oof...ca ce vant de libertate bate pe-aici...unde sunteti, oameni buni? giani...pe unde umbli? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Ianuarie 2009 18:00 |
||
---|---|---|
oof...ca ati innebunit de tot cu sexu' asta !!! mai bine il faceti decat sa il tot despicati in patru... parca duc dorul rodicutei...si a doamnelor indignate... ovi, vino baby aici, sa discutam de muzica... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Ianuarie 2009 19:13 |
||
mai esti la povesti? | ||
|
||
Marisa Postat pe 26 Ianuarie 2009 20:15 |
||
marisoooo...cand intru eu iesi tu...ce sincronizare mai avem si noi... fetelor...chiar tre' sa fac apelul? giani, Ella, iaso, totusico...unde umblati? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Ianuarie 2009 21:01 |
||
eu m� dezabonez de la site-ul �sta de 2 lei | ||
casperphantom Postat pe 26 Ianuarie 2009 21:03 |
||
casper, da' cine te-a suparat asa? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Ianuarie 2009 21:05 |
||
casper, da cu capu' si stai aici. esti printre putinii barbati suportabili (sac!) aici, Wife, aici sunt |
||
Marisa Postat pe 26 Ianuarie 2009 21:07 |
||
am postat pe topicul meu un mesaj de juma de pagin�, �i nu e singurul, am mai scris unul �nainte s� plec �n deplasare, �i .....n-au ap�rut, da' nu le dau eu foc la t�rti�� la securi�tii �tia ?????? | ||
casperphantom Postat pe 26 Ianuarie 2009 21:09 |
||
m-am prins acum de ce s-a suparat...ca m-am dus la topicul lui. nu-i posteaza adminii postul... mariso, tu pe unde bantui? ca ai scapat ceva penetrari pe-aici... casper, stai bland, traim in Romanica...nu stii cum e ? a fost o scapare...da' uite ca totusica are dreptate, dau si eu de-acum copy-paste... stai asa...ca am baut apa dupa casper...nu mai pot sa postez...ca nu-mi mai apare optiunea raspunde, e pagina prea mare...god...ce nebunie... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Ianuarie 2009 21:09 |
||
wife, eu umblu dupa cai verzi pe net. Ascult melodii de inima albastra... Dar i-a uitati ce minunatie am gasi pe aici: http://www.stumbleupon.com/click_redir.php?t=497e091dac6f9&src=user&nature=thumbnail-2&u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DwgrrQwLdME8 si asta care e genial!!! ma face sa-mi doresc si eu unul... http://www.stumbleupon.com/click_redir.php?t=497e091dac6f9&src=user&nature=thumbnail-0&u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D5IXa2pNGVj8 |
||
Ella34 Postat pe 26 Ianuarie 2009 21:11 |
||
p�i, da Marisa, c� mie oricum mi se rupe de leii �tia, cunosc o leoaic� e fat� superb�, n-are ea nicio treab� cu r�gitorii din neamul ei, �i doar unul din 10 sunt buni la pat, de restul e numai r�getul | ||
casperphantom Postat pe 26 Ianuarie 2009 21:12 |
||
aaaaaaa, uitai coama n�p�rlit� | ||
casperphantom Postat pe 26 Ianuarie 2009 21:13 |
||
Marisa Postat pe 26 Ianuarie 2009 21:14 |
||
foarte tare !!! unde zice casper ca se dezaboneaza e singurul post unde apare optiunea "raspunde" marisa...pe mine m-a apucat de azi dimineata cu muzica oldies...nu stiu ce dreaku am...am luat-o de la descalecare...bb king, clapton, van morrison, etta james...o fi ceva in aer? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Ianuarie 2009 21:15 |
||
si_totusi Postat pe 26 Ianuarie 2009 21:17 |
||
totusico...pe toata pagina pot sa postez doar de la casper... mai fa-ne cate-un instructaj cu ce se intampla pe-aici, sa stim si noi...intai iaso...cu chestiunea zilei, acu' casper, si eu inchei apoteotic... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Ianuarie 2009 21:22 |
||
mai bine la mine, Aurelian Andreescu, Aura Urziceanu, Semnal M | ||
Marisa Postat pe 26 Ianuarie 2009 21:22 |
||
for always, for ever, Josh groban nd Lara Fabian, fain� pes� | ||
casperphantom Postat pe 26 Ianuarie 2009 21:27 |
||
pentru casper , sa uite de suparare dar si pentru fete imi place tipa are un corp dumnezeiesc. si tipul e extraordinar. miscarea celor doi parca e un vis cat de frumosi suntem noi oamenii, cand vrem ! http://www.youtube.com/watch?v=6p__PRNVjak |
||
si_totusi Postat pe 26 Ianuarie 2009 21:27 |
||
casper, te-ai mai calmat? eu nu stiu ce-am patit toti in seara asta...o dam pe muzica buna...ne linseaza manelistii...chiar...or fi manelisti pe garbo? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Ianuarie 2009 21:30 |
||
ai uitat sa zici maca-ti-as | ||
Marisa Postat pe 26 Ianuarie 2009 21:32 |
||
mariso...tu vrei sa am numai cucuie, pe-aici? intai am suparat-o pe ctina, pro pe nico...vrei sa-mi pun si manelistii in cap? poate ii era dor sa te vada...auzi, da' chiar...tie nu ti se pare amuzanta asta cu ..."x vrea sa fie prietena ta" ? eu tot sper ca daca sarim la pagina 22 isi vine in fire si pot posta normal... auzi...eu daca nu gasesc un topic, ma duc la sursa...dau click pe profil, la iaso de ex....ca sa ajung la chestiune...poate ca asa a facut si taurul atipic... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Ianuarie 2009 21:34 |
||
Dom'le mi s-a-ntamplat o chestie. M-a vizitat la profil de 4 ori intr-o zi omul-cu-punga-taur-atipic. si nici n-a vrut sa fim prieteni... ce-o fi cautat, ha? Care-i Nico? Aia cu penetrarea in cap? Cre'ca da. Wife, nooo, nu e amuzat, ca io sufar... Totusica m-a tinut de prietena o zi, dupa care m-a sters... 22, 22, 22! e pentru ca tot modificam ce-am scris, cred |
||
Marisa Postat pe 26 Ianuarie 2009 21:35 |
||
zau ca nu pricep de ce s-a suparat atat de tare nico credeam ca e mai open-mind zici tu ca doar o zi a durat "pretenia" voastra ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Ianuarie 2009 21:40 |
||
Totusica e rara avis, intelegi matale de ce sufar? | ||
Marisa Postat pe 26 Ianuarie 2009 21:54 |
||
doamnelor...m-a luat prometeus pe sus...inca nu m-am prins daca ma duce in dormitor, sau vrea sa ne uitam la film... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Ianuarie 2009 21:56 |
||
stati sa vedeti cum e cu stersul. ma 'nervai eu intr-o zi. aveam o multime de prieteni dar nici unul nu zicea nica nicuta. pai cum ase, am gandit in sinea mea? prieten si sa taca ca pestele ? asa ca, am luat radiera si am ramas cu cei ce mi-au mai zis macar ziua buna . |
||
si_totusi Postat pe 26 Ianuarie 2009 21:56 |
||
si io picai in ziua AIA, na! | ||
Marisa Postat pe 26 Ianuarie 2009 21:58 |
||
marisa, tu ai fost cea care m-a amuzat. ai scris tu ce ai scris pe forum si apoi mi-ai zis de la obraz " ...si nu ma mai sterge, scorpie " | ||
si_totusi Postat pe 26 Ianuarie 2009 21:59 |
||
totusico...m-am dus la profil sa vad daca imi esti "pretena"... cum naiba ? stai ca rezolvam imediat... oof...ca ce ma enerveaza...ca nu am putut sa citesc ce ti-a zis marisa...ma ucide pagina asta scrieti si voi mai pe juma' de pagina, sa pot citi si eu |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Ianuarie 2009 21:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Despre intalniri si sex | 117 | De la: daniil_pravoslavnic 8 Iunie 2012 11:32 |
Relaxare de week-end! | 73 | De la: ulygarbo 5 Mai 2017 16:21 |
as vrea sa spun si eu ceva | 11 | De la: fleur_de_lis 6 Octombrie 2009 11:42 |
|
||
maine seara sunt invitata lui la masa! | 10 | De la: garbo054030 24 Septembrie 2009 01:31 |
Pipa pacii | 362 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:20 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri