wife...sincer...tot ma straduiesc sa fiu eu aceea.Dar periodic o dau cu bata in balta!!!!Imi spun tot timpul ca exceptia trebuie sa intareasca regula!! | ||
walkiria Postat pe 27 Ianuarie 2009 20:54 |
||
---|---|---|
putin nu pot sa spun ca vb, pt ca ar fi o minciuna sfruntata.. , imi place sa comunic, sunt sociabila, leg repede prietenii...dar sa stiti ca nu cheltui f mult...adica...periodic..si mai mult pe haine si cosmetice, pt ca bijuteriile mi le cumpara iubitul ...hai ca nu sunt chiar o pacoste, nu mereu... | ||
Postat pe 27 Ianuarie 2009 20:54 |
||
nico...orgoliul este el bun...dar te impinge sa faci chestii impulsive...si comunicarea e totul, sa stii... eu tot mai cred ca sexul e un subiect bizar...demonetizat...anyway...cred ca generatia mea nu e incuiata...generatia parintilor nostrii e dusa rau pe tema asta...ca au trait intr-o lume nebuna |
||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Ianuarie 2009 20:55 |
||
nico...toate femeile sunt o pacoste, scumpo...altfel nu ar fi atat de multi barbati nefericiti... si by the way...de ce naiba i-ai raspuns asa de acid marisei? recunoaste ca topicul e demential... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Ianuarie 2009 20:56 |
||
pai...sunt impulsiva, asta e marele meu defect, nu suport sa fiu luata peste picior, cred ca am luat sfatul unui profesor din facultate prea personal:"sa nu lasi pe nimeni sa te calce in picioare, indiferent cine este acea persoana, ramai demna...etc", si uneori sar la atac cam repede, dar sa stii ca am si momente cand ma doare in cot de ceea ce imi spun altii...zile si zile .. | ||
Postat pe 27 Ianuarie 2009 20:59 |
||
Salutare. Ce active sunteti. Wife, unde-i Promete? | ||
Marisa Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:00 |
||
wife...suntem un rau necesar...si viceversa fiind la fel de valabila, bineinteles... ...rau cu rau, dar mai rau e fara rau | ||
Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:00 |
||
De la: sexy_nico26, la data 2009-01-27 20:51:54walkiria, multumesc frumos...ce pot sa zic?...doresc sa ma pot numi astfel..3 in 1.. ....deocamdata imi place sa cred ca am putin din toate...desi trebuie sa fiu cinstita si sa spun ca imi doresc sa ma incadrez in toate cele 3..perfect, daca se poate Nu cauta sa fi ceea ce isi doreste partenerul tau sa fi!Cauta sa fi tu insuti,sa te comporti natural.Cel care te iubeste...trebuie sa te iubeasca cu bune si rele.Sa te laude si atunci cand e buna ciorba...si atunci cand se arde friptura. Este cel mai obositor lucru sa cauti perfectiunea.Nu numai ca nu o vei gasi ,dar cu siguranta ca vei merge din greseala in greseala. Asa ca...e bine asa cum esti...doar ca poate se mai poate "finisa"in punctele esentiale. |
||
walkiria Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:02 |
||
i-am raspuns asa pt ca mie nu mi s-a parut deloc amuzanta...si ti-am mai zis, nu suport sa fiu luata peste picior, nu ma pot abtine de la comentarii, nu e genul meu sa stau cu mainile incrucisate si sa privesc | ||
Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:02 |
||
pro s-a dat lovit...nici acum nu merge centrala...a facut o baie ca era negru ca un cosar... nico...una e sa fi impulsiva, alta e sa ai demnitate, si alta e sa sari la atac...cand te enervezi, spui chestii urate...eu ma tot lupt cu firea mea...ca si eu sunt impulsiva, dar tine mult de auto-control... common...ca e amuzant topicul...si pe ovi l-a luat in raspar, da' vezi...el a ales o alta abordare...a glumit...tu ai atacat... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:03 |
||
Walki, s-a luminat cerul la Sibiu? Aici a fost urat. | ||
Marisa Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:04 |
||
marisoooo...ai spart tiparele cu topicul tau...mi-ai adus aminte de pro...el zice "din putul gandirii mele" nico...ar trebui sa ai mai mult simt al umorului...sa vezi chestiile amuzante acolo unde sunt...pai daca intru si eu in topul marisei, crezi ca am sa ma supar? neah...ca am simtul umorului... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:06 |
||
De la: Marisa, la data 2009-01-27 21:04:41Walki, s-a luminat cerul la Sibiu? Aici a fost urat. Daaa...a fost chiar o zi placuta!!! |
||
walkiria Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:07 |
||
walkiria...iubitul meu ma adora asa cum sunt, lui i-am parut perfecta intotdeauna, chiar glumesc cu el pe tema asta , il tachinez spunandu-i ca am un mare noroc ca el este "orb", si ma vede "cea mai cea" .. ...el nu are nicio legatura, eu sunt o fire f ambitioasa, si intotdeauna imi aleg niste standarde pe care sa le ating...daca as vrea sa caut un "vinovat", sau un "tap ispasitor"...sunt singura pe lista , mie imi place sa fiu mereu "perfecta" din toate punctele de vedere | ||
Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:07 |
||
Ma bucur sincer pentru tine!!! Numai sa fi foarte atenta,lupta aceasta pentru perfectiune te poate distrage de la lucruri aparent minore...dar care puse una peste alta...pot atarna "balanta"in partea nefavorabila!!! Iti doresc sa ai parte de tot ce iti doresti!!!Dar e o vorba..."ai grija ce iti doresti,caci s-ar putea sa se implineasca" |
||
walkiria Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:12 |
||
ouchhh...pai bine, ma nico...tu nu ai aflat inca ca oamenii perfecti sunt plictisitori? tocmai asta e frumos la noi...ca nu suntem perfecti, putem tinde doar spre perfectiune...visam la ea... oof...acum am sa am o replica de baba si am sa zic : tineretea asta !!! intelegerea faptului ca nu suntem perfecti, ca facem greseli vine o data cu intelepciunea varstei. e greu sa-ti accepti limitele, si ca sa le accepti trebuie sa te accepti pe tine asa cum esti... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:12 |
||
he,he ,he wife...mare adevar graiesti.Inainte de toate trebuie sa ne acceptam noi pe noi insine asa cum suntem...pe urma sa asteptam sa ne accepte ceilalti. | ||
walkiria Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:15 |
||
din cate ai putut tu observa Wife, crezi ca reusesc eu sa plictisesc vreodata? ...sunt gemeni ca zodie...si cred ca am spus tot prin asta, ce naiba... ...eu mereu gasesc ceva nou in viata mea, mereu gasesc energie sa-mi ating scopurile...dar asa sunt eu...in cautare mereu, asta ca sa nu ma plictisesc eu.. | ||
Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:15 |
||
walki...stii ce zicea Shakespeare..."fereste-ma, doamne de blestemul rugii implinite"... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:16 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-01-27 21:16:00walki...stii ce zicea Shakespeare..."fereste-ma, doamne de blestemul rugii implinite"... wife...nu degeaba a intrat in istorie...stia el ce spune |
||
walkiria Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:17 |
||
nu cred ca plictisesti, esti prea impetuoasa, sincer asta nu stiu daca e o calitate sau un defect... stii ce cred eu, la modul sincer? eu cred ca tu incerci sa adaptezi realitatea la tine... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:18 |
||
e posibil, esti mai experimentata...observi ca fac eforturi sa nu raspund incisiv , nu? ...eu as spune altceva: eu sunt eu ...o fire rebela, nestatornica, energica, si unii oameni ma analizeaza prea mult, eu am invatat deja ca oamenii nu pot fi schimbati, trebuie acceptati asa cum sunt...nu pot da o explicatie clara si concisa a personalitatii mele...asta mi-s | ||
Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:24 |
||
mariso...vino aici sa iti povestesc eu ce femeie totala sunt...in timp ce ma dau pe garbo, fac si mancare...mah, frate...de ce ii apuca pe ai mei pofta de cate ceva, altceva de ce este de mancare in frigider? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:26 |
||
nico, da' nu face draga eforturi...spune ce-ai in gusa... honey...nu-mi zice mie de fire rebela...ca eu am inventat conceptul, pai cate cucoane de 45 de ani cunosti tu care asculta rock, umbla cu blugii rupti si se dau pe motoare? ha? eu sunt "scandalul" scumpo...ca m-am maritat cu iubirea vietii mele care are 25 de ani... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:29 |
||
sunt aici, cu un ochi la discutie, cu celalalt la puricat cv-uri. | ||
Marisa Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:29 |
||
ce cv-uri scumpo" faci angajari? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:30 |
||
yes, Mam, fac. | ||
Marisa Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:33 |
||
whife, ia-o drept un compliment, dar eu personal nu vad nicio diferenta fizica intre tine si sotul tau, si...casa de piatra, casnicie lunga si fericita sa ai... ...tocmai de-asta am lasat garda jos in ceea ce te priveste, pt ca am observat ca avem oarece puncte comune... | ||
Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:39 |
||
da' un post de director executiv care nu tre' sa fac nimic, nu ai? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:39 |
||
hmmm...nico...vezi ca se poate? da' si tu si pro mai aveti de studiat capitolul rabdare... eu nu stiu pe unde umbla fetele astea...helloooo...adunarea !!! |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Se mai ofera in ziua de azi buchete de flori? | 114 | De la: chalon 16 Septembrie 2011 22:56 |
Ce m-a intristat azi... | 81 | De la: barboneli 15 Ianuarie 2012 07:08 |
Concurs rochie de seara 600 euro | 1 | De la: Cathy_me 13 Decembrie 2010 16:22 |
|
||
hai sa ne intalnim ca sa votam! | 20 | De la: iasomia 20 Noiembrie 2009 14:49 |
indecizie | 33 | De la: garbo_12253 7 Februarie 2014 17:22 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri