las ca te refaci maine seara | ||
eladaela Postat pe 19 Noiembrie 2009 19:50 |
||
---|---|---|
anouk..amu daca tot ai gatat smotruiala chez toi nu esti buna sa ne "ajuti" si pe noi la sportul aista?... asha de prietenie |
||
LILO Postat pe 19 Noiembrie 2009 19:50 |
||
lilo, iti par io genu' dedicat, mama ? imi place mie de voi, da' nici chiar asa... adelo, maine seara am de gand sa imi dedic seara mie...seara de beauty face, hehehe...in seara asta is prea obosita ca sa mai imi pun masti pe mecla |
||
|
||
Anouk Postat pe 19 Noiembrie 2009 19:53 |
||
pai si du cheful cum ramane??? | ||
eladaela Postat pe 19 Noiembrie 2009 19:55 |
||
care chef, mamicule ? e clar, am pierdut firul discutiei |
||
Anouk Postat pe 20 Noiembrie 2009 11:11 |
||
no bine, dau aici cu capu' deci: mi-am pierdut telefonul meu smecher, pe care il deschideam cu gherutzele in lateral culoarea ciocolatei adica, mi l-a furat cineva nu mi-a mers netu nici la lucru, de ieri dupamasa acasa n-am comp nici mobila, nici pat....numa praf, mult praf de restul, nu mai zic, ca asa ma aplec peste balustrada aia... |
||
zambila Postat pe 20 Noiembrie 2009 11:38 |
||
anouk, ma ierti pentru multitudinea de zambilici telefonul meu nou noutz |
||
zambila Postat pe 20 Noiembrie 2009 11:39 |
||
ooo...stai asa...da replay sa pricep ti-ai chierdut telefonu' jmecher, te-au calcat hotii, ti-au luat toata mobila si ti-au lasat doar prafu' de pe toba...net nema, comp nema, si te bate un gand de suicid blond viata mea... |
||
Anouk Postat pe 20 Noiembrie 2009 11:43 |
||
zambilici, zi-mi unde l-ai pierdut, ca il gasesc eu sau macar zi cine ti l-a furat? |
||
ready_vivus Postat pe 20 Noiembrie 2009 11:43 |
||
la praktiker mama lor!!! ca mi l-au furat repede, ca mi-am dat seama repede ca nu-i mai, da' era deja inchis offf, nu-mi mai trebe nimic... |
||
zambila Postat pe 20 Noiembrie 2009 11:45 |
||
zambilici....te-au calcat hotii acasa???...ioi doamne... | ||
tutankhamon Postat pe 20 Noiembrie 2009 11:53 |
||
nu tuth, nu acasa acasa m-am apucat de reamenajari, si nimic nu-i cum planuiam io...in fine! da' ma enerveaza ca mi-au furat telefonu meu frumos, si n-am comp |
||
zambila Postat pe 20 Noiembrie 2009 11:55 |
||
Epigrama disperarii- Ma uit la luna-luna-i sus, Ma uit in curte-lemne nu-s, Ma uit in punga-punga-i goala, Ma uit la p... -nu se scoala! |
||
anisoaraf Postat pe 20 Noiembrie 2009 11:57 |
||
Imi pare rau zamilut pt.ghinioanele tale | ||
lala_cri Postat pe 20 Noiembrie 2009 12:01 |
||
zambi...cum mama calului la praktiker???? si nu faci nimic??? du-te macar la politie si fa reclamatie.....ca la magaurile astea mari au camere video.....si ii prinde pe hoti...macar sa nu mai pateasca nimeni ca tine....ieri/alaltaieri o fata de 16 ani o fo ingramadita intr-o usa rotativa...si fata s-o dus la security-ul magaului....si i-or prins pe nenorociti...ca fusasara filmati.... | ||
tutankhamon Postat pe 20 Noiembrie 2009 12:03 |
||
s-au uitat pe camera, cica....nu se vede nimic, probabil ca daca l-am scapat pe acolo, chiar ei l-au luat, ca prea repede s-au miscat, si nici inghesuiala nu era aseara cand am fost in fine, nu mai conteaza, sa aibe noroc de el cum am avut io |
||
zambila Postat pe 20 Noiembrie 2009 12:07 |
||
anisoaro, cum asta e topicul deschis de sotul meu, deci is gazda aici, te rog sa-ti iei cuvintele murdare si sa postezi pe alt topic multumesc |
||
Anouk Postat pe 20 Noiembrie 2009 12:11 |
||
mda... | ||
zambila Postat pe 20 Noiembrie 2009 12:13 |
||
e posibel zambilutzo.... | ||
tutankhamon Postat pe 20 Noiembrie 2009 12:36 |
||
zambilutz, m-ai sunat ? ca mi s-a stins telefonul hai ca l-am pus la incarcat |
||
Anouk Postat pe 20 Noiembrie 2009 12:39 |
||
anoukoooo......mami...da esti zaharisita rau...... | ||
tutankhamon Postat pe 20 Noiembrie 2009 12:44 |
||
io cand zic ca ma sclerozez tuto, eh, he, he... asta numai din cauza ca am 2 telefoane cu diferite cartele...m-am dar deaq, ce pana mea... |
||
Anouk Postat pe 20 Noiembrie 2009 13:50 |
||
zambilo, cred ca a vrut sa te incurajeze..anisoara asta.... beam apa si citeam...am udat draq monitoru'... dap sunt co-propietar acilea...anisoaro,rusinica... capu' sus,fata.. exista necazuri mult mai mari pe lumea asta.. lasa ca le rezolvi tu cumva... |
||
iasomia Postat pe 20 Noiembrie 2009 13:51 |
||
anou....io am trei cartele in doo teluri.....unu e cu doo cartele....te-am luat...si unde pui ca o data la doua saptamani se intampla sa sune concomitent ambele teluri...unu connector - burning love si unu puya - change.....hi hi..... | ||
tutankhamon Postat pe 20 Noiembrie 2009 13:58 |
||
stiu iaso, asa-i... da' uneori se aduna toate la un loc, si simti ca explodezi, 'ntelegi? |
||
zambila Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:06 |
||
zambilo, acu' ce vrei? numa' bine,bine.bine...mai dai si cu popoul de pamant. sa vezi ce bine o sa te simti cand o sa termini treaba,o sa ai telefon nou,si daca te apuca dracii..iti mai iei si un comp... |
||
iasomia Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:09 |
||
io cred ca vine ploaia ca mi i tare somnik.. |
||
LILO Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:15 |
||
io ma tot intreb cand o fi fost bine, bine, bine... | ||
zambila Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:18 |
||
anisoaro...ia de la mama.... te uitzi ca curca-n lemne.... dupa p...e mari.... dar de-atata disperare .... tu nu vazusi ca-s de magari.... ....nu-i bai ano.... asa o sa-ti ajunga... anouk....scuze.... |
||
l_flory Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:19 |
||
zambilo, esti tanara? frumoasa? sanatoasa? atunci e super-ok... |
||
iasomia Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
val .. de scumpiri si taxe | 40 | De la: bestia 6 Ianuarie 2010 22:40 |
Despre intalniri si sex | 117 | De la: daniil_pravoslavnic 8 Iunie 2012 11:32 |
Singles Party | 9 | De la: garbo_9767 30 Martie 2013 07:30 |
|
||
sex | 66 | De la: dor72 14 Martie 2011 17:29 |
O rugaminte...... | 4 | De la: Jojolin 25 Septembrie 2011 20:09 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri