lasa, bre sis, ca promisiuni d-astea am mai auzit io si de la alti... |
||
garbo_C Postat pe 6 Ianuarie 2010 18:53 |
||
---|---|---|
ta-nam !!! sis, mere centrala de zici ca e nebuna...io nu mai inteleg nimic...zici ca e temperamentala, mai ceva ca o fomeie | ||
Anouk Postat pe 6 Ianuarie 2010 20:26 |
||
mai, io ma dau ici sha cu capu' singura ? | ||
|
||
Anouk Postat pe 6 Ianuarie 2010 20:34 |
||
anouko,vrai sa ne dam cap in cap?? io nu vreau vanatai |
||
eladaela Postat pe 6 Ianuarie 2010 20:37 |
||
neeee...io am descoperit hartia igienica facatoare de vanatai | ||
Anouk Postat pe 6 Ianuarie 2010 20:41 |
||
eladaela Postat pe 6 Ianuarie 2010 20:44 |
||
tampita, mamicule...tampita cu diploma... | ||
Anouk Postat pe 6 Ianuarie 2010 20:46 |
||
mai, a dreaq matza...in loc sa-mi caute soarecele, se freaca de chicioru' meu ca o nebuna | ||
Anouk Postat pe 6 Ianuarie 2010 20:54 |
||
esti de belea imi imaginez ce fatza a facut G al tau cand te-a vazut | ||
nelly05 Postat pe 6 Ianuarie 2010 20:55 |
||
pai era langa mine, nely...tocmai asta e nostim m-am razalit la ochi in vana, am iesit, si in 5 minute eram rosu vanat la ochi s-a si speriat, saracu' |
||
Anouk Postat pe 6 Ianuarie 2010 20:59 |
||
parca ii si vad pe vecinii binevoitori pe la colturi "ete ma a batut-o pe asta barbatsu" | ||
nelly05 Postat pe 6 Ianuarie 2010 21:02 |
||
zici tu.... las' sa zica, mama...adevaru' e ca si io am facut o tragedie dintr-o zgaiba...ziceai ca m-am capatat cu o trauma craniana, nu alta iote mai, a dreaq matza...mi-a prins soarecele...acu' il chinuie, ca nu crez sa chitzaie ala de placere |
||
Anouk Postat pe 6 Ianuarie 2010 21:57 |
||
bre, nu mai scrie ca matza chinuie shoarecele... vin aia de la Animal Police si aresteaza matza, zau... si ramai iar cu shoarecele... | ||
snowflake Postat pe 6 Ianuarie 2010 22:13 |
||
soarecele e mort, problemu e cum dreaq il scot afara si nu-mi spune ca pot sa-l iau cu matura si farasu'...ar trebui sa le arunc pe urma...ioi, ishtenem...ca nu e G acasa, el stia sa se descurce cu mizeria asta gata gagici...shushaua...ma bag in pat sa fiti cuminti si sa va jucati frumos o noapte faina sa aveti cloaneto, somnic pufos sa ai mama...ca stiu ce mult iti place urarea asta |
||
Anouk Postat pe 6 Ianuarie 2010 22:49 |
||
poti sa-l iei cu o lingura, o furculitza, sau direct cu mana. poate are si ceva pulpe demne de o rotiseala, ceva, un pane... |
||
pik_nik Postat pe 6 Ianuarie 2010 22:52 |
||
cahh, pik ioi, amu iti lichesc doua dupa ceafa ioi, ca leashin |
||
Anouk Postat pe 6 Ianuarie 2010 22:58 |
||
noapte buna si tie... acu or sa zica asta ca vb personalitatile intre ele... alea bipolare... auzi, dar ce-i cu paranoia asta de clonicita de a inviat iar? sau n-a murit niciodata?... |
||
snowflake Postat pe 6 Ianuarie 2010 22:59 |
||
dap, cloanele intre ele apropos, ce face muma-ta ? ca a mea a venit sa imi dea "indicatii" ce sa fac cu matza |
||
Anouk Postat pe 6 Ianuarie 2010 23:02 |
||
de ce nu lasi pisicuta sa manance soricelu? astfel nu-ti mai faci probleme...matzele mele ii savureaza cand prind vreunul prin curte... | ||
sora_ilsi Postat pe 6 Ianuarie 2010 23:03 |
||
pai nu-l mananca, mama...l-a chinuit, si-acu l-a intors cu roatele in sus, s-a urcat pe un scaun si doarme acu' io ce fac cu bestia aia ucisa ? ha ? |
||
Anouk Postat pe 6 Ianuarie 2010 23:06 |
||
bre, de cand nu am mai trecut pe aici, cred ca nu mai ma doare capul.. Vad ca ati amenajat, ati si varuit, ati pus perdele, scaune. |
||
anakin Postat pe 6 Ianuarie 2010 23:10 |
||
io stiu ca doar pe sobolani ii omoara si nu-i mananca, dar soriceii sunt deliciul lor...le hranesc eu bine, sanatos si cand le vad prin curte cu soricelul in gura, mi-l aduc pe prag sa vad eu ca au prins si-l savureaza apoi cu tot cu coada... | ||
sora_ilsi Postat pe 6 Ianuarie 2010 23:11 |
||
De la: Anouk, la data 2010-01-06 23:02:17dap, cloanele intre ele eu multumesc cerului pentru televizor... ca altfel sigur venea sa se chiombeasca peste umarul meu... si sa-mi mai dea 2-3 sfaturi, sa-l barfeasca un pic pe tata, si sa respinga orice sugestie asa avea... asta ca m-a pus dracu anu trecut sa-mi deschid afacere si ma mut acasa, ca sa economisesc... da' ma fac eu mare... dar in problema cu soarecele si ea ti-ar da sfaturi. ala cu matura si farasul... |
||
snowflake Postat pe 6 Ianuarie 2010 23:12 |
||
nu-i chiar asa usor cu matura si farasul...eu raman la parerea mea ca trebuia sa-l pape pisi...da' o fi vrut sa nu te dezamageasca si sa nu-i mai dai sa manance... | ||
sora_ilsi Postat pe 6 Ianuarie 2010 23:15 |
||
LMA Ionilor si Ioanelor !!! si sa-mi traiasca mie fata, ca e ziua numelui ei ! |
||
Anouk Postat pe 7 Ianuarie 2010 08:50 |
||
sa-ti traiasca fata! si tu pe langa ea, sa-ti ingrijesti nepotii! |
||
pik_nik Postat pe 7 Ianuarie 2010 08:52 |
||
sis, transmite-i nepoatei mele "La multi ani!!!!" si spune-i ca-i doresc o viata frumoasa si senina, asa cum merita. La multi ani, Ioni si Ioane!!!! |
||
garbo_C Postat pe 7 Ianuarie 2010 08:53 |
||
multumesc, prietenii mei nepoti ? as vrea io...da' in juma de an se muta in noua zeelanda, deci ma gandesc ca o sa-mi vad nepotii live o data pe an, in rest camera web scrie pe mine sis, ce dreaq faci la job ?? nu v-a dat batman liber ? |
||
Anouk Postat pe 7 Ianuarie 2010 08:56 |
||
Anouk, azi avem soricel la tava, de sarbatoare? merge cu o salata de cartofi |
||
pik_nik Postat pe 7 Ianuarie 2010 09:00 |
||
ioi, ishtenem...tocmai ma uitam la el, il studiam ashe...din ce parte sa-l apuc si cum sa ma scap de el imi vine sa chem vecina sa-l rezolve, mai bine o suport p-aia la o cafa prelungita decat sa ma ocup io de problem stiu, is lasa |
||
Anouk Postat pe 7 Ianuarie 2010 09:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
hai sa ne intalnim ca sa votam! | 20 | De la: iasomia 20 Noiembrie 2009 14:49 |
Ce m-a intristat azi... | 81 | De la: barboneli 15 Ianuarie 2012 07:08 |
parerea voastra | 12 | De la: garbo262855 22 Noiembrie 2012 22:44 |
|
||
Ce te ingrijoreaza in acest moment ? | 129 | De la: barboneli 4 Martie 2012 15:49 |
Desi e toamna, lumea este in calduri! | 424 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:19 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri