ioi, ca tare-mi esti draga! nazi, imi vine sa te iau la mine acasa... |
||
garbo_C Postat pe 7 Ianuarie 2010 10:57 |
||
---|---|---|
ioi ce bini......viu....ca m am certat cu consortu si nu ma mai duc acasa..... | ||
nazirra Postat pe 7 Ianuarie 2010 10:59 |
||
nazi,te-astept la mine bueyyy....cand bem o cafa?? |
||
|
||
eladaela Postat pe 7 Ianuarie 2010 11:01 |
||
ha? o fi ceva in aer, bre... iar e luna neagra-n scorpion? |
||
garbo_C Postat pe 7 Ianuarie 2010 11:01 |
||
adelo, a cata ? ca sa stiu daca ma bag... | ||
Anouk Postat pe 7 Ianuarie 2010 11:03 |
||
la mine a treia da nu prea mai am tigari si ma iau nervii capului |
||
eladaela Postat pe 7 Ianuarie 2010 11:04 |
||
elutzo....cind vrei tu...acu sa gat cu inventaru si preluarea de gest.....si dupaia am timp......si n am uitat sa sti!!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 7 Ianuarie 2010 11:07 |
||
'neatza fetele.... imi pare rau ca nu prea am mai stat cu voi p'aici , dar am de lucru de nu-mi vad capu....si culmea ca tre' sa-mi caut si servici... pe vremea asta.... cu asa salarii... |
||
l_flory Postat pe 7 Ianuarie 2010 11:07 |
||
ioi floricico!!!!!da sa ti poup!!!! | ||
nazirra Postat pe 7 Ianuarie 2010 11:09 |
||
adelo, mere...is cu botu' in a treia cana de cafa flory, imi pare rau...ultima data cand am vorbit despre asta spuneai cava de primavara, ca atunci cauti un job probabil ca lucrurile s-au precipitat al dreaq de rau...capu' sus, sunt sigura ca ai sa rezolvi si necazu' asta |
||
Anouk Postat pe 7 Ianuarie 2010 11:10 |
||
nazi....lasa mami ca daca uiti tu iti amintesc io invitatia la mine ramane valabila nu-i patu prea mare da-l bagam la mijloc si-l imghesuim bine hai,termina inventarul ala odata,ca mi-e dor de-o cafa si de-o poveste |
||
eladaela Postat pe 7 Ianuarie 2010 11:12 |
||
bagati fetili cafea!!!!!!hai ca la toti ni i greu!!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 7 Ianuarie 2010 11:13 |
||
elutzo pe cini fata bagam la mijloc?????io am plecat....gata m am saturat si oricum tot timpu aveam in dodge o geanta pregatita!!!!!!!!de data asta gata.punct. | ||
nazirra Postat pe 7 Ianuarie 2010 11:14 |
||
nazi,eu as baga altceva | ||
elodia Postat pe 7 Ianuarie 2010 11:14 |
||
...anuk...da asa am spus.. dar , chiar au luat-o razna toate ...mintea mea parca s-a facut patrata ...chiar nu stiu pe unde s-o iau si cu ce sa-ncep... |
||
l_flory Postat pe 7 Ianuarie 2010 11:14 |
||
realax, stiu ca totul pare in berna acum, socul e mare, dar... stabileste-ti prioritatile si fii bitch...in situatii de-astea e bine sa fii cat mai ticaloasa, sentimentalismele nu isi au rostul nazi, si tu, mama ? ce dreaq, mai ? au innebunitara barbatii in 2010 ? mama lor... |
||
Anouk Postat pe 7 Ianuarie 2010 11:17 |
||
lasa mami ca vezi tu pe cine bagam la mijloc.... surprize,surprize.... si nu-mi zi ca nu-ti plac surprizele |
||
eladaela Postat pe 7 Ianuarie 2010 11:20 |
||
mai, io-s cu capu'...in loc sa imi spal blidele, stau cu cafa in bot si cu voi pe garbo...am mintea prea odihnita, crez | ||
Anouk Postat pe 7 Ianuarie 2010 11:21 |
||
anouk....la mini ii poveste veche....da am zis ca tac si l las in pace pina pleaca fata la facultate in buc.....ei acuma cind am ramas doar noi 2 nu mai merge de loc....nici tiriita....asia ca n are rost.....uneori singuratatea in doi e mai rea ca o casnicie cu nabadai...... | ||
nazirra Postat pe 7 Ianuarie 2010 11:21 |
||
n-au inebunit bre in 2010....asea ereau de la mama lor,natura | ||
eladaela Postat pe 7 Ianuarie 2010 11:22 |
||
nazi, vira si next, mamicule...nu persista intr-o chestie stresanta ca ajungi ca mine, iti iei lumea in cap si te duci dreaq unde vezi cu ochii...si partea cu sa fiti ticaloase nu am zis-o la shto...nu va lasati duse de orgoliu prostesc ca o sa plecati ca mine, cu o plasa de boarfe si trusa de machiaj in mana...jupuiti de chiele si facut imparteala la sange, capisci ? | ||
Anouk Postat pe 7 Ianuarie 2010 11:26 |
||
am zis eu ca-i ceva in aer... nimeni nu-i linistit |
||
garbo_C Postat pe 7 Ianuarie 2010 11:26 |
||
asa i si cu cit inainteaza in virsta li i se agraveaza....da numa ca la 40 de ani nu mai ai rabdarea care ai avut o cu ei la 20 ......innebunesc..... | ||
nazirra Postat pe 7 Ianuarie 2010 11:27 |
||
anouk....am trecut si prin d astea....acu 2 ani tot asia am trecut printr o faza....si tot io mi am facut bagajele si am plecat 3 luni in germania la lucru....of innebunesc...... ca nu stiu di ci tot timpu io trebuie saplec din casa mea....si pe iel il doare exact in .... | ||
nazirra Postat pe 7 Ianuarie 2010 11:30 |
||
Bre, coto sefa, am si io o-ntrebare. Pot sa tz-o pun? | ||
ready_vivus Postat pe 7 Ianuarie 2010 11:32 |
||
nazi, nu trebuie sa pleci tu din casa ta, capisci ? cata-ti repede un avocat si nu mai sta sa-ti mananci nervii...si daca terebuie sa iti ajuti fata cu faculta, no problem...mai pleci 3 luni la munca in germania... |
||
Anouk Postat pe 7 Ianuarie 2010 11:33 |
||
hm....aia ii intrebarea?????? | ||
nazirra Postat pe 7 Ianuarie 2010 11:34 |
||
pot sa dau si eu cu capu'?? din cauza romanului, tot poet?? un roman din zece nene isi amenajeaza apartamentul, a.i. n-ai nici o sansa intr=-o viata de om sa ai parte de tre3zitri prea pasnice, care sa nu fie vehemente bubuituri! |
||
fleurdelis Postat pe 7 Ianuarie 2010 11:35 |
||
bre, ready, plecarea asta te-a tulburat rau, parol... | ||
garbo_C Postat pe 7 Ianuarie 2010 11:36 |
||
Coto, nu aia era intrebarea bre. Te intrebam daca pot sa tz-o pun. Intrebarea, de aia era vorba daca poci sa tz-o pun. Iete-al dreaq, cum viseaza vraghiile numa' la malai... |
||
ready_vivus Postat pe 7 Ianuarie 2010 11:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
romani in Germania | 71 | De la: garbo010448 26 Decembrie 2013 23:56 |
Germania sau muntii in Romania | 36 | De la: garbo_394077 9 Ianuarie 2014 15:49 |
Ce m-a uimit...socat...lasat fara cuvinte...azi... | 182 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:21 |
|
||
Se mai ofera in ziua de azi buchete de flori? | 114 | De la: chalon 16 Septembrie 2011 22:56 |
CEARDACUL OMENIRII | 6 | De la: AMOREZATUL 2 Martie 2012 21:29 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri