reservoir dogs....he he.... | ||
tutankhamon Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:34 |
||
Nuuuuuuuu..la niminea nu mai spun!!! niki vorba...ssstttt!!!... | ||
LILO Postat pe 9 Noiembrie 2009 18:12 |
||
tut, azi ai fost cam agitata probleme ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Noiembrie 2009 19:12 |
||
cred ca e vina socrelei... . |
||
garbo_C Postat pe 9 Noiembrie 2009 19:22 |
||
wieo....o strang de gat bre intr-o zi....nu pot in puii mei sa am si eu o zi linistita cu cretina asta pe cap.....mi-o f.....tot weekendul ca sa afle ca lipomul ala nu se poate opera....pixu.... | ||
tutankhamon Postat pe 9 Noiembrie 2009 19:22 |
||
wifo, in alta dezordine de idei....ia baga un ochi la lumea cuvintelor noastre si ai sa vezi ce pot face cand sunt agitata.... | ||
tutankhamon Postat pe 9 Noiembrie 2009 19:23 |
||
eu ti-am mai zis ca trebuie sa ai rabdare...boala nu face pe nimeni ingaduitor, devii pisalog, devii iritant, devii o pacoste pana la urma gandeste-te ca e mama sotului tau, si ca nu ai cum sa schimbi asta uite la mine...ma enervez, dar ma controlez, ori o dau pe gluma hai ca esti fata deshteapta, ce dreaq... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Noiembrie 2009 19:25 |
||
eu am citit si mi-a placut. vezi, macar pentru atat, si tot e buna o soacra pe langa casa omului... |
||
garbo_C Postat pe 9 Noiembrie 2009 19:31 |
||
so, fetele...plictiseala mare, vaz...astia se cearta la tembelizor, noi ne plictisim pe garbo mai arunc si io un ochi p-acilea...intre timp ma joc cu fotoshopu'... vaz ca preci vrea sa fie subtila si ii iese prea bine ...irina e in plin delir, nimic nou... sis, tu pe unde esti ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:26 |
||
yep... | ||
alexal Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:28 |
||
si imi anunt prietenii din lista, aia care nu posteaza nimic, dar stau sa observe, ca mai putin si imprumut iar radiera totusicai, si asta cat de curand | ||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:29 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
TREBUIE SA FACEM CEVA!!! | 21 | De la: mamaruta 15 Februarie 2010 18:20 |
INTILNIREA FORUMISTILOR GARBO | 160 | De la: VOIAJOR 27 Februarie 2015 20:47 |
Prima intalnire | 11 | De la: garbo_435928 23 Aprilie 2017 10:51 |
|
||
Menage a trois | 32 | De la: garbo_411444 23 Aprilie 2015 14:12 |
De ce nu ma mai priveste? | 23 | De la: garbo_404769 19 Iunie 2015 04:44 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri