in ce format? | ||
ready_vivus Postat pe 9 Decembrie 2009 23:03 |
||
---|---|---|
in ce format ce ? vreau subtitrarea, nene...in format de pasarea colibri sau capra cu trei iezi sa fie in romana, ca in spaniola si engleza le am si eu specific Homeward Bound II nu Homeward Bound - The Incredible Journey, ca la ala am subtitrare |
||
Anouk Postat pe 9 Decembrie 2009 23:05 |
||
dap... cred ca o sa dureze un pic, pen' ca pe caile uzuale nu o gasesc nici eu. va trebui sa incerc alte surse |
||
|
||
ready_vivus Postat pe 9 Decembrie 2009 23:25 |
||
asa mama...fa-ma fericita nu vreau sa stiu ce cai neortodoxe bati, da' vreau subtitrarea in romana si daca tot cauti, cauta si pa-aia de la The adventures of milo and otis...sa faci pomana completa merci bro |
||
Anouk Postat pe 9 Decembrie 2009 23:29 |
||
mda..ia sa dau eu cu capu.... chiar nu-ntzeleg de ce tre' sa existe atata jignire,arogantza si multe rautatzi... de ce unii oameni nu fac decat sa caute cearta ,si au placerea de a indispune pe altzii...? asta in general(virtual/real) |
||
l_flory Postat pe 10 Decembrie 2009 00:16 |
||
ei, de ce...pentru ca atata pot, pentru ca le lipseste educatia, pentru ca nu inteleg ca se declaseaza cand sunt vulgari... motivele sunt multe si diverse, da' mai conteaza, flory ? din pacate asemenea oameni exista...si au pretentia sa fie respectati. asta in situatia in care ei sunt primii care nu se respecta si dupa cum am vazut eu, au fost multi care s-au facut de ras in seara asta destul cat sa ti se faca greata nu conteste, mama...cum tot zic, la tatzi ni-i greu... |
||
Anouk Postat pe 10 Decembrie 2009 00:22 |
||
anuk....crede-ma ...nu sunt o papusa din aia care sta-n vitrina plina de praf....dar in lumea reala sunt extrem de lejera...nu am prieteni/prietene....am o vecina la care merg si vine la mine. dar,sincer iti spun....ne sunam inainte....daca este sau sunt dispusa, ne-ntalnim ,daca nu ...ok..no problem. inainte de asta....flory era foarte primitoare ,atenta cu toata lumea,daca cineva ma jignea din glume proaste nu spuneam nimic,si vreau sa spun ca usa mea nu se inchidea bine cand iar se deschidea...ok....la un moment dat am zis gata ....am pus cheia in usa si pa....oricum e mai bine...m-am scapat de babe si tot felul de caricaturi de vecine.... sunt foarte linistita fara.... |
||
l_flory Postat pe 10 Decembrie 2009 00:32 |
||
florence...asta cu sunatu' inainte e chestie de bun simt...mi se pare normal sa nu navalesti peste om tam nisam eu m-am lecuit de mult de vecine si prietene de cafa, cred ca imbatranesc, dreaq stie...nu mai am rabdare sa aud tampenii inainte eram si eu politicoasa, ma faceam ca ploua daca ceva nu imi convenea, imi mestecam nervii si taceam...plus ca mama era cea care mi le aduna in casa, cand ajungeam de la job era bucataria plina de cativa ani am renuntat...poarta inchisa si cu drag nelu...nu mai acord audiente...nici macar nu mai dau explicatii...vreau sa stau linistita, fara sa trebuiasca sa fac conversatie de salon cu nush cine |
||
Anouk Postat pe 10 Decembrie 2009 00:45 |
||
anuk ...asa face mama cu soru-mea... dar eu de cand sunt casatorita stau singura.fara mama, fara soacra... la mine veneau exact cum spui tu...audientze...si le placea felul meu...dar, m-am lecuit...pan' la urma una dintre ele a dat de celalalt "fel"... |
||
l_flory Postat pe 10 Decembrie 2009 00:56 |
||
pai nah...norocu' meu ca nu ma plictisesc singura...citesc, ascult muzica...nu simt nevoia sa fiu inconjurata de oameni care tin mortis sa spuna ceva avem si noi prieteni, dar alesi cu grija, cu care putem discuta chestii serioase, nu ultima telenovea sau nush ce meci de fotbal chestie de structura, zic eu |
||
Anouk Postat pe 10 Decembrie 2009 01:08 |
||
sile67 Postat pe 10 Decembrie 2009 05:51 |
||
vezi sa nu ametzesti.. | ||
l_flory Postat pe 10 Decembrie 2009 07:58 |
||
A mai ramas vreun pic de loc de dat cu capu si pt mine? | ||
lisandra Postat pe 10 Decembrie 2009 13:39 |
||
toti peretii sunt ai tai. |
||
garbo_C Postat pe 10 Decembrie 2009 13:42 |
||
why not? e loc pentru toata lumea, asa ca baga! atentie insa la pereti, sa nu-i strici prea tare... manopera la tencuit e foarte scumpa |
||
ready_vivus Postat pe 10 Decembrie 2009 13:42 |
||
nu-ti fa griji...se pricepe G la rigips | ||
Anouk Postat pe 10 Decembrie 2009 17:34 |
||
up | ||
Anouk Postat pe 10 Decembrie 2009 17:40 |
||
hai c-am facut o fixatie pentru melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=qPZHk9yY43Y |
||
Anouk Postat pe 10 Decembrie 2009 20:01 |
||
ioi, ca ce m-ai uns la sufletel, anoukule | ||
bluelight Postat pe 10 Decembrie 2009 20:07 |
||
permiteti sa dau si io cu capu' acilea?! mami,ce filme e alea?!? |
||
preciouss Postat pe 10 Decembrie 2009 20:40 |
||
blue, scuzele mele...eram prinsa cu rezbelu' din cafenea preci, nu poci sa crez... e cu matze si cutzi nostimi foc preferata mea e sassy |
||
Anouk Postat pe 10 Decembrie 2009 20:44 |
||
o,o,o...stiu acuma! nu-mi statea capu',mami,ca ma framanta neshte chestii serioase... |
||
preciouss Postat pe 10 Decembrie 2009 20:46 |
||
am vrut sa intru si eu in cafenea, dar prea multa zarva acolo, asa ca am renuntat | ||
Begonia Postat pe 10 Decembrie 2009 20:47 |
||
am vrut sa intru si eu in cafenea, dar prea multa zarva acolo, asa ca am renuntat | ||
Begonia Postat pe 10 Decembrie 2009 20:47 |
||
cloaneto...cum zicea sassy...:pisicile fac regulile si cainii saliveaza", he, he, he begonia, poti merge linistita...vaz ca s-au mai calmat spiritele |
||
Anouk Postat pe 10 Decembrie 2009 20:49 |
||
Begonio, io cred ca de fapt te-ai intimidat, nu ai renuntat Ca iote ce te balbai! |
||
ready_vivus Postat pe 10 Decembrie 2009 20:49 |
||
habar nu am ce s-a intamplat de ma balbai...se intampla si la case mai mari.... | ||
Begonia Postat pe 10 Decembrie 2009 20:52 |
||
sa revin la datu' cu capu'... intrebare: cum se numeste aia care fac aceeasi greseala over and over again si numa' nu reusesc sa invatza ceva din greseli?! |
||
preciouss Postat pe 10 Decembrie 2009 20:53 |
||
perseverenti | ||
pik_nik Postat pe 10 Decembrie 2009 20:54 |
||
e o vorba...desteptul invata din greselile altora, prostul din ale lui...asa ca, ce intelegi de aici? | ||
Begonia Postat pe 10 Decembrie 2009 20:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
as vrea sa spun si eu ceva | 11 | De la: fleur_de_lis 6 Octombrie 2009 11:42 |
Hai, spune ce ai in cap ! | 59 | De la: barboneli 9 Martie 2012 14:42 |
Prima intilnire...devine ultima | 118 | De la: rapsody33 25 Octombrie 2012 22:26 |
|
||
de ce fug barbati de casatorie? | 62 | De la: ingrid76 19 Iulie 2011 00:52 |
Despre intalniri si sex | 117 | De la: daniil_pravoslavnic 8 Iunie 2012 11:32 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri