SALUT!!!,fetele,acum am citit,de Michelle,ma miram eu de ce intra asa de mult pe mess de cateva zile,ca inainte,nu prea,eu nu am vorbit cu ea,dar o sa incerc acum | ||
scrichy Postat pe 24 Ianuarie 2010 17:40 |
||
---|---|---|
scrichy, | ||
panty_C Postat pe 24 Ianuarie 2010 17:42 |
||
deci....am ramas masca.....eu personal cred ca wife e sastaita de porcariile de pe acest forum si de idioate gen irinuca......si e posibil ca acest mesaj din privat sa-i fi pus capac si sa o determine sa ia aceasta hotarare radicala....pacat insa ca wife a cedat impulsului de moment de a-si sterge contul....era o prezenta placuta si cautata pe forum.... wife...daca citesti ce am scris aici...te inteleg, mami....dar nu trebuia sa renunti la toti prietenii de aici din cauza unei idioate si a unei cretine care nu are curajul sa te atace frontal....sper sa gasesti puterea sa te reintorci....anonima.... |
||
|
||
tutankhamon Postat pe 24 Ianuarie 2010 18:29 |
||
da! asa este tuty..wife alias anouk are mai multi prieteni pe forum decat o singura persoana care nu o place.. si acum,spuneti si voi...care nu am avut de a face cu intepaturi rautacioase.. dar nu tebuie parasita"lupta".. |
||
LILO Postat pe 24 Ianuarie 2010 18:34 |
||
asa | ||
panty_C Postat pe 24 Ianuarie 2010 18:35 |
||
Mesajul catre wife,a fost aici in privat, |
||
scrichy Postat pe 24 Ianuarie 2010 18:36 |
||
anuk de cd o stiu,avea setat sa primeasca mesaje doar dela prieteni. | ||
fleurdelis Postat pe 24 Ianuarie 2010 18:41 |
||
ops asta e grav daca tocmai una care sa dat pritena a putut fi atat de lasha si sa o atace pe privat | ||
yanyacharberet Postat pe 24 Ianuarie 2010 18:44 |
||
viatza mea , ce courveta a putu face aista lucru demn de dispretz | ||
yanyacharberet Postat pe 24 Ianuarie 2010 18:45 |
||
chiar e ciudat... | ||
panty_C Postat pe 24 Ianuarie 2010 18:52 |
||
maaai...si eu la un moment dat aveam setat sa nu primesc mesaje decat de la prieteni.....dar m-am trezit ca am primit mesaj cu injurii de la o persoana care fusese o data in lista de prieteni si acuma nu mai era...dar probabil pastrase mesajele initiale cde cand eram prietene si a folosit arhicunoscutul reply....poate ca asa s-a trezit si wifa cu acel mesaj tampit.....o fi fost o postanta/un postant care a fost pus la punct si a ales aceasta cale stupida de razbunare.....prin vorbe, miseleste, pe la spate... | ||
tutankhamon Postat pe 24 Ianuarie 2010 19:14 |
||
aici ar trebui sa ne simtim ok,parca e un camp de batalie... | ||
reyya Postat pe 24 Ianuarie 2010 19:16 |
||
ar TREBUI sa se simta fiecare foarte bine,aci pe garbo.. dar,din pacate,multe persoane sunt "suparate"pe ele insele...si fac valuri,ca sa ii innece si pe ceilalti(daca ar fi cu putinta) in mocirla lor.. dar nu merita pus la suflet... |
||
LILO Postat pe 24 Ianuarie 2010 19:20 |
||
din moment ce nu putem controla interventia unor asemenea specimene ,lipsite de cea mai elementara buna crestere si bun simt ,cred ca cel mai bun lucru este sa le ignoram pur si simplu ca si cum nu ar exista(cand bazaie vara cate o musca o dai cu mana si uiti de existenta ei).este pacat sa se retraga oameni placuti si dragi ,din cauza unor nulitati. | ||
lavinia Postat pe 24 Ianuarie 2010 19:36 |
||
din pacate s-a spus de multe ori sa ignoram unele persoane, dar unii dintre postantii de aici nu iau in considerare acest lucru si chiar intretin anumite discutii cu anumiti postanti...de aceea acesti "unii" postanti devin atat de plini de ei si de nesimtiti, incat nu mai cunosc nici de mama, nici de tata...si se ajunge la injurii pe forum, sau mesaje amenintatoare/calomnioase in privat... | ||
tutankhamon Postat pe 24 Ianuarie 2010 20:45 |
||
scuze...merge mozilla ca paula.....ca sunt pe alt comp si browserul pe astalalt e mozzila.... | ||
tutankhamon Postat pe 24 Ianuarie 2010 20:45 |
||
nici o problema tutan | ||
yanyacharberet Postat pe 24 Ianuarie 2010 21:51 |
||
anouk, daca un mesaj de genu' ala,te-a facut sa-ti stergi contu', ai tu o perioada mai nashpa...mie cel putin mi se pare o facatura,in sensul ca nici macar nu credea ce-ti spunea.. ia cauta tu in sufletel acolo,altu' trebuie sa fie deranjamentul... mereu ti-am adus aminte de statusul lu' pro....ala cu prostii,da' tu nu si nu... hai..sa auzim de bine.... |
||
iasomia Postat pe 25 Ianuarie 2010 10:25 |
||
exact! anouk, G nici macar nu i-ar raspunde unei "doamne" cu o asa exprimare si apoi, asta o fost tinta ei, sa te faca sa-ti stergi contul te pup |
||
zambila Postat pe 25 Ianuarie 2010 10:34 |
||
anouk.....io nu cred ca numai vii pe forum.... din cauza la o tuta..... | ||
nazirra Postat pe 25 Ianuarie 2010 10:41 |
||
Contul,ANOUK,nu mai este,l-a sters,salut,neatza la toti | ||
scrichy Postat pe 25 Ianuarie 2010 10:43 |
||
Daca este asa, plecarea lui anouk este o pierdere pentru toti care am avut ocazia sa purtam o conversatie cu ea. Imi pare rau ca se permit asemenea mesaje din partea unor persoane dezechilibrate la scufie, si care deja nu mai fac deosebirea intre real si virtual. Din pacate, ele coexista cu noi. |
||
anakin Postat pe 25 Ianuarie 2010 10:47 |
||
mneata scrichy.... pacat de anouk.... | ||
nazirra Postat pe 25 Ianuarie 2010 10:48 |
||
ei ....io nu cred ca sta mult timp departe de noi!!!!......asia simt io..... | ||
nazirra Postat pe 25 Ianuarie 2010 10:50 |
||
NEATZA,NAZI,pup,fata. Contul,WIFE,mai exista inca,dar nu primeste mesaje,a cui dracu e clona aia care s-a luat de ea |
||
scrichy Postat pe 25 Ianuarie 2010 10:54 |
||
nu stiu..io....da cred ca stie cineva..... | ||
nazirra Postat pe 25 Ianuarie 2010 10:56 |
||
no, nici "cineva" nu stie cine-i clona... stie doar ca michelle are o gripa crunta si traverseaza o perioada dificila, atat. ii e dor de voi toti... |
||
garbo_C Postat pe 25 Ianuarie 2010 11:00 |
||
nazirra Postat pe 25 Ianuarie 2010 11:03 |
||
Eu am vorbit cu ea aseara,i-am spus sa nu renunte | ||
scrichy Postat pe 25 Ianuarie 2010 11:04 |
||
pot sa dau cu capul? pot, pot??? |
||
panty_C Postat pe 25 Ianuarie 2010 16:24 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ultima intalnire | 13 | De la: lady39 13 August 2009 12:00 |
Unde mergem de 8 martie? | 1 | De la: floryflory 19 Februarie 2010 16:28 |
val .. de scumpiri si taxe | 40 | De la: bestia 6 Ianuarie 2010 22:40 |
|
||
Ce mi-a placut azi... ! | 104 | De la: barboneli 27 Februarie 2015 20:50 |
Prietenul meu este nebun | 37 | De la: garbo_1155 29 Martie 2013 15:29 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri