bre, io vorbesc singura acilea ? parca-s florinache io ma dau cu couru' de pamant acilea, si nimeni nu ma ia in serios |
||
Anouk Postat pe 1 Decembrie 2009 20:27 |
||
---|---|---|
sis, unde dreaq umbli de 2 zile ? ha ? | ||
Anouk Postat pe 1 Decembrie 2009 20:29 |
||
ei, parca? auch! nu dadea, sis! nush' de care topic zici, da' mie imi vine sa ma dau cu capu' de pereti asa ca nu cred ca o sa il mai caut. |
||
|
||
ready_vivus Postat pe 1 Decembrie 2009 20:31 |
||
si mie da' nu zic ca se-mplineste dau si tac . si dau |
||
bluelight Postat pe 1 Decembrie 2009 20:33 |
||
ala mai...cu rinoplastia n-auzi ca se opereaza maine ploada ? ioi, iar nu dorm la noapte...plus ca mi-a interzis sa ma duc sa o tin de mana, cica o agit |
||
Anouk Postat pe 1 Decembrie 2009 20:33 |
||
are dreptate, sis e barbata d-aia, ce puii ei? stai linistita ca nici io nu prea cred ca o sa dorm la noapte , ca primii ceva vesti rele de la hermannstadt... |
||
ready_vivus Postat pe 1 Decembrie 2009 20:36 |
||
si ea in ce stare de spirit e?? |
||
bluelight Postat pe 1 Decembrie 2009 20:36 |
||
Da ce are, soro, fiica-ta de se opereaza? Nu-mi spune ca a lovit-o sa-si modifice nasu', ca o mananc, la ce nas frumos are... Si cu betoniera aia ce vrei sa faci, ha? Eu am umblat in pelerinaje... io si irina... Vezi ca am pus poze la mine, dar n-am apucat sa scriu ce si cum... Sis, io te-am pupat azi? Nuuu??? vino-n-coace! |
||
garbo_C Postat pe 1 Decembrie 2009 20:42 |
||
hehehe...m-am dat cu za hasband pe fon amoare mare, mon cher ioi, ca iar dau in paranoia cu ploada |
||
Anouk Postat pe 1 Decembrie 2009 21:34 |
||
hai fa-n fon, sau n-am inteles eu bini? | ||
sora_ilsi Postat pe 1 Decembrie 2009 21:41 |
||
virtual ashe, ilsi...ne spuneam de noapte buna, da' mai cu bulina rosie | ||
Anouk Postat pe 1 Decembrie 2009 21:43 |
||
ehehe, poi si io m-oi duce, da' fara bulina rosie, deocamdata, ca dijaba ma afuriseste Iri, io mi-s mai virgina decat ie si pan' la cununie, nimica-nimica, fiindca si el e tot ca mine, vrem sa-ncepem cu dreptul la altar, chestie de printipii, asta-i... | ||
sora_ilsi Postat pe 1 Decembrie 2009 21:46 |
||
hehehehe...io mi-s maritata cu popa, deci poci sa zic si sa si fac ilsi, ati hotarat data ? |
||
Anouk Postat pe 1 Decembrie 2009 21:48 |
||
ioiii, soro ilsiii poi si atunci ce tot mananca viri ca nu se mai fac nunti de-aiestea, ha? sis, lasa dreaq virtualu' ala si treci la realitati, mamicule, ca vorba aia: il ai in mana si nu-i minciuna |
||
ready_vivus Postat pe 1 Decembrie 2009 21:48 |
||
pai nu poci, mama...ca e la sannicolau pana joi de ce crezi ca miaunam pe telefon amandoi ? |
||
Anouk Postat pe 1 Decembrie 2009 21:50 |
||
cunosc sentimentul asta cu miaunatul prin telefon pot sa dau si eu cu capu' aici, da rau ca nu mai pot de draci? deci: duminica am venit in bucuresti (de acasa de la craiova), ieri am plecat la brasov, azi m-am intors la bucuresti, joi plec la buzau si inapoi in bucuresti, vineri la craiova, luni iar la bucuresti mor de nervi mai ca nici nu mai stiu draq in ce oras sunt si unde dorm |
||
nelly05 Postat pe 1 Decembrie 2009 21:55 |
||
Aoleo, pai o faceati la telefon? Suuper! Cred ca la vara, daca o vrea Domnul, facem si nunta si de toate! Va fi destul inedit pt. ca la prima casatorie fara cununie religioasa fiind de religii diferite eu mi-am pastrat numele, iar el nu a fost casatorit legal pana acum si, deci si el fara cununie religioasa. Deci, va fi prima si, sper, ultima nunta pentru noi la altar, in fata lui Dumnezeu. |
||
sora_ilsi Postat pe 1 Decembrie 2009 21:57 |
||
nellyo, ai grija, fato, cu fusurile alea orare... ca de la craiova la brasov ori la buzau... he he heeee...e multe | ||
ready_vivus Postat pe 1 Decembrie 2009 21:57 |
||
ce aveti mamicu`, numai io sunt vesela ? he, he, am fost la dans, mey ! |
||
melanie Postat pe 1 Decembrie 2009 22:04 |
||
e multe si grele da pe 18 intru in concediu si-mi revin eu...in doua saptamani am slabit 3 kg acum nu mai am decat 46 kg, imediat ma ia draq ma epuizez de tot | ||
nelly05 Postat pe 1 Decembrie 2009 22:04 |
||
hai ca-ti mai dau eu vreo cateva, ca am destule! | ||
sora_ilsi Postat pe 1 Decembrie 2009 22:07 |
||
ilsi, n-o faceam mama la telefon...flirtam doar cu ideea nely, m-ai pierdut, mama... ilsi, casa de piatra sa aveti mel, io is vesela si furioasa baga o prajitura acilea, ca mi-am terminat si rezerva de nutela si bash n-as vrea sa ies din casa acu; sis...iar ai disparut ? |
||
Anouk Postat pe 1 Decembrie 2009 22:08 |
||
anouk, mi-e greu si mie sa ma urmaresc dar altuia | ||
nelly05 Postat pe 1 Decembrie 2009 22:11 |
||
Ano, n-am ca-s la cura.... tre ` sa dau 5 kile jos viata mea.. |
||
melanie Postat pe 1 Decembrie 2009 22:11 |
||
sis, esti toata un ghem de nervi... hai, mai baga o cafea si te-ai rezolvat. |
||
garbo_C Postat pe 1 Decembrie 2009 22:14 |
||
Melo, lasa mamicule, ca si dupe alea 5 zile... cine-o mai fi ca tine, ha? |
||
ready_vivus Postat pe 1 Decembrie 2009 22:19 |
||
ce-i mai rade... na, ca am corectat! | ||
melanie Postat pe 1 Decembrie 2009 22:20 |
||
ba, io n-oi rade ca nu mi s-o urat inca cu binele da acuma ce-i mai mult: 5 zile sau 5 kile? |
||
ready_vivus Postat pe 1 Decembrie 2009 22:24 |
||
nu conteste.. ia, uita-te in ochii mei |
||
melanie Postat pe 1 Decembrie 2009 22:28 |
||
anoule.....sa te inveti minte sa mai fii mama dolores???? iti mai aduci aminte ca ne-ai rugat sa-ti dam una dupa ceafa cand mai esti asa???? na acuma...nu meriti una tzapana??? | ||
tutankhamon Postat pe 2 Decembrie 2009 03:31 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
as vrea sa spun si eu ceva | 11 | De la: fleur_de_lis 6 Octombrie 2009 11:42 |
sex | 66 | De la: dor72 14 Martie 2011 17:29 |
De ce nu ma mai priveste? | 23 | De la: garbo_404769 19 Iunie 2015 04:44 |
|
||
Despre intalniri si sex | 117 | De la: daniil_pravoslavnic 8 Iunie 2012 11:32 |
HOROSCOP 2010 | 135 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:22 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri