"loc de dat cu capu"

faraoano...condoleante!!!!!
nazirra
Postat pe 13 Ianuarie 2010 13:35
multumesc nazi...
tutankhamon
Postat pe 13 Ianuarie 2010 13:37
zambile....daca tu asta pui pe mormantul unui om care a murit, indiferent de cum te-ai inteles cu el cand era in viata.....pas....nu-ti raspund, chiar si la aceasta gluma total nesarata...nu gust gluma...oricum, credeam ca macar ai o vorba buna in suflet, macar pentru mine, dar se pare ca la unii oameni nu se poate cere nimic....
tutankhamon
Postat pe 13 Ianuarie 2010 13:39
tuth, condoleante! cine a murit?
panty_C
Postat pe 13 Ianuarie 2010 13:41
corina...iti scriu in privat...sa nu creada anouk ca ii monopolizez topicul cu problema mea....nu e atat de placut sa tot auzi de asa ceva....
tutankhamon
Postat pe 13 Ianuarie 2010 13:42
tutanko, hai sa-ti zic o cheste... eu nu amestec realu' cu virtualu', indiferent de ce posteaza lumea p-acilea.. e un printzip sanatos, zic eu... prea multe chestii aparent grave sunt de fapt bagate la shto, nu c-ar fi si cazu' tau...

in alta ordine de idei, eu d-ac-as fi doborat de durere n-as freca mangalu' pe topice de garbo, c-as avea alte trebi...
zambil
Postat pe 13 Ianuarie 2010 13:44
zambile...pentru ca alta data sa nu ma mai etichetezi fara sa te gandesti, permite-mi sa-ti spun ca inmormantarea nu este in bucuresti, ci in pitesti, sotul meu este cu soacra mea acolo....eu ramanand in bucuresti, pentru ca avem un caine, care trebuie scos afara si hranit,si pe care nu-l puteam lua acolo intr-o garsoniera....basca faptul ca am si programari la munca si, deci, trebuie sa ma duc la servici...dar, pentru ca nu cunosti si alte detalii, te rog, data viitoare nu mai fa comentarii nebazate, pentru ca uneori gresesti, fara sa vrei...si mai e o chestie.....cu moartea unui om nu prea se glumeste...daca as fi facut asta, as fi fost prea macabra si nesimtita...dar deh....e foarte greu sa spui unui prieten "condoleante"....

p.s. nu sunt DOBORATA de durere....dar imi pasa ...pentru ca e tatal celui care imi este sot....
tutankhamon
Postat pe 13 Ianuarie 2010 13:54
draga mea anouk, imi cer iertare si mii de scuze daca te-a deranjat faptul ca topicul tau mi s-a parut cel mai potrivit sa-mi strig neputinta....repet, exact cum ti-a dat seama, socrul meu nu are vreo importanta pentru mine...important e sotul meu....dar cred ca tu ti-ai dat seama de asta....multumesc pentru gazduire....promit sa nu mai aduc in discutie subiectul si sa nu mai deranjez pe nimeni pe aici....

p.s. imi cer scuze de la toti pe care i-a deranjat faptul ca am intervenit cu aceasta veste trista....pentru cei care m-au inteles, le multumesc, pentru cei care nu pot intelege, nu am alta explicatie decat ca v-am considerat pe toti prieteni si aveam nevoie de un pic de compasiune...atat...
tutankhamon
Postat pe 13 Ianuarie 2010 14:02
iar ai draci ?
unde am spus eu p-aici ca ma deranjeaza ca postezi despre inmormantare ? fiecare poate posta ce vrea, cum vrea si cat vrea atata timp cat nu se-njura
Anouk
Postat pe 13 Ianuarie 2010 14:04
anoukule...nu am draci, mamicule.....citeste te rog postarile lui zambilu si ai sa intelegi ce ma doare....si tu stii foarte bine, ca ti-am spus in privat sau ai mai prins postarile mele, de ce eu a trebuit sa raman in bucuresti....cainele...vax.....stii care e situatia lui f....poate ti-a spus doru....ooofffff...
tutankhamon
Postat pe 13 Ianuarie 2010 14:09
...thut, condoleante..

..eu de aproape 3 ani o țin tot �ntre o nunt�, o inmormantare..un botez, o inmormantare...

...știu si cum este sa este te doar�....și cum este c�nd nu te doare pe tine pentru raposat, dar te doar� pentru cineva la care tii...

...sa ai grij� de soț...
daria_
Postat pe 13 Ianuarie 2010 14:10
multumesc daria...
tutankhamon
Postat pe 13 Ianuarie 2010 14:12
zambila
Postat pe 13 Ianuarie 2010 14:18
userii astia de stati observatori pe garbo...va rog eu, nu-mi mai trimiteti cereri de prietenie, ca nu dau acceptu'...

nu tin mortis sa am in lista persoane care nu posteaza nimic p-aici, doar de dragu' de a avea nush cati prieteni imaginari

zambila, probleme mama ?
Anouk
Postat pe 13 Ianuarie 2010 14:20
...am luat zorul anikai cu instalatorul...

..de la ora 9.30 mi s-a fisurat calonfirel din sufra și m� dau cu capul de toate zidurile...bașca maxime și aforisme referitoare la sfinții din c�lindar - pacat ca nu-s bisericoas� și nu am c�lindar �n casa c� cred c� sc�pai vreo duzin�....

...d�dui tel. la termoficare...�i urai ceva di dulce la conducerea pd-ist�...d�dui cu tel.la un instalator pe care-l cunosc...nema...

...ma chinui cu o tav� pus� sub calonfirel și o duzin� de prosopuțe pe l�ng�....

daria_
Postat pe 13 Ianuarie 2010 14:22
deci, o zis bucataru nostru ca-mi da numa ciorba de legume pt ca tine la silueta mea
adica, io-s grasa? ha?
ia ziceti!
zambila
Postat pe 13 Ianuarie 2010 14:23
...nu-l asculta..nu esti gras�
daria_
Postat pe 13 Ianuarie 2010 14:25
bre dario, la asa tragedii ce ti se-ntampla tie acilea, plimbatu' catzelului in vremi de doliu e-o nimica toata... am ramas mut...
zambil
Postat pe 13 Ianuarie 2010 14:25
..bre, nea zambilu, am noroc ca io am m�t� și o �ncui �n cas� ș� c�teva z�le...da s� știi c� nu prea e de glumit cu un cuțu...ala nu vra la n�s�p și pace...
daria_
Postat pe 13 Ianuarie 2010 14:28
stiam io!
mi-s perfecta
sau mis? vorba dihoritzei, ca poate se mai uita la noi
tare m-o amuzat in seara aia, am ras cu lacrimi...

si tuth, imi pare rau de situatie, e neplacut, cel putin...cine n-are un cuvant bun de zis, macar sa se abtina, nu-i asa greu
zambila
Postat pe 13 Ianuarie 2010 14:30
zambilo, ai gashca?...
zambil
Postat pe 13 Ianuarie 2010 14:32
tutan,

eu zic ca exagerezi ..
ai anuntat decesul,ai primit condoleante...nu?
daca te-ai fi limitat doar la atat, era ok.
mie cel putin nu mi-a facut placere sa citesc in ce hal ajunsese batranu',nici cum si-a dat sufletul...

si da! intradevar,anumite chestii este indicat sa se tina pt privat.
din moment ce va exprimati in spatiu public, trebuie sa va asteptati si la eventuale opinii contra.

cainele ala trebuia sa ramana la un amic,la un vecin si tu sa fii langa sotul tau.
a! si jerba aia tot tu trebuia s-o comanzi,no offense....

si gata...stii ca am incercat tot timpul sa te inteleg, sa te incurajez...

e si topicul meu asta,si d-aia mi-am permis sa intru in discutie.
iasomia
Postat pe 13 Ianuarie 2010 14:34
n-am, da' as vrea...poate ma integrez si io pe aici
care ma primiti?
zambila
Postat pe 13 Ianuarie 2010 14:37
zambilut,hai si tu daca simti asa,vino-n gasca mea
am ajuns la concluzia ca io n-am topic...oare sa-mi fac?
eladaela
Postat pe 13 Ianuarie 2010 14:47
ela, viiiin
mai, pai cum sa n-ai topic, se poate?
asa am zis si io acum vreo luna, decat ca mi-a trecut...incepuse frumos, pana sa apara neste vacutze cu pretentii de dive sa strice tot topicu
zambila
Postat pe 13 Ianuarie 2010 14:49
am eu topic, de fapt unu si un sfert...
ti-l dau pe ala intregu' ca si asa, n-am mai calcat pe acolo de nu mai tin minte...
garbo_C
Postat pe 13 Ianuarie 2010 14:50
mai, era un cantec cu gashca mea
si_totusi
Postat pe 13 Ianuarie 2010 14:50
deci...sa-nteleg ca nu-s in trend,ca nu-s cool...deci
e, las' asa,ce-mi trebuie mie topic??
eladaela
Postat pe 13 Ianuarie 2010 14:51
gashca mea nu poate sa stea nicio clipa,
linistita..

ala tuse?
parca HQ il canta
iasomia
Postat pe 13 Ianuarie 2010 14:54
pai, nu?
si_totusi
Postat pe 13 Ianuarie 2010 14:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
de ce fug barbati de casatorie? 62 De la: ingrid76 19 Iulie 2011 00:52
Dupa cat timp suna baietii? 4 De la: garbo_4874 23 Aprilie 2013 08:11
Relaxare de week-end! 73 De la: ulygarbo 5 Mai 2017 16:21
Se mai ofera in ziua de azi buchete de flori? 114 De la: chalon 16 Septembrie 2011 22:56
HOROSCOP 2010 135 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:22
Setari Cookie-uri