"loc de dat cu capu"

MULTUMESC TARE MULT , LA FEL SI VOUA TUTUROR!
oanta
Postat pe 20 Ianuarie 2009 17:07
Marisa
Postat pe 20 Ianuarie 2009 18:38
da cat ai mancat, madam?
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Ianuarie 2009 18:42
M-a tratat colegu'. De muuuult.
Ce faci, in ce ai mai dat cu capu' azi?
Mi-ai pus niste intrebari... bai nene! Daca al meu e iubirea vietii mele. E pe ma'sa. Io ma iubesc numai pe mine.
Marisa
Postat pe 20 Ianuarie 2009 18:45
asta e bine...cu iubeala de sine...

poate ma inveti si pe mine cum dreak reusesti ca mie nu imi intra in cap si pace buna...parca sufar de sentimentul penitentei...intotdeauna am pus pe altii inaintea mea, si inca o mai fac...

uite...eu recunosc deschis ca traiesc pt fiica-mea...ea e cea care primeaza...

prometeus stie si el asta...pe urma a trebuit sa traiesc pt familie, si pt exu, care nu a mai lucrat o zi in ultii 19 ani... deci mie mi-a revenit inaltatoarea misiune sa il intretin si pe el, si toata familia...

mariso...cum reusesti tu sa te gandesti prima data la tine? ai o reteta de succes?

am dat cu capu' in cucoane intepate si decente si moraliste si tot ce vrei tu...

si una mai cu mot, m-a facut baba...

saraca...cred ca se gandea ca ma da pe spate...
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Ianuarie 2009 18:56
De la: si_totusi, la data 2009-01-20 13:39:21stati ca inca n-am fost ceruta oficial desi, intrunesc niste conditii necesare si suficiente: domnisoara sunt, fata mare ma pot face, tata e om gospodar si-mi lasa danie casa cu dependinte imprejmuita cu un gard din rasarita. partida buna, nu gluma !

si uite-o. nici nu are orgasm. pai nu asa, fara zestre. ca nu merge

Si eu sunt de familie buna. Parintii mei au avut urs.
Ce zici? Ne luam?
Micass
Postat pe 20 Ianuarie 2009 19:02
De la: Ella74, la data 2009-01-20 13:27:35
De la: si_totusi, la data 2009-01-20 13:24:31
De la: Micass, la data 2009-01-19 20:27:14Si totusi, si eu te iubesc.

micass, eu zic sa "ne luam" daca tot ne iubim asa de mult

Fetelor...! Si eu va iubesc!

Incerci sa bagi zazanie?
Micass
Postat pe 20 Ianuarie 2009 19:04
Micass, cred ca ne iubim cu toatele, ce zici de varianta asta?
Marisa
Postat pe 20 Ianuarie 2009 19:30
Pentru Wife, raspuns la intrebarea o reteta de succes: se cauta una bucata tanar barbat, care promite, se sprijina total si apoi se trag foloasele.

Rezulta: masaj, epilari, excursii si vacante, cosmetice clinique, parfumuri pe spranceana, BMW. Si iubirea de sine.

(mai rezulta si ceva oftici si gelozeli, inghitit infidelitatile ca pe taietei - dar si asta are o parte cool, ca toate amantele au avut in final de-a face cu MOI - uneori plans si durere in suflet, cate o indragosteala si... ehhh, asta-i viata la urma urmei.)
Marisa
Postat pe 20 Ianuarie 2009 19:37
bucata tanara am gasit-o, masaj imi face, ca ma dau "lovita"... ma vait vesnic de coloana, chiar si cand nu ma doare...da' de ce dreaku nu primesc masina bengoasa, excursiile si parfumurile?

marisa...sigur undeva am gresit...
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Ianuarie 2009 22:47
wife, am citit bine?!!!! 19 ani de stat pe prispa?!!! DAR DE CE TE-AI AUTOFLAGELAT, IUBITA, IN HALUL ASTA? pe cine ai considerat ca sau chiar ai omorat?!
Cum se poate asa ceva, fratilor?!.Sau poate ca ai lucrat bine, wife. Universul a vazut si ti-a dat pe husband prometeus. Care a venit cu focul si a parjolit tot raul.
Floare extrem de rara ce esti, mai iubeste-te si pe tine, caci si tu, ca noi toti, esti o faptura a Universului.
Sigur: iubeste-ti fiica, mai da-i una la fund cand merita, mai
fa-ti si tu unghiile cand simti nevoia. si iubeste-l pe prometeus. Si pe mama ta, desigur, dar mai tempereaz-o! Hei, schimba un pic din autoharsaiala asta. Mai schimba prioritatile si modalitatile. Esti o femeie si nu oricare ci una ok. Nu esti cal bun de inhamat la ce este mai greu. tztz. Acum inteleg ca mama ta are cu cine
sa-si faca jocurile: cu o persoana care isi ia mereu asupra ei tot.
Please, please: ai mai multa grija de tine. Altfel... pici in nas.
gianiblue
Postat pe 20 Ianuarie 2009 23:53
...giani...cand stau si ma gandesc, ma mir si eu de mine...nici eu nu pricep de ce am stat cu exu atata timp...cred ca am uitat sa-ti spun ca si bea...

nu sunt o femeie proasta, dar persistand in casnicia asta, am batut recordul olimpic la prostie.cred ca aveam nevoie de stabilitate, cu copilaria mea agitata, nu stiu...plus ca eram si de moda veche..., el era primul si singurul barbat...nu ca-l mai iubeam, dar eraa dificil de luat o decizie...

de fapt, eram atat de ocupata sa lucrez, ca nici nu mai aveam timp sa ma gandesc la mine. ioana era la facultate, imi aduc aminte ca lucra la mac'donalds, si m-am dus la ea, la Timisoara, si spala geamurile, in luna februarie, pe exterior. de frig ce era, ingheta solutia instantaneu pe ferestre...asa m-am hotarart sa plec si sa lucrez in italia...de disperare...jeez...2 ani de cosmar au fost acolo...cu batrane bolnave de dementa senila...

da' nah...a trecut...

wife_de_zmeu
Postat pe 21 Ianuarie 2009 08:32
Buna dimineta. Wife o duce bine si e o scumpa, i-ati vazut pozele? rezista si fara masina bengoasa. iar parfumurile si le ia cand are chef, stiu eu. Va pup pe toate, am dat cafea pe cafenea si ma intorc la tabelele mele ca am o zi tembela.
Marisa
Postat pe 21 Ianuarie 2009 08:35
Draga de tine, wife. Si eu am persistat intr-o greseala vreo 9 ani.Tot din conservatorism si nevoie de stabilitate. Dar in nici un caz nu am ajuns atat de departe cu toleranta. Si inteleg perfect ca nu ai avut timp sa evaluezi. Ai fost prea ocupata cu supravietuirea pentru 10 oameni- sa zicem. erai intr-un carusel, asta-i sigur. Bine ca te-ai dat jos din el. Imi pare rau de greul trait da' uite ca -mie una- mi se pare ca ti se rasplateste acum cu dragoste si consideratie.Of, of... si micutza de bebelusha ta. Cu mana pe geamurile inghetate. Priveliste cumplita pentru o mama devotata si iubitoare ca tine. Uf, bebelushele...
gianiblue
Postat pe 21 Ianuarie 2009 08:42
pai da...ca am crezut ca fac cu nervii cand am vazut-o asa inghetata, ii inghetasera lacrimile pe obraz de frig...era in primul an de facultate...si mi-am zis ca asa nu se mai poate...nu eram suparata ca lucreaza, ca responsabilitatea ajuta o persoana decenta...dar parca turbasem cand am vazut-o asa...amarata. nu-i vorba, ca de lucru nu s-a lasat, chiar daca ii trimiteam banii de facultate, ii plateam chiria...si in anul III de faculta, ii mai moare si logodnicul intr-un accident de motor, alta tragedie.....sunt aproape 4 ani de la moartea lui si nu nu si-a revenit in totalitate...

giani..uite de-aia ma enerveaza pe mine cucoanele astea intepate de pe-aici, de pe forum, dau din gura a proasta, cocotate pe mica lor gramada de moralitate si habar nu au cu ce se mananca viata...
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Ianuarie 2009 08:53
Wifo, m-am uitat la pozele voastre. wow. bebelusha ta e minunata. Pe langa un fizic... se vede, dom'le interiorul ereditar de la tine.
Cu ce se mananca viata? Se mananca si cu foarte bine. Tu si prome semanati ca doua picaturi de apa; stiati ca teoriile spun asta despre sufletele pereche? Deci, iubita, felicitari ca v-ati gasit! Sa aveti grija unuld e altul si sigur ca din iubirea voastra mare revarsati si asupra bebelushei si nu numai. Despre moartea logodnicului ei... imi pare rau de tot. Stiu ca deja este marcata pe viata. Ii doresc sa gaseasca pe cineva bun de tot pentru a nu-i mari si adanci durerea ci dimpotriva.
Wifo, dar nu ai nevoie de evaluarile si confirmarile cucoanelor de pe aici. tu iti cunosti viata, nu ele. Mai spune-le sa iasa in teren si sa caste ochii, cand vezi ca au luat-o pe langa aratura vietii reale.
gianiblue
Postat pe 21 Ianuarie 2009 09:03
mah, giani...tu nu stii ca romanii sunt darnici in a da cu piatra? pai eu am devenit scandalul orasului, scumpo...toate pupezele care ma compatimeau au inceput sa dea cu piatra, chit ca relatia mea cu G a inceput cu mult timp dupa ce am divortat. si cu el m-am luptat destul de mult timp, ca incuiata cum eram, nici macar nu vroiam sa incep un flirt, daramite ceva serios...altu' renunta de mult...ce sa mai zic ca la inceput nici nu m-am prins de ce tot vine in vizita atat de des, ba dupa muzica, ba dupa filme...parca eram batuta-n cap...noroc cu fie-mea, ca mi-a zis...

imi ardea mie de aventuri salbatice, cum ii e cainelui de lins sare... da' uite ca el nu s-a descurajat...

doamne, giani...cand m-a cerut de nevasta, a facut-o in fata blocului...lume pe la ferestre, pe la scara blocului...si el in genunchi, cu batic in cap, si cu inelul in mana, s-a asezat in genunchi in fata mea...wow !!! m-am imprastiat...ma tot intrebam ca proasta : e nebun ? nu-mi vede ridurile?
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Ianuarie 2009 09:17
good morning, ella...ce faci dear?
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Ianuarie 2009 09:40
De la: prometeus_wife, la data 2009-01-21 09:40:36good morning, ella...ce faci dear?

Buna dimineata Michelle! Sunt cam abatuta in dimineata asta! Mi-am luat aseara un sut in fund si inca nu stiu daca il meritam... Dar cum orice sut in dos.....! O sa treaca!

Citeam conversatia ta cu gianiblue si, desi cunosc detaliile, ma emotionezi de fiecare data cand vorbesti despre povestea voastra.
cat despre cererea in casatorie...e belea mare...! De un romantism nebun!
Te admir pentru ceea ce esti! Ai o forta si o delicatete incredibile!
Salutari lui G. spune-i ca ne lipseste.
Ella34
Postat pe 21 Ianuarie 2009 09:49
merci, Ella...lui G tocmai i-am dat cafeaua...cred ca azi nu mai intru curand pe garbo, ca vrea sa lucreze la site...m-a innebunit cu site-ul, e asa de ocupat cu el, ca a uitat sa scrie...
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Ianuarie 2009 09:58
De la: prometeus_wife, la data 2009-01-21 09:58:00merci, Ella...lui G tocmai i-am dat cafeaua...cred ca azi nu mai intru curand pe garbo, ca vrea sa lucreze la site...m-a innebunit cu site-ul, e asa de ocupat cu el, ca a uitat sa scrie...

Lasa-l sa lucreze ca face o treaba minunata!
Ai avut dreptate atunci... nu am rezistat...am citit in continuare. Va pup pe amandoi.
O zi frumoasa!
Ella34
Postat pe 21 Ianuarie 2009 10:05
wife scumpica si pe mine ma topeste povestea voastra. vreau sa vad si eu pozele voastre..hehe am si eu o "bebelusaaa"..mai micuta un pic decat a ta..:))
dede
Postat pe 21 Ianuarie 2009 11:12
sorry, doamnelor...ce de treaba pot sa am....!!! moama !!! de ce tre' sa faca femeia mancare toata ziua?

G se da lovit ca lucreaza la site...

si eu, mititica de mine...sa ma salveze cineva!!!
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Ianuarie 2009 18:12
mai e careva la dat cu capul?

Wifeeeeeeeee, sunt aici, lasa cratita, da-o-ncolo!
Marisa
Postat pe 21 Ianuarie 2009 18:27
Wifo, te-as salva ca mie imi place sa gatesc. Numa' ca lui husband ii place doar mancarea facuta de mainile tale iubite. deci esti de neinlocuit.
gianiblue
Postat pe 21 Ianuarie 2009 18:48
de-aia nu raspunde, hai s-o lasam, ca vine ea, mai pe noapte.
Marisa
Postat pe 21 Ianuarie 2009 18:50
acu' va ganditi sa ma salvati? dupa ce aproape am terminat? bah, frate ce prietene sunteti...

G da tarcoale pe la chiftelute...
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Ianuarie 2009 19:30
se specific� undeva cu ce cap se d� ????, c� io nu mai vreau u�i mici pentru piticanii �i am un cap de negru �n sertar, l-am botezat OBAMA, pot s�-l folosesc ????
casperphantom
Postat pe 21 Ianuarie 2009 19:42
Wifo, din partea mea a fost pura curtoazie. Nu vreau sa te salvez. De ce sa te salvez? Pai iubirea lui husband si cu chiftelutze se tzine, ce credeai?! Eu tin mai mult la trainicia cuplului tau decat sa te scap de chin. Sorry, dar eu functionez pe prioritati. Si asa te pusesei in sluba omenirii. Nu cazi tu in nas de la "neshte chiftelutze". Prajeste, prajeste acolo. Taie marar si... nu-ti taia degetele. Sa mai ai cum sa faci masaj lui husband.
Casper, citeste-ma pe mine ca taaare-s desteapta. Io am zis ca aici - au contraire - nu-i loc de dat cu capul. Asta a fost momeala pentru toti sa vina sa vada ranjind capete insangerate. Surprize, surprize: iaca aici vezi oameni frumosi. sa nu cumva sa il sacrifici pe Obama caci pentru mine este din seria Denzel (alintat: Denzelutz-puiutz), Will de la topicul initiat de tine.
Lasa-l noua pe Obama. Tie iti dam capul Lui Charlize Theron. Sau preferi alte parti ale corpului?
gianiblue
Postat pe 21 Ianuarie 2009 20:41
De la: prometeus_wife, la data 2009-01-18 15:19:32Ella...eu tot stau si ma intreb de ce trebuie sa fie asa...genul asta de relatii...

raportat la univers...la conditia noastra de muritori mi se pare atat de inutil sa iti traiesti viata atat de urat...

mie, care sunt genul de mama leoaica, copilul mi se pare singura permanenta din viata unui parinte. e adevarat ca am am un copil foarte bun, care nu mi-a facut probleme, dar eu am inteles ca trebuie sa imi respect copilul, nu sa-l tratez ca pe un inferior. un copil nu e "ceva" asupra caruia un parinte are drept de viata si de moarte.

Ella, de cand Ioana a implinit 14 ani, am batut la usa inainte sa intru in camera ei. daca i-au venit prietenele in vizita, nu m-am infiintat si eu, curioasa sa particip la discutii.

de fiecare data, astept sa fie ea pregatita sa discute cu mine o problema care o framanta.

nu cred ca e atat de greu sa construesti o relatie cu copilul tau. trebuie doar sa il privesti ca pe un om de sine statator, cu personalitatea lui, si sa intelegi ca nu poate semana cu tine in tot ceea ce reprezinta el. daca iti doresti o clona, inseamna ca te iubesti atat de mult pe tine ca persoana incat nu mai ai disponibilitate sa ii iubesti si pe ceilalti

Eu nu cred ca e inutil nimic din ce traim . Repetand mereu un comportament chiar gresit suferind din cauza greselii ai sa doresti la un moment dat sa schimbi ceva . Pe omul celelalt in principiu nu poti sa-l schimbi decat daca vrea si el . Atunci schimba-ti tu atitudinea fata de situatie.
Crede-ma stiu ce spun. Ce te faci cand ai un tata care nu te lasa sa-ti vezi de viata ? Si barbatii pot fi si violenti cand nu au argumente ( sau mai bine zis cele de tip santaj vad ca nu functioneaza )...Se poate rezolva insa totul . Cu curaj si hotarare .
blanca
Postat pe 21 Ianuarie 2009 22:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
O rugaminte...... 4 De la: Jojolin 25 Septembrie 2011 20:09
"loc de dat cu capu" 9388 De la: prometeus_969 18 Ianuarie 2015 12:36
HI ALL 2 De la: Dor_marunt 1 Decembrie 2009 18:50
as vrea sa spun si eu ceva 11 De la: fleur_de_lis 6 Octombrie 2009 11:42
"calugarita''-insecta 131 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:22
Setari Cookie-uri