"loc de dat cu capu"

De la: si_totusi, la data 2009-01-26 21:59:18marisa, tu ai fost cea care m-a amuzat. ai scris tu ce ai scris pe forum si apoi mi-ai zis de la obraz " ...si nu ma mai sterge, scorpie "

m-a luat Iasomia la faza asta, mi-a scris ea ce mi-a scris si la urma m-a facut proasta
Marisa
Postat pe 26 Ianuarie 2009 22:02
scorpie?

foarte tare !!!

bine ca am sarit la pagina 22...aleluia...

au zis ele doua de-astea?
wife_de_zmeu
Postat pe 26 Ianuarie 2009 22:04
marisa , nu ma opresc din ras

wife, hai ca suntem prietene. pana nu iau radiera din nou.
da sa nu ma tradezi, auzi?
si_totusi
Postat pe 26 Ianuarie 2009 22:09
iar m-a lasat pe dinafara
si uite ce este: asa s-a dat ea pe profil, cum sa-i zic io ca e ce nu e? ha?
cat despre proasta din mine, deh, am inghitit galusca marca Jasmine!
Marisa
Postat pe 26 Ianuarie 2009 22:12
marisa, vezi c-am scris cererea de pretenire. da ok si hai sa ne zicem intimitati
si_totusi
Postat pe 26 Ianuarie 2009 22:15
Este!
Acum, pe bune, e un avantaj, ca vezi cine e on-line si stii daca stai.
Marisa
Postat pe 26 Ianuarie 2009 22:18
v-am pupat. o noapte frumoasa ! daca stau pe garbo si nu in pat, chiar ca o sa devin ceva ce incepe cu fri si se termina cu da
si_totusi
Postat pe 26 Ianuarie 2009 22:23
ioi c� ce m-am sup�rat p� �tia, de o or� �ncerc s� reintru, ia zice�i-mi un loc s�-i dau unuia un cap
casperphantom
Postat pe 26 Ianuarie 2009 22:27
Vai Nico, ce rau in pare ca n-am fo si eu pe aici sa imi explici cu penetratu' ala, stii, mi s-a facut un somn de pic in cap. Asa se incepe?

Noapte buna!
Marisa
Postat pe 26 Ianuarie 2009 22:32
De la: si_totusi, la data 2009-01-26 22:15:47marisa, vezi c-am scris cererea de pretenire. da ok si hai sa ne zicem intimitati

ooops!!!!...tusica...ce faci bre?...o dai in...alte cele?
ovidiu42
Postat pe 26 Ianuarie 2009 23:09
totusico...never ever..."pretene" pe viata...promit...
wife_de_zmeu
Postat pe 26 Ianuarie 2009 23:38
De la: prometeus_wife, la data 2009-01-26 23:38:50totusico...never ever..."pretene" pe viata...promit...

hmmmmmmmm!!!!!!!.....
despre ce o fi vb...p`aci?
ovidiu42
Postat pe 26 Ianuarie 2009 23:42
ma dispera site-ul asta...adminii oare curata serverul vreodata?

ovi..asta-i chestie ca"intre fete"...
wife_de_zmeu
Postat pe 27 Ianuarie 2009 00:48
De la: prometeus_wife, la data 2009-01-27 00:48:05ma dispera site-ul asta...adminii oare curata serverul vreodata?

ovi..asta-i chestie ca"intre fete"...

aham!!!!....ma gandeam yo...ca..poate fi si asa!!!
ovidiu42
Postat pe 27 Ianuarie 2009 00:59
Marisa,

"m-a luat Iasomia la faza asta, mi-a scris ea ce mi-a scris si la urma m-a facut proasta "

uita-te in ochii mei ,si spune-mi ca nu ti-a placut....

proasto!...

ia tu intitiativa!dar stii de ce n-o faci?

ti-e frica sa nu-ti treaca,te simti bine suferinda asa..ti-am spus si de ce ,la tine pe topic.

eu in locu' tau (cu prima ocazie) l-as lua si l-as bulucii nitel intr-un colt: ba!!! te ia mama dracului!! mi-o tragi sau nu???

pai asa? sa stau sa ma tacanesc?
iasomia
Postat pe 27 Ianuarie 2009 11:27
scuze,pro..

ca bagai sex....

da' trebuia sa lamuresc fata,m-a tot cautat pe forum zilele astea,cred ca ii era dor de mine...
iasomia
Postat pe 27 Ianuarie 2009 11:30
valei, valei
iasomica, aseara noi am zis ce am zis pe aici. tu, vad ca spui asa, de-a dreptul

si_totusi
Postat pe 27 Ianuarie 2009 11:31
ciao, fetelor...azi sunt cu fundu-n sus...asa am un chef sa ma iau de cineva...
wife_de_zmeu
Postat pe 27 Ianuarie 2009 15:13
doamnelor, innebunesc!!!...ce zi am azi, deja ma doare capul...am draci, si sigur ma iau de cineva...

de 5 ore se chinuie pro sa aprinda afurisiata aia de centrala...si nimic, nu vrea...e un fum in curte de nu te vezi om cu femeia altuia...

unde sunteti, sa imi plang si eu de mila?

oof...care n-am avut noroc...

am facut turul sa vad care sunteti on-line...am dat clickuri pe profil de am capiat...e mai simplu asa decat sa merg la fiecare topic...si nimic...
wife_de_zmeu
Postat pe 27 Ianuarie 2009 17:33
Buna seara!...am acceptat bucuroasa...si promit ca incerc sa nu mai fiu asa artagoasa...

Postat pe 27 Ianuarie 2009 20:31
eheee...scumpo...ia explica tu aici de ce ai luat-o asa personal...si nu-mi zi de-alea ca iaso, giani si cu mine nu pricepem...ca nu tine...

topicul ala era clar...se numeste sex in afara dormitorului...

hai ca mi-au trecut dracii si nu ma iau de nimeni
wife_de_zmeu
Postat pe 27 Ianuarie 2009 20:33
tocmai ma pregateam sa spun ca nu voi deschide subiectul sex, oricat ma vei provoca.. , ce naiba fac acum?..

Postat pe 27 Ianuarie 2009 20:34
gasesti o cale de comunicare ce dreaku crezi ca facem toate aici?

so...cum ziceam...sexul e bun...da' nu inteleg eu de ce tre; sa-l faci pe unde iti vine...

si de crezi tu ca femeile de 40 jde ani fac sex cu camasa de noapte in cap? ha?

am uitat sa zic ca eu is porumbelul pacii aici
wife_de_zmeu
Postat pe 27 Ianuarie 2009 20:37
mai..sincer...? eu sunt o persoana f sincera, si nu ma feresc sa spun tot ce-mi trece prin cap, chiar si cu riscul de a fi ridiculizata, am invatat de cativa ani ca orice ai spune, lumea tot comenteaza,asa ca...am ales sa fiu eu.Cat despre cele afirmate de mine pe tema acelui subiect...au fost gresit intelese (ori asa am vrut eu sa se inteleaga, ori nu m-am exprimat destul de clar), oricum...ideea generala e ca eu sunt o tipa f statornica, o familista convinsa...dar f pasionala, vulcanica...si ma exprim prin gesturi fata de omul iubit, dar de aici si pana a face dragoste/sex in fata cuiva, e cale lunga...atat de nebuna nu sunt, crede-ma.. .....m-am facut inteleasa acum?

Postat pe 27 Ianuarie 2009 20:40
nu cred wife ca femeile de 40 de ani fac sex cu camasa in cap...am exagerat putin, recunosc... , am generalizat, si William Black spune ca "a generaliza inseamna a fi un idiot".. ....ma mai ia si pe mine gura pe dinainte, pot sa-ti spun sigur si sincer ca am stat de vb cu femei trecute de 40 de ani care m-au lasat cu gura cascata...emanau sexualitate, siguranta si feminitate prin toti porii....

Postat pe 27 Ianuarie 2009 20:44
pai asa suntem si noi, nico...tot familiste convinse... si noi suntem vulcanice si pasionale...ce nu e clar?

cred ca la tine a fost mai mult o greseala de comunicare...ori te aprinzi repede si dai pe gura porumbelul...si atunci faci greseli...ca nu mai stii de unde ai plecat...si care era ideea de baza...

dar tie nu ti se pare ca subiectul asta e atat de discutat ca a picat deja in derizoriu?
wife_de_zmeu
Postat pe 27 Ianuarie 2009 20:44
ma scuzati ca intervin in discutie...dar eu cred ca sexy nico ...de fapt vrea sa arate ca este femeia 3 in 1;o doamna pe strada,o buna gospodina in bucatarie(ceea ce stiu ca este interpretabil) si o femeie "pasionala"in pat.De fapt se spune ca aceasta este femeia "ideala".Daca vorbeste si putin si cheltuie si mai putin...cred ca e de-a dreptul perfecta!!!
walkiria
Postat pe 27 Ianuarie 2009 20:45
asta e o regula de baza in arta comunicarii "sa nu uiti niciodata de unde ai plecat", deci nu as putea sa ma scuz astfel... ...pur si simplu m-am gandit ca in acel moment lumea nu este interesata sa inteleaga exact ce vreau sa spun, sau ...nu ma fac eu inteleasa...s-a mai adaugat si orgoliul maricel pe care-l detin...si s-a ajuns unde s-a ajuns ...in concluzie o seara confuza...

Postat pe 27 Ianuarie 2009 20:48
walki...eu as vrea sa fiu 3 in 1...dar nu am nicio sansa...doamna sunt...dar ascult prea mult rock dement si cica asta nu face bine...gospodina ...hmmm...nu am de ales...ca mor de foame toti daca nu sunt in bucatarie...in pat...hmmm...doar m-am maritat cu un tip mai tanar decat mine...deci, nu sunt chiar o incuiata...

si nu te bagi deloc in discutie...ca tre' sa lamurim problema, daca tot s-au complimentat asa duios barbatul meu si nico

walki,,,daca tu ai sa cunosti o femeie care vorbeste putin si cheltuie si mai putin, uita-te bine la ea...ca alta nu ai sa mai vezi...
wife_de_zmeu
Postat pe 27 Ianuarie 2009 20:49
walkiria, multumesc frumos...ce pot sa zic?...doresc sa ma pot numi astfel..3 in 1.. ....deocamdata imi place sa cred ca am putin din toate...desi trebuie sa fiu cinstita si sa spun ca imi doresc sa ma incadrez in toate cele 3..perfect, daca se poate

Postat pe 27 Ianuarie 2009 20:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sex reusit 355 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:20
Prima intilnire...devine ultima 118 De la: rapsody33 25 Octombrie 2012 22:26
Relatii incepute online 7 De la: garbo_484948 5 Mai 2018 08:34
Germania sau muntii in Romania 36 De la: garbo_394077 9 Ianuarie 2014 15:49
de ce fug barbati de casatorie? 62 De la: ingrid76 19 Iulie 2011 00:52
Setari Cookie-uri