mie mi l-o bagat ciresica p'asta pe gat acu' neshte zile si de atunci nu ascult altceva... http://www.youtube.com/watch?v=F4fPv450OYM |
||
preci Postat pe 4 Octombrie 2010 21:43 |
||
---|---|---|
ia vedeti asta http://www.youtube.com/watch?v=kK5505CyBxk |
||
fleurdelis Postat pe 4 Octombrie 2010 21:45 |
||
obsedato! oalioooo, satriani, ha? geamatul pe care tocmai l-ai auzit a fost cand mi-am scos cutitu' din spate |
||
|
||
michelle_ Postat pe 4 Octombrie 2010 21:46 |
||
mami,io asa-s de felu' meu....dau play back pana disper vecinii sorry,n-am vrut sa te kill u... |
||
preci Postat pe 4 Octombrie 2010 21:49 |
||
adeca replay d'ala,doh...nush' ce bai am azi... | ||
preci Postat pe 4 Octombrie 2010 21:52 |
||
si mie imi pica pata pe cate unu si o tin langa toata ziua... n-ai vazut ca azi am pus-o p-aia cu "wreck of the day" ? o ascult de 2 zile |
||
michelle_ Postat pe 4 Octombrie 2010 21:52 |
||
cloaneta mia! ia-n numa' asculta-l pe ala de la min 1.50 incolo...tulai! unde-i lama aia?!? da' furadanu'?!? |
||
preci Postat pe 4 Octombrie 2010 21:55 |
||
lama e la mine, bre s-a tocit de atata folosinta ca asa ma mananca in patina, sa ascult numai de-astia... auzi, io as da o lege...sa ii interzica, nene...mai ales dupa 8 seara...is fatali si letali |
||
michelle_ Postat pe 4 Octombrie 2010 21:59 |
||
mai,asa ma loveste cateodata un dor d'ala nebun de tineretile mele roachere.... alea in care stateam la roacoteci pana dimineata,aveam plete luuuungi si rebele,tricoaie negre cu ac/dc si o unica pereche de blugi rupti si franjurati pana la dumnezo... |
||
preci Postat pe 4 Octombrie 2010 22:02 |
||
...ca sa nu mai zic cum ma tavaleam pe jos,ca nebuna... a'ma ma dor shalele,pas de ma mai trantesc io jos,pe podele reci... |
||
preci Postat pe 4 Octombrie 2010 22:04 |
||
dap...si sa nu uitam de bloody mary...si de discutiile filozofice, in care nimeni nu mai stia ce a vrut sa zica auzi...mi-a zis fie-mea ieri ca-s o adolescenta inadaptata cica, fomeie serioasa sunt eu? 46 de ani, si umblu cu blugii taiati, maiou negru si pumnal de la cesare paciotti la gat ??? wtf... |
||
michelle_ Postat pe 4 Octombrie 2010 22:06 |
||
io am pantofi d'aia,mami! |
||
preci Postat pe 4 Octombrie 2010 22:07 |
||
iui,ce discutii aveam... si cum poshtaleam tigarile... si ce bataie crunta am luat io de la tata cand mi-am taiat pletele... |
||
preci Postat pe 4 Octombrie 2010 22:09 |
||
taiasi pletele, aaaa?? |
||
fleurdelis Postat pe 4 Octombrie 2010 22:11 |
||
nu poci ca sa crez! esti incaltata de la paciotti? preci, misto timpuri...rock dement toata ziua, nu tu griji... ma rog, asta cu rockul dement ne-a ramas si pana acum...doar shelele ne dor, nici bloody mary nu prea mai bem...filozofie nu mai discutam ca am descoperit garbo |
||
michelle_ Postat pe 4 Octombrie 2010 22:13 |
||
taiatu-le-am ,fleur... eram intr-a unshpea,pierdusem un pariu barosan... si mi le-a taiat una-n toaleta de la liceu,la etaju' 4... ciopartit,nu taiat... cand m-a vazut tata,la fro' doo zile-asea,ca n-avusei coraju' sa ma duc acasa-ntre timp,mi-a bagat mana-n floace si mi-a intins ciupii de-am zis ca-mi creste paru' la loc,nu alta! |
||
preci Postat pe 4 Octombrie 2010 22:15 |
||
n-am numa' o pereche,clony...ca-s scumpi a' dreaq... | ||
preci Postat pe 4 Octombrie 2010 22:24 |
||
dap...si mie imi place paciotti pacat ca nu ma pot imbraca si incalta de la el...mama ei de viata anyway...mi-am cumparat acum 3 zile o pereche de cisme...moamaaaa...piele italiana, zici ca e fund de copil am o tanti pe strada care mere in italia...crez ca la furat...n-am intrebat-o, ca n-am vrut sa stiu a trebuit sa ma lupt corp la corp cu o vecina pentru cismele astea |
||
michelle_ Postat pe 4 Octombrie 2010 22:30 |
||
'morning... vreau cafea, dar nu am nici macar o lingurita de zahar in casa. si mi-e lene sa ma duc sa cumpar zambilo, ce se aude cu matza mea ucigasa si maidaneza? stii cum vreau sa fie? cum e Puss din Shrek. capisci? aveti grija...azi is acra |
||
michelle_ Postat pe 5 Octombrie 2010 09:46 |
||
Neatza, natziune! Cafea si zahar la toata lumea! Mai, dau din nou cu capul si intreb: ce importanta are ca cineva scrie cu alt nick, oricum forum prevede schimbarea lui... Pe mine ma intereseaza ce se scrie si nu cine scrie. O zi buna, garbatelor! E marti, trei ceasuri rele... |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 5 Octombrie 2010 09:58 |
||
oh...ce spui tu de nicu' ala? e marti? ce luna? ca inca nu procesez |
||
michelle_ Postat pe 5 Octombrie 2010 10:03 |
||
totushel, ai 70 de ani? ehei...cum trece vremea, mama ei... |
||
michelle_ Postat pe 5 Octombrie 2010 14:00 |
||
la mine, azi e ziua Pink Floyd care n-aveti lama, anuntati...mi-am facut eu stoc http://www.youtube.com/watch?v=BLKiMbC6s2k |
||
michelle_ Postat pe 5 Octombrie 2010 22:09 |
||
inca nu vreau lama, dar am incarcat ieri Pink Floyd in profil... cred ca e boala contagioasa...:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 5 Octombrie 2010 22:29 |
||
he, he, he...dupa parerea mea, cel mai bun album al lor e the dark side of the moon | ||
michelle_ Postat pe 5 Octombrie 2010 22:35 |
||
nu as putea sa ma pronunt, imi plac la fel de mult si altele... am incarcat vreo 3 sau 4 piese, doar, panaa acum, in functie de cum ajung la ele si de cum imi gadila urechile. ca sa pun discul, mi-e cam lene...:)) | ||
eu_geminy Postat pe 5 Octombrie 2010 22:37 |
||
gemy, astia ar trebui interzisi dupa ora 8 seara, parol... cred ca schimb registrul, si trec pe ceva mai soft, ca ma ia cu melancolii |
||
michelle_ Postat pe 5 Octombrie 2010 22:39 |
||
De la: me_reloaded, la data 2010-10-05 22:39:56gemy, astia ar trebui interzisi dupa ora 8 seara, parol... la mine nu-s pe ore, sunt pe zile... ascult pana ajung la saturatie, apoi uit de ei pana mi se face dor...:)) |
||
eu_geminy Postat pe 5 Octombrie 2010 22:41 |
||
mdea...acum o saptamana facusem si eu o obsesie cu satriani ma rog...e si unul dintre preferatii mei |
||
michelle_ Postat pe 5 Octombrie 2010 22:45 |
||
De la: me_reloaded, la data 2010-10-05 22:45:19mdea...acum o saptamana facusem si eu o obsesie cu satriani o, si lista e lunga... dar am si perioade de luni de zile cand n-am vchef sa ascult decat un rau de munte, substituit pe alocuri de vocea nevestei...:):P |
||
eu_geminy Postat pe 5 Octombrie 2010 22:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Pipa pacii | 362 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:20 |
Concurs rochie de seara 600 euro | 1 | De la: Cathy_me 13 Decembrie 2010 16:22 |
Loc de dat cu capu'? | 16 | De la: pantera_neagra 7 Ianuarie 2010 19:04 |
|
||
Dupa cat timp suna baietii? | 4 | De la: garbo_4874 23 Aprilie 2013 08:11 |
Prima intalnire | 34 | De la: garbo_4810 18 Decembrie 2012 23:47 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri