mielutza...se pare ca nu sunt singura pe-aici cu probleme...sincer, nu te felicit ca esti si tu in club...e trist ca tocmai cei care ar trebui sa ne apere, sa ne iubeasca si sa ne protejeze, ne provoaca traume. stii ce e mai trist? ca noi, copii, tot ii iubim, oricum ar fi ei. e pacat cand atat de multa afectiune e risipita in van. ps. G va saluta pe toate... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 22 Ianuarie 2009 00:37 |
||
---|---|---|
Ella...good morning...esti ok? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 22 Ianuarie 2009 10:25 |
||
Foaaarte bine! Dupa discutia noastra de aseara despre "the most sexy men", am avut asa un vis frumos....dar nu pot sa-l povestesc ca mi-e rusine... As mai zambi si acum daca nu m-ar fi prins controlul in drum spre munca... M-au usurat de 50 de lei...! acum nu-mi mai ajung banii de ghete! |
||
|
||
Ella34 Postat pe 22 Ianuarie 2009 10:35 |
||
good morning, doamnelor...ce mai faceti? m-a oprit din taiat cu drujba diverse si am intrat sa va salut... bah frate...da' ce discutii "ntelectuale" ati avut aseara despre actori... by the way...za wife primeste invitatii sa se converseze pe mess...ar trebui sa-mi fie teama ca o pierd pe-aici pe garbo ? |
||
prometeus_969 Postat pe 22 Ianuarie 2009 10:40 |
||
De la: prometeus_969, la data 2009-01-22 10:40:19good morning, doamnelor...ce mai faceti? Daca intra pe mess la fel de des ca mine nu trebuie sa iti faci griji |
||
oanta Postat pe 22 Ianuarie 2009 15:39 |
||
Marisa Postat pe 22 Ianuarie 2009 18:21 |
||
marisa, si tu cu pancarta in mana? | ||
si_totusi Postat pe 22 Ianuarie 2009 18:24 |
||
Ura! A venit Totusica! Ihi, cu pancarta-n mana. | ||
Marisa Postat pe 22 Ianuarie 2009 18:25 |
||
Ma simt rau. Am vrut sa fac o baie sa ma bag in pat dar apa calda e maro. Doamene care n-am avut noroc. | ||
Micass Postat pe 22 Ianuarie 2009 19:19 |
||
micass, ai racit? daca apa e maro, renunta...ca mai iei cine stie ce ciupercute pe tine..mai bine fa-ti un ceai, toarna un degetar de coniac, si gata...ai rezolvat problema marisa, da' chiar, ce faci tu cu pancarda aia in mana? pe unde umbli? |
||
prometeus_969 Postat pe 22 Ianuarie 2009 19:22 |
||
N-am racit, e boala mai veche. De aia eram necajita ca apa e maro. Mi-ar fi prins bine o baie fierbinte. | ||
Micass Postat pe 22 Ianuarie 2009 19:29 |
||
fetele, care mai sunteti pe aici??? | ||
dede Postat pe 22 Ianuarie 2009 19:44 |
||
Io, sunt aci... Pe unde umblu mai Prometeus, muncesc si io ce sa fac, ca imi platesc singura benzina la masina bengoasa pe care am bagat-o in service care este si nici c-o mai scot. |
||
Marisa Postat pe 22 Ianuarie 2009 20:12 |
||
Am rusit sa prind apa incolora si inodora. Nu ma simt mai bine, dar macar sunt curata. Observ ca Si totusi e nevorbita azi. | ||
Micass Postat pe 22 Ianuarie 2009 20:59 |
||
Dupa cum vedeti mi-e si foame. | ||
Micass Postat pe 22 Ianuarie 2009 20:59 |
||
De la: Micass, la data 2009-01-22 20:59:11Am rusit sa prind apa incolora si inodora. Nu ma simt mai bine, dar macar sunt curata. Observ ca Si totusi e nevorbita azi. pardon? si_totusi nevorbita? micass, cred ca o subestimezi da' e de bine ca te-ai spalat. |
||
Marisa Postat pe 22 Ianuarie 2009 21:02 |
||
De la: Micass, la data 2009-01-22 20:59:26Dupa cum vedeti mi-e si foame. daca ai pofta de mancare, e bine. si totusi, ce te doare? ca nu ne-ai lamurit. gripa? |
||
si_totusi Postat pe 22 Ianuarie 2009 21:07 |
||
Am dar nu prea pot manca. Din motive de durere de gat. Asa ca nu ma ajuta nici asta. Am o autoimuna de cativa ani buni si atunci cand sunt in criza nu mi-e bine deloc. Sper sa ies din criza intr-o saptamana. | ||
Micass Postat pe 22 Ianuarie 2009 21:14 |
||
ce e aia autoimuna si criza? | ||
Marisa Postat pe 22 Ianuarie 2009 21:17 |
||
"Bolile autoimune sau prin autoagresiune apar cand structuri proprii organismu�lui (celule, tesuturi) devin antigene, deci autoantigene, declansand formarea de anticorpi - in acest caz autoanticorpi. Organismul devine astfel victima propriilor sale celule. Conflictul este au-toantigen-autoanticorp, iar bolile provocate poarta denumirea de autoimune. Aparitia autoanticorpilor in diferite procese infectioase determina ivirea unor Simptome noi si o evolutie deosebita. in multe cazuri, cauza primara care a determi�nat formarea anticorpilor poate trece neobservata, in timp ce boala noua ia aspectul unei afectiuni �autointretinute" prin autoagresiune, cu evolutie cronica sau puseuri succesive. Odata conflictul imunologic initiat, procesul autoimun nu se stinge, se croni-cizeaza. Prin distrugeri celulare cu eliberare de antigene nucleare si citoplasmatice, apare un nou raspuns autoimun. Suferinta este indelungata, cu remisiuni si recaderi, caracteristica bolilor autoimune, spre deosebire de reactiile alergice, care au un caracter autolimitat. Bolile autoimune sunt provocate deci de antigene proprii organismului " Eu nu stiu sa o zic mai bine. |
||
Micass Postat pe 22 Ianuarie 2009 21:20 |
||
m-ai spart. spargi si topicul cu faza asta doctoricesti de felul tau? hm... citind ce a scris totusica imi dau seama, micass, ca's neam-prost. iarta-ma, sa terci repede peste autocumsecheama. am fobie cand vine vorba sau aud de bolispitaleoperatii. sorry. |
||
Marisa Postat pe 22 Ianuarie 2009 21:24 |
||
micass, zi si tu pe romaneste ca n-am pricepit nic. m-am pierdut in cei termeni medicali. insa, daca stii tu ce e stii si cum sa-ti revii. iti doresc insanatosire si numai bine |
||
si_totusi Postat pe 22 Ianuarie 2009 21:26 |
||
Din ce inteleg si eu, organismul meu percepe boala ca pe ceva bun si in loc sa faca anticorpi sa lupte cu ea cum face un organism normal el face altceva. Asta inteleg si eu. Multumesc, nu prea exista tratament. Doar ajutator. | ||
Micass Postat pe 22 Ianuarie 2009 21:33 |
||
e greu, fetito! curaj. |
||
Marisa Postat pe 22 Ianuarie 2009 21:35 |
||
Multumesc de incurajari. Inca nu-mi plang de mila. Sper ca intr-o zi sa treaca. | ||
Micass Postat pe 22 Ianuarie 2009 21:44 |
||
bagam somnic? | ||
Marisa Postat pe 22 Ianuarie 2009 21:47 |
||
noapte buna! | ||
Ella34 Postat pe 22 Ianuarie 2009 21:59 |
||
Ella, ce faci scumpo? si ce avatar ti-ai tras, pisi... pe unde bantuie celelalte doamne? ca imi lipsesc... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 23 Ianuarie 2009 18:36 |
||
Buna Michelle! Ei, da...! Simteam nevoia de...schimbare la fata, si cum multa lume se pisiceste pe aici,...eu de ce nu? Tu ai fost cam timida azi...ai iscalit pe ici, pe colo si ai disparut.... Iar a pus G monopol pe comp.? : |
||
Ella34 Postat pe 23 Ianuarie 2009 19:03 |
||
Buna seara la toata lumea, vad ca fiecare are cite o problema, mai nou,eu ma gindesc,sa dau cu capul sau sa ma abtin inca,ca bine nu ma simt nici eu,iar de luni o iau ca popa cu botezul pe la ati doctori sa imi fac si analize si naiba ce or sa mai faca cu mine. |
||
scrichy Postat pe 23 Ianuarie 2009 19:35 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
as vrea sa spun si eu ceva | 11 | De la: fleur_de_lis 6 Octombrie 2009 11:42 |
Prietenul meu este nebun | 37 | De la: garbo_1155 29 Martie 2013 15:29 |
China | 437 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:19 |
|
||
Germania sau muntii in Romania | 36 | De la: garbo_394077 9 Ianuarie 2014 15:49 |
sex in 3 | 453 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:19 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri