si_totusi, inseamna ca ea posteaza de bravaj, de amorul artei., nu citeste macar un cuvant din ce scriu altii. de ce si-o fi pierzand timpul pe aici, Doamne? | ||
gianiblue Postat pe 25 Ianuarie 2009 16:30 |
||
---|---|---|
giani...se pare ca nici eu nici pro nu suntem prea populari...eu am suparat-o rau pe ctina, atat de rau ca m-a facut baba, ca ma fac de ras...iar pro a suparat-o pe nico, atat de rau ca l-a facut prost... anyway...ce nu am inteles eu : de ce s-a mutat discutia despre sex pe topicul asta. nu conteste, ca mi-a explicat totusica care a fost strategia...debarcarea in normandia era pistol cu apa... daca ar fi sa ma intrebi pe mine...eu o lasam pe nico in pace...ca decat sa intru in polemica, mai bine renunt...dar pro,nimic...are el un fix cu nivelul intelectual al discutiilor... cred ca ar trebui sa ma psihanalizezi putin...de ce naiba dau eu bir cu fugitii cand e vorba de o confruntare? o fi ca nu vreau sa zic lucruri neplacute si sa ofensez, sau mi se trage de la traume? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Ianuarie 2009 17:03 |
||
Ella...pe unde esti? | ||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Ianuarie 2009 17:19 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-01-25 15:50:25giani...eu am lipsit, eram la cratita... wife...de ce dreaq s-a mutat si aici...sexu1? doamne...ce lume... si...acceptati?....puteti? chiar nu vedeti ca...e o obsesie? ca sant oameni cu...frustrari? si...doamne...la ce varsta!! citesc...si ma minunez... in prima faza...am crezut ca...am gresit topicu`... ca...aici...nu se vorbea despre asa ceva... dar...daca lumea e frustrata...chiar trebe sa-i incurajati? sau...va starneste nostalgii din tinerete? |
||
ovidiu42 Postat pe 25 Ianuarie 2009 19:15 |
||
Ovi, noi, babele, doar facem caz de necaz... ul altora. Nici o baba de pe aici nu vrea sa vorbeasca despre sex. asta-i clar. | ||
gianiblue Postat pe 25 Ianuarie 2009 19:29 |
||
De la: gianiblue, la data 2009-01-25 19:29:59Ovi, noi, babele, doar facem caz de necaz... ul altora. Nici o baba de pe aici nu vrea sa vorbeasca despre sex. asta-i clar. poi...si...atunci...de ce dezvoltati acest subiect? lasati fratilor...fetele astea ...care le mananca...asa tare...hormonii...sa merga...sa faca ce spun!! parerea mea...e ca...au niste frustrari...si in loc sa faca ce spun...doar scrie aici...pe net!! si...se lauda ca au si...varste...care sa le faca sa merite...aprecieri!!! mare gradina a mai facut...EL!! eu...as fi pus otrava..ca cei ce sar gardu`...sa simta ca...au calcat in strachini!! |
||
ovidiu42 Postat pe 25 Ianuarie 2009 19:37 |
||
Ei, Ovi, nu-i asa. ca baba, este imposibil sa nu ai o atitudine matura si materna. Incercam si noi sa educam copiii. Dar generatia pro este imposibil de educat. Las' sa se loveasca cu capul de prag. Le strica freza aia creasta galbena de cocos chestie care ii va durea mai tare decat daca le moare mama... | ||
gianiblue Postat pe 25 Ianuarie 2009 19:49 |
||
ovi...nu eu am mutat sexul pe topicul asta...eu am zis ca nu vreau sa il comentez pe topicul respectiv si basta si nu e vina nimanui daca cineva se muta cu problemele despre sex aici... ce dreaku era sa fac? am dat-o pe gluma, dar se pare ca nu a mai contat. si asta e topic liber, daca cineva vrea sa posteze, posteaza. da' isi asuma riscurile de rigoare concluzia: suntem babe incuiate toate, si pro e prost si fudul. eu cred ca fetele astea nu imi citesc profilul...ar fi vazut ce e scris la descriere personala |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Ianuarie 2009 19:49 |
||
giani...generatia pro? zici de barbatu'meu ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Ianuarie 2009 19:55 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-01-25 19:49:41ovi...nu eu am mutat sexul pe topicul asta...eu am zis ca nu vreau sa il comentez pe topicul respectiv si basta ooooofffffffff...........vezi tu...cum nu putem vb...despre ceva ca...tre sa vina cineva...sa se tarasca...in ritm de...manele...cu buricu` gol...pe aici!! ce lascivi pot fi!! acolo unde...sevb despre asta...daca am ceva de spus...o fac acolo... dar...nu improsc cu...sex...asa...ca matzele in calduri...peste tot... cum fac...plozii astia...pe aici!! chiar nu-si dau seama ca...devin ridicoli? |
||
ovidiu42 Postat pe 25 Ianuarie 2009 19:55 |
||
Ciudat, wifo, Pro are 24 de ani. trecuse generatia pro? Ce misto: pro a scapat de pro? haha. sexy ar vrea sa stie ce stim noi. si pentu ca nu poate... inmulteste locatiile pentru ses&drugs&rock'n roll. Eu o aprob. se poate oriunde. numa' ca nu trebuie sa spunem tuturor. caci asta este o chestie de intimitate si nu de a te fali. e o chestiune atat de intima si personala incat... numai ala cu care o faci mai trebuie sa stie. sexy va invata cu timpul ca numai aceasta complicitate intr-un secret ca asta aduce voluptatea reala, fiorul amplificat pana la" dementza". pana cand invata asta, va trai numai senzatii demne de reviste subculrurale... |
||
gianiblue Postat pe 25 Ianuarie 2009 19:57 |
||
ovi...de ma voi scula pe multi voi popi uite, eu sunt open-mind...sex fac si eu, ca nu m-am calugarit...da' nici nu o sa ma apuc pe-aici sa dau detalii cum il fac, cand il fac si in ce pozitii. am o pudoare care tine de bun-simt elementar. si mai bine fac decat sa povestesc... asta e casi cum dai drumul la cai dupa ce a ars grajdul si cum zice si totusica, nici sa sparga seminte in capul nostru... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Ianuarie 2009 19:59 |
||
giani...pro sparge tiparele astea...ca el nu e din nicio generatie...da' cred ca si unul de 24 de ani poate gandi cu bun simt si se jeneaza sa discute despre sex ca despre vremea de afara | ||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Ianuarie 2009 20:02 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-01-25 19:59:41ovi...de ma voi scula pe multi voi popi wife...sincer...mai bine...nu te scula!!! lasa-i nepopiti...asa... ca...zau...cine mai poate face...o face in tihna...asacum se simte el bine... cine are frustrari...se apuca sa ...scrie...despre asta...dar...nu la gazeta...ci...aici...sub anonimat!! deci...hai sa-i lasam cu ale lor...si...daca putem...sa nu-i deranjam!! dar...nici sa-i lasam sa scuipe asa...peste tot...tot felu` de...traznai... apropo`s...ce face PRO? |
||
ovidiu42 Postat pe 25 Ianuarie 2009 20:04 |
||
Dooaaaaamne, imi fac trei cruci. wifo, trebuie sa fi tras din greu la viata ta (nu ca nu as sti ca ai facut-o....) ca sa dai peste pro. Sa va dea dumnezeu si universul toata iubirea si sanatatea de pe lume. Ca meritati si va meritati. | ||
gianiblue Postat pe 25 Ianuarie 2009 20:05 |
||
Nastratin Hodgea, il intreaba pe Suzuki: -Daca eu calatoresc calare pe magarusul meu, asta inseamna ca fac sex? La care Suzuki ii raspunde: -Depinde ce iarba il pui sa pasca. |
||
Ioana007 Postat pe 25 Ianuarie 2009 20:14 |
||
daca cumva...paste...iarba fiarelor? ca...asa cum se spune...deschide...orice e ferecat!! |
||
ovidiu42 Postat pe 25 Ianuarie 2009 20:18 |
||
m-am gasit si eu sa dau niste idei cuiva despre sexuul asta nebun. nu degeaba am citit pe aici de locatii si pozitii. a ascultat omul ce a ascultat si la un moment dat il aud " eu ma retrag din concurs " ca sa nu mai pun lua distanta ca se uita la mine cu niste ochisori in care se citeau niste intrebari gen " a inebunit lupu"? |
||
si_totusi Postat pe 25 Ianuarie 2009 20:44 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-01-25 20:44:47m-am gasit si eu sa dau niste idei cuiva despre sexuul asta nebun. nu degeaba am citit pe aici de locatii si pozitii. a ascultat omul ce a ascultat si la un moment dat il aud " eu ma retrag din concurs " si...o fi mancat...ceva ciuperci? |
||
ovidiu42 Postat pe 25 Ianuarie 2009 20:46 |
||
omul nu. eu, am inceput sa am vizuini. daca mai citesc mult pe aici despre sex, ma tampesc | ||
si_totusi Postat pe 25 Ianuarie 2009 20:49 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-01-25 20:49:27omul nu. eu, am inceput sa am vizuini. daca mai citesc mult pe aici despre sex, ma tampesc tusica...hai mai ca...e educativ...dupa cum vezi!! vorbind cu copii despre sex...mi afli si tu ce nou in domeniu!! |
||
ovidiu42 Postat pe 25 Ianuarie 2009 20:56 |
||
mai, daca nu ma duc plodurile mele la balamuc daca mai continui sa am idei din astea , inseamna ca am noroc | ||
si_totusi Postat pe 25 Ianuarie 2009 21:00 |
||
poate scapi... iti tin pumnii...si...le spui si tu ca ai vrutsa fii...trendy!! |
||
ovidiu42 Postat pe 25 Ianuarie 2009 21:07 |
||
sunteti cu capul. totushel, ovi, erati pana acum oameni respectabili. tztz. | ||
gianiblue Postat pe 25 Ianuarie 2009 22:05 |
||
De la: gianiblue, la data 2009-01-25 22:05:57sunteti cu capul. totushel, ovi, erati pana acum oameni respectabili. tztz. |
||
ovidiu42 Postat pe 25 Ianuarie 2009 22:08 |
||
buna dimineata, doamnelor... oof...ca ce pustiu este pe-aici... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Ianuarie 2009 09:53 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-01-26 09:53:18buna dimineata, doamnelor... 'Neata fetelor! V-ati cam facut de cap ieri...! Nu stiu cum naiba se intampla ca, cum o dam, cum o sucim...tot la sex ajunge discutia! wife, ce-ti mai fac vecinele scumpo? |
||
Ella34 Postat pe 26 Ianuarie 2009 10:09 |
||
Ella...ieri m-am baricadat in casa... ma gandesc serios ca bunul simt e un handicap, da'nu stiu cum sa procedez, sa fiu obraznica cu ele ? sa le spun de la obraz ca ma deranjeaza ? citeam ziarele...moartea acelui batran de la slatina m-a rascolit...in ce lume traim, Doamne, de se intampla asemenea orori? in ce ne transformama, noi oamenii? cand se intampla asmenea lucruri, parca ti se face rusine, de tine, si de problemele marunte de care ne agatam... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Ianuarie 2009 10:17 |
||
'neata dragelor!! eu ma enervam pe la chestiune, dar vad ca toti suntem azi cam nervosi!! cum sa nu te enervezi cand traiesti in lumea reala si vezi asemenea mizerii?? cum? ma intreb cum pot fi unii oameni asa, ca eu nu pricep, cred ca daca ar fi dupa mine, as fii vegetariana cum sa vanezi caini?? ded fapt, cum sa vanezi ceva? ce placere sa ai cand faci asa ce?? cum sa-ti bati joc dee oameni? si de ce? cred ca n-am sa inteleg vreodata! asta e, sunt eu mai ingusta la minte... |
||
zambila Postat pe 26 Ianuarie 2009 10:50 |
||
zambilo...sigur ca suntem nervosi...e luni...cafeaua inca nu si-a facut efectul...traim in Romania si asta nu e de natura sa ne binedispuna... , si exemplele pot continua... da' pe unde o fi marisa?...ca n-am vazut-o de cateva zile... imi merge netu' ca ochiul mortului... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Ianuarie 2009 10:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
maine seara sunt invitata lui la masa! | 10 | De la: garbo054030 24 Septembrie 2009 01:31 |
De ce nu ma mai priveste? | 23 | De la: garbo_404769 19 Iunie 2015 04:44 |
Dupa cat timp suna baietii? | 4 | De la: garbo_4874 23 Aprilie 2013 08:11 |
|
||
Ce te ingrijoreaza in acest moment ? | 129 | De la: barboneli 4 Martie 2012 15:49 |
sex reusit | 355 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:20 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri